|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
26.10.2008 18:48:58   
kmarija
Živjo.
Se po dolgem času oglašam user posted image
Zasledila sem, da bo ena kupila cicibanove copatke user posted image , pa morm rečt, da sem jaz kupila superfitke (cena od 11-22 eur odvisno od trgovine) pa imajo v primerjavi s cicibankami full mehkejši podplat. tko za info (če kero zanima).
Za gojzerčke lanski model iz goretexa pa sva dala 46 eur user posted image  (redna cena pa je mende čez 60)
No tolk od mene. Papa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.10.2008 19:32:17   
tave
Pozdravček tudi od mene.
No tako zdej grem najprej prebrat za nazaj.
Pri nas nič novega.
Zadnjič sem bila  z oktoberko in ma prou luštn trebušček. Prav fletna user posted image  je. Jest tudddd, sam kaj ko smo pri nas zaključili.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.10.2008 19:44:34   
tave
Klaudija naše mere pri 12 mesecih: teža 11 130g, dolžina 79,5cm.
bravo mi

Vsi slavljenci za nazaj in naprej VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.10.2008 19:45:51   
2ursae
MARTIN, TEO in BRINA, VSE NAJBOLJŠE, NAJLEPŠE IN NAJSLAJŠE user posted image user posted image user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.10.2008 19:46:18   
tave
Aja ljubljančanke, kdaj bo kako srečanje?
Naslednjo soboto verjetno ne ker je praznikuser posted image .
KDAJ???
Vas že pogrešam, čeprav se bolj poredko javljam.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.10.2008 20:21:00   
teka
za nazaj: vse najboljše ZOJA AIKEN in KINNIE!

za danes pa: dragi malčki palčki, BRINA, TEO in MARTIN, bodite nagajivi, iskrivi in seveda...zdravi!!!!!

user posted image

ja, zdravje....naša zara je spet na AB...vneta ušesa...kak brezvezen vikend...ostanem še par dni doma

< Sporočilo je popravil teka -- 26.10.2008 20:22:11 >

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.10.2008 20:29:00   
*Lana*
Čer!

Mali spi, moj gleda tv, js pa na netu user posted image
Včeraj smo  praznovali rojstni dan ( tretjič ) , s prijatli in je blo prav luštno gledat 5 malih otrok ob igri user posted image , je bil pravi živ žav.
Vsa darila superm mali je navdušen.

da še enkrat javim mere pri 1.letu: 10800 g in 74 cm.

LP

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.10.2008 20:29:59   
*Lana*
slavljencem vse najboljše user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.10.2008 20:36:48   
Alina_alin
Najprej čestitke in vse dobro slavljencema za nazaj (par dni me nisem uspela prit gor) ŽIVA,  ZOJA  AIKEN user posted image user posted image user posted image user posted image in dananšnjim slavljencem: TEO,  BRINA,  MARTIN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   - VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO ZDRAVJA!!!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.10.2008 20:43:08   
mehurčica
Jaz pa sem pozabila vprašat P, do kdaj moramo še dajat D3 kapljice. Ali jih še moramo??? Jaz ji še vedno dajem.user posted image No, saj škodilo ji ne bo, sploh zdaj, ko je tako bedno vreme brez sončka.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.10.2008 20:52:29   
suzanamai
Kot obljubljeno, se pokorno javljam. Žal ni bilo časa za čvek, še sedaj sem komaj uspela.
Še kak teden, pa bo več časauser posted image .

Drugače vas full pogrešam in sem vsaj z mislimi z vami. Ko bo kako srečanje Vanili prosim kar smsuser posted image , da ne bom slučajno zgrešila.

No medtem časom sem imela kirurško odstranitev modrostnega, ki mu lahko rečem le mesarsko klanjeuser posted image .  Čez mesec dni me čaka še eden, samo mislim, da ne bom zbrala poguma, verjetno me na tistem stolu ne bo več videluser posted image .

Zoja je super, ratala je velika mamina cartika, pridna je še vedno, čeblja kot za stavo in skozi bi hodila pa-pa. Kar vzame čevlje ali jakno in začne mahatuser posted image . Za požret je tale moja mačka.
V sredo sva bili cepljeni in njene ponosne mere so 9650 in 75,5 (v stoje z razširjenimi nogami). Hodi še ne in verjetno še nekaj časa ne bo, zato pa podira hitrostne rekorde po vseh štirih. Včasih šiba okoli kuhinjske mize kot spidi gonzales tudi po 15 min in več in potem jo zaradi hitrosti vrže iz ovinka in vedno čelno v hladilnik, tako da diši po maslu cele dneveuser posted image
Zobki so 1ke, 2ke in 4ke torej skupaj 12, trojke pa ravnokar lezejo ven.

Copatki so prišli in že vsi šli, kot bi zapihal veter in jih že ni bilo več. Prihaja novih 1000 parov, upam, da bodo zdržali do konca leta. Ditta zate jih imam še pripravljene in še za ene par, samo enostavno nimam časa poslat. Bom do konca tedna zrihtala vse (upamuser posted image ). Imam ta teden še vedno full gužvo, moram spakirat vsa poslovna darila, še kar nekaj jih moram naredit in jih razvozit po celi naši lepi deželici. Vmes imam še par montaž, izmer in sestankov. Še avto pod nujno poservisirat, saj mi bo drugače verjetno kar razpadeluser posted image  za vikend pa na sneg...jupiiiiiiiiiii...

Ja pa da ne pozabim, odločila sem se, da bom šla delat izpit za učitelja deskanja na snegu in če mi bo uspelo vse do 3jke. Je Mai tolk notri, pa nobenega pametnega kluba ni v bližini in bomo ustanovili kar svojega. Pogoj za vstop v zvezo je pa licenca 3jka in cel kup eurčkov. ker je pa tako težko dobiti 3jko bom pa sama poskušala narediti licenco. Joj a si me predstavljate kako se spustim po jumpi in letim po zraku user posted image user posted image user posted image , kot super granmauser posted image

Šibam po perilo, stroj mi piska

bom poskusila kasneje vsaj prebrati kaj za nazaj

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.10.2008 21:02:28   
sanwebdra
Brina, Martin in Teo vse najboljše!!!!!
user posted image

Suzanamai, welcome back in JA, si te predstavljam, kako boš delala flipe in 360° ... user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.10.2008 21:09:27   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Jaz pa sem pozabila vprašat P, do kdaj moramo še dajat D3 kapljice. Ali jih še moramo??? Jaz ji še vedno dajem.user posted image No, saj škodilo ji ne bo, sploh zdaj, ko je tako bedno vreme brez sončka.

Meni jih je dala še enkrat, ker še nima zarasle mečave. Če jo Eni že ima, ni nobene potrebe več.

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Copatki so prišli in že vsi šli, kot bi zapihal veter in jih že ni bilo več. Prihaja novih 1000 parov, upam, da bodo zdržali do konca leta.

Kdaj pa pridejo in kateri modeli? Jaz bi, prosim, prosim, prosim, ene rabila za čvergija user posted image . Do kdaj ti jih je treba naročiti? Pa 2ursae ima, se mi zdi, tudi podobno prošnjo. 

Lp,

živa

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.10.2008 21:09:27   
mama06
suzanamai - WB in ja, tudi jaz si te predstavljam z bordom in v luftuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lego in duplo - od katere starosti naprej obstajajo, saj gledam in povsod piše od 2+. Za kaj mlajše so tudi in ali se splača vzet za mlajše. Upam, da me razumete, ker sem ful zakompliciralauser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.10.2008 21:26:17   
2ursae
ja, suzanamai, copatki, copatki ... tud zame user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.10.2008 21:26:45   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

naše mere pri 1. letu: 79 cm in 10120.

Saj vem, da se otročki med sabo ne primerjajo. Samo, ne morem si kaj, to fotko vam moram pokazat: Neo in Tjaša - OBA STOJITA (izpred 1 mesecem fotka) - Tjaška je za glavo manjša user posted image user posted image
user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.10.2008 21:29:19   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

suzanamai - WB in ja, tudi jaz si te predstavljam z bordom in v luftuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lego in duplo - od katere starosti naprej obstajajo, saj gledam in povsod piše od 2+. Za kaj mlajše so tudi in ali se splača vzet za mlajše. Upam, da me razumete, ker sem ful zakompliciralauser posted image

Prve Lego so PRIMO, samo kolko so punce pisale, se jih pri nas ne da dobit. Mi smo jih kupili pred 3 leti za prvorojenko, ampak nič ne boš zamudila, če jih preskočiš. Kupiš LEGO DUPLO.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.10.2008 21:33:59   
Alina_alin
Suzanamai,wb, sem mislila nate, da se nič ne javiš.
Zobki, ojoj joj, nič ne zavidam. Pa kaj vaša Zoja kar jakno vzame in hoče pa-pa, frajerka. To še bo pestro.user posted image
Deskanje-bravo za odločitev in dobro izpelji do 3-jke!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.10.2008 21:39:35   
2ursae
alina-alin, na morju smo primerjali našega 3 leta starega Anžeta (pa ni majhen za svojo starost) s sosedovim 2 letnikom ... bila sta enako visoka!, s tem da je sosedov zihr močnejši (pa ne debel, ampak pač bolj konkreten)! Ima pa sosedov ful visoka starša pa še ogromno mesa poje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.10.2008 21:40:00   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Prve Lego so PRIMO, samo kolko so punce pisale, se jih pri nas ne da dobit. Mi smo jih kupili pred 3 leti za prvorojenko, ampak nič ne boš zamudila, če jih preskočiš. Kupiš LEGO DUPLO.

Še eno vprašanje. A je dovolj varno, da enoletnik uporablja duplo, da se ne zaduši s kakšno kocko, ker so premajhne ali se poškoduje, ker so preostre na robovih? Ne mislit, da preveč kompliciram, samo nerodnost je nekaj, kar ne moreš preprečit in okušanje je pri nas še vedno zelo aktualno.

Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.10.2008 21:41:05   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pa še ogromno mesa poje user posted image

naš ga pa ven pluvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.10.2008 21:44:00   
mama06
A katera pozna igrače od Hasbro oz Playskool?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.10.2008 21:47:48   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

user posted image user posted image user posted image Ali gre katera Štajerka v kratkem kaj IKEOuser posted image ??? Prosim za info, bi nekaj rabla, pa se mi ne splača do Gradca vozit za dve stvari!user posted image

Ponavljam vprašanje?!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.10.2008 21:48:31   
mama06

user posted image user posted image user posted image Ali gre katera Štajerka v kratkem kaj IKEOuser posted image ??? Prosim za info, bi nekaj rabla, pa se mi ne splača do Gradca vozit za dve stvari!user posted image

Ponavljam vprašanje?!user posted image

Žal ne gremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.10.2008 21:49:35   
mama06
Punce LN, grem pred TV gledat policistko na vrhu, ker mi je ful dobra, pa Shark tudi, pa sta žal oba ob istem časuuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?