suzanamai
|
Kot obljubljeno, se pokorno javljam. Žal ni bilo časa za čvek, še sedaj sem komaj uspela. Še kak teden, pa bo več časa . Drugače vas full pogrešam in sem vsaj z mislimi z vami. Ko bo kako srečanje Vanili prosim kar sms , da ne bom slučajno zgrešila. No medtem časom sem imela kirurško odstranitev modrostnega, ki mu lahko rečem le mesarsko klanje . Čez mesec dni me čaka še eden, samo mislim, da ne bom zbrala poguma, verjetno me na tistem stolu ne bo več videl . Zoja je super, ratala je velika mamina cartika, pridna je še vedno, čeblja kot za stavo in skozi bi hodila pa-pa. Kar vzame čevlje ali jakno in začne mahat . Za požret je tale moja mačka. V sredo sva bili cepljeni in njene ponosne mere so 9650 in 75,5 (v stoje z razširjenimi nogami). Hodi še ne in verjetno še nekaj časa ne bo, zato pa podira hitrostne rekorde po vseh štirih. Včasih šiba okoli kuhinjske mize kot spidi gonzales tudi po 15 min in več in potem jo zaradi hitrosti vrže iz ovinka in vedno čelno v hladilnik, tako da diši po maslu cele dneve Zobki so 1ke, 2ke in 4ke torej skupaj 12, trojke pa ravnokar lezejo ven. Copatki so prišli in že vsi šli, kot bi zapihal veter in jih že ni bilo več. Prihaja novih 1000 parov, upam, da bodo zdržali do konca leta. Ditta zate jih imam še pripravljene in še za ene par, samo enostavno nimam časa poslat. Bom do konca tedna zrihtala vse (upam ). Imam ta teden še vedno full gužvo, moram spakirat vsa poslovna darila, še kar nekaj jih moram naredit in jih razvozit po celi naši lepi deželici. Vmes imam še par montaž, izmer in sestankov. Še avto pod nujno poservisirat, saj mi bo drugače verjetno kar razpadel za vikend pa na sneg...jupiiiiiiiiiii... Ja pa da ne pozabim, odločila sem se, da bom šla delat izpit za učitelja deskanja na snegu in če mi bo uspelo vse do 3jke. Je Mai tolk notri, pa nobenega pametnega kluba ni v bližini in bomo ustanovili kar svojega. Pogoj za vstop v zvezo je pa licenca 3jka in cel kup eurčkov. ker je pa tako težko dobiti 3jko bom pa sama poskušala narediti licenco. Joj a si me predstavljate kako se spustim po jumpi in letim po zraku , kot super granma Šibam po perilo, stroj mi piska bom poskusila kasneje vsaj prebrati kaj za nazaj