|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
26.10.2008 23:02:58   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Alina_alin   a vi2 sta že v avtosedežu? Pol pa sploh ne vem kaj paničarim jaz, če se že tvoja šefica vozi v zicu user posted image  user posted image
Tak, zdaj pa pridem k tebi na kofe, po cd in še avtosedež boš mi pomagala namontirat not user posted image aja, pa še kakšne kekse lahko ponudiš, če jih ravno imaš pri bajti user posted image user posted image

vidiš, kak sem gostoljubna: ti napišeš da prideš, jaz pa ajo ajo. user posted image user posted image
istočasno sva pisali.
jaz pa seveda še nisem zginila. sem mogla iz firbca stistni še refreš.
počakam, da pride mož izpod tuša, da ne bo budnic.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.10.2008 23:04:02   
VANILI
slikca torte  -mi je malo nerodno, ko je res skropucalo, ampak saj želodcu je to vseeno. bom dala gor, samo da najdem kako primerno.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.10.2008 23:05:04   
Alina_alin
Pa daj Vanili, nehaj s takimi. Saj smo že rekle: glavno da je dobra in da je domača!  Lepo, da ste uživali in predvsem, da je užival Teo. In tudi tebi vse naj naj!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.10.2008 23:05:51   
VANILI
m je ratalo tole dat na you tube: pa da ne boste mislile, ko je enkrat na stolu, e 123 na mizi in še kje... i zrine stol do objekta poželenja in ....
http://www.youtube.com/watch?v=3RNpIKBx1Lg

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.10.2008 23:09:15   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Sem pa zvečer imela kar viška cajta: sem celo Kmetijo v petek gledalauser posted image

Jaz sem jih tut malo gledala in nimam besed kaki butli so vsi not. Eden večji od drugega user posted image   in to mi kažemo po tv, da gleda cela Slovenija user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.10.2008 23:10:04   
Alina_alin
Teo, bravo plezalček. Naša pa ima najraje trip trap in že stoji na zgornji polički in mi pomaga pomivati posodo. Moji laski pa sivijo, saj lahko 123 seveda pade dol. Na svoj stol pa ne more splezat, je (še) premajhna.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.10.2008 23:10:27   
Pandica
VANILI   kaki frajer je Teo kak lepo zna splezati na stol user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.10.2008 23:11:37   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Sem pa zvečer imela kar viška cajta: sem celo Kmetijo v petek gledalauser posted image

Jaz sem jih tut malo gledala in nimam besed kaki butli so vsi not. Eden večji od drugega user posted image   in to mi kažemo po tv, da gleda cela Slovenija user posted image

jaz sem jo gledala prvič (to serijo). In mi je bilo prav smešno.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.10.2008 23:12:09   
Alina_alin
Zdaj pa res: nočka!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.10.2008 23:13:56   
Pandica
Alina_alin   če še nisi videla imaš moje zs user posted image   pa ne naslova user posted image   ampak sem ti nekaj načvekala, da ne boma tu preveč smetili.
Tak, da stisni še 1x refresh user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.10.2008 23:19:39   
VANILI
dodala bi samo še to, da se s sladko smetano preprosto ne ujameva, sva na različni valovni in zato sem z njo - skreganauser posted image . ko sem jo najbolj rabla, me je pustila na cedilu. packa sladka.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.10.2008 6:49:49   
Klaudia
jao jao....

Sovražim menjavo ure!!!!! user posted image

Lia je šla spat po novi uri ob 20h in vstala po stari uri ob 6h. Js pa zraven v jok.... arghhh user posted image
Kakšna ideja, kako naj jo tega odvadim?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
27.10.2008 7:38:00   
VANILI
Klaudijauser posted image
pa daj no, saj ni tko hudo. Daj ji par dni časa, da se navadi. Pa da ti ne bi jaz razlagala, kako pri nas spimo... najhujše je, da če spi zjutraj na najini pojstli, ko se prebudi, taojk zalaufa dol s pojstle in v Živino, jaz se torej moram v sekundi zbrihtat iz spanca in v tek, da ga ulovim, da ne pade po štengah!!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
27.10.2008 8:10:39   
vedra
Pozdravljene,

tukaj pa še slika iz našega drugega praznovanja - kupljena torta je bila definitivno lepša kot moja domačauser posted image , dobri pa sta bili obe, tako domača kot tale.

user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.10.2008 8:19:51   
vedra
MARTIN, TEO, BRINA - leto hitro je minilo in že vam vsi lepih želja voščimo!

Alina_alin imaš ZS. Od kje iz Prlekije pa si? Ker mi imamo tudi sorodnike tam.
Pa še glede uspavanja pri naših dragih - tudi moj se hitro poslužit TV-ja, tako da si z njim pri uspavanju ne morem dosti pomagati....

Kmetija - poden od podna..

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
27.10.2008 9:05:38   
sanosan
Hvala vsem za čestitke!

Živa, če bi še malo počakala, bi skoraj ob pravem času čestitala Brini (prehitra si bila za slabih 20 min user posted image ).

Mi smo včeraj praznovali na polno z babicami in dedki, pa tetami in strici. Je pa vso praznovanje pokvarila Brinina vročina, ki se je včeraj popoldan vrnila in je tako spet zakurila na 38,4. Tako da sem danes doma na bolniški. Drugače pa je Blaž dopoldan, ko smo ji naše darilo dali, zapel Vse najboljše. Sem bila tako vesela, potem sta pa skupaj odvila darilo in ga seveda skupaj tudi sprobala. Slikice sledijo ob priliki, saj je slikal moj oče in slikic nimam tukaj. Bom pa probala filmček dat gor.

zaenkrat je to vse, se beremo

lp

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.10.2008 11:09:35   
teka
joj, kinnie, moja tamala je pa danes ob klikanju na tortice naletela na eno pravšnjo zate: zatorej še enkrat vse najboljše ti želimo mi 3je(na bolniški)

user posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.10.2008 12:39:27   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

jao jao....

Sovražim menjavo ure!!!!! user posted image

Lia je šla spat po novi uri ob 20h in vstala po stari uri ob 6h. Js pa zraven v jok.... arghhh user posted image
Kakšna ideja, kako naj jo tega odvadim?

tudi midva sva zdaj auf že ob 5.00, tako da nisi sama, če ti je to mogoče v tolažbo? user posted image

je šel isto spat ob 20.00, danes ga bom probala "gor držat" do 21.00, pa bomo vidli...

< Sporočilo je popravil teka -- 27.10.2008 12:40:08 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
27.10.2008 14:01:03   
lane31
Iz posvetovalnice - bili cepljeni ,naredili denverja ,mere pa -pazi ti touser posted image -10200 g in 75 cm

Ura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spat šli ob 21h in vstali že ob 6h user posted image .......ja mala ve da mi je zadnji teden z njo in ga morava v polno izkoristit user posted image

Teo.......ma si ti velik in oring dec user posted image

Tjaška..........nič se sekirat v malih flaškah je strup user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
27.10.2008 14:18:39   
lane31
Suzanamai.........pa ti nisi dihtik user posted image pa od kje tebi energija za vse podvige .......resnično te občudujem ,samo pazi tudi na sebe ,da ob tem tempu ne pregoriš 

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
27.10.2008 14:38:24   
Kasija
Najprej vse najboljše za rojstni dan: Brina, Teo, Martin, Zoja Aiken, Živa.

Pa Kinnie tebi tudi vse naj, naj. /z zamudo ampak vseeno/

Suzanamai vauuu česa vse se lotiš! A potem bomo tvoje posnetke gledali v bodoče po odskočnih rampah, pa bo Mai tebe snemaluser posted image .

mama06 Elian ima tudi ene duplo, kjer piše od 1,5 let dalje. Jaz sem se odločila, da jih naročim za darila za rd in jih je elian bil vesel. Trenutno pa čakajo na selitev v ečje stanovanje, sicer bi se pa že igral z njimi.

ješčnost Elian je ogromno, glede na to, kolikšen suhec je. Zjutraj krožnik kašice, potem malico recimo jogurt s piškotki, kosilo poje v vrtcu krožnik juhe in krožnik glavne jedi (vrtčevski krožnik) in spet malica in za večerjo ponovno kašico ali kar pač midva jeva - hrenovko, pizzo, vse sorte. Pa če je kaj sumljive barve tudi zabriše stran.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
27.10.2008 16:36:13   
skuštrana
Suzanamai, ne supergrani, ampak supermamauser posted image Imaš ZSuser posted image

Nas pa ni ura nič zmedla, ker tako ali tako ne spimouser posted image me pa jezi, zunaj je že skoraj tema, ura pa še 5 ni. Fuj.

Velikost otrok - naša Liza je tudi full visoka, glede na to da je punca. Ampak, ko smo bili za 1. maj v Splitu pri eni forumovki je bila pa njena (pol leta mlajša od Lize) še večja od nje..Se vidi, da je pol Dalmatinkauser posted image Jaz se v Dalmaciji (pa že tu na Reki) sploh ne počutim tako zelo visoka, ko pridem pa v Slo sem pa kar naenkrat spet najvišjauser posted image Imam pa sestrično, ki je visoka 192cm, kar mi je pa čisto preveč za punco..Me kar malo skrbi, da ne bi naša Liza tak zrasla..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
27.10.2008 17:59:25   
valči
Živa,Zoja Aiken,Brina,Teo,Kinnie,vsem za nazaj vse,vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image ,veliko,vseliko zdravja vsem,pa bo vredu vso leto.Če sem koga pozabila,tudi čestitam.Ni časa sledit.

Preden večerjo naredim otrokom,ker je treba prej dat jih spat,še vas prečekiram.

Pandica,naša Nina ima cca.8500 g,pa je že v sedežu od 11. meseca dalje.Ker je bila prevelika v jajčki,ji jke glava štlela vunuser posted image Tak da jo mirne duše daš v sedež.Glede naštimanja v avto,se zgubim in bi brez moža pogorela.Saj nisem niti paščov znala naštimat nazaj v sedež,ko sem prala v stroju prevleko in pasove.Se mi je mož čudil,kako... semuser posted image Ja res,to mi je težko,zelo.Prosi kakega frenda,atija za pomoč.

Joj,Nina je na wc-ju.user posted image Menda  ne spet ščetkauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
27.10.2008 18:17:09   
skuštrana
Pandica,naštimavanje sedeža ni tak bav, bav..Moraš pa pazit da ga fejst zategneš(če nimaš isofix). Ne sme se nič premikat naprej ali pa nazaj. Mi2 ga ponavadi oba zategujeva - pas seveda, jaz držim sedež, mož pa vleče pas da je ja dovolj zategnjeno.) Me je pa to naučila prijateljica, ker tu na Hr imajo organizirane preglede otroških avtosedežev in ona to počne, če so dobro postavljeni v avtu..In punce, ne boste verjele, večina nima sedežev dobro v avtu(zato pa je isofix fajn, ker tam pa ne moraš zgrešituser posted image )

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
27.10.2008 18:19:08   
skuštrana
Tole pa moram napisat - MOČNIK user posted image user posted image user posted image ni hujše hrane user posted image So me strašil že pred prvim porodom, da ga v ce porodnišnici dobiš po porodu..Fuj..user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?