valči
|
Se sem vedla,da sem kura Odslej bo v omari. Micla,čokolade nisem nikoli imela rada trde,raje mehko.Pa 13 let sta že skupaj,joj sta res dolgo čakala z Saj prav tako,da sta se znorela do konca. Midva sva skupaj 12 let,poročena 6 let,pol pa . Pa da še napišem,kako sem obavila v torek pri G.Sem najprej hotela Mireno,pa je mutil,da nimam M,da bi lahko vstavil,pa da ni M,gre težje Ker sem glih končala z menstruacijo.Pa sva sklenila,da mi da tablete Cerazette,ki jih lako jem,kljub dojenju.So samo progestadenske in jih jemlješ neprekinjeno 3 mesece.Če mi ne bodo odgovarjale,pa mi da Mireno.Zaenkrat BP.Imam pa filing,da bom imela Mireno čez 3 mesece.Bomo videli Tablet nisem jemala že sigurno 10 let. Moža pa je strah,da bom umrla Je slišal o tabletah,da je na Hrvaškem ena umrla in je čisto paf.Joj,sdamo meni je tak smešen.Pa govori o strdkih,pa ne vem,o čem.Je baje zadnjič bil na Tv Pušenjak,je o tabletkah govoril,samo jaz sem spala in se nisem dala zbudt.Pa je zapaničaril,da imajo vse tablete stranske učinke Joj,njemu na ljubo jih bom mogla nehat jemat,drugač bo res mislil,da bom hin Babike,dajte me vržite dol,ko take klatim.Se vidi,da je petek,ko možek spi,jaz pa računalnik zase.Morem nadoknadit zamujeno.