|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
24.10.2008 22:41:53   
nova10ka
A pa lahko imaš sploh na sredini odzadaj namontiran avtosedež?

ja, jaz sem malo gledala statistike in je sredina načeloma najbolj varna pri bočnih trkih (meni se zdi tudi zlo logično). z drugim avtom pa jaz tudi ne grem na avtocesto oz ne vozim več kot 50, ko je tjaša v avtu, tko da ne morem biti povzročitelj prometne nesreče s čelnim trčenjem pri ZELO veliki hitrosti. mislim, da so zame najbolj nevarni ravo bočni trki drugih avtmobilov... seveda pa montaža avtosedeža na sredino odpade, če imaš avtosedež z izofixom, ki je ponavadi samo za voznikom ali sovoznikom

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
24.10.2008 22:46:20   
valči
O,babike,dober tek!
Jaz pa jem kruh namazan s kislo smetano in sir gor.Njami,bo kera?user posted image

Micla,joj,sem se ti nasmejala,kakega deda imaš,je res deteuser posted image Ti pa ju greš motit pri zabavi.Dobro,ta ti ni mala mleka polila po glaviuser posted image

VANILI,ojej,res ima hudič mlade pri vsa.To je nekam čudno,to bruhanje Tea.Ozdravite čimprej.

Vročina in ven it-kera je pisala,sem žal pozabila.Jaz z vročino ne dam otrok ven,sem ziheraš.Ko pa je ni več,pa isti dan,če ni mrzlo in ne piha.

mama 06,joj,vaš tudi tako bolan,najhuje je,ko tako drobižeki zbolijouser posted image

Janja,naš Mihael je imel teste na intoleranco na laktozo na gastro v Mariboru,pri starosti 14 mesecev.Od polnoči dalje nič pit,nič dojit,nič.Ob 8. zjutraj sprejet,okrog 10. so začeli migat dr.Mogel je spit 1-2 dcl čiste glukoze,jo je spil revček,ker je bil lačen in žejen.Pol pa so mi kri jemali,vsakih 15 minut,se mi zdi.Pa še nekaj epruvetk krvi so mu vzeli,istočasno pa še praskali obe rokici,ker so alergijke teste delaliuser posted image Bogi,bogi je bil.Res.Pa taki drobižek,izčropan od nenehnih drisk.Je imel takrat le 8500 g.user posted image Diagnoza-potrjena intoleranca na laktozo.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
24.10.2008 22:46:43   
micla
nova10ka...moja me tudi izkorišča, ker ve, da lahko.  Se pa trma ku velika in ta moja čukica se kar vrže na hrbet in pol butne z glavo kar na ploščice nazaj z vso silo, če ji kej ne dam kar bi hotla. Mislim....in pol itak da tuli k se je udarla. In povej ti to njej, da se ne dela tko. user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
24.10.2008 22:46:58   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

dej pandica.....zapelji se dol k nam v zeleno dolino en dan, pa mi boš pomagalo ta bršljan dol vrečt. Samo je tko prepreden, da bomo mogle eno fajn motorko v dveh držat.  user posted image

Bom prišla 1x, le počakaj me user posted image   če ne prej se lahko zmeniva, ko bom šla kaj v Sežano k teti, to pa je tak blizu tebe, ne?
Pa boma naredile tako, da bo vredi, velja? user posted image da ti nebo več v napoto user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
24.10.2008 22:48:25   
Pandica
Jaz pa danes častim Nutello, izvolite user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
24.10.2008 22:52:31   
valči
Pandica,a ti Nutello,ko jo začneš,shraniš v hladilčniku,ali na pultu zunaj.Ker jaz odprto vedno dam v hladilnik,pol pa čakam,da se zmehča?user posted image

Nino vozimdiagonalno,ne za seboj,mi je lažje,če kaj dam.Imam dolge rokeuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
24.10.2008 22:54:24   
Pandica
Trma   moja mene tut izkorišča user posted image   a je to sploh kaj novega za nas mamice? Kolikor nas berem tako vsi ( večji del ) izkoriščajo mamice user posted image   itak, če pa popuščamo...saj smo si same krive...

Joj, micla  veš kak se moja dere, če ji kaj ne dam, ko bi ona hotla? Samo probam preusmerit pozornost na kaj druga, če mi uspe...

Jaz sem pa tak žejna zdaj po moji večerji, da sem zdaj že ziher spila liter vode tu zraven pa nič ne pomaga. Bi se lahko kar na vodovod gor zalimala user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
24.10.2008 22:55:51   
nova10ka
mical - hehe, ja mi mamo tud ploščice na tle. pol pa, ko vidim da prihaja huda jeza, jo dam kar na njeno blazino, da se meče po njej. k tam se ji pa nič ne more zgodit in pol vem, da je tist jok res samo zarad jeze in užaljenosti. ampak ful si ne morem pomagat, k mi je tolk smešna in se ji pol ful smejem. sej se stran obrnem, da me ne vidi, sam se sploh ne morem več zadržvat.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
24.10.2008 22:57:01   
nova10ka
pandica, hvala za nutello user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
24.10.2008 22:57:22   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Pandica,a ti Nutello,ko jo začneš,shraniš v hladilčniku,ali na pultu zunaj.Ker jaz odprto vedno dam v hladilnik,pol pa čakam,da se zmehča?user posted image

Ne, ko jo odprem je nikoli nimam pol v hladilniku, ampak v omari pospravljeno. In še do zdaj nikoli ni blo nič narobe, ker jo itak prehitro pojem in se nima časa niti pokvarit user posted image user posted image user posted image   ja, meni tut gre na živce, če je v hladilniku, da je pol taka trda... kr ven jo vzami in jo daj v omaro, brez skrbi. Ti kupim novo, če se ji bo kaj zgodilo user posted image   boš videla, da bo dosti boljša user posted image   pa še čakat ne rabiš user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
24.10.2008 22:58:40   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

pandica, hvala za nutello user posted image user posted image

Malenkost  user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
24.10.2008 23:00:42   
micla
IZVIRNO SPOROČILO: valči

joj valči, če bi te zdej moj slišal, bi ti ziher rekel, da kje si pa vidla, da se nutela daje v hladilnik?   Sej jst te razumem, da jo pač odprto raje hraniš na mrzlem zaradi raznih možnih bakterij. Ma se še tko spomnem, ko sem 13 let nazaj začel hodit z njim (joj kje so cajti user posted image ) in je bil enkrat pri meni doma in sm mela milko v hladilniku in sm bla hitro označena, da imam "češke" okuse. Pa da ne bo pomote, tko se pač reče tle pri nas na primorskem  in od takrat tudi jst ne dajem več čokolade in nutele v hladilnik, čeprav mi je blo pri čokoladi fajn, k si tko na trdo ugriznil.user posted image

micla

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
24.10.2008 23:01:10   
valči
Pa da še nino pohvalim.Dva dni je že v vrtcu poln delovni čas-od 8-14.30 in danes je že normalno jedla.Ponedeljek,torek,skoraj nič jedla,sredo malo,danes veliko.Jo je pohvalila,kako je jedla vse,celo pomfri;prvič v življenju,ji ga še nisem dalauser posted image Ko se je zbudila,pa en jogurt in pol.Pridna.In spala je slabi dve uri.Končno gre na bolje in sem vesela,zelo.
Včeraj so bili v skupini štirje,danes Nina in en fantek,torej dva.Ostali zboleli.Veliko bolnih.
Tudi mojadva,sine je imel včeraj vročino,Lara danes ponoči 39,tako da nocoj še dežuram,če kaj zakuha.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
24.10.2008 23:02:22   
sanwebdra
user posted image user posted image user posted image Ali gre katera Štajerka v kratkem kaj IKEOuser posted image ??? Prosim za info, bi nekaj rabla, pa se mi ne splača do Gradca vozit za dve stvari!user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.10.2008 23:03:24 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
24.10.2008 23:04:17   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

user posted image user posted image user posted image Ali gre katera Štajerk v kratkem kaj IKEOuser posted image ??? Prosim za info, bi nekaj rabla, pa se mi ne splača do Gradca vozit za dve stvari!user posted image

Sem bila 14 dni nazaj tam user posted image Če pa bom šla spet kaj v kratkem pa ti javim, ok?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
24.10.2008 23:04:18   
micla
pandica...evo zate

user posted image

Al bi kaj drugega?

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
24.10.2008 23:05:22   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
user posted image user posted image user posted image Ali gre katera Štajerk v kratkem kaj IKEOuser posted image ??? Prosim za info, bi nekaj rabla, pa se mi ne splača do Gradca vozit za dve stvari!user posted image

Sem bila 14 dni nazaj tam user posted image Če pa bom šla spet kaj v kratkem pa ti javim, ok?

Hvala!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
24.10.2008 23:06:11   
Pandica
micla    hvala, super user posted image
Saj ne vem več kaj še bi spila, ker vode sem zdaj že na hektolitre, pa sem še vedno tak žejna user posted image   je blo malo papricirano zato pa ni čudno, ne?
Kaj je najboljše proti žeji? Če že častiš pijačo danes user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.10.2008 23:09:33   
micla
Babe, kej čmo it spat?  Meni se že tko zeha tle za PC-jem.
Pa počasi se bom mogla itak odpravit, da se moj ne kej prehitro pojavi na vratih, ka se nisem še ohladila in kregat se mi pa tudi ne da. user posted image

Ja sej vem, zdej boste rekle, da je še ful prezgodej, k je komej 11 tolkla. 
Samo jst sm res crknjena. Pa če bo tud danes discoteka po 3 uri, je boljš da se počasi spakiram v postlo.

micla

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.10.2008 23:10:35   
mama06
valči pozdravljena. Ja tako je, ko zbolijo drobižkiuser posted image . Držim pesti, da današnja noč ne bo prehuda in da se čimprej pozdravite. In čestitke Nini za vrtecuser posted image

Nutela in podobno sladko s****e - MORA bit obvezno izven hladilnika. Tudi moj daje vse v hladilnik, jaz pa tega ne prenesem, zato raje prej pojemuser posted image user posted image user posted image

micla - ja z bi p*******a, če bi moj tako hodil domov, četudi samo občasnouser posted image user posted image

Evo, danes sem malega dala spta že ob 21 uri, potem malo zaspala sama na kavču in se zbudila, pogledala film Taxi, vmes pojedla skoraj cel paket keksev, ki si jih je moj prinesel pred Tv in sedaj se ubadam z RR. Za večerjo pa je dragi naredil velikiii hamburger + roladice in mandarineuser posted image

slikice - vse slike sem si pogledala in so prekrasneuser posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.10.2008 23:13:18   
mama06
micla - tvoja pa izbere pravo uro za discouser posted image . Take z mobitelom in zabavo ima tudi moj, ko je treba malega dat spat. Se z njim ful zaigra in normalno rabi mali ful cajta, da se umiri. Če ga dajem spat, dragi ne sme v spalnico, ker četudi na pol že spi in ga vidi, se že smeji in uspavanja je konecuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.10.2008 23:13:48   
micla
pandica....sej zdej boš rekla, da mam okuse ku stare babnceuser posted image , samo mene v res najbolj žejnih primerih odžeja mrzla radenska z ledom in limono.  tko malo zareže po grlu in pomaga - vsaj meni.
Sicer pa itak stalno vodo pijem, samo ko je res sila, se tudi meni zdi, da se samo nalivam, pa sem še vedno žejna.

evo  častim: user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.10.2008 23:18:45   
valči
Se sem vedla,da sem kurauser posted image Odslej bo v omari.
Micla,čokolade nisem nikoli imela rada trde,raje mehko.Pa 13 let sta že skupaj,joj sta res dolgo čakala z user posted image Saj prav tako,da sta se znorela do konca.
Midva sva skupaj 12 let,poročena 6 let,pol pa user posted image user posted image user posted image .

Pa da še napišem,kako sem obavila v torek pri G.Sem najprej hotela Mireno,pa je mutil,da nimam M,da bi lahko vstavil,pa da ni M,gre težjeuser posted image Ker sem glih končala z menstruacijo.Pa sva sklenila,da mi da tablete Cerazette,ki jih lako jem,kljub dojenju.So samo progestadenske in jih jemlješ neprekinjeno 3 mesece.Če mi ne bodo odgovarjale,pa mi da Mireno.Zaenkrat BP.Imam pa filing,da bom imela Mireno čez 3 mesece.Bomo videli
Tablet nisem jemala že sigurno 10 let.
Moža pa je strah,da bom umrlauser posted image user posted image Je slišal o tabletah,da je na Hrvaškem ena umrla in je čisto paf.Joj,sdamo meni je tak smešen.Pa govori o strdkih,pa ne vem,o čem.Je baje zadnjič bil na Tv Pušenjak,je o tabletkah govoril,samo jaz sem spalauser posted image in se nisem dala zbudt.Pa je zapaničaril,da imajo vse tablete stranske učinkeuser posted image Joj,njemu na ljubo jih bom mogla nehat jemat,drugač bo res mislil,da bom hinuser posted image

Babike,dajte me vržite dol,ko take klatim.Se vidi,da je petek,ko možek spi,jaz pa računalnik zase.Morem nadoknadit zamujeno.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.10.2008 23:25:53   
micla
valči....ja novembra bo 13 let, samo zgleda da sm se samo jst znorela zadosti, k moj se še kar naprej, k skoz tko po malem pohaja. Malo je s službo okoli, malo pa pol še izkoristi tko mimo.user posted image

Je pa res videt, da smo same SAME babe danes tle gor, k nam kar gre ta čvek. user posted image   Je fajn ne valči, tko malo si dat duška, k drugega itak nimamo dosti možnosti.

micla

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
24.10.2008 23:27:37   
micla
Pandica....kam si šla?   Kaj si se utopila od vse vode k si jo stankala?user posted image

Joj babe jst moram it spat. Dej nažente me.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?