|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
25.10.2008 22:10:26   
skuštrana
.ko pa kje vidi pecivo pa ni problema pojest -

user posted image user posted image

Veš kaj je pa naš jedel ko nor..Na Baščaršiji, tiste njihove specialitete (čufteta, bamije, sitni čevapuser posted image user posted image )..Je cel krožnik zmazal...

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 25.10.2008 22:11:28 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
25.10.2008 22:48:09   
VANILI
user posted image user posted image mamčice, žal tista jajca ne morem jutri postrečt na žuru, če ne zarad druzga, zato, ker ne bi blo dost za vse, pa še malo zaradi egoizma, ker mislim, da jih še rabmuser posted image user posted image

sem našla  pa ene fajn recepte, ene s filo s tuno in inčuni, eno pa bolj zeliščno-začimbno. Pa torto zdaj pečem, prvo v mojem lajfu. sicer pečem rada, ampak torte so se mi zdele tako oh in uf. nekaki tabu. No, pa sem se lotla na stara leta tudi tega. zdaj se peče prva runda biskvita, samo da ne bo tako, kot sem gledala v enem filmu, ko so vsi goti šli čez ograjo bruhatuser posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
25.10.2008 22:50:11   
sanwebdra
ZOJA AIKEN, vse najboljše za prvo svečko user posted image
  user posted image

KINNIE vse najboljše za tvoj rojstni dan, pa kmalu še enga ... user posted image
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2678
25.10.2008 22:50:12   
VANILI
ješčnost: tudi pri nas doma otročad ne je skoraj nič Tudi živa je pojedla v celem dnevu: četrt žemlje z margarino, 2dl pomarančnega soka, 5 makaronov s smetano, 5 žlic same juhe (brez testenin) in za večerjo 3 koščke hrenovke. Niti čokolada ji ne paše. Moj tudi kozla in driska, teo itak ima rumen kakec kot pri novorojenčkih, ma tudi samo dojil bi se...

a kaj, ko se mene ta viroza ne dotakne, jaz pojem vse, kar gre mimo ali mimo česa jaz grem...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
25.10.2008 22:54:28   
VANILI
na današnji dan leto dni nazaj sem ob tej uri barvala glinenega medveda, ki mi ga je brat iz Berlina prinesel. Gledala sem na uro, ker me je nekaj ščipalo, ampak je bil oščipanje nedefinirano in brez neke logike v časovnem sosledju, pa sem samo skomignila z rameni in barvala dalje.
in potem spet na wc, kao driska, kar me je že par dni spremljalo. Pa nazaj barvat. pol gresta moja2 pat, jaz sem pa šla gledat Lost. In sem se šla stuširat in potem skor zaspala na kavču, pa sem si rekla, da grem raje spat. Še lulat in kose obrišem - glej no glej, nekaj rdečega na mojih gatah. Ojej, čep. Čep, čep!!!!
hitro sem šla do mojga, ura je bila okol enih ponoč. "Mislim, da bi morala it v porodnišnico!" In sem se vsedla v avto in noge so se mi nekontrolirano tresle. To je torej to...
jutri pa nadaljevanje zgodbe. grem zdaj naredit še maso za drugi del biskvitauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
25.10.2008 23:03:46   
sanwebdra
Julija pa poje ... skoraj preveč! Zajtrk smo doma zdaj eliminirali (razen ob vikendih), ker drugače poje v vrtcu premalo oz. se zmrduje. Dobi pa ponavadi kak LINO (čokoL, keksoL, lešnikL ... ). Potem obvezna malica in kosilo. Za malico dobi kak mlečni prigrizek (jogurt, puding), kosila pa vedno poje za kar konkretno skledo (itak, da je bolj tekoče zakon - ker 6 zobkov je očitno premalo za žvečenje hrane in potem vedno golta). Odspi svojo kitico, potem pa popoldne 2 malici in še nato večerja. Za malico spet kak mlečni prigrizek, veliko sadja, občasno kak Kinder Milchschnitte ali Pengui (ali pa tudi ni Kinder, ampak od Hoferja ipd.). Za večerjo pa kak gris, še kakšen Lino ... Poudariti je potrebno, da tudi, če je ona sita in se je pravkar najedla do onemoglosti, pa vidi, da nekdo je ... se mu zagotovo pridruži ... pa tudi meni ni jasno, kako se ji nič ne pozna ...

Aha še to: sem danes srečala Zalo07 in vas vse lepo pozdravlja. Je že dva dni v službi in se ji že pozna. Zala pa je v zasebnem varstvu (prestavljena), ker se v vrtcu nikakor ni dobro počutila ... mamica pa zraven nje ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
25.10.2008 23:21:35   
VANILI
sanwebdra, uau, pridna julija!! čeprav--- je res butasto, da rečemo, da je otrok priden, če je in da ni, če ne poje. Pa se sebe dostikrat zalotim, da tako rečem. Mislim ,svašta. Saj otrok ni poreden no, če ne poje.. joj joj kake mamo i odrasli...

kako poteka peka torte: rva runda biskvita - sem mislila da bo to pritličje in prvonadstroje, je spečena, ampak ojoj! nisem pomislila, koliko biskvita se bo napeklo, tako da bo imela torta namesto vsega skup pritličje plus tri nadstropja, kar pet nadstropij, saj mram iz ene runde narediti tri štuke, če hočem nasititi 14 žlahtnikovuser posted image . Bo po moje ful smešna torta, visoka in vitkauser posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
25.10.2008 23:32:35   
sanwebdra
vanili, vso srečo s torto, upam, da uspeuser posted image   vitka ali debela ..

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
26.10.2008 0:21:07   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

ješčnost: tudi pri nas doma otročad ne je skoraj nič Tudi živa je pojedla v celem dnevu: četrt žemlje z margarino, 2dl pomarančnega soka, 5 makaronov s smetano, 5 žlic same juhe (brez testenin) in za večerjo 3 koščke hrenovke. Niti čokolada ji ne paše. Moj tudi kozla in driska, teo itak ima rumen kakec kot pri novorojenčkih, ma tudi samo dojil bi se...

a kaj, ko se mene ta viroza ne dotakne, jaz pojem vse, kar gre mimo ali mimo česa jaz grem...

Se kar podpišem pod to. Otroci namesto, da bi jedli, ker to potrebujejo štrajkajo. Mi pa pojemo vse in še več.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
26.10.2008 0:36:05   
živa
Evo, da bom prva, ko smo ravno že čez polnoči: Brina, Martin in Teo, vse najboljše user posted image  in lepo praznovanje user posted image user posted image !

Mi je nerodno povedat, ampak zdajle sem še zelo živahna in budna ker:
- sem se crkljala user posted image
- mi je zjutraj mami naredila ogrooooooooooomno uslugo in mi je pazila otroke, da sem jaz lahko spala do ... pssst! - pol dvanajstih user posted image .

Sem bila v namreč pri njej, ker sem šla na en pogreb user posted image .

Tako da sem zvečer poskušala narisati, kako naj bi izgledale ploščice v kopalnici, mogoče bom celo še naredila oddajo, da mi jo jutri ne bo treba ...

2ursae, načeloma sem napisala tisto recenzijo, zaradi katere prejšnji teden nisem mogla na kavo, kar pomeni, da sem ti ta teden kadarkoli na voljo user posted image .

Ne-ješčnost: pri nas je kakor kakšen dan, načeloma mi pa poje več kot moj tavelik user posted image . Zjutraj se dojiva, potem poje bolj malo zajtrka; ali kakšen lino ali pa koščki kruha, občasno hrenovko, če si jo zaželi večji. Preden gre dopoldne spat (kadar ne gre le enkrat na dan), kakšno banano ali jogurt ali skuto in flašo mleka, nato navadno po spanju kosilo (včasih že prej, če gre spat samo enkrat in ni preutrujen), popolne spet kak jogurt, skuta, sadje (mandarine, grozdje, jabolko, banana, kar pač je), vmes še kak piškot, če recimo kam gremo, potem pa še večerja, npr. polenta, gres, tudi lino, hrenovke, jajce s kruhom ... Poje pa čisto odvisno, kaj je in koliko mu to paše: pire krompirja, kolikor želiš, tudi hrenovke, če jo narežem na koščke, tudi po tri majhne (tiste slim and fit ali kaj je že), makarončkov navadno tudi kar veliko, šmorn itak, polenta, gres, prosena kaša z jabolkom, to vse mu tudi gre - težje  je s stvarmi, ki jih mora gristi, mi tudi poje manj, če mu dam banano v koščkih, kakor če jo pretlačim. Vmes pije mleko, sok ali vodo, zaenkrat iz flaše, sicer je popolnoma premočen in jaz sem lena mama user posted image  - ko pa tako tuli pri previjanju in preoblačenju user posted image !

Suzanamai: a si še med živimi? Jaz bi copaaaatke user posted image .

Grem še malo delat ... če se mi bo dalo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
26.10.2008 6:58:21   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Saj res, koliko vaši čmrli pojedo čez dan?

Naš kar veliko, niti ne vem, kam vse to da.
Zjutraj konkreten krožnik ( mlečni gres, čokolino, mleko s kosmiči,...), ob 10h banana, ob 11.30  kosilo....zopet poln krožnik...ob 14.30 kosilo 2, okoli pol petih jabolko+1/2 banane, zvečer pa je občiajno spet pojedel mlečni obrok....zdaj sicer pri večerji malo pobrska in to je to.....

Poje veliko več kot 5 letna sestrica, teža pa ....še 10 kg neuser posted image ..je izgubil tiste zaobljene nogice, bo kmalu suhecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2686
26.10.2008 7:01:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

če ji dajem hrano v kosih mi poje precej manj kot kadar je miksana na sporedu 

uuuu pri nas je tudi tako....naš ima šele 4 zobke,.....jaz mu še vedno pretlačim ali sesekljamuser posted image .....mu pa potem dam npr. celo jabolko, da mal "trenira"grizenje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
26.10.2008 7:07:42   
VANILI
uf, torto em delala do teh, zdaj sem pa že skoraj uro pokonci... to bo pestro danes... sploh, ker je žabo tudi pokonci... in čez pol ure bo dejansko star 1 leto...

torta - ma kaj vem, je bolj taka - začetniška, par kiksov naredila, a to je pač pomanjkanje izkušenj, drugič bo bolje.

suzanamai - je sporočila, da se oglasi ta vikend, tako da jo pričakujemo danes??

copatki: a veste, da so e teotku podplati teh usnjenih tok zlizali,da mu ful drsi v njih in grem ju3 kupit cicibanove s tridim podplatom... saj zdaj že tok šiba, da je po moje ok... čeprav so m ti tako luštni...

ok, zdaj pa na delo,

lepdan vsem!!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
26.10.2008 7:12:08   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
..... je res butasto, da rečemo, da je otrok priden, če je in da ni, če ne poje. 

Mene so kot otroka non stop silili s hrano, ampak jaz resnično nisem bila lačna.....sem morala sedeti za mizo, ampak pojedla vseeno nisem....so me vlekli k zdravniku in jim je pojasnila, da ko bom lačna, bom že jedla in da sem zdrava.....pa niti slučajno se nisem basala s sladkarijami, ker me je pazila babica....tam pa sladkarij ni bilo niti pod raznouser posted image

Naša ta večja je ista kot sem bila jaz...zjutraj kadar smo doma vztrajam, da poje nekaj toplega, potem pa sledita 2 žlici za kosilo, mogoče vmes sadje, pa pol kosa krauha za večerjo.
Je ne silim, ker se še dobro spomnim, kako je bilo meni.....je pa ravno prava glede teže, tako da me nima kaj skrbetiuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
26.10.2008 7:20:53   
*kinnie*
Brinauser posted image Martinuser posted image in Teouser posted image vse najboljše!!!!!user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 26.10.2008 7:22:51 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
26.10.2008 7:49:11   
Klaudia
VSE NAJBOLJŠE TEO MARTIN IN BRINA!! user posted image

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
26.10.2008 9:31:05   
mehurčica
Kinnie, z zamudo...VSE NAJBOLJŠE!user posted image

Zoja Aiken, z zamudo...VSE NAJBOLJŠE!
Vse najboljše današnjim slavljencem: Teo, Martin in Brina!user posted image

user posted image

Takšno tortico bi lahko Eni imela, ker se njihovi skupini sedaj reče BIBE. user posted image

Ješčnost, neješčnost: Eni je približno takšna, kot Julija. Tudi če se totalno napoka svojega obroka, bo potem še jedla pri kom drugem, ki pač je. Včeraj po kosilu(pojedla je polovico orade in poln krožnik kuskusa-cca.200g) je bila še vedno sitna in je dobila še kaka dva keksa. Pa potem še kar neka sitna in iskala nonsotp nekaj, pa dojila se je. Po dobrih dveh urah je bila že spet ful lačna in dobila polento poln krožnik.user posted image
Pa še kar nima 9kg.

Klaudia, zgleda da nisi videla mojega posta z novimi merami pri 1 letu:
8700g in 76,5cm

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 26.10.2008 9:32:30 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
26.10.2008 10:05:53   
Pandica
user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2693
26.10.2008 10:09:47   
Pandica
Vse najboljše BRINA, TEO in MARTIN user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
26.10.2008 12:03:57   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

če ji dajem hrano v kosih mi poje precej manj kot kadar je miksana na sporedu 

uuuu pri nas je tudi tako....naš ima šele 4 zobke,.....jaz mu še vedno pretlačim ali sesekljamuser posted image .....mu pa potem dam npr. celo jabolko, da mal "trenira"grizenje.

Eni ima 2 zobka in ji samo tu in tam še spasiram kompot. Ima raje tako, kot cele krhlje. Sicer pa vso ostalo je kot da bi imela polna usta zobuser posted image , narezano ali natrgano na koščke. Pa glih ona, ko me je tako skrbelo na začetku, kako bo z njenim hranjenjem.

Prej sva se z mojim spravila pospravit otroško sobo. Sva nabrala eno vrečo za RK, eno za smeti, eno za naslednjega dojenčka(upam na mojo sestro ali prijateljico), ostalo pa na hitro presortirala. Sedaj je vreča iz Ikee polna igrač za Eni, kaki 3 zabojčki avtkov in cest in 2 zabojčka kock za sestavljanje, ki na žalost niso Lego in skor nič ne paše skup. Ampak za začetke sestavljanja bo, dokler tudi ona ne bo prešaltala na tamale Legice.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
26.10.2008 12:40:46   
lane31
Mi smo ok user posted image Spala kljub vsemu vso noč do 7h (po novi uri - sem ji jo pozabila prestavit user posted image ) pojedla flašiko ,actimel in puding zdaj pa spi ........upam da bo kosilo tudi hotela .......blato pa normalno user posted image zgleda da res zobje nagajajo

Mehurčica -pol orade +priloga user posted image me kje ona skrije vso to hrano user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.10.2008 13:04:57   
lane31
 BRINA,TEO ,MARTIN - vse najboljše mali sončki
user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
26.10.2008 16:55:46   
mama06
BRINA, MARTIN in TEO vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
26.10.2008 17:07:40   
skuštrana
user posted image

Vse najboljše slavljencem user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
26.10.2008 17:14:51   
mama06
hrana in teža- ma kaj se menite - mi še do 8kg nismo prigurali, saj smo na bogih 7900g in čez en teden bo leto dniuser posted image . Poje vsega po malo, posebej pa obožuje bobipalčke in riževe vaflje. Za zajtrk je ali čokolino (najmanj rad), grisolino, polento ali gris z mlekom, nato ker ne poje dosti za moje pojme, okoli 100-140ml, mu dam še kak košček kruha. To je okoli pol desetih, ker do devetih spi, okoli 6:30 se doji. Ob enajstih gre spat za uro 40 ali 2 uri in potem kosilo, kar pač jemo ( okoli enih, pol dveh in to 10 žličk nekje). Ob štirih kosilo 2, ob 18-ih kak frutek, bobipalčke, roladice,... in ob 20 večerja spet kaj mlečnega. Ni veliko, je pa dovolj, da živiuser posted image user posted image user posted image Aja, svežega sadja ravno ne mara, sploh pa ne pretlačenega - če že, mora sam vgriznituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?