živa
|
Evo, da bom prva, ko smo ravno že čez polnoči: Brina, Martin in Teo, vse najboljše in lepo praznovanje ! Mi je nerodno povedat, ampak zdajle sem še zelo živahna in budna ker: - sem se crkljala - mi je zjutraj mami naredila ogrooooooooooomno uslugo in mi je pazila otroke, da sem jaz lahko spala do ... pssst! - pol dvanajstih . Sem bila v namreč pri njej, ker sem šla na en pogreb . Tako da sem zvečer poskušala narisati, kako naj bi izgledale ploščice v kopalnici, mogoče bom celo še naredila oddajo, da mi jo jutri ne bo treba ... 2ursae, načeloma sem napisala tisto recenzijo, zaradi katere prejšnji teden nisem mogla na kavo, kar pomeni, da sem ti ta teden kadarkoli na voljo . Ne-ješčnost: pri nas je kakor kakšen dan, načeloma mi pa poje več kot moj tavelik . Zjutraj se dojiva, potem poje bolj malo zajtrka; ali kakšen lino ali pa koščki kruha, občasno hrenovko, če si jo zaželi večji. Preden gre dopoldne spat (kadar ne gre le enkrat na dan), kakšno banano ali jogurt ali skuto in flašo mleka, nato navadno po spanju kosilo (včasih že prej, če gre spat samo enkrat in ni preutrujen), popolne spet kak jogurt, skuta, sadje (mandarine, grozdje, jabolko, banana, kar pač je), vmes še kak piškot, če recimo kam gremo, potem pa še večerja, npr. polenta, gres, tudi lino, hrenovke, jajce s kruhom ... Poje pa čisto odvisno, kaj je in koliko mu to paše: pire krompirja, kolikor želiš, tudi hrenovke, če jo narežem na koščke, tudi po tri majhne (tiste slim and fit ali kaj je že), makarončkov navadno tudi kar veliko, šmorn itak, polenta, gres, prosena kaša z jabolkom, to vse mu tudi gre - težje je s stvarmi, ki jih mora gristi, mi tudi poje manj, če mu dam banano v koščkih, kakor če jo pretlačim. Vmes pije mleko, sok ali vodo, zaenkrat iz flaše, sicer je popolnoma premočen in jaz sem lena mama - ko pa tako tuli pri previjanju in preoblačenju ! Suzanamai: a si še med živimi? Jaz bi copaaaatke . Grem še malo delat ... če se mi bo dalo . Lp, živa
|