VANILI
|
OJ! lep večer vsem, naj vas spomnim na današnji polnočni klub, mislim, da bo ob enajstih. Ne vem, zakaj, ampak me kar bremeni tale zadeva z drogami, sem se v živlenju srečala s toliko različnimi primeri, pri enih me je skor kap, ko sem zvedla... v glavnem, želim si, da bi znala vzgajat moja2 otroka tako, a bi imela trdne vrednote in lepo življenje ter si znala izboriti svoje mesto pod soncem na pravi, pošten način.. joj kok sem zdaj naložila, a? v nedeljo bomo praznovali, pa še študirava, kaj vsega nabavit za žlahto, za prijateje pa enkrat sredi noembra, ker prejenostavno n časa teo je danes malo bolje, malo manjkrat je bruhal, drisko ima pa še vedno, takoda sem ga ob hoferjevih žirafastih plenicah preoblekla na dan 10x, ker vsakič pride skos. Zdaj sem ga oblekla v malo prevelike živine hlače (no njej so premale, a teotku še malo prevelike), pa sem jih zavihala a glej ga zlomka, m je spodrsnilo in je padel vznak drekt na glavo... potem bruhnil (upam, da ne zaradi pretresa) in zaspal. ma joj še to... saj po tleh je laminat, pod nim pa pena, tako da ni ravno trdo, čeprav je fejst počilo. ma žabo mali moj, dej nesreča in oblezen pejta že stran!! nisem vam še povedala, da sem zadnjič na stari začasni petki utrgala zajlo - na srečo sem ravno peljala proti hoferjevemu parkirišču. In potem sva z Živo čakali mojga, ki je šel iz Lj - čas sva si pa krajšali v hoferju in tušu. kak je bil pa rezultat, pa lahko sklepate