|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
24.10.2008 14:24:40   
Ulaa
Vanili: malenkost. user posted image

user posted image Mene pa se nekaj zanima glede telih daril na temo rd. Namrec zanima me ali gledate na to, da ko kupujete darila za druge otroke (predvsem zlahta med sabo) da podarjate darila priblizno v takih vrednostih kot jih odbijo vasi otroci? Ko grem jaz kupovat, se naceloma zelo potrudim, da kupim primerno darilo, tudi ce dam za to kak evro vec, ker mi to nekaj pomeni. Samo pri vseh pa nimam tega obcutkauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
24.10.2008 14:39:56   
VANILI
ulaa, če bi imela več denarja, potem ne bi toliko gledala na ceno daril, kot moram zdaj... pri meni je načeloma tako, da je za prijatelje otročke nekako okvirna cena okoli 25-30 evrov, potem naredim še kako malenkost sama za zraven, če pa vidim kaj, kar mi je zelooo všeč in mislim, da bi bilo fajn, da tisti to ma, pa stisnem zobe pa tudi kak evro več dam. Sploh zdaj, ko bo novo leto, bom poskusila čim več darilc naredit sama, ker se mi zdi, da je brez veze zapravit toliko denarja, več je pomembna pozornost, ki jo človeku, ki ga obdaruješ, ponudiš, npr da se potrudim in lepo zavijem, ali kot sem rekla, sama probam naredit kako stvar.
problem je kupovat pod prisilo - tega pa ne maram. Ko si npr nekam povabljen, pa kao moraš nekaj prinest. no, takrat pa res gledam, da dam v taki vrednosti, kot smo mi od teh dobili.ali v vrednosti okoli 20 evrov. a ponavadi so to kaki kaj vem, bolj znanci. na srečo jih ni preveč, hehe.
No, izvzeti so moji najbližji pa mami oči in brat- pri njih ne gledam na denar. razen, ko resnično nimam.user posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 24.10.2008 14:43:33 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
24.10.2008 14:49:01   
Ulaa
Vanili: ja sej jest sem tudi taka, samo sem se sedaj nekako odlocila, da bom dolocenim kupovala v enakih zneskih, ker se se mi res zdi malo mimo, da dam jaz vedno vse od sebe, eni pa prav gledajo da je cim manj, pa ni ravno problem denar.user posted image
Ja veseli december je pa pred vrati. Jaz ze delam novoletne cestitke.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
24.10.2008 15:16:22   
janja
Evo še jaz se na hitro pofočkam (BTW, a se je skrita nosečka že razkrila?), pol pa šibam v vrtec po malčka. Pri nas se ful skoz neki dogaja. No, s praznovanji smo zaenkrat zaključili. HB, je tolk igrač, da nimamo skoraj kje hoditi. A kera kej rabi?

Dobila sem napotnico za pregled žrelnice za Andraža. Njegov kašelj namreč traja že več kot pol leta, pa tudi za en teden ne potihne. Urbana moram pa naročit na preiskavo za intoleranco na laktozo. Mama06 - ti sigurno veš kako to poteka? Baje ni nič kaj prijetno. Sem že klicala v vrtec in mu bodo vse mlečne izdelke nadomestili s sojinimi. Jaz še vedno čakam na izvide za narkolepsijo. Itak, da je diagnoza prava, samo še birokratsko je treba vse zrihtat.

Pa kdaj bo že kako srečanje? Men se tolk toži po čveku.

Ajd, zdej pa šibam.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
24.10.2008 17:14:07   
Pandica
Evo, še mene na hitro, da se javim, mala mi je malo zaspala user posted image   jaz pa hop na rr user posted image

Sanwebdra   veš, da te danes sploh nisem prvo prepoznala, pol sem šele vidla, da si ti user posted image   se vidi, da sem res slepa ko kura in, da nea nosim očal user posted image

Drugače pa itak ni nič kaj novega še od včeraj.

Darila - jaz sigurno ne kupim v taki vrednosti kot sem recimo za Zalo, ampak iz razloga, ker mi res ne znese user posted image Kupim pa kaj lepega in uporabnega in se vseeno potrudim, da je darilo uporabno.
Zdaj recimo 20. je imela sestra roj. dan in sem ji kupila en pulover v Zari in  uhane in fertik. Pa saj je bila vesela.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
24.10.2008 17:16:20   
mama06
Vsem slavljencem v tem tednu iskrene čestitke!

Mi smo preboleli 6. bolezen in smo sedsj zdravi. Nas je pa za dva dni doletela še driska, tako da ima sedaj bogih 7900g pri enem tednu manj kot leto dniuser posted image

janja - mi tega testa nismo delali, tako, da ti žal ne morem pomagati user posted image

sanosan, jasna - lepo, da se več javljata, tudi jaz se bom v bodoče potrudila bolj, samo zadnje dni je bilo pri nas napeto, saj je 4 dni kuhal z 39,6 in tečnoba na kubik,.....pakaj bi razlagala, saj same že same veste bolje od mene, kako zgleda, ko je otrok bolan

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
24.10.2008 19:52:55   
*pikijakob*
naše mere pri 1. letu: 79 cm in 10120.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
24.10.2008 20:08:32   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan

user posted image Ali ve čakate, da je otrok brez vročine 2 dni preden greste ven ali greste ven prej?

Če se otrok razmeroma dobro počuti in je zunaj lep dan, gremo ven četudi ima vročino.....nam sonček vedno pomaga, da se prej pozdravimouser posted image . Če pa je mali  cmerav, jokav, ves bogi, potem smo pa pač samo noter in počakamo, da je najhuje mimo.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
24.10.2008 20:12:27   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

user posted image Mene pa se nekaj zanima glede telih daril na temo rd. Namrec zanima me ali gledate na to, da ko kupujete darila za druge otroke (predvsem zlahta med sabo) da podarjate darila priblizno v takih vrednostih kot jih odbijo vasi otroci?

Pri nas v žlahti niti ni otrok,....so moji ediniuser posted image
Ima pa ta večja prijateljico s katero se obdarujeta.....ne gledam na denar, kupim pač kar mislim, da je za njeno starost primerno,....no zgornja meja pa je določenauser posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
24.10.2008 20:19:48   
VANILI
OJ!
lep večer vsem,
naj vas spomnim na današnji polnočni klub, mislim, da bo ob enajstih. Ne vem, zakaj, ampak me kar bremeni tale zadeva z drogami, sem se v živlenju srečala s toliko različnimi primeri, pri enih me je skor kap, ko sem zvedla... v glavnem, želim si, da bi znala vzgajat moja2 otroka tako, a bi imela trdne vrednote in lepo življenje ter si znala izboriti svoje mesto pod soncem na pravi, pošten način.. joj kok sem zdaj naložila, a?

v nedeljo bomo praznovali, pa še študirava, kaj vsega nabavit za žlahto, za prijateje pa enkrat sredi noembra, ker prejenostavno n časauser posted image

teo je danes malo bolje, malo manjkrat je bruhal, drisko ima pa še vedno, takoda sem ga ob hoferjevih žirafastih plenicah preoblekla na dan 10x, ker vsakič pride skos. Zdaj sem ga oblekla  v malo prevelike živine hlače (no njej so premale, a teotku še malo prevelike), pa sem jih zavihala a glej ga zlomka, m je spodrsnilo in je padel vznak drekt na glavo... potem bruhnil (upam, da ne zaradi pretresa) in zaspal. ma joj še to... saj po tleh je laminat, pod nim pa pena, tako da ni ravno trdo, čeprav je fejst počilo. ma žabo mali moj, dej nesreča in oblezen pejta že stran!!

nisem vam še povedala, da sem zadnjič na stari začasni petki utrgala zajlo - na srečo sem ravno peljala proti hoferjevemu parkirišču. In potem sva z Živo čakali mojga, ki je šel iz Lj - čas sva si pa krajšali v hoferju in tušu. kak je bil pa rezultat, pa lahko sklepateuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
24.10.2008 21:29:45   
micla
Vanili....kaj si ti kakega Murphija spustila v tvojo hišo te dni? user posted image   Ste pa res bogi. Skoz kej, a?  Ja sej pravijo, da ko ima hudič mlade ni konca.user posted image   Ma sej bo. Samo da bi se tvoj žabček pozdravil in to je to.

A je res punce, da na koncu res ugotoviš, da je edino pomembno, da so naši otročki (in tudi mi) zdravi, ostalo pa se že bo nekako porihtalo. user posted image

Pri nas so spet zobki (še vedno trojkice) in spet smo imeli disco ponoči. Od 3 do 5 pokonci. user posted image  Pa ni blo lih tko močno hudo, da bi ji morala dat svečko al sirupa, ker je malo jokcala, malo smejala... Se mi je zdelo ku da me malo heca. user posted image  Pa  skozi je samo po meni lazla, me cukala za lase, me ščipala, se zaletavala z glavo mi v nos.....ajaj kako to boli.   No, okol 4,30 sem ji šla gret mleko in ta čas je prišel tudi moj model s kavča pogledat, kaj je za en kažin v sobi in itak ko ga je vidla je še bolj se prebudila. Skratka ni me blo točno 1 minuto in 30 sekund (kar rabim za nalit mleko v flašo, segret v mikro točno 1 minuto, dat dva plasmona not, pretest in že sm v sobi). No in v tej minuti je moj predragi zabaval našo princeso z mobitelom  - ona na postli s telefonom v roki in tipkala in se čudla lučki in ko me je zagleda itak da je začela tulit, k je vedla, da jst pomenim konec lepega, sploh pa ob 4 zjutro. user posted image  Si lahko predstavljate, kaj mi je šele pol delala, k sm mojga poslal nazaj na kavč. Flašo mi je metala na vse strani...enkrat mi je prletela direkt pod oko...imam prou malo plavo pod očesom.
Mislim, kaj se moj ne domisli enih bedarij. Na momente se mi zdi, ku da imam doma dva otroka, samo da je med njima 36 let razlike user posted image user posted image user posted image .

Šibam pod tuš.    Pridem nazaj.

< Sporočilo je popravil micla -- 24.10.2008 21:32:27 >

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
24.10.2008 22:03:44   
Pandica
 user posted image

Jaz pa sem se ravno tak fajn najedla user posted image   sem jedla makaronflajš, sem si 2 krožnika nabasala in rdečo peso zraven user posted image
Tak, da danes ne vem, če se bom še spravla na Nutello kaj user posted image
Ja, spet jo imam, sem bila danes v mestu in jo kupla user posted image če mi cuker pade, da imam zaloge user posted image

VANILI    ojoj, bošček Teo, res imate smolo doma.
Sicer pa jaz nisem na kaj dosti boljšem.

micla   ooo, zdravo po dolgem času user posted image   zdaj te kr nekaj cajta ni blo k nam tu gor.
Ja, itak, da so mobiteli zakon. Ne vem, če si brala zadnjič, ko sem pisala, da ga je meni Zala tak vrgla na tla, da mi je crknil, sem ga mogla dat popravljat na servis.
In hb, da je sploh šel popravit. Zdaj pa ga kr "skrivam" pred njo user posted image , ker, ko ga zagleda se kr trest začne user posted image
Včeraj pa sem ga slučajno pozabila gor na moji postelji in mala stoji ob postelji in je full pridna in tiho. Mi je bilo takoj sumljivo, jo pogledam in itak, da je imela moj mobitel v rokici. Sem samo molila, da mi ga spet ne vrže na tla preden sem prišla do nje. No, hb mi ga ni, seveda sem ji ga takoj vzela in pol je bil grozen, užaljen jok...

Kje pa ste vse ostale?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
24.10.2008 22:06:37   
micla
Kaj ni  nobene tle gor?   Jst pa spet sama, ker si je moj user posted image  spet vzel prosto - nenapovedano - standard, preprosto ga ni še iz pisarne, ampak je šel direkt k prjatlu.   Ma ne bom niti razmišljala o tem, k mi kar dviguje.

grem malo pred Tv, pa pol prečekiram, če bo kera za čvekec.

pandica, kinnie, alina, vanili.....kje ste?

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
24.10.2008 22:12:50   
micla
O pandica, ti si tle.  

jst imam tudi te dni vsak večer požrtijo. Sm dobila user posted image  in sm skoz lačna zvečer, pa tudi samo sladko bi jedla. Sm včeri prišla od telovadbe in sem najprej zmazal en topli sendvič, pol pa še eno rezino belga kruha  z nutelo.  Mislim, kaj jst hodim k telovadbi in mečem 30 € na mesc stran, k pridem domov in se nažrem ko prase. user posted image  

Prej k sm prejšnji post pisala, sm zmazala že pol domačice.  Zdej sm si pa že zobe umila, pa da vidimo če zdržim, da mi ne potegne.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
24.10.2008 22:13:06   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

pandica, kinnie, alina, vanili.....kje ste?

Evo me, jaz sem tu  user posted image

Joj, micla pa to res lahko popizdiš kaj ti dela tvoj model. Si tak dobra, da ga tak prenašaš, jaz bi ga že verjetno v rit nabrcala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
24.10.2008 22:15:50   
micla
Pandica.....boš malo?
user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
24.10.2008 22:21:12   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Pandica.....boš malo?
user posted image

Joj, saj ne vem, če bi, če sem se tak najedla, da bom počla...
Ajde, enga bom vzela, da si malo okus popravim na sladko user posted image   in, da ne bom tebi preveč pojedla user posted image   hvala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
24.10.2008 22:23:32   
micla
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Joj, micla pa to res lahko popizdiš kaj ti dela tvoj model. Si tak dobra, da ga tak prenašaš, jaz bi ga že verjetno v rit nabrcala user posted image user posted image user posted image

Sej na momente mi dviguje kaščo in pol samo tulim. user posted image  Samo moj je tak, da zna igrat na prave strune, kadar je treba. In ponavadi je še tko, da recimo ku danes, k sva se slišala ob 19.30, k je reku da je pri frendu in mi je vrglo na 320 pritisk, bo zdej on prišel domov šele k bom jst že trdno spala in ga bom vidla šele jutri, do takrat pa se itak že na pol ohladim.  
Ma sej čene je zlati, samo ima občasne lune, k ga vozi šimja. Sej čene bi ga že poslala nekam.  
Samo trenutno nimam cajta, k moram diplomirat in sem vsak dan tko utrujena, da se mi ne da niti kregat. Čaki pole, k mu vrnem vse za nazaj, z obrestmi. user posted image

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
24.10.2008 22:24:59   
nova10ka
zdravo, vidim da že pada domačica in nutella. jaz si jo bom tudi privoščila :)

končno sem prišla do avtosedeža za drugi avto!!! sem dobila toby-ja v turbolimačo (tista akcija k je 140 namesto 240 €). sem že tri tedne težila in jih klicarila skoraj vsak dan, pa skoz sem tam visela (k itak tam ful velik šopam), tko da me že vse prodajalke poznajo k sem "una k je dobila voziček (marelo) za 15  € namesto za 30 in pol prijateljco na kavo peljala". sem ga montirala na sredni sedež v micri, pa nisem sigurna, da je to ok. ker v prvem avtu ga imava montiranega na srednjem (zadnjem) sedežu, saj naj bi bil najbolj varen zaradi stranskih trkov.

user posted image kje imate pa vi montirane avtosedeže? Za sovoznikom, na sredini ali za voznikom? pa dajte napisat al imate velik, majhen al sreden avto?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
24.10.2008 22:29:56   
micla
nova10....jst iam sedež za voznikom, to pa zato, ker imam tko smotano garažo (zunanjo - samo pokrita streha), da moram vedno peljat rikverc avto noter in potem ne morem na uni drugi strani niti zraven, ker je tik ob živi meji, tko da jo imam za seboj. Čeprav ne vem, kaj je z vidika varnosti boljše. Najbrž za sovoznikom...ne vem, ugibam. Imam pa corso.

micla

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
24.10.2008 22:30:28   
nova10ka
micla - ej te čist štekam. ti kar zdej lepo diplomo napiš pol si pa še ti mal privošč. zdaj pa brez veze, da se matraš

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
24.10.2008 22:32:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

user posted image kje imate pa vi montirane avtosedeže? Za sovoznikom, na sredini ali za voznikom? pa dajte napisat al imate velik, majhen al sreden avto?

Nikjer user posted image user posted image user posted image ker se še zaenkrat vozimo v lupinici.
Zanima pa to tut mene, dobro si to vprašala. A pa lahko imaš sploh na sredini odzadaj namontiran avtosedež? Pa nima veze kakšne firme je? Ker jaz imam za Zalo MC Priori XP. Lahko tega tut dan pol na sredino recimo?
Jaz sem jo ravno danes, ko sma se igrali v njeni sobici posadila not za finto. Joj, kako je silila ven user posted image in si hotla odtegnit trake user posted image sem jo dala hitro ven, da se ji ne zameri... še preden ga začnema uporabljat...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
24.10.2008 22:34:55   
Pandica
Joj micla   jaz pa ne vem, če bi jo lahko imela za mano odzadaj user posted image   Ker bi me full motlo, da je nebi vidla nazaj med vožnjo.
Pa daj odreži tam ono živo mejo, da vama nebo več v napoti user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
24.10.2008 22:37:07   
nova10ka
ej a sem jaz ful nesramna mama? k tjaša ima ful napade jok,a če ji kaj ni všeč (npr če ji vzamem mobitel, ji ne pustim hodit po cesti al pa če poje zadnjo žlico sladoleda). in jaz jo pri takih jokih načeloma ignoriram, sam zdaj sem jo še dvakrat posnela... pač, itak sem ji mogla vzet mobitel, sam sem prej še kamero naštimala da je snemala. k drugač za tako jokanje nič ne popuščam, me sploh ne gane, ker itak neki izsiljuje. sam me ima pa kar pogruntano. sem jo danes mogla jaz dat spat in se je blo treba kar za roko držat. moj jo da v posteljo, ji prižge zvezdico in gre ven iz sobe (ko j ona še budna). in zaspi bp!! ko sem pa jaz zraven pa to ni ok... ma, kolk nas ma že naštudirane

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
24.10.2008 22:41:36   
micla
dej pandica.....zapelji se dol k nam v zeleno dolino en dan, pa mi boš pomagalo ta bršljan dol vrečt. Samo je tko prepreden, da bomo mogle eno fajn motorko v dveh držat.  user posted image

Sej ni tko napačno jo imet zadej, jo gledam lepo v špeglu, pa še čajček  ji lahko komot dam brez ustavljanja, samo roko stegnem nazaj, ker po diagonali je vseeno večja razdalja.

< Sporočilo je popravil micla -- 24.10.2008 22:43:29 >

micla

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?