Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:46:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:46:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw O kilah pa jaz raje ne bi. Ene 12 jih imam za dol spravit, samo zdaj ne pride v poštev, ker dojim še na ful. Moja mala bi umrla brez zize, tako je "fizično" navezana nanjo. od kje imaš pa ti toliko viška? Takrat v Zbiljah ni bilo videt Ja to se tud jaz sprašujem?? Vem pa da je gospa nosila št 36
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:47:17
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Jest sem pa kr tople sendviče nardila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:47:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre To pa meni ni problem! Kako se ne moreš zredit; a ne ješ sladkega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:47:48
|
|
|
|
Anitka
|
Naš Gal je tudi še kar aktiven in naju čaka še kopanje, papanje in ajanje..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:48:17
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf Ta bo težka, ker že od 18. ure drnjoha , joj bomo ob 4. uri zjutraj auf . Danes je že cel dan ful zaspan in mi je spal na 2,5 uri in ko se je zbudil ob 17. uri se je jokal in sem ga preoblekla v pižamco, ga podojila in je zaspal. Nikakor ga ne morem nategovati, ker je potem še huje ponoči. Joj jaz pa moje hujšanje, gre bolj slabo, sem izgubila le 0,5 kile, ma gre prekleto težko dol in me na trenutke prime in potem spet mine in se nafilam s čokoladami, keksi in napolitankami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:48:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre Ti jih jaz pošljem brez potnih stroškov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:48:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre To pa meni ni problem! Kako se ne moreš zredit; a ne ješ sladkega? Jem tudi sladke stvari, amapk imam že od nekdaj težave z zrediti se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:49:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. To bi tudi men pasalo. Manjamiiiiiiiiiiiii Jest sem pa kr tople sendviče nardila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:50:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre To pa meni ni problem! Kako se ne moreš zredit; a ne ješ sladkega? Jem tudi sladke stvari, amapk imam že od nekdaj težave z zrediti se Vidiš si dobro napisala da ješ, jaz se nažirm in tu je najin problem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:50:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Joj jaz pa moje hujšanje, gre bolj slabo, sem izgubila le 0,5 kile, ma gre prekleto težko dol in me na trenutke prime in potem spet mine in se nafilam s čokoladami, keksi in napolitankami. Jaz pa imam očitno alergijo na kremšnite. Vsakič, ko jih prinese, bruham. Kot bi bila spet noseča. Tako da mi sladko sploh ne paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:51:01
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre To pa meni ni problem! Kako se ne moreš zredit; a ne ješ sladkega? Tud men ne, nažalost... joj, jest pa s tem nimam težav... prav nasprotno... kg mi grejo prehit gor. ..... pol pa še topli sendviči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:51:17
|
|
|
|
barbaw
|
tilči zdaj me je še malo manj, ampak jaz sem bila prej na 36 konfekciji, zdaj pa nimam pojma, ker me mine, če si moram hlače kupit, čeprav bi jih rabila. Estrella že zavija z očmi. Anitka tebi bi vse poslale kile brez poštnine. Moj bratranec ima isti problem. Veš kako ga je rešil? Šel je v Avstralijo in se zredil za kar nekaj kil. Sami junk food, pa konzerve, ... Tradicionalnega (našega) kuhanja sploh ne poznajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:51:18
|
|
|
|
katy82
|
Anitka sej tkole kot si ti je tud zoprno,ma bi pa rada vsaj za en dan doživela da bi se morala zredit. Lahko ti pa okamot pošlem kg brez stroškov sam prevzami jih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:51:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora ti začni hujšati po 9.11
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:51:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre Ti jih jaz pošljem brez potnih stroškov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:52:20
|
|
|
|
valentina2006
|
Anitka: Ne moreš se zredit... Tud jest ti kakšen kg (ene 10) pošlem... vse stroške pošiljanja krijem jaz tilči: Ne paše ti sladko???? Ojoj, ko vsaj men neb
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 25.10.2008 20:54:54 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:53:08
|
|
|
|
katy82
|
Zakaj pa po 9.11.?Ma sem firbčna sam si ne morem pomagat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:53:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre To pa meni ni problem! Kako se ne moreš zredit; a ne ješ sladkega? Jem tudi sladke stvari, amapk imam že od nekdaj težave z zrediti se Počak, to pride z leti. Ko sva z začela, sem jaz imela 48 kg. Sem bila kot podrt znamenje.Pa me sedaj poglej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:53:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre Ti jih jaz pošljem brez potnih stroškov Pa jaz tudi.................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:54:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka tebi bi vse poslale kile brez poštnine. Moj bratranec ima isti problem. Veš kako ga je rešil? Šel je v Avstralijo in se zredil za kar nekaj kil. Sami junk food, pa konzerve, ... Tradicionalnega (našega) kuhanja sploh ne poznajo. Ta bi bila pa prehuda, Avstralija - sliši se mamljivo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:54:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zakaj pa po 9.11.?Ma sem firbčna sam si ne morem pomagat RD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:55:26
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem jih pred n osečnostjo imela 52, potem tik pred porodom 67, sedaj pa le še 48
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:55:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zakaj pa po 9.11.?Ma sem firbčna sam si ne morem pomagat RD Kaj se šparaš za torto?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:55:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre To pa meni ni problem! Kako se ne moreš zredit; a ne ješ sladkega? Jem tudi sladke stvari, amapk imam že od nekdaj težave z zrediti se Počak, to pride z leti. Ko sva z začela, sem jaz imela 48 kg. Sem bila kot podrt znamenje.Pa me sedaj poglej Sedaj si se omedila in si prava baba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?