Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:56:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre To pa meni ni problem! Kako se ne moreš zredit; a ne ješ sladkega? Jem tudi sladke stvari, amapk imam že od nekdaj težave z zrediti se Počak, to pride z leti. Ko sva z začela, sem jaz imela 48 kg. Sem bila kot podrt znamenje.Pa me sedaj poglej Sedaj si se omedila in si prava baba pravi, da ga sedaj vsaj kosti ne žulijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:58:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega Mah jaz hočem kako kilco pridobit, pa ne gre To pa meni ni problem! Kako se ne moreš zredit; a ne ješ sladkega? Jem tudi sladke stvari, amapk imam že od nekdaj težave z zrediti se Počak, to pride z leti. Ko sva z začela, sem jaz imela 48 kg. Sem bila kot podrt znamenje.Pa me sedaj poglej Sedaj si se omedila in si prava baba pravi, da ga sedaj vsaj kosti ne žulijo Tako se reče. Moj je pa bolj za suhice in je nad menoj čist razočaran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:58:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Kje ste čveke, gor vas je logiranih cela rajda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:59:31
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Joj jaz pa moje hujšanje, gre bolj slabo, sem izgubila le 0,5 kile, ma gre prekleto težko dol in me na trenutke prime in potem spet mine in se nafilam s čokoladami, keksi in napolitankami. Jaz pa imam očitno alergijo na kremšnite. Vsakič, ko jih prinese, bruham. Kot bi bila spet noseča. Tako da mi sladko sploh ne paše Mogoče pa si Estrella bo najbolje začeti hujšati po RD, ker nas čaka še 8.11. abraham, pa 9.11. je še en RD od kolega, pa moj in potem imam fore do 31.12., da zagrabim za delo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:00:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako se reče. Moj je pa bolj za suhice in je nad menoj čist razočaran pa nima kaj za komentirat, ker tudi sam ni nedolžen, kar se kil tiče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:01:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Joj jaz pa moje hujšanje, gre bolj slabo, sem izgubila le 0,5 kile, ma gre prekleto težko dol in me na trenutke prime in potem spet mine in se nafilam s čokoladami, keksi in napolitankami. Jaz pa imam očitno alergijo na kremšnite. Vsakič, ko jih prinese, bruham. Kot bi bila spet noseča. Tako da mi sladko sploh ne paše Mogoče pa si imam na obisku, tako da ta mesec že ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:03:23
|
|
|
|
jana81
|
hojla babe... IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana ful dobra obleka. si jo kupla al si jo dala delat? krasen parček sta! ne kr kupila sem jo v orsay-u.Pa še draga ni bla, 37 €.Hojico bova pa kupila te dni enkrat, ker se Nejc ful postavlja na noge in skače po meni.Midva z bratom sva bila oba v hojici in oba shodila z 9 meseci, tako da so si tudi P. neenotni glede tega, ni res da jo vsi odsvetujejo. jst že od 2 meseca jem vse. Katina hvala..te pogrešamo veš... a na čvek boš prišla ?? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana danes sva z Galom šla v lekarno in na pošto tako, da v ponedeljek bi morala bitizadeva pri tebi. hvala zlata si... aurora midva sva že začela počasi s frutkom,ki ima gluten in keksi od hippa. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf Nejc je že zaspal na joški pred dobro uro... bomo vidl če se bo zbudu kej prej kot ob 23h, zdej ma tako uro bujenja med 23 in polnoči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to girl dobimo se v Lj ja v City Parku, zgoraj zraven meksiške restavracije . a to v sredo ?? da si kr danes rezerviran avto, če je v LJ mi je še tolk bližje, a to je v BTC ? katy te bom jst nasuvala v rit..pa motivacijo tud dobiš iz oči v oči... ok? joj cela kača je ratala...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:04:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako se reče. Moj je pa bolj za suhice in je nad menoj čist razočaran pa nima kaj za komentirat, ker tudi sam ni nedolžen, kar se kil tiče No naš je imel ko sva začela 77kg, danes jih ima 98kg, sam njemu se ne pozna, ker je visok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:04:31
|
|
|
|
Anitka
|
Gremo se mi kopat....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:04:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer najprej hvala za čestitke Brini!! Gal in Ana - vse naj naj!!! pica - zakaj pa ne bi jedli pice? vem, da nekatere ne jedo sadja, zelenjave (čeprav jaz jem že celo življenje - vključno z nosečnostjo in celo dojenje do sedaj - VSE - no, ne jem mesa), ampak za pico pa še nikoli nisem slišala. Pa saj je to kruh, sir, paradajz... a so gobice problem, al kaj? Če misliš, da so gobice, pač ješ brez gobic. Ali je kaj tretjega problem pri pici? Zdaj me pa res firbec matra paradižnikova mezga ja, prav zaradi tega sem se ji izogibala, sam zdej bo pa že čas, da tud to poskusim. sj sadje že jem sveže, pa tud solato že, ko jo je zvijalo, če sem jo jedla. zdej bom začela še svežo zelenjavo poslušat. najbolj se mi je luštalo paradižnika, ker ga mam ful rada, ampak ga odsvetujejo zaradi krčev. se počutim kot dojenček, ker vsake tolk časa probam nekaj novega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:07:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Katy, kje se pa škrivaš, mendeje ne grešiš s sendvičom???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz malo skupam, podojim, dam spat in pridem nazaj, upam da bo katera še gor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:11:58
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella jaz imam RD v drugi polovici decemra in bom kar do novega leta počakala. Moj je navdušen nad manjšimi oblinami. Nad mojimi kostmi ni bil najbolj navdušen, ker so tudi njega žulile. Tvoj bo pa počasi prav dec. Na našem koncu pravijo, da postaneš pravi moški, ko jih ima 100 kg. Mojo malo sem pa kar atiju uturala. Ima zdaj on nalogo (par tednov že) jo uspavat, ker nimam več energije za to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:13:50
|
|
|
|
tally
|
Večer Vsem hroščkom, ki praznujejo okroglo vse naj naj . Estrella, Edina hvala za slikice, lepe so . ej mate pa spet debato , včerajšnja je bila boljša . Kg hmm jaz mam tut ene 10 za dol dat pa nobene volje . Čeprav jaz nisem mahnjena na čokolade in piškote in podobne zadeve (bolj mi paše pijana nevesta in Estrellin* štrudl ) mi kg nikamor ne grejo. Včeraj sem začela neko varijanto Montija pa bom vidla kakšen bo uspeh čez par tednov. Pol še vidim Nino7, Naty* in Edino, ki zgledajo kot da niso rodile , bom si jaz tudi na hladilnik njihovo slikico napopala , mogoče bo pomagalo. Hojica- mi jo ne bomo imeli ampak ne iz razloga da jo odsvetujejo ampak zaradi prostorske stiske. Bo drugo leto boljše. A v sredo bo čvek, moj pa zjutri dela . IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gremo se mi kopat.... Dobri ste mi že eno uro spimo, pa še to je komi zdržala. Kako bo jutri me prav zanima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:17:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mojo malo sem pa kar atiju uturala. Ima zdaj on nalogo (par tednov že) jo uspavat, ker nimam več energije za to. Naš je pa za starejšega zadolžen in je danes tudi že ob 19. omagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:17:30
|
|
|
|
tally
|
Kje este zdej vse? Estrella* a maš ti zdej siolovega trojčka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:19:46
|
|
|
|
tilči
|
Jaz grem v mižale. Preden bo budnica lahko že kakšno kitico naredim Mirno nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:20:44
|
|
|
|
jana81
|
jst sem se pravkar napokala, mi je dragi naredu večerjo, zdej pa še čips glodam kolk pa nas bo v sredo ???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:21:52
|
|
|
|
barbaw
|
jaz grem pa jest, mala se pa tudi dere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:22:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella jaz imam RD v drugi polovici decemra in bom kar do novega leta počakala. Moj je navdušen nad manjšimi oblinami. Nad mojimi kostmi ni bil najbolj navdušen, ker so tudi njega žulile. Tvoj bo pa počasi prav dec. Na našem koncu pravijo, da postaneš pravi moški, ko jih ima 100 kg. Uf moj bo pol težko postal pravi moški na 1.90 ma 80kg. Pa vsak večer se baše s piškoti čipsom in podobnimi zadevami pa se mu nikjer ne vidi . Mojo malo sem pa kar atiju uturala. Ima zdaj on nalogo (par tednov že) jo uspavat, ker nimam več energije za to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:24:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz grem pa jest, mala se pa tudi dere a ti še vedno sama zaspi v posteljici ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:25:20
|
|
|
|
katy82
|
Estrella nikakor nisem grešila,čeprav bi tko rada ampak bom tegotna,sem šla cunje ravnat so me štunfi ful zamotil,zdele pa študiram na likanje.Zraven pa gledam bridget jones,zdej se mi je pa čik zaluštal k gledam k ga kadi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:28:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella jaz imam RD v drugi polovici decemra in bom kar do novega leta počakala. Moj je navdušen nad manjšimi oblinami. Nad mojimi kostmi ni bil najbolj navdušen, ker so tudi njega žulile. Tvoj bo pa počasi prav dec. Na našem koncu pravijo, da postaneš pravi moški, ko jih ima 100 kg. Uf moj bo pol težko postal pravi moški na 1.90 ma 80kg. Pa vsak večer se baše s piškoti čipsom in podobnimi zadevami pa se mu nikjer ne vidi . Mojo malo sem pa kar atiju uturala. Ima zdaj on nalogo (par tednov že) jo uspavat, ker nimam več energije za to. Ja mam 3čka. OOO 1.90, a pol sta tud vi2 po višini za v cirkus
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella nikakor nisem grešila,čeprav bi tko rada ampak bom tegotna,sem šla cunje ravnat so me štunfi ful zamotil,zdele pa študiram na likanje.Zraven pa gledam bridget jones,zdej se mi je pa čik zaluštal k gledam k ga kadi katy: a ti kadiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 21:31:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella jaz imam RD v drugi polovici decemra in bom kar do novega leta počakala. Moj je navdušen nad manjšimi oblinami. Nad mojimi kostmi ni bil najbolj navdušen, ker so tudi njega žulile. Tvoj bo pa počasi prav dec. Na našem koncu pravijo, da postaneš pravi moški, ko jih ima 100 kg. Uf moj bo pol težko postal pravi moški na 1.90 ma 80kg. Pa vsak večer se baše s piškoti čipsom in podobnimi zadevami pa se mu nikjer ne vidi . Mojo malo sem pa kar atiju uturala. Ima zdaj on nalogo (par tednov že) jo uspavat, ker nimam več energije za to. Ja mam 3čka. OOO 1.90, a pol sta tud vi2 po višini za v cirkus ja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?