Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:35:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle? mi se še na polno dojimo in jemo že čisto vse, no vse razen PASULJA , suzy ti si kar privošči pizzo, saj so že toliko stari, da mislim da bo OK. edinaos, pa tako z veseljem si pizzo mnackala Suzy, jaz tud jem vse , pazila sem se kakih 3 tedne. ma seveda mi si vse privoščimo, zaradi tega pa vaga kaže katastrofo Ja to imaš pa prav Čveke so na dopustu in uživajo hmmm jaz čakam čevape in pomfri, moj ''klemen'' pripravlja večerjo A je to večarja sprave???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:35:06
|
|
|
|
katy82
|
Estrella kaj ne veš kje je?A citypark al oštarija? Edina kje bomo pa pol,a mislte jest,tolk da se psihično pripravim da bom tešč do takrat in bom lahko malo grešila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:37:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella kaj ne veš kje je?A citypark al oštarija? Edina kje bomo pa pol,a mislte jest,tolk da se psihično pripravim da bom tešč do takrat in bom lahko malo grešila Vem kje je city park, oštarija pa ne Ma bom že našla. Se spomnim ko si prišla na Vrhiko, teje tud skrbelo, da ne bo nobena jedla, pol smo se pa vse po vrsti basale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:37:38
|
|
|
|
katy82
|
Tilči hvala,mal je že haska Edina sem včer prebrala od "Klemna" a je res tko dober da ti še ni šel iz glave?A trenutni klemen se pa odkupuje al kaj,neki mi kljuva zadi,da si bla zjutri razkurjena nanj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:37:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ah estrella jst bom maraton kvečjemu prehodila A veste da ga hočem kr neki sračkat zarad hujšanja in mi motivacije primanjkuje,dejte me mal nasuvat v rit,da bom spet pridna Pod vodo je tam k je sladoled,pri WC-ju v kotu Katy, jaz sem težko komu za vzpodbudo, ker sama grešm 100/h še manj pa za vzgled. Sem danes oslala slikce tally in sem gledala Nino, edino in Naty kako so suhice Sem jim kar fovš. Veš, da si bom sprintala sliko in si jo nabila na frižider to si se pa verjetno zmotila, jaz pa zihr ne spadam v ta krog imam še 10 kg za spucat nič grem večerjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:38:17
|
|
|
|
Estrella*
|
tilči: dobra vzpodbuda Jaz jo tu rabim. Kako pa ti si še kako klo dol vrgla??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:39:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka pa ni nekega napredka, še vedno se prepogosto zbuja. kako pa vidva spita? Jaz bom pa gledala Bridget Jones, ker se isto ukvarja s kilami kot jaz Tudi nič boljše, pa še tam po drugi, tretji uri ima težave nazaj zaspat in sva ponoči z atijem kot zombija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tilči hvala,mal je že haska Edina sem včer prebrala od "Klemna" a je res tko dober da ti še ni šel iz glave?A trenutni klemen se pa odkupuje al kaj,neki mi kljuva zadi,da si bla zjutri razkurjena nanj danes je že 2. tihi dan Zadnje čase imam novo alergijo z imenom Primož
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:40:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf Če zvečer zavlačujem se mi ponoči še pogosteje zbuja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:40:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ah estrella jst bom maraton kvečjemu prehodila A veste da ga hočem kr neki sračkat zarad hujšanja in mi motivacije primanjkuje,dejte me mal nasuvat v rit,da bom spet pridna Pod vodo je tam k je sladoled,pri WC-ju v kotu Katy, jaz sem težko komu za vzpodbudo, ker sama grešm 100/h še manj pa za vzgled. Sem danes oslala slikce tally in sem gledala Nino, edino in Naty kako so suhice Sem jim kar fovš. Veš, da si bom sprintala sliko in si jo nabila na frižider to si se pa verjetno zmotila, jaz pa zihr ne spadam v ta krog imam še 10 kg za spucat nič grem večerjat ko ješ imj pred sabo sliko NIne7. To bo varovalka A pa telefon spet dela Ja si v tem krogu in jaz bom tud enkrat drugo leto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:40:50
|
|
|
|
katy82
|
Ma Estrela na vrhniki je bil tamal problem hrana,nobene nisem poznala in sem hotla it najprej k drugi mizi kjer so ble že dve mamici z vozički,pol sem pa zaden moment k sem se že namenla tja mal razgledala in vidla **** edin tko sem vas spoznala.Mi kr slabo rata,če pomislm da bi z dvema drugima začela debato onidve pa pojma ne mele zakaj se gre Ja no moram prznat da hrana je bla pa tud dobra,je tud pasalo jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:41:28
|
|
|
|
tana7
|
dober večer najprej hvala za čestitke Brini!! Gal in Ana - vse naj naj!!! pica - zakaj pa ne bi jedli pice? vem, da nekatere ne jedo sadja, zelenjave (čeprav jaz jem že celo življenje - vključno z nosečnostjo in celo dojenje do sedaj - VSE - no, ne jem mesa), ampak za pico pa še nikoli nisem slišala. Pa saj je to kruh, sir, paradajz... a so gobice problem, al kaj? Če misliš, da so gobice, pač ješ brez gobic. Ali je kaj tretjega problem pri pici? Zdaj me pa res firbec matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:41:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tilči: dobra vzpodbuda Jaz jo tu rabim. Kako pa ti si še kako klo dol vrgla?? še 6 kg imam do prednosečniške
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:41:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf Če zvečer zavlačujem se mi ponoči še pogosteje zbuja Pri nas pa zaspati noče, če jo predolgo pacam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:42:41
|
|
|
|
katy82
|
Edina kaj te pa je tolk razkuru,da imata tihe dneve?Alergija-izogibaj se takih živil,mogoče izzveni samo od sebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:43:17
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:43:33
|
|
|
|
barbaw
|
O kilah pa jaz raje ne bi. Ene 12 jih imam za dol spravit, samo zdaj ne pride v poštev, ker dojim še na ful. Moja mala bi umrla brez zize, tako je "fizično" navezana nanjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:43:55
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zadnje čase imam novo alergijo z imenom Primož Se bom še jest mal uštulla... zgleda, da je vse neki pičl... tud jest mam že pikce zarad mojga.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:43:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer najprej hvala za čestitke Brini!! Gal in Ana - vse naj naj!!! pica - zakaj pa ne bi jedli pice? vem, da nekatere ne jedo sadja, zelenjave (čeprav jaz jem že celo življenje - vključno z nosečnostjo in celo dojenje do sedaj - VSE - no, ne jem mesa), ampak za pico pa še nikoli nisem slišala. Pa saj je to kruh, sir, paradajz... a so gobice problem, al kaj? Če misliš, da so gobice, pač ješ brez gobic. Ali je kaj tretjega problem pri pici? Zdaj me pa res firbec matra paradižnikova mezga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:44:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf Če zvečer zavlačujem se mi ponoči še pogosteje zbuja Pri nas pa zaspati noče, če jo predolgo pacam Ja pa tud to se zna zgodit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:44:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw O kilah pa jaz raje ne bi. Ene 12 jih imam za dol spravit, samo zdaj ne pride v poštev, ker dojim še na ful. Moja mala bi umrla brez zize, tako je "fizično" navezana nanjo. od kje imaš pa ti toliko viška? Takrat v Zbiljah ni bilo videt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:45:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zadnje čase imam novo alergijo z imenom Primož Se bom še jest mal uštulla... zgleda, da je vse neki pičl... tud jest mam že pikce zarad mojga. A je kaj v zraku Se vam pridružujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:45:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso. Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:45:50
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf Če zvečer zavlačujem se mi ponoči še pogosteje zbuja Pri nas pa zaspati noče, če jo predolgo pacam Estrella*: Tud naš zlo težko zaspi, če je preveč zmatran...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:46:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas pa zaspati noče, če jo predolgo pacam Pri nas je tudi tako. Mi je pa mali zaspal ob 19,30 pa se je po 20 min zbudila, zdaj pa je vsa naspidirana. Jaz sem pa upala, da bom ob 21-ih fraj, zdaj pa ni nič od tega. Trenutno matra lok v ležalniku. moj je mene razveselil, da bo pica za večerjo, pa jo je dal pečt in je tako smrdela, da mi še zdaj vsa hiša smrdi. Bljak. Olive pa čebula so gor in to je zame . Jo je kar sam pojedel, ker me je minilo.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 25.10.2008 20:47:14 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?