Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:10:41
|
|
|
|
barbaw
|
Vse gledajo sobotni večerni film.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:11:08
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, HVALA za odgovore . ZLATE STE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:11:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vse gledajo sobotni večerni film. Kateri pa je?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:16:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kaj je zdaj, se bomo julijkam kar tako pustile? Ajde čveke na plan A danes pa ne bo maratona?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle? mi se še na polno dojimo in jemo že čisto vse, no vse razen PASULJA , suzy ti si kar privošči pizzo, saj so že toliko stari, da mislim da bo OK. edinaos, pa tako z veseljem si pizzo mnackala Suzy, jaz tud jem vse , pazila sem se kakih 3 tedne. ma seveda mi si vse privoščimo, zaradi tega pa vaga kaže katastrofo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:19:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vse gledajo sobotni večerni film. Kateri pa je? Nimam pojma, ker ga jaz ne gledam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:21:21
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka pa ni nekega napredka, še vedno se prepogosto zbuja. kako pa vidva spita? Jaz bom pa gledala Bridget Jones, ker se isto ukvarja s kilami kot jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:21:45
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice kolk je men tale teden težek,komaj čakam da se neha,skoz je neki in sem te zamorjenosti in skrbi naveličana do vrha glave.Mala mi je že zdle zaspala pa niti nimam želje da bi jo budila tko al pa tko bomo vstajale ponoči,smo že navajene. Aurora malo je pustil fant,sem v zgornjem postu mal opisala,sem pa že našla skupino za psihoterapepijo ki so pripravljeni posredovat in ji pomagat.Da bi jst vedla za kaj hudga ne,sam je mala res scrkljana zdej si pa nekako ne zna pomagat,ljubosumna je če kdo kej o naših malih govori,ker ni v centru pozornosti,začelo se je z uničevanjem stvari,zgleda da je to nadaljevanje.Vem da rabi pomoč sam jst sama proti celi žlahti ne morem nič,sej mami se je že unesla zdej mormo samo nekako tamalo prepričat da pokliče in to je to.Upam da bo zagrabla Vsem hroščkom čestitam za obmesečnico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:21:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle? mi se še na polno dojimo in jemo že čisto vse, no vse razen PASULJA , suzy ti si kar privošči pizzo, saj so že toliko stari, da mislim da bo OK. edinaos, pa tako z veseljem si pizzo mnackala Suzy, jaz tud jem vse , pazila sem se kakih 3 tedne. ma seveda mi si vse privoščimo, zaradi tega pa vaga kaže katastrofo Ja to imaš pa prav Čveke so na dopustu in uživajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:24:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka pa ni nekega napredka, še vedno se prepogosto zbuja. kako pa vidva spita? Jaz bom pa gledala Bridget Jones, ker se isto ukvarja s kilami kot jaz Saj res kako pa kaj napreduješ s kilažo? Jaz sem obupala za oktober Bom pa definitivno začela , ker imam že hude težave s hrbtenico in nogami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:25:28
|
|
|
|
Estrella*
|
A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:25:37
|
|
|
|
katy82
|
Mah jst bom pa dons čvekala,a se mi pridružite? Kje se dobimo,jst mam kr namen pridet,a je prov? Komi čakam da vas vidm in nove spoznam,bi se pa lahko dobile pod vodo kjer je igralnica za male otroke,da se bodo zamotil? Gremo babnce udarmo en virtualni maraton k za pravega nimam kondicije pa je najbrž niti ne bom imela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:27:29
|
|
|
|
Estrella*
|
tana7: pri Alji ni problem toliko, da ne bi zagrabila zize, problem je, da vleče samo toliko, da se odžeja in konec. Ti problemi se vlečejo že od začetka dojenja in ni žal nobena faza , ampak dejstvo, zato si želim z dojenjem čim prej zaključit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:28:01
|
|
|
|
katy82
|
Estrella moja že spi,kaj čem je bla obupna pol sem jo pa dala kr spat itak se zbujamo ponoč,zjutri pa tud nima ene svoje ure za vstajanje,glih kokr se ji sprdne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:29:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mah jst bom pa dons čvekala,a se mi pridružite? Kje se dobimo,jst mam kr namen pridet,a je prov? Komi čakam da vas vidm in nove spoznam,bi se pa lahko dobile pod vodo kjer je igralnica za male otroke,da se bodo zamotil? Gremo babnce udarmo en virtualni maraton k za pravega nimam kondicije pa je najbrž niti ne bom imela [/quote o katy tako pa ne govori, ker vse pride ob vojem času. Tud pravi maraton Kje pod vodo je že to, a tam kjer sladoled???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mah jst bom pa dons čvekala,a se mi pridružite? Kje se dobimo,jst mam kr namen pridet,a je prov? Komi čakam da vas vidm in nove spoznam,bi se pa lahko dobile pod vodo kjer je igralnica za male otroke,da se bodo zamotil? Gremo babnce udarmo en virtualni maraton k za pravega nimam kondicije pa je najbrž niti ne bom imela to girl dobimo se v Lj ja v City Parku, zgoraj zraven meksiške restavracije . No super, da se bomo končno spoznale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:30:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella moja že spi,kaj čem je bla obupna pol sem jo pa dala kr spat itak se zbujamo ponoč,zjutri pa tud nima ene svoje ure za vstajanje,glih kokr se ji sprdne J kaj za pa delate ponoč ko se zbujate?Frutke menda ne papate???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:31:26
|
|
|
|
katy82
|
Ah estrella jst bom maraton kvečjemu prehodila A veste da ga hočem kr neki sračkat zarad hujšanja in mi motivacije primanjkuje,dejte me mal nasuvat v rit,da bom spet pridna Pod vodo je tam k je sladoled,pri WC-ju v kotu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:31:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mah jst bom pa dons čvekala,a se mi pridružite? Kje se dobimo,jst mam kr namen pridet,a je prov? Komi čakam da vas vidm in nove spoznam,bi se pa lahko dobile pod vodo kjer je igralnica za male otroke,da se bodo zamotil? Gremo babnce udarmo en virtualni maraton k za pravega nimam kondicije pa je najbrž niti ne bom imela to girl dobimo se v Lj ja v City Parku, zgoraj zraven meksiške restavracije . No super, da se bomo končno spoznale A bom šla lahko za tabo, ker ne vem kje je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:32:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mah jst bom pa dons čvekala,a se mi pridružite? Kje se dobimo,jst mam kr namen pridet,a je prov? Komi čakam da vas vidm in nove spoznam,bi se pa lahko dobile pod vodo kjer je igralnica za male otroke,da se bodo zamotil? Gremo babnce udarmo en virtualni maraton k za pravega nimam kondicije pa je najbrž niti ne bom imela naš tudi že veselo žaga ; bomo pa zjutraj prej v luft Jutri grem pa novorojenčico gledat. Me bo še kaj zamatral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle? mi se še na polno dojimo in jemo že čisto vse, no vse razen PASULJA , suzy ti si kar privošči pizzo, saj so že toliko stari, da mislim da bo OK. edinaos, pa tako z veseljem si pizzo mnackala Suzy, jaz tud jem vse , pazila sem se kakih 3 tedne. ma seveda mi si vse privoščimo, zaradi tega pa vaga kaže katastrofo Ja to imaš pa prav Čveke so na dopustu in uživajo hmmm jaz čakam čevape in pomfri, moj ''klemen'' pripravlja večerjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:33:11
|
|
|
|
katy82
|
Ma ne papamo ampak hočemo dudo pa ji stokrat ven pade,pa hoče pit,lačna ni nikol sam k da ji je dolgčas k se zbudi Mal me je strah da se je že navadla tega zbujanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:33:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ah estrella jst bom maraton kvečjemu prehodila A veste da ga hočem kr neki sračkat zarad hujšanja in mi motivacije primanjkuje,dejte me mal nasuvat v rit,da bom spet pridna Pod vodo je tam k je sladoled,pri WC-ju v kotu Katy, jaz sem težko komu za vzpodbudo, ker sama grešm 100/h še manj pa za vzgled. Sem danes oslala slikce tally in sem gledala Nino, edino in Naty kako so suhice Sem jim kar fovš. Veš, da si bom sprintala sliko in si jo nabila na frižider
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:34:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A veste da ga hočem kr neki sračkat zarad hujšanja in mi motivacije primanjkuje,dejte me mal nasuvat v rit,da bom spet pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 25.10.2008 20:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mah jst bom pa dons čvekala,a se mi pridružite? Kje se dobimo,jst mam kr namen pridet,a je prov? Komi čakam da vas vidm in nove spoznam,bi se pa lahko dobile pod vodo kjer je igralnica za male otroke,da se bodo zamotil? Gremo babnce udarmo en virtualni maraton k za pravega nimam kondicije pa je najbrž niti ne bom imela to girl dobimo se v Lj ja v City Parku, zgoraj zraven meksiške restavracije . No super, da se bomo končno spoznale A bom šla lahko za tabo, ker ne vem kje je ja vrajt, da ti ne veš?? v zgornjem štuku, zraven je WC sem ti poslala SMS, da ne boš na rit padla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?