|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
25.10.2008 20:35:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

tiste, ki še dojite: se še kaj pazite pri hrani al jeste vse? ste se sploh kaj pazle? pico ste jedle?

mi se še na polno dojimo in jemo že čisto vse, no vse razen PASULJAuser posted image , suzy ti si kar privošči pizzo, saj so že toliko stari, da mislim da bo OK.

edinaos, pa tako z veseljem si pizzo mnackalauser posted image Suzy, jaz tud jem vse , pazila sem se kakih 3 tedne.

ma seveda mi si vse privoščimo, zaradi tega pa vaga kaže katastrofouser posted image

Ja to imaš pa pravuser posted image

Čveke so na dopustu in uživajouser posted image

hmmm jaz čakam čevape in pomfri, moj ''klemen'' pripravlja večerjouser posted image user posted image

A je to večarja sprave???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
25.10.2008 20:35:06   
katy82
Estrella kaj ne veš kje je?A citypark al oštarija?

Edina kje bomo pa pol,a mislte jest,tolk da se psihično pripravim da bom tešč do takrat in bom lahko malo grešilauser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
25.10.2008 20:37:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella kaj ne veš kje je?A citypark al oštarija?

Edina kje bomo pa pol,a mislte jest,tolk da se psihično pripravim da bom tešč do takrat in bom lahko malo grešilauser posted image user posted image user posted image

Vem kje je city park, oštarija pa neuser posted image Ma bom že našla. Se spomnim ko si prišla na Vrhiko, teje tud skrbelo, da ne bo nobena jedla, pol smo se pa vse po vrsti basaleuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
25.10.2008 20:37:38   
katy82
Tilči hvala,mal je že haskauser posted image user posted image user posted image

Edina sem včer prebrala od "Klemna" a je res tko dober da ti še ni šel iz glave?A trenutni klemen se pa odkupuje al kaj,neki mi kljuva zadi,da si bla zjutri razkurjena nanjuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
25.10.2008 20:37:57   
Anonimen

Ah estrella jst bom maraton kvečjemu prehodilauser posted image

A veste da ga hočem kr neki sračkat zarad hujšanja in mi motivacije primanjkuje,dejte me mal nasuvat v rit,da bom spet pridna

Pod vodo je tam k je sladoled,pri WC-ju v kotu

Katy, jaz sem težko komu za vzpodbudo, ker sama grešm 100/huser posted image še manj pa za vzgled. Sem danes oslala slikce tally in sem gledala Nino, edino in Naty kako so suhiceuser posted image Sem jim kar fovš. Veš, da si bom sprintala sliko in si jo nabila na frižideruser posted image

to si se pa verjetno zmotila, jaz pa zihr ne spadam v ta kroguser posted image user posted image imam še 10 kg za spucatuser posted image nič grem večerjatuser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
25.10.2008 20:38:17   
Estrella*
tilči: dobra vzpodbudauser posted image Jaz jo tu rabim. Kako pa ti si še kako klo dol vrgla??

Neposredna povezava do sporočila: 1406
25.10.2008 20:39:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka pa ni nekega napredka, še vedno se prepogosto zbuja. kako pa vidva spita?

Jaz bom pa gledala Bridget Jones, ker se isto ukvarja s kilami kot jaz user posted image user posted image

Tudi nič boljše, pa še tam po drugi, tretji uri ima težave nazaj zaspat in sva ponoči z atijem kot zombijauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
25.10.2008 20:39:44   
Anonimen

Tilči hvala,mal je že haskauser posted image user posted image user posted image

Edina sem včer prebrala od "Klemna" a je res tko dober da ti še ni šel iz glave?A trenutni klemen se pa odkupuje al kaj,neki mi kljuva zadi,da si bla zjutri razkurjena nanjuser posted image

danes je že 2. tihi dan

Zadnje čase imam novo alergijo z imenom Primožuser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
25.10.2008 20:40:24   
Anitka

A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf

Če zvečer zavlačujem se mi ponoči še pogosteje zbujauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1409
25.10.2008 20:40:38   
Estrella*

Ah estrella jst bom maraton kvečjemu prehodilauser posted image

A veste da ga hočem kr neki sračkat zarad hujšanja in mi motivacije primanjkuje,dejte me mal nasuvat v rit,da bom spet pridna

Pod vodo je tam k je sladoled,pri WC-ju v kotu

Katy, jaz sem težko komu za vzpodbudo, ker sama grešm 100/huser posted image še manj pa za vzgled. Sem danes oslala slikce tally in sem gledala Nino, edino in Naty kako so suhiceuser posted image Sem jim kar fovš. Veš, da si bom sprintala sliko in si jo nabila na frižideruser posted image

to si se pa verjetno zmotila, jaz pa zihr ne spadam v ta kroguser posted image user posted image imam še 10 kg za spucatuser posted image nič grem večerjatuser posted image user posted image

ko ješ imj pred sabo sliko NIne7. To bo varovalkauser posted image
A pa telefon spet delauser posted image

Ja si v tem krogu in jaz bom tud enkrat drugo letouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
25.10.2008 20:40:50   
katy82
Ma Estrela na vrhniki je bil tamal problem hrana,nobene nisem poznala in sem hotla it najprej k drugi mizi kjer so ble že dve mamici z vozički,pol sem pa zaden moment k sem se že namenla tja mal razgledala in vidla **** edin tko sem vas spoznala.Mi kr slabo rata,če pomislm da bi z dvema drugima začela debato onidve pa pojma ne mele zakaj se greuser posted image user posted image user posted image
Ja no moram prznat da hrana je bla pa tud dobra,je tud pasalo jestuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
25.10.2008 20:41:28   
tana7
dober večer

najprej hvala za čestitke Brini!!user posted image

Gal in Ana - vse naj naj!!!

pica - zakaj pa ne bi jedli pice?
vem, da nekatere ne jedo sadja, zelenjave (čeprav jaz jem že celo življenje - vključno z nosečnostjo in celo dojenje do sedaj - VSE - no, ne jem mesa), ampak za pico pa še nikoli nisem slišala. Pa saj je to kruh, sir, paradajz... a so gobice problem, al kaj? Če misliš, da so gobice, pač ješ brez gobic. Ali je kaj tretjega problem pri pici? Zdaj me pa res firbec matrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
25.10.2008 20:41:40   
tilči

tilči: dobra vzpodbudauser posted image Jaz jo tu rabim. Kako pa ti si še kako klo dol vrgla??

še 6 kg imam do prednosečniškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1413
25.10.2008 20:41:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A boste hroščke danes dale kaj kasneje spat kot sicer? Jaz bom probala za kake pol urce potegnit, če bo Alja za, da ne bo zjutraj prezgodaj auf

Če zvečer zavlačujem se mi ponoči še pogosteje zbujauser posted image user posted image

Pri nas pa zaspati noče, če jo predolgo pacamuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
25.10.2008 20:42:41   
katy82
Edina kaj te pa je tolk razkuru,da imata tihe dneve?Alergija-izogibaj se takih živil,mogoče izzveni samo od sebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
25.10.2008 20:43:17   
Anitka
Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
25.10.2008 20:43:33   
barbaw
O kilah pa jaz raje ne bi. user posted image  Ene 12 jih imam za dol spravit, samo zdaj ne pride v poštev, ker dojim še na ful. Moja mala bi umrla brez zize, tako je "fizično" navezana nanjo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
25.10.2008 20:43:55   
valentina2006

Se bom še jest mal uštulla... zgleda, da je vse neki pičl... tud jest mam že pikce zarad mojga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
25.10.2008 20:43:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

dober večer

najprej hvala za čestitke Brini!!user posted image

Gal in Ana - vse naj naj!!!

pica - zakaj pa ne bi jedli pice?
vem, da nekatere ne jedo sadja, zelenjave (čeprav jaz jem že celo življenje - vključno z nosečnostjo in celo dojenje do sedaj - VSE - no, ne jem mesa), ampak za pico pa še nikoli nisem slišala. Pa saj je to kruh, sir, paradajz... a so gobice problem, al kaj? Če misliš, da so gobice, pač ješ brez gobic. Ali je kaj tretjega problem pri pici? Zdaj me pa res firbec matrauser posted image

paradižnikova mezga

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
25.10.2008 20:44:08   
Anitka

Ja pa tud to se zna zgodit

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1420
25.10.2008 20:44:45   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

O kilah pa jaz raje ne bi. user posted image  Ene 12 jih imam za dol spravit, samo zdaj ne pride v poštev, ker dojim še na ful. Moja mala bi umrla brez zize, tako je "fizično" navezana nanjo.

od kje imaš pa ti toliko viška? Takrat v Zbiljah ni bilo videt

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
25.10.2008 20:45:13   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Se bom še jest mal uštulla... zgleda, da je vse neki pičl... tud jest mam že pikce zarad mojga.

A je kaj v zrakuuser posted image user posted image user posted image Se vam pridružujemuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
25.10.2008 20:45:28   
Estrella*

Jaz sem si pa malo prej privoščila rižoto s puranjim mesom in zelenjavo ter rdečo peso.user posted image

Dobra si, men ne paše taka večerja, men sede kaj mlečnegauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
25.10.2008 20:45:50   
valentina2006

Estrella*: Tud naš zlo težko zaspi, če je preveč zmatran...

Neposredna povezava do sporočila: 1424
25.10.2008 20:46:12   
barbaw

Pri nas je tudi tako. Mi je pa user posted image  mali zaspal ob 19,30 pa se je po 20 min zbudila, zdaj pa je vsa naspidirana. Jaz sem pa upala, da bom ob 21-ih fraj, zdaj pa ni nič od tega. user posted image  Trenutno matra lok v ležalniku.

moj je mene razveselil, da bo pica za večerjo, pa jo je dal pečt in je tako smrdela, da mi še zdaj vsa hiša smrdi. Bljak. Olive pa čebula so gor in to je zame user posted image . Jo je kar sam pojedel, ker me je minilo.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 25.10.2008 20:47:14 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?