Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 15:12:15
|
|
|
|
suncicica
|
ada za 10l soka potrebujes 3kg jabolk in 1kg korencka. jabolka olupis ,korencek ocistis in narezes na manjse kose da se prej skuha.kuhas v 2l vode. skuhano potem s palicnim mesalnikom(ali cim podobnim) zmiksas v kaso. dodas 7l vode ,1 vmalo vrecko citrone in sladkorja po okusu(na to maso naj bi slo nekje 1kg).jaz sladkor dodajam postopoma ,ker nemaram presladko. to vse skupaj mora prevret.ko se ohladi nalijes v steklenice in shranis na hladno.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 15:14:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 15:37:33
|
|
|
|
ada2
|
o hvala suncicica, bom poskusila. morrak pridi si po jabolka sama , v zameno pa mi speči pogačo
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 15:42:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 15:43:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 15:46:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak A lahko pošljem mamo? absolutno
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 16:08:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 16:09:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 17:07:25
|
|
|
|
TinaV*
|
pupike eno vprasanje mam...kaj je kera pila ko je dojila caj za dojece matere? to je zaj moj nekje pobral pa tezi s tem ....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 17:39:13
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem spila samo tisto škatlico, ki sem jo v porodnišnici dobila v paketku dobrodošlice za novorojenčka, kasneje ga nisem kupovala, mi je bolj odgovarjalo kako pivo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 18:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
kako smo? mi2 sma bla celi dan doli pri moji mami, ker sma spet sama. je pa anej drugače ok, nima več vročine, vendar je na lepem ostal brez glasu a ve katera zakaj bi to lahko bilo in kaj mu lahko dam? sem rekla če ne bo ju3 boljše grema nazaj k zdravniku. se mi pa tak smili, da bi se najraje poleg njega jokala, uhice pa zobki, pa zgleda ga trebušček boli pa še to. saj več ne vem kje je to pobral.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 18:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim, da ste danes pridno čvekale, ko pa jaz pridem pa ni nobene no, da se malo pohvalim, sem pekla munchmellow- se mi ji danes kar dalo v kuhinji stat, pa še vse sem spucala, edino gor je treba pobrisat- tak, da se spotikali nebomo več .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 18:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, pa še eno vprašanje za tiste ki ste uporabljale oz uporabljate angelsound. kdaj ga lahko začneš uporabljat? razmišljam, da bi ga nabavila vendra nisem lih ziher.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 19:06:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 19:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
mi lahko kera pove a je lahko kaj narobe ker je brez glasu? ni mi jasno zakaj zaj to, ker jema antibiotik in sem mislila, da bo boljše, ne pa da se mu še to naredi. me moj napada zakaj nisem že zdravnika klicala,.. ne vem sem slabe volje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 19:23:30
|
|
|
|
tatly
|
deja as je super!!!!!! tina jaz sem pila caj za dojece matere-mater je ogaben in kje ste danes deja glede aneja ti ne znam pomagat upam da bo cimprej zdrav saj je bogi revcek nonstop bolan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 19:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
sem klicala v zd in mi je rekla zd, da je to zelo pogost pojav(izguba glasu) pri virusni infekciji uhic, da se preseli na grlo- laringitis, ali kako že in ni nič hujšega, ker itak jemlje antibiotik, tak da se bo pozdravilo. hb bom vsaj mirno spala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 19:45:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 19:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ne nič ne kašla samo hripav glas ma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 19:49:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 19:51:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 19:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ko sma bla pri kolariču je bil anej čist ok samo uhice vnete. danes pa je gratal hripav, pa sem klicala v zd, pa mi je rekla zd. da je to od uhic saj mama v sredo kontrolo pri kolariču pa bomo vidli, zaj me je samo zanimalo, da ni kaj hujšega , da bi mu recimo škodo nardla če bi do srede čakala.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 19:56:15
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Kako smo? Midva sva bla prej na kostanjevem pikniku, pol sva pa nepričakovana postala še varuški njegovega bratranca...je blo prav lušno kr je mali taka faca deja tvoj anej pa res vse bolezni pobere al kako...bogi...upam, da se bo čimprej pozdravil kar se pa tiče AS...js sn si kupila rabljenega, pa mi sploh ni žal...ful super zadeva res... js sn ga začela uporabljat nekje v 12. tednu, pa prvih nekaj dni nisem nič čula, sn že paniko zganjala, pol pa se je le oglasil srček...ful lepo Zdaj pa grem pod tuš pa en film pogledat: Aleksander Veliki Se vidi, da sn zgodovinarka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 19:57:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 19:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res je veliko bolan, vendar prej nikoli ni bil. sedaj pa je od 1.9. v vrtcu in... ja jeb , zgleda vse to čaka prve mesece v vrtcu. nekateri starši vozijo tako bolane otroke v vrtec, da včasih samo debelo gledam. ampak nič ne moreš, če se starš odloči, da je otrok za v vrtec mu čisto nič ne moreš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.