![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 16:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
petra na glavo padla v skrinjo no petra pa še to razloži
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 16:34:45
|
|
|
|
petra *k
|
jah, je blo treba skrinjo spucati. pa ni blo glih tak kak je tatly napisala- ona se je bala, da se bo to zgodlo, pa je šla ona skrinje pucat. pravzaprav z vzrokom, ker je tak globoka, lahko se zaletim s trebuhom in še res sprožim popadke, pa se je ona spravla pucat- HVALA TATLY, upam da se ti enrat oddolžim. nebi blo res prijetno pucati jo s tem trebuhom, bi še se res ki notri prekopicnila. na koncu pa jo povabim, naj je z nami, pa ni htela. se pravi, bi za tatly rekli, puno haska, stroškov pa nič( še soka ni htela piti, čist pred odhodom je končno se strinjala z eno kupico)
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 17:44:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 17:45:01
|
|
|
|
trezika
|
Dandan! Na hitro vas pozdravim...sn bla cel popoldan pridna z diplomo, zdaj pa morn malo dragemu prepustit rač., me že malo grdo gleda tina js sn pač tak tip človeka, ki ma rad se na svojem mestu, pospravljeno in spucano...pri tem se z mojim najbolj razlikujema Kuham in pečem pa že od nekdaj rada tako da je to ponavadi na dnevnem redu deja saj ne, da o tem nočem govorit, ampak takšna stvar je najbolj na mestu za tvojega G... midva glede tega zaenkrat nisva mela nobenih problemov, morn potrkat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 17:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
petra kak pa aleš dela? zdaj sta z mojim kontra v smenah, ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 18:29:19
|
|
|
|
petra *k
|
ja zaj sta kontra v smenah. gnes pa gre ob 2 vjutro delat, ker eden na totem stroju še pride do 2h. te pa do 10 vjutro. kaj češ ne
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 19:43:06
|
|
|
|
TinaV*
|
da se se jaz malo javim,ampak res na hitro da vas pozdravim...dokler larisa se spi oz se dela da spi ker jo krci mantrajo grema film gledat... glede midva nisma mela problemov z krvavitvijo ker nisma nic oz zelooooooo malo,ko sem se samo spomnila na to mi je slabo gratalo...nevem nikak mi ni pasalo zato se pa nisem obremenjevala oz se ni noben,tak da naj sivi zacelijo te pa treba notri spravit fuj kak grdo govorim ampak jbg ce pa je res to
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 19:48:16
|
|
|
|
TinaV*
|
ja trezika se strinjam tudi jaz mam rada vse na svojem mestu,nevem kera enkrat mi je ena tu napisala saj bos vidla ko bos rodila nebo vec tak...haha cisto prav je mela,no saj ne da nic ne naredim ampak ne morem vec tako kot sem to prej,zato pa trezika dokler lahko sem tudi jaz vse naredla zaj pa pac pocasneje oz z pomocjo...dokler se ne navadimo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 19:52:12
|
|
|
|
ada2
|
jah, saj boste vidle kak se splača pospravlat, ko enkrat začnejo otroci okrog kobacat
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 19:54:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 19:57:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Pospravljeno stanovanje-Kaj je to? saj, včasih si prav oddahnem, da sta štedilnik pa hladilnik tak velika, drugače jih v vsej zmešnjavi niti ne bi našla
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 20:03:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 20:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 saj, včasih si prav oddahnem, da sta štedilnik pa hladilnik tak velika, drugače jih v vsej zmešnjavi niti ne bi našla tak se mi zdi zatnji teden pri nas zgleda , joj mi mamo bombo pa mam samo enega, kaj šele vidve ko mata obe dva, ada pa še enega čaka. potem se bomo tak še samo spotikali čez stvari
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 20:08:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 20:08:51
|
|
|
|
suncicica
|
hay naj se vas jaz pozdravim..zdi se mi da se danes pocutim cela zmeckana,me menda napada kaki virus al kaj. prej sem sla na en osvezilni sprehod po mestu in vmes malo pokukala v trgovine za otroskimi stvarmi. in seveda se mi zdaj mesa,ker bi najraje kar jutri sla po nakupih. sem opazla da imajo v kitajski trgovini kar nekaj lepih krpic za dojencke po ugodni ceni. je katera ze tam kaj kupovala, oz. kaksne so izkusnje z kupljenim.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 20:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nič punce jaz grem hitro pod tuš pa malo pred tv, pa že tudi spim, kolikor bo spet mogoče. ob enih 11-12 bo ziher spet pokonci. mu še poleg vsega spodnji dve štirki rasteta in je res veselica. lepo čvekajte, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 21:29:04
|
|
|
|
tatly
|
petra-kaj si zraven gledla ???ma ja za jezik se vjej ker si res skoro not padla :sm_hugelaugh:jah nasa stella je dobla novi vozek ker jaz nisem z nicim zadovolna bog ve kak dolgo bom z totim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 21:58:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly kaj pa petra? hja vse ostale so pa zginle al pa mi nocejo povedat ha ha vozek sem prodala tak da gremo danes po novega Katerega si pa imela in katerega imaš zdaj?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 22:13:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 kaj zaj ste se me vstrašle? saj ne rabite odgovorit, čvekamo pa lahko! Mi je dolgčas- no saj bi se našlo delo ampak kot sem že napisala.... Jaz ti tukaj nimam kaj dosti svetovat, ker nisem imela nobenih problemov glede tega. 6 tednov pred porodom sva naredila kašno 2-3 tedensko pavzo, da ne bi kaj pospešla-to je pa tudi vse. Krvavela sem pa jaz po vaginalnih pregledih pri G, ampak ni bila rdeča kri, bolj taka temna. Jaz mislim, da če pride do take temne krvavitve po odnosu, da ni panike. Kriza je če je sveža kri... Tako jaz mislim.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.10.2008 22:18:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: tatly kaj pa petra? hja vse ostale so pa zginle al pa mi nocejo povedat ha ha vozek sem prodala tak da gremo danes po novega Katerega si pa imela in katerega imaš zdaj? Prehitro sem vprašala-zdaj me samo še 1. del zanima. Mene bi najbrž nagnali od doma, da si zdaj premislim glede vozeka. Sem pol leta hodila po trgovinah in brala po netu, bili smo tudi v Italiji, na koncu sem ga pa v NM šla kupit, dedi je dal pa peneze. Gregor je samo še zavijal z očmi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 7:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Danes smo pa spali do 7 . Aja če ste opazile kavice vam ne ponujam več, ker je ne pijem več (mi je ). No saj zato jo pa petra vsako jutro skuha in jo deli z vami . danes sem pa imela prave nočne more, da sem se zbudila in kar dolgo nisem mogla nazaj zaspat. Pa sanje so bile kar nekaj. včeraj sem pa spet takoj zaspala in seveda nisem vidla niti filma do konca.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 8:09:11
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!! gnes pa sem spala, sta aleš pa matej šla delat za ob 2h vjutro, in sem tak lepo zaspala, ko sta odišla. samo problem je toti wc, ga po 5 x na noč ziher obiskujem. zaj pa sem pozajtrkovala, še čajčkam, te pa res pride na vrsto 1 ( za vse), in kuhanje. včeraj sem začela piti toti malinov čaj. bomo vidli pri porodu če kaj hasni. jah nič čveke, grem še malo pred tv, ko še mam mir, pa vas pridem potem prebrat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 9:33:33
|
|
|
|
petra *k
|
ja tatly, kaj pa je z vozekom, da nisi zadovoljna z njim?? kaj je mela kera v tak visoki nosečnosti FULL FULL ampak res FULL probleme z belim tokom in izcedkom? jaz bom znorela, kak mam močen beli tok, če nimam vložka, mam hlačke v sekundi čisto mokre, in ko grem samo čutim kapljice. za znoreti,res. prav teče ven belo, ne po kapljicah- vem da se grozno grdo čuje, samo me res zanima, če je mela kera probleme, pa kaj lahko naredim. pa nič me ne srbi al peče. pomoč,prosim!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 9:35:15
|
|
|
|
tatly
|
ojjj..meta prej sem mela tega zdaj pa imam skoraj takega malo je drugacen pa bol svetlo rdec je
< Sporočilo je popravil tatly -- 25.10.2008 9:39:32 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 25.10.2008 9:40:53
|
|
|
|
tatly
|
petra jaz sem imela celo nosecnost beli tok
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.