|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
25.10.2008 9:57:14   
ada2
tatly a nisi rekla, da je novi voziček trikolesnik? ka pa je bilo s prejšnjim narobe, da si menjala?

in kaj boste delale danes? mene adam že vso jutro spravlja ven polže iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa se mi nekak ne da. sem mu rekla, da greva čez eno ure, upam, da se malo dvigne ta meglauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
25.10.2008 9:57:34   
petra *k
ampak res grozno fejst močen beli tok???

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
25.10.2008 10:00:06   
ada2
petra jaz sem tudi vedno imela beli tok med nosečnostjo, včasih bolj, včasih manj...je pa res nerodno, ko se včasih tak vlije. ampak dokler ne peče ali srbi ni nič hudega...bo minilo, kmaluuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
25.10.2008 10:03:32   
Anonimen
jaz mam čisto enak vozek kak ga je mela tatly samo moj je modre barve. malo je neroden ker se mu ne obračajo kolca, vendar sem se ga jaz navadila. in ga nebi menjala-je pravo terensko vozilouser posted image user posted image in sploh ni problem čez gozd ali bilo ki ga pelat.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
25.10.2008 10:44:32   
tatly
ja sdamo se mi je ta bol dopal

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
25.10.2008 10:48:21   
petra *k
deja, kak pa je anej, že kaj boljši?
tatly, saj je toti tudi lep, kaj si ga zaj vzela, zakaj se ti ne dopade?kak pa je stella, tak pridna ko včere?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
25.10.2008 10:56:23   
trezika
Dan! Kako smo kaj v tem meglenem dopoldnevu? Js sn spet za štedilnikomuser posted image bomo meli dans rižoto...dragi se pa pripravlja na zagovor diplome (končno!!!), ki ga ma v torek...se mi zdi, da sn js bolj na trnih kot onuser posted image
Pol grem pa malo puzzle sestavljat, je dobla tašča za rojstni dan take lubane tigerčke...ko enkrat začnem sestavljat, me je težko stran spravit...user posted image
Petra beli tok mam js tut, včasih ful, drugič spet manj, pa se ne sekiram, kr vem da sploh nisem edina, pa dokler res ne peče al karkoli drugega je tk vse OK...je pa nadležno, to pa sigurno...
Uživajte, pa se še slišimo kaj...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
25.10.2008 10:59:43   
petra *k
saj ni problem to, jaz dobro vem, kaj je beli tok, ga mam že skozi, pa celo nosečnost sem ga mela. ampak zaj sem opazla,zadnje dneve, da direkt med lulanjem teče belo, da ni sluz ampak direkt bela tekočina. zato sprašujem, če je mela kera v visoki nosečnosti probleme s tem. jaz mam itak nasploh probleme s tem belim tokom, samo ne na tak način. brez zamere, sem malo grdo napisala, ampak če ne vem razložiti. zato sem spraševala za full full full močen beli tok. saj vem da ga čez nosečnost vsaj skoro vsaka dobi.user posted image res totalno neprijetno

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
25.10.2008 11:30:16   
TinaV*
Lepo pozdravljene!

Vidim da ste danes bolj aktivne,user posted image user posted image  saj prav,da mam kaj citat ko pridem user posted image user posted image
mi pa smo danes zelo slabo spali...samo do pol 7...mater se pozna ker smo bli na obisku...sma ze rekla da nebomo sli vec vsaj zaj se ne ker je se premala....uh jaz bi tudi sla ven malo pa ne upam ce je taka megla pa mrzlo je...kaj bomo kuhale danes?
jaz mam v planu knedle slivove jih nismo vceraj pa kompot...ker je to takoj gotovo user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
25.10.2008 11:32:04   
TinaV*
aha petra naj se tebi odgovorim,jaz nisem mela problema celo nosecnost s tem,mam pa zaj pa pred nosecnostjo sem mela ...ampak mam neko mazilo canesten pa namazem pa je ok...ampak jaz sem tokrat dobla od cisce to....se kar ni nehalo ze 16 dan...popenla bom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
25.10.2008 11:45:13   
petra *k
tinav, gnes je res malo premrzlo, pa ta megla, samo drugače prejšnje dni, pa jaz nebi komplicirala, če bi jo že mela pri sebi, bi kratek sprehod dnevno ziher naredla. no, sicer je to stvar posameznika, da neš mislila, da ti nekaj vsiljujem, to je samo moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
25.10.2008 11:46:32   
petra *k
jaz sem tak dobla toti canesten na čisto vsakem pregledu pri G, samo je bil taki sluzast beli tok. zaj pa ni sluzast, ampak prav tekoči. čudno je to vse skup. eh, bo te že mimo,ne.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
25.10.2008 11:51:05   
TinaV*
Saj bi jaz tudi presnje dni rade volje sla ven na sprehod ko je blo tak lepo vreme pa mi je doktorca odsvetovala...pa patronazna tudi pa se v porodnisnici so mi rekle 10-14 dni se nesmete ven...tak da sem se tega drzala...po drugi strani pa kaj bi lahko blo,nic samo nisem upala...
vceraj pa sma pri mojih bla pa celo noc ni prav spala...eh premala je se za take podvige...saj sma rekla probala sma da vidima ,zaj pa ziher ne grema vec nikan....
pa si povedala G za beli tok?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
25.10.2008 11:59:27   
tatly
tina v-mi ko smo kje bli da je blo vec ljudi ni spala po3dniuser posted image ...jaz sem mela cisco 4 tedneuser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
25.10.2008 12:57:10   
petra *k
ginekolog me je sam vprašal, če me kaj peče pa srbi, te mi je tudi bris vzel pa pozneje ugotovil,da mam streptokok. kaj pa če je to posledica streptokoka????

ja če ti je patronažna rekla, te pa tak boljše da njih poslušaš. user posted image
samo gnes pa res ni za vozičkanje,kak je mrzlo, mene prav pošteno zebe. tatly, vi ste bli kaj vuni gnes?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
25.10.2008 13:30:01   
tatly
ne smo pa sli k tasci..pol pa v ljutomer...jah v takem vremenu boma tudi sle ven da jo bom navadla na vse vremena...ce ne bo pol nonstop bolana

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
25.10.2008 13:35:43   
tatly
petra ales spi?prides pol kaj na kavo..verjetno boma z stello spet same

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
25.10.2008 13:36:14   
tatly
ja kje ste vse?na sprehodu

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
25.10.2008 14:01:04   
TinaV*
Ne ,mi smo doma ampak smo bli lacni no larisa je bla...midva se svoje kosilo cakava...ga ze pripravljam,ni slo prej skoz user posted image
ja mas prav treba navaditi otroke da niso bolani potem toliko,mi pa vseeno nebomo sli ven danes,baje bo jutri lepo soncno pa gremo rajsi jutri

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 14:13:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
25.10.2008 14:19:33   
ada2
čuj, morrak, ravno sem na tebe mislila....

kako naj spravim domači jabolčni sok? imamo toliko jabolk,ki se mi jih zdi škoda za vstran, prezimile pa tudi ne bodo, pa še bolj take male so, pa zdaj vsak dan stiskam sok, ampak bi ga pa rada shranila še za kasneje, pa ne vem kakuser posted image user posted image kaj se mora dodat?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
25.10.2008 14:22:32   
suncicica
hej
jaz sem oni dan kuhala gosti sok iz jabolk in korencka. pa tudi dolgo ostane.
mi je tudi skoda jabolk,pa se sok s smetano mi zelooooooooooo pase.

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
25.10.2008 14:29:56   
ada2
suncicica, kako si pa kuhala?

jaz še nisem nikoli soka delala, razen tako na sokovnik, ki pa ga itak sproti spijemo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
25.10.2008 14:38:46   
tatly
morrak-si glih po msn z eno pisem ki je iuz primorske pa mate baje soncka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
25.10.2008 14:39:13   
petra *k
tatly, zaj sem komaj vidla, da si me na kavo povabla. škoda, če bi prej prečitala, bi mogoče še mela kake pol ure cajta, ker sem hodla v trgovino, zaj pa glih morem počasi aleša zbuditi. škoda. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.