|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
25.10.2008 20:01:38   
Anonimen
ja saj tako tudi nameravam. nič vas zapuščam, je moj prišel domov in bo verjetno šel igrice igrat jaz pa aneja spat sparavim, pa kak film bom pogledala- vsaj upam, da ne zaspim.

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3351
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 20:04:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 20:05:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
25.10.2008 20:13:17   
petra *k
čeruser posted image user posted image !
midva pa sma bla na tenisu nekje na hrvaškem, v neki vukojebini, nikoli ne trufiš do tjauser posted image , je aleš šel s svojim šefom igrat tenis, jaz pa sem cajtnge zraven čitala. pa mačka sem malo božala, majo enega mačka, ki je obsedeni z igranjem, in sem se igrala z njim z kulico, ker ga pač božati ne upam, na koncu sem ga malo po glavici počohala-joj, kak mi fali, deja ti veš, kak sem nora na mačke, zaj jih pa že  9 mesecev nesem cartalauser posted image user posted image . no, zaj na koncu pa me je povabil še na čevapčiče v lepinji k bariju, sem že včeraj pravila, da bi rada, preden rodim, še vsaj enkrat jedla hamburger al pa pico, ker potem en čas tega nebo. in se mi je danes želja izpolnila-pasalo full, čeprav sem pojedla samo 1/2 porcije, je blo čist dovolj, da sem si potešila lušte.
ve pa vidim pridno čvekate danes.
deja, pa res anej nema sreče, saj bo boljše, bo to tudi enkrat minilo. jaz mu želim vse naj naj da čimprej ozdravi. je pa res, da nevem, kaj razmišljajo starši, da dajo v vrtec bolanega otroka, saj se te morajo zavedati, da s tem lahko okužijo celi vrtec.

morrak, to je na mamini čvekalnici pod temo nosečke in mlade mamice iz ormoža,ptuja in okolice.

no sem se malo razpisala, zaj pa grem pod tuš, te pa še pridem verjetno preberem, kaj bote dopisale, te pa v posteljo, ker sem že cel dan na riti, in je verjetno tia cela zmučkana v trebuhu, pa morem malo vležeči položaj.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3354
25.10.2008 20:35:48   
tatly
petra ti ne smes muck bozatuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
25.10.2008 20:37:52   
petra *k
ja tatly, saj jih celo nosečnost nesem, to kaj pa sem se je gnes samo malo parkrat po glavici dotaknila, pa pomoje nemre biti nič narobe. saj me nigi neje poškrampala, al pa kaj, samo po glavici sem jo pobožala, ker sem že pozabla, kak so to mehke živaliuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 20:38:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
25.10.2008 20:44:29   
petra *k
ja morrak, nisi vedla za mihaelo in silvijo? obe imata rok novembra, sicer med 15 in 25 se mi zdi. ja,ja , bo marta v enem mesecu še 2 krat babica, en vnukec pa ma tudi novembra roj dan-za ostala 2 nevem. fora,ne.

kaj to si za mene mislila, da sem bla testirana za toxo? ja sem bla in to 3 krat, pa vedno test negativen, na zadnjem je pisalo, da se anslednji test dela v naslednji nosečnosti. no, se mi lahko kaj zgodi zaradi totega minutnega božanja????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3358
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 20:50:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
25.10.2008 20:55:50   
petra *k
to sem jo gnes tak slučajno pobožala, ker sem 2 uri sedela tam pri mizi in celi 2 uri je hodla okoli mene, pa je nisem upala,samo s kulico sem jo jezila, na koncu pa jo te sem malo prijela.po moje tudi nič nemre biti. drugo bi mogoče blo če bi me poškrampala al pa kaj.

tatly,  sem te že gnes pitala, kak je stella, tak pridna ko včeraj? grete kaj k tomaži jutri? midva grema po kosilu naše malo pogledama, te pa še njegove, popodne pa boma mogla preživeti skup,sama, mogoče pa bo to najin zadnji vikend v dvoje??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3360
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 22:22:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
26.10.2008 0:10:31   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Meta sem ti poslala slike

Kam pa? Na mejlu nimam ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3362
26.10.2008 6:26:44   
Anonimen
Dobro jutro!

mi smo pa danes po novi uri od 6 pokonci in že celi čas joka, ker mu ne smem soka dat(moj ne dovoli).
petra, saj po moje ni sile zaj zaradi totega muceka, samo se lahko okužiš tudi preko dlake, če si potem nisi rok umila. ker se muce ližejo in se s tem kao prenaša toxo. saj pravim verjetno nič nebo samo ni mus, da se okužiš samo če te pokrampa.
vidim, da niste bile neke hude čveke danes!

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
26.10.2008 7:35:50   
petra *k
dobro jutro!!
to pa je zaj posledica prestavljene ure, tudi jaz ne spim od 6 po stari uri. uh, kak me to jezi, pa danes ki bi lahko polek mojega lepo ležala, te pa še po tv nega totalno ničuser posted image . včeraj je moj čez dan malo spal in je mel sanje, da sem rodila, pa da mu tie še babica ni  htela dati, je rekla,ne še,prvo jo morem skopati, te pa jo je končno doba v roke, in še nevem kak dolgo potem se je spominjal njenega obraza, kot da bi jo res v živo videl. fora.
zakaj mu te ne pusti dati soka, se pa mu ga vliješ samo za barvo, da bo vedel da ni voda??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 7:52:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
26.10.2008 7:54:21   
petra *k
morrak,  ki je sončno jutro??? ni duha ne sluha o soncu, pa jaz zaj sedim v majčki pa hlačkah pred računalnikom ki je zraven okna in me tak zebe, da se glih odločam, da zlezim še malo v posteljo na toplo.
sicer pa še tak samo za gnes napovedujejo sonce, jaz upam da se bo pokazalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3366
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 8:01:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
26.10.2008 8:11:09   
Anonimen
ja moj je haklik kar se soka tiče tako zjutraj. jaz mu ga dam ko se vstanema. ampak anej začne že v postelji sitnarit da bi pija sok, vode pa noče, zato reče da ne, ker če bi mu dala pa bi z sokom nazaj zaspal, to pa tudi jaz ne dovolim.

Neposredna povezava do sporočila: 3368
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 8:25:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
26.10.2008 8:29:58   
Anonimen
ja saj anej tudi ponoči pije ampak vodo, vjutro pa noče več vode in bi sok, pa sem malo zaradi zobk sekiram, ker mi ne dovoli zobk umivat, pa mu samo dvakrat potegnem to pa ni zadosti in ne želim, da si še ponoči zaliva zobke s sokom.
morrak kaj danes tudi delate?
petra si švignila nazaj spat?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3370
26.10.2008 8:36:29   
trezika
Jutro! Smo spali dans ko angelčki, prestavljena ura ni nič vplivala na nasuser posted image  Pa še kuhat ne rabim dans nič kr sm povabljeni k matejevi babici pa botri na kosilouser posted image user posted image  bomo kremšnite jedliuser posted image user posted image  aja, pol zvečer pa me čaka eno delo: dragi ma jutr rojstni dan pa mu bom torto spekla...ga morn pol z nečim zamotit, da me bo pustil samo v kuhinjiuser posted image user posted image
Zda pa grem spet malo nad puzzle...mi bolj slabo gre to sestavljanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 8:41:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
26.10.2008 8:51:08   
mamamajča
Halo!
Hitro sem vam še jaz malo javim, do zdaj sem vas samo brala.user posted image
Glede laringitisa- mi smo ga meli že neštetokrat. To je v bistvu napad kašlja, in sicer gre za suhi kašelj, ko se otrok zraven dobesedno duši in starši ponavasi naredimo paniko, ker otrok sploh ne pride do sape. Laringitis se nujno zdravi z inhalacijami, zato da se ne razvije še kaj slabšega. Ko pa se otrok izkašljuje (moker kašelj), pa laringitisa ni več.
Deja, upam, da z anejom ni nič hudega!

Morrak- Silvija ma rok 17., Ela pa 22. novembra. Silvijin Benjamin pa je star že 4, Elina Gabriela pa 5.
Moj Mark pa bo 19. novembra praznoval drugi rojstni dan.
Očitno se poznamo... mi malo namigneš?

Neposredna povezava do sporočila: 3373
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 8:54:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 8:56:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.