|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
24.10.2008 16:09:46   
Anonimen
petra na glavo padla v skrinjo

no petra pa še to razložiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.10.2008 16:34:45   
petra *k
jah, je blo treba skrinjo spucati. pa ni blo glih tak kak je tatly napisala- ona se je bala, da se bo to zgodlo, pa je šla ona skrinje pucat. pravzaprav z vzrokom, ker je tak globoka, lahko se zaletim s trebuhom in še res sprožim popadke, pa se je ona spravla pucat- HVALA TATLY, upam da se ti enrat oddolžim. nebi blo res prijetno pucati jo s tem trebuhom, bi še se res ki notri prekopicnila. user posted image user posted image user posted image na koncu pa jo povabim, naj je z nami, pa ni htela. se pravi, bi za tatly rekli, puno haska, stroškov pa nič( še soka ni htela piti, čist pred odhodom je končno se strinjala z eno kupico)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 17:44:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.10.2008 17:45:01   
trezika
Dandan!
Na hitro vas pozdravim...sn bla  cel popoldan pridna z diplomo, zdaj pa morn malo dragemu prepustit rač., me že malo grdo gledauser posted image user posted image
tina js sn pač tak tip človeka, ki ma rad se na svojem mestu, pospravljeno in spucano...pri tem se z mojim najbolj razlikujemauser posted image user posted image  Kuham in pečem pa že od nekdaj rada tako da je to ponavadi na dnevnem reduuser posted image user posted image
deja saj ne, da o tem nočem govorit, ampak takšna stvar je najbolj na mestu za tvojega G... midva glede tega zaenkrat nisva mela nobenih problemov, morn potrkatuser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
24.10.2008 17:53:12   
Anonimen
petra kak pa aleš dela? zdaj sta z mojim kontra v smenah, ne?

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
24.10.2008 18:29:19   
petra *k
ja zaj sta kontra v smenah. gnes pa gre ob 2 vjutro delat, ker eden na totem stroju še pride do 2h. te pa do 10 vjutro. kaj češ ne

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
24.10.2008 19:43:06   
TinaV*
da se se jaz malo javim,ampak res na hitro da vas pozdravim...dokler larisa se spi oz se dela da spi ker jo krci mantrajo grema film gledat...
glede user posted image  midva nisma mela problemov z krvavitvijo ker nisma nic oz zelooooooo malo,ko sem se samo spomnila na to mi je slabo gratalo...nevem nikak mi ni pasalo zato se pa nisem obremenjevala oz se ni noben,tak da naj sivi zacelijo te pa treba notri spravit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fuj kak grdo govorim ampak jbg ce pa je res to

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
24.10.2008 19:48:16   
TinaV*
ja trezika se strinjam tudi jaz mam rada vse na svojem mestu,nevem kera enkrat mi je ena tu napisala saj bos vidla ko bos rodila nebo vec tak...haha cisto prav je mela,no saj ne da nic ne naredim ampak ne morem vec tako kot sem to prej,zato pa trezika dokler lahko sem tudi jaz vse naredla zaj pa pac pocasneje oz z pomocjo...dokler se ne navadimo user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
24.10.2008 19:52:12   
ada2
user posted image user posted image user posted image

jah, saj boste vidle kak se splača pospravlat, ko enkrat začnejo otroci okrog kobacatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 19:54:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
24.10.2008 19:57:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Pospravljeno stanovanje-Kaj je to?user posted image

saj, včasih si prav oddahnem, da sta štedilnik pa hladilnik tak velika, drugače jih v vsej zmešnjavi niti ne bi našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 20:03:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
24.10.2008 20:07:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

saj, včasih si prav oddahnem, da sta štedilnik pa hladilnik tak velika, drugače jih v vsej zmešnjavi niti ne bi našlauser posted image user posted image user posted image user posted image

tak se mi zdi zatnji teden pri nas zgledauser posted image , joj mi mamo bombo pa mam samo enega, kaj šele vidve ko mata obe dva, ada pa še enega čaka. potem se bomo tak še samo spotikali čez stvariuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 20:08:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
24.10.2008 20:08:51   
suncicica
hay
naj se vas jaz pozdravim..zdi se mi da se danes pocutim cela zmeckana,me menda napada kaki virus al kaj.
prej sem sla na en osvezilni sprehod po mestu in vmes malo pokukala v trgovine za otroskimi stvarmi. in seveda se mi zdaj mesa,ker bi najraje kar jutri sla po nakupih. sem opazla da imajo v kitajski trgovini kar nekaj lepih krpic za dojencke po ugodni ceni. je katera ze tam kaj kupovala, oz. kaksne so izkusnje z kupljenim.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
24.10.2008 20:10:01   
Anonimen
nič punce jaz grem hitro pod tuš pa malo pred tv, pa že tudi spim, kolikor bo spet mogoče. ob enih 11-12 bo ziher spet pokonci. mu še poleg vsega spodnji dve štirki rasteta in je res veselica.
lepo čvekajte, lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3291
24.10.2008 21:29:04   
tatly
petra-kaj si zraven gledla ???ma ja za jezik se vjej ker si res skoro not padla user posted image user posted image :sm_hugelaugh:jah nasa stella je dobla novi vozek ker jaz nisem z nicim zadovolna bog ve kak dolgo bom z totim

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
24.10.2008 21:58:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kaj pa petra?
hja vse ostale so pa zginle al pa mi nocejo povedat
ha ha vozek sem prodala tak da gremo danes po novega

Katerega si pa imela in katerega imaš zdaj?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
24.10.2008 22:13:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

kaj zaj ste se me vstrašle?user posted image user posted image saj ne rabite odgovorit, čvekamo pa lahko!

Mi je dolgčas- no saj bi se našlo delo ampak kot sem že napisala....user posted image

Jaz ti tukaj nimam kaj dosti svetovat, ker nisem imela nobenih problemov glede tega. 6 tednov pred porodom sva naredila kašno 2-3 tedensko pavzo, da ne bi kaj pospešla-to je pa tudi vse. Krvavela sem pa jaz po vaginalnih pregledih pri G, ampak ni bila rdeča kri, bolj taka temna. Jaz mislim, da če pride do take temne krvavitve po odnosu, da ni panike. Kriza je če je sveža kri... Tako jaz mislim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
24.10.2008 22:18:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kaj pa petra?
hja vse ostale so pa zginle al pa mi nocejo povedat
ha ha vozek sem prodala tak da gremo danes po novega

Katerega si pa imela in katerega imaš zdaj?

Prehitro sem vprašala-zdaj me samo še 1. del zanima.

Mene bi najbrž nagnali od doma, da si zdaj premislim glede vozeka. Sem pol leta hodila po trgovinah in brala po netu, bili smo tudi v Italiji, na koncu sem ga pa v NM šla kupit, dedi je dal pa peneze. Gregor je samo še zavijal z očmi.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
25.10.2008 7:14:15   
Anonimen
Dobro jutro!

Danes smo pa spali do 7user posted image . Aja če ste opazile kavice vam ne ponujam več, ker je ne pijem večuser posted image (mi jeuser posted image ).
No saj zato jo pa petra vsako jutro skuha in jo deli z vamiuser posted image .
danes sem pa imela prave nočne more, da sem se zbudila in kar dolgo nisem mogla nazaj zaspat. Pa sanje so bile kar nekaj.user posted image
včeraj sem pa spet takoj zaspala in seveda nisem vidla niti filma do konca.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
25.10.2008 8:09:11   
petra *k
dobro jutro!!

gnes pa sem spala, sta aleš pa matej šla delat za ob 2h vjutro, in sem tak lepo zaspala, ko sta odišla. samo problem je toti wc, ga po  5 x na noč ziher obiskujem. zaj pa sem pozajtrkovala, še čajčkam, te pa res pride na vrsto 1 user posted image  ( za vse), in kuhanje. včeraj sem začela piti toti malinov čaj. bomo vidli pri porodu če kaj hasni. user posted image  jah nič čveke, grem še malo pred tv, ko še mam mir, pa vas pridem potem prebrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
25.10.2008 9:33:33   
petra *k
ja tatly, kaj pa je z vozekom, da nisi zadovoljna z njim?? user posted image user posted image  

kaj je mela kera v tak visoki nosečnosti FULL FULL ampak res FULL probleme z belim tokom in izcedkom? jaz bom znorela, kak mam močen beli tok, če nimam vložka, mam hlačke v sekundi čisto mokre, in ko grem samo čutim kapljice. za znoreti,res. prav teče ven belo, ne po kapljicah- vem da se grozno grdo čuje, samo me res zanima, če je mela kera probleme, pa kaj lahko naredim. pa nič me ne srbi al peče. pomoč,prosim!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
25.10.2008 9:35:15   
tatly
ojjj..meta prej sem mela tega
user posted image

zdaj pa imam skoraj takega malo je drugacen pa bol svetlo rdec jeuser posted image

< Sporočilo je popravil tatly -- 25.10.2008 9:39:32 >

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.10.2008 9:40:53   
tatly
petra jaz sem imela celo nosecnost beli tok

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.