|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
24.10.2008 14:15:18   
ronja
uršika, hehe, ma niso luštni, kadar so otročji?user posted image A bi blo boljše, če bi nagice streljal?user posted image mal te moram hecatuser posted image ... Sej veš, če že seksa ni, se lahko vsaj smejem, a ne?user posted image
Pregrešila glede tega, da bi mi kdaj prišlo, sva se, ker sem sicer pa sanjala kaj takega (čeprav mi je očitno ta prepoveda tak na psiho udarla, da tudi ko sem sanjala, v sanjah nisva seksala, ampak samo predigra in potem vedno zaradi nečesa nisva mogla/smela... zdaj še to ne več, sem ratala čisto aseksualnauser posted image )
Prav seksala pa res nisva od junija dalje - noro, a ne? Si ne upava, pa potem verjetno tudi ne bi bila sproščena, tak da nisva. Čeprav je včasih bilo res peklensko, sploh poleti - pride on domu in sleče majco... ahhhh. Zdaj je na srečo bolj mraz, hihi.

saša, kolikor lubija poznam, bi takoj zamenjal lovlenje rib za tole lovlenje mene zvečer... Sicer pa je to prinesel iz službe, hehe, v prostem času gre bolj redko ribarit, na morju lani je šel, pa sva bili midve zraven, je bilo prav lušntno. Letos pa nič od morjauser posted image ...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.10.2008 14:16:30   
ronja
ploha, čestitam za user posted image ! Boš vidla, da so taki cukrčki - no, pa saj si videla, da ne pretiravam, heheuser posted image . Kje se ti potikaš zadnje čase?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.10.2008 14:18:57   
khurde
Hmm, iskreno sožalje ob izgubi! In - kot so že napisala punce - žaluj, jokaj, ne zapiraj se vase, še posebno ne pred svojim dragim! Želim ti vse dobro za naprej!

user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.10.2008 14:27:31   
Detece
http://www.ringaraja.net/forum/Oprah_-_govorica_dojen%C4%8Dkov_PRIPORO%C4%8CAM_OGLED/m_3294185/tm.htm

Če katero zanima. Jaz bom gledala!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.10.2008 14:42:18   
khurde
Ronja, moja G naredi 2 UZ-ja, dvakrat urin in dvakrat hemoglobin. Edino po 36. tednu urin na vsakem pregledu. Mah, saj vse to me niti ne bi motilo, če ne bi imela filinga, da nekaj ni ok; zato sem šla samoplačniško hemoglobin delat in imam sedaj 109. Nizko. Sem ji pa v ponedeljek rekla za priporočilo tablet za železo, vitaminov in teh stvari, pa mi je rekla, da to lahko počaka do naslednjega pregleda, ko bomo videli, kako je s hemoglobinom. Zdaj vsaj vem, da ni ok, pa lahko že prej probam izboljšat, kot pa da bi čakala, da mi še bolj pade.

Detece, hvala za link, bom gledala.

Ploha, čestitke za punčko!

Danes (verjetno) kuham kruhove cmoke, lečo s paradižnikom, solato. Možna je menjava cmokov za riž ali makarone.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.10.2008 14:45:53   
khurde
Aja, za seznam ... naslednji pregled 19. 11.

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tko da khurde, ideje o kakih udobnih položajih odpadejo

Hvala za ta direkten odgovor, heh. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.10.2008 14:52:44   
ronja
khurde, da te malo potolažim: jaz navadno tudi nenoseča nimam hemoglobina čez 100 - mam močne m. in mi vse ven steče... Ampak le jemlji vit. tabletke, pa tudi kak samoplačniški pregled je ok, čisto zato, da te pomiri, če ne drugega. jaz sem pri Ronji tudi šla na 3D samo zato, ker sem vedela, da mi moja g. ni nič pogledala, čeprav je bil buši premajhen... tega denarja ti ne bo žal. tudi moja prejšnja je naredila samo 2 UZ in samo 2x kri.

Mi bomo danes jedli verjetno lipane ve pečici s krompirjem in zelenjavo, tamala je ravnokar zmaznila cvetačno juhico.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.10.2008 14:56:41   
ronja
Aja, sem pa včeraj gledala oddajo o tistih jarina tabletkah in sta razlagala ravno moja bivša g. in pa Pušenjak. Kaj se njemu zdi največji problem, če bojo punce zdaj nehale jemat te tabletke: da bodo potem čez 10m porodnišnice prepolneuser posted image . Mislim, to je pa res kriza - da bi rekel, da bojo otroci nezaželeni ali pa več splavov, ajde, ampak je rekel, da to lahko vodi v nenačrtovane ampak kasneje sprejete otroke, kar pomeni potem prenapolnjene porodnišniceuser posted image ??? ja, tega se mamo pa res za bat v deželi z neg. nar. prirastkom???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.10.2008 15:40:05   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: hmm

Drage januarčice. Jaz se  na kratko javljam, da se od vas poslovim. V 26. tednu mi je počil mehur in odtekla voda, nakar sem 9. 10. rodila najlepšega fantka na svetu, velikega 31 cm in težkega 770 g. Dala sva mu ime Konstantin, ker je bil tako majčken, pa klicala Tinček. Bil je velik junak in dal nama je nepozabnih 12 dni, ko sva ga lahko obiskovala, ga božala, mu brala povestice, pela pesmice in nosila moje mleko, da bi zrasel v velikega fanta. 21. 10. pa mu je nehal biti srček in za vedno se je poslovil od nas. In takrat sva ga tudi prvič dobila v naročje. Praznine in bolečine se ne da opisat.

Še naprej bom mislila na vas in na vaše user posted image . Srečno!

Draga hmm.
Ni besed, ki bi te potolažile. Pošiljam ti velik objem in ti želim, da bolečina mine.
Če karkoli potrebuješ smo tu, sem tu zate.

Konstantinu malemu angelčku pa večni mir.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.10.2008 15:47:24   
sonček33
Draga hmm. Kaj naj ti rečem ob tem krutem dogodku?Izrekam ti iskreno sožalje ob izgubi sinka. Želim si, da bi našal moč in pogum za naprej.Vajin Tinček je med angelčki.user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.10.2008 15:55:41   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Aja, sem pa včeraj gledala oddajo o tistih jarina tabletkah in sta razlagala ravno moja bivša g. in pa Pušenjak. Kaj se njemu zdi največji problem, če bojo punce zdaj nehale jemat te tabletke: da bodo potem čez 10m porodnišnice prepolneuser posted image . Mislim, to je pa res kriza - da bi rekel, da bojo otroci nezaželeni ali pa več splavov, ajde, ampak je rekel, da to lahko vodi v nenačrtovane ampak kasneje sprejete otroke, kar pomeni potem prenapolnjene porodnišniceuser posted image ??? ja, tega se mamo pa res za bat v deželi z neg. nar. prirastkom???user posted image user posted image user posted image

Ronja, ni ti treba vsega tako jemat, dejstvo je da je to rekel šaljivo in sploh Pušenjak, ki je res velik strokovnjak in je tudi v veliko pomoč ljudem na forumu med over, no mislim, da je čisto lepo rekel. Pa brez zamere, sam res ni teba tko jemat. Ker če si res gledala celo oddajo potem je komentar popolnoma neumesten.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.10.2008 15:56:24 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.10.2008 16:00:09   
OLjica
hmm, žal mi je, resnično brez besed sem..user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem zadnje čase pod takim stresom, vem da to ni dobro...tako se  se čudno počutim. verjetno so hormoniuser posted image

kaj mislite?

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.10.2008 17:11:26   
ronja
zvezdica, sama mam pač (v živo) malo drugačne izkušnje z njegovo strokovnostjo... pa nisem ravno edina... Pa ne vem, no, nasmehnil se ni nič pri tem... Sicer pa ne vem, zakaj bi bilo to neumestno? Saj si želimo veliko otrok, ne? Samo zato, ker res prijazno odgovarja na forumu ga pač še ne kujem v zvezde, če zraven dela v praksi neumnosti, žalim slučaj!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.10.2008 17:17:14   
Ploha
Ronja: ma ja sem vesela da je punči, saj ime pa tko že veš,...bom mela drušno, ko user posted image ne bo doma,...ja sej vas berem redno vsak dan, samo kr nekako sem prelena da bi kaj napisala, pa mal drena mam, poskušam bit pridna v šoli, sem že seminarsko in en kolokvij naredila, naslednji teden me pa čaka izpit,...kdaj se spet kaj dobimo na kakem sladoledu pa da Ronjo vidim s tistimi njenimi okicami???

Oljica: kako čudno se počutiš, si brez energije in volje??? Ker to se meni tudi velikrat zgodi!

Aja drgač mi pa od včeraj naprej trebuh velikokrat otrdi na dan,...je prou zoprn filing, tko da že pijem magnezijeve šumečke.

Jaz pa mislim, da bo več splavov, ker bodo nekatere punce nehale jemat kont. tabletke,...no nehale bodo tiste, ki naredijo celo paniko, kaj bo če bo, ko pa zanosi ji pa ni problema na splav it.user posted image (ne pravim za use, da ne bo katera kaj jezna user posted image )

Kje pa je hijacinta: mal nam poročej kako je blo na UZ

Glede user posted image pa jaz nisem ne vem kako navdušena, mislm useen mi je, zdj da bi ful navalila nanjga ne, pa tud v večini primerov se nardi, da je zmatran da komi gleda, tko da nisva redno v akciji, pa zoprno mi je s temu trebuham opletat, pa v križu me skos boli tko da sem res nerodna user posted image ,...

Aja a katera ve, kako si potem vrstijo pregledi pri G, mislim kako pogosto, jaz imam na 5 tednov, nasledni pregled 18.11 to je 2 mesca pred PDP, a pol bo kej bolj pogosto al še vedno na 5t???? Pa kdaj če sploh ti začnejo "šart" tam spodaj???

Ulla: se mi zdi, da si enkrat prilimala tudi svojo sliko bušija na kateri se vidi tud tvoj obraz, pa mislim, da ti je ulla ful podobna?? Upam da nism kej zabluzila,...drugače ima pa velikooooo lask,...luštna je pa res, tist njen zapeljivi pogled.

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.10.2008 17:19:08   
Detece
Ronja samo o dr. Pušenjaku nimam nobenega mnenja, ker ga ne spremnljam. Sem pa mnenja, da si res elimo veliko otrok, vendar željenih. Tisti, ki bodo prenehali jemati KT iz bojazni pred zdravstvenimi težavami in zaradi tega zanosili, sigurno niso otroci zaželjeni. Ja bi že bilo nekaj primerov, ki bi potem kljub vsemu laufalo. Koliko pa bi bilo takšnih, ki se z user posted image  tem niso pripravljeni spopasti??
Če je to omenil, se mi ne zdi nič narobe, ker se mi zdi realno. Želimo si veliko srečnih družin, ne pa "sirote".
Tisti ki pa želi otroka pa itak nejemlje KT.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 19:33:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.10.2008 19:55:49   
klavdiy4
čaw!

Vas kar pogosto berem, ker je med vami tudi moja sestra in sem zasledila žalostne novičke od hmm ...user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image
hmm vem, da ni besed, ki bi te potolažile..poklanjam ti veliko user posted image user posted image .. Vajinemu  Konstantinu (user posted image )  pa želim večni mir in večno lučko...!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.10.2008 20:01:52   
VRTNICA84
Oj!

Malo se vam javljam.  Kako kaj? Kaj počnete lepega?
Mene mantra prehlad in boli me na levi strani malo pod prsmi. Ima še katera bolečine v tem predelu? Mislite, da bi morala odit k zdravniku? Full me boli in včasih sploh ne morem ne sedet in ne ležat in ne hodit.

Hmm moje iskrene sožalje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 20:02:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 20:20:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 20:41:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3071
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 20:42:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3072
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 21:10:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.10.2008 21:28:56   
crtka
Draga Hmm iskreno sožalje ob izgubi tvojega malega sončka! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
25.10.2008 0:42:34   
Zvezdica
Ronja, sem napisala zraven BREZ zamereuser posted image . Gre se za to, da je človek povedal dejansko tko kot je.
Kar se pa strokovnosti tiče, temu ne bi oporekala, ker poznam veliko srečno rešenih primerov ravno zaradi njega.

Sem pa malo žalostna, ko vidim, da ljudje izražate svoja mnenja in če kdo komentira s svojim lastnim in ta pač nekomu ni po volji ostane grenak priokus. Zato ne mislim nič slabega, sam podam svoje mnenje.

i belive i can fly....

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?