wii
|
ja to sem slišala, da se ful čudno obnašajo v soboški porodnišnici do nosečnic...mi je prijateljica po porodu rekla, da je poleg nje rodila ena mlada punca in da se je ful drla od bolečin pa ji je sestra rekla, da če se takrat ni tako drla ko si je dala tega otroka na m....hallooo...saj smo pa vsi ljudje pač vsak ima drugačen prag bolečin itd...moj bo itak poleg pri porodu...pa glede tega po porodu, da kar naprej težijo za dojenje itd...če pa vpr. da ti ne gre če ti pokažejo pa se baje sam neki "slinijo" pa grdo govorijo...vsi smo ljudje pa vsi smo enkrat na istem ali? [/quote MOram še tu malo čveka vpisati, ja tudi jaz poznam par dogodkov iz porodnišnice, ki niso nič kaj lepi, pa tudi par kiksov, ki so se zgodili in se verjetno kje drugje ne bi. PA nikoli nihče ni nič zvedel, ker se je vse pometlo pod predpražnik. Glih ta zdravnica (" moja") je enkrat eni med porodom dejala, kaj se tako dere, da je tako že ne more boleti, da se tako derejo samo romkinje , ko enkrat to slišiš na svoje ušesa te vse mine. Zakaj je bila sploh pri porodu, verjetno zato, da se je te sirote nadirala in dajala nevmestne komentarje. Kaj jim pomaga nova porodnišnica, če je osebje isto. Saj ne pravim, verjetno so vmes tudi prijazne in dobre sestre, samo jih je potrebno s svetilko iskati. Sicer pa ne se jim pustiti na nemilost, vztrajati pri svojem, tisto kar veš da je dobro zate in za tvojega , pa lahko imajo tisoč stvari napisanih.Vsaj po mojem. Nikoli ne bom pozabila svoje cimre iz Feldbacha, dokaj mlada, rodila petega otroka in takoj odklonila dojenje, z argumentom, da pač ne zmore vsega, da jo vsi otroci potrebujejo, živijo sami z možem in pač ne želi. Nihče je ni obsojal grdo gledal, se kaj drugače obnašal do nje, govoril kaj za njenim hrbtom. Glede tega smo mi še verjetno vedno res na Balkanu - možnost samoizbire. Pri nas verjetno si ne bi zaslužila, da bi sploh bila mati Še to, ko je šla domov, malega v kengurujčka, na rame, poklicala taksi in adijo. Kaj pravite, čim manj kompliciranja, ali?
|