|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
23.10.2008 19:24:59   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: san

glede prsi pa... men se moje zdijo čist ok... niso viseče, pa čist ok velike. pa glede na to da že tretjič dojim - do zdej sem skupi dojila že 6 let plus teh pol... matr, če bi to kdo bral, bi mislu, da sem trčenauser posted image , k pojem hvalo svojim prsimuser posted image

je pa res men so se prvič in drugič lepo nazaj oblikovale in niso grdo visele. no, čist pokonc pa itak nikol več ne bojouser posted image , pa tud nikol niso ble, k so ble prej prevelikeuser posted image

Kdaj pa se je to zgodilo? A pol, ko si nehala dojit?

ja, ker ko dojiš, pa ti jo otrok sprazne, pol je res k prazna vrečka, ampak ko prenehaš čist z dojenjem je pa kmal spet ok in čvrsto, vsaj pri meni - pa sm bla dolga dojilja 3,5 in 2,5 let.

Juhu, to pa je spodbudnouser posted image user posted image user posted image . Kako se že reče... iz tvojih ust v Božja ušesa al kako user posted image

Zofy, torej ni treba še kupovati manjših in ekstra podloženih super duper modrcev user posted image ....le čakat je treba. samo pazi, San je imela tudi časovno razliko med otroci. Boš ti toliko čakala na drugega? Meni se bodo glih popravile, pa bom spet zanosila user posted image , no ja, sej pol bodo spet polne user posted image .

Hehe, hvala bogu ja, ker imam že vseh velikosti te modrceuser posted image Ja, časovna razlika pa res ne bo taka kot jo ima san, če bo le šlo po načrtih. Jaz bi imela namreč 2 leti razlike. Ben, pa se bojo že pol popravile. Samo da vem, da bojo spet vredne pogleda...enkratuser posted image

user posted image user posted image user posted image  tudi jaz user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 576
23.10.2008 20:26:59   
san
jst bom dans kar crknila od smeha, sploh ob zadnjih postihuser posted image user posted image user posted image

no, pri meni je razlika ta da sem pred izabelo nosila 85 D, pred urbančkom pa 75 B. prsa so bla pa lepa. zdej mam pa trenutno 80 b, se mi zdi, pa tud že 75 kakšnega, sam mi pol joške vn uhajajouser posted image . pa hiperpigmentacija noče stranuser posted image . to me ful moti.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.10.2008 21:05:11   
mergetka

lona, ful lepe slikce, ti si ful lepa na njihuser posted image , no sej ste vsi.

margetka, tko kot je lona napisala, naj bi bilo, ma jaz ponavadi počakam prvi dan, da vidim kako bo drugi dan, pol pa če vročina pade oz. ne naraste še počakam do večera in če ne pade se gremo pokazat, če pa naraste, ga pa peljem k doktorju. držim pesti, da vročina pade in da bo matiček kmalu okuser posted image

Hvala San, pa Lona in Aleži!
Zdaj Matic spi. Upam, da mu ne bo kaj hudega. Je tak bogec, skoz bi spal in čist vroč je.user posted image

Dinki, uživaj jutri v Ikei. Jaz bi tud ful šla... Še neki, a si si zrihtala sling za svojega "malčka"? Na slikcah je blo videt, da uživata.

jst bom dans kar crknila od smeha, sploh ob zadnjih postih

no, pri meni je razlika ta da sem pred izabelo nosila 85 D, pred urbančkom pa 75 B. prsa so bla pa lepa. zdej mam pa trenutno 80 b, se mi zdi, pa tud že 75 kakšnega, sam mi pol joške vn uhajajo . pa hiperpigmentacija noče stran . to me ful moti.

Jaz sem se pa narežala danes ob kolumni Sase na Bibaleze:

http://bibaleze.si/clanek/starsi/nujno-in-nujno.html

Zize pa - ful debata... Men se k sreči niso ful povečale, tko da bodo najbrž ostale postrojene user posted image . Kaj pa hiperpigmentacija, po kolkem času pa naj bi šla stran?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.10.2008 21:19:17   
tina50
sem danes že trikrat hotla kej napisat, pa mi ni gratalo!mali me mora videti, če ne se dere! oz. ne sam mene, važno je da nekoga vidi in ker sma bila sama sem bila to jaz, pa še pakirala sem! kolk je tega vsega zdej ko že je Lan!
ga moram pohvalit, je dans tud pojedel eno jabolko in malo več kot pol banane!user posted image

ja, zaradi svakinje je pa res žalostno, sam mora še prej it na ful preiskav pa na neko predavanje o genih preden ji bodo sprožili,user posted image  samo mučenje! ja, upam, da še bosta imela kejuser posted image !

vas grem še mal prebrat, dans ste ble kar pridne čvekice!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.10.2008 21:20:07   
tina50
Zali vse najboljšeuser posted image user posted image  za sedem mesecev!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.10.2008 21:35:45   
tina50

Hehehe, imamo pobožne zize - ko odpneš modrc,  padejo na kolena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , jz mam res kr velke in je res takouser posted image user posted image , jaz pravim da bom si jih šla popravit, ko bo konc z otroki! sam moja kolegica ma pa zdej ful manjše kot pa prej preden je zanosila!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.10.2008 21:38:15   
Lona76
Evo moji otroci že spijo, jaz pa malo gledam Tednik, malo pa sem vas prebrala.

Zize ja user posted image . Jaz imam po vsakem otroku nakup modrcov na manjše. No imam vsaj kaj božičku pisat user posted image .

Ikea joj jst bi spet šla. Sem že bila enkrat od kar imam Tajo in sem ji kupila Antilope za k moji mamici, slinčke, krožničke, skodelice, pribor. Ja večino stvari je bilo za Tajo user posted image . Pol pa itak špe v Toysa tam je pa Tilen dobil svoje user posted image . Ja jo bom pa sigurno obiskala v Celovcu. V Gradec pa se mi sedaj res ne da več.user posted image

Grem zdej še mal knjigo brat pa spat. Mirno noč vsem.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.10.2008 21:38:52   
Lona76

lona, ful lepe slikce, ti si ful lepa na njihuser posted image , no sej ste vsi.

margetka, tko kot je lona napisala, naj bi bilo, ma jaz ponavadi počakam prvi dan, da vidim kako bo drugi dan, pol pa če vročina pade oz. ne naraste še počakam do večera in če ne pade se gremo pokazat, če pa naraste, ga pa peljem k doktorju. držim pesti, da vročina pade in da bo matiček kmalu okuser posted image

hvala

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.10.2008 21:40:09   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Hvala San, pa Lona in Aleži!
Zdaj Matic spi. Upam, da mu ne bo kaj hudega. Je tak bogec, skoz bi spal in čist vroč je.user posted image

Dinki, uživaj jutri v Ikei. Jaz bi tud ful šla... Še neki, a si si zrihtala sling za svojega "malčka"? Na slikcah je blo videt, da uživata.

jst bom dans kar crknila od smeha, sploh ob zadnjih postih

no, pri meni je razlika ta da sem pred izabelo nosila 85 D, pred urbančkom pa 75 B. prsa so bla pa lepa. zdej mam pa trenutno 80 b, se mi zdi, pa tud že 75 kakšnega, sam mi pol joške vn uhajajo . pa hiperpigmentacija noče stran . to me ful moti.

Jaz sem se pa narežala danes ob kolumni Sase na Bibaleze:

http://bibaleze.si/clanek/starsi/nujno-in-nujno.html

Zize pa - ful debata... Men se k sreči niso ful povečale, tko da bodo najbrž ostale postrojene user posted image . Kaj pa hiperpigmentacija, po kolkem času pa naj bi šla stran?

Upam, da se kmalu pozdravi in da ne bo hujšega.

Ja Saša ma pa 100% prav. Če nimaš nekoga ki bi ti svetoval (če ima že otroka) res kupiš vse bedarije.user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.10.2008 21:43:25   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Lona76, kolikor je meni znano hruška požene.

Dobra izjava Tilna user posted image user posted image user posted image  ma ful so pametni te otroc user posted image user posted image user posted image  pa vse povejo kar se spomnijo brez cenzure user posted image .

pa slikice sem pogledala, ful ste bili luštni, pa mami kaka noge....opa user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da se mi zdi, da poznam tvojega moža na videz, a je on iz mojega bivšega konca?

joj, kolk sem se razčvekala...
ampak mi je takooooo pasalo, sem prav vesela, da ste bile on line user posted image

Aja, sem klicala danes zjutraj za izvide in je oboje BP, tako kri kot voda user posted image

Zdej pa grem, preden se Tit zbudi potem pa greva v trgovino.

Uživajte!

Hvala za pohvale, drugače pa ja moj sin je zelo neposreden. Danes sem začela hujšat!! Sem se tuširala in je prišel v kopalnico in rekel Taji (ki je vedno z mano v kopalnici) ane Taja da je mami debela user posted image user posted image user posted image . In danes že ni bilo večerje. Jutri grem pa tečt pa če bo ne vem kaj.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.10.2008 21:43:52   
Lona76
Zdej pa res grem. Matr sam čvekam dons user posted image . Lahko noč

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.10.2008 21:49:46   
tina50

pa hvala vsem za čestitke za zobekuser posted image

kje so pa katj, margetka, katy - ok ona dela, nčk, gaya, perp, zala, miska in ostale, da ne naštevam v nedogled? katera je že po nicku še iz kranja? merida al kako že? no, kje ste vse?
samo bu napište, da vemo, da ste ok!

lčk 69+19+5 p-č VAS JE ŠE URBAN MAL POZDRAVIL, ČE ŽE MAMA TOLK KLOFAuser posted image

katj je v čatežu, upam da se dobimo na kavici!user posted image
Urban hvala za pozdraveuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.10.2008 21:58:03   
tina50
Dinki tiha maša je tud pri nam včasih, sam pri nam pa nobeden ne ždrži dolgo! tako, da so te maše kr kratke!user posted image

Špela100 ja nekdo mora bit zadnjiuser posted image (pokrovka)user posted image

Dojenje midva se tud nikjer drugje ne morma kot v spalnici in seveda sama morma bit, če ne je vse drugo bolj zanimivo!

Lona76 sem se nasmejal tvojemu Tilnu in lulanju po tlehuser posted image user posted image

mergetka upam, da Maticu vročina hitro zgineuser posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.10.2008 22:10:53   
tina50
lahko noč, sem ful zaspana, je bil kr naporen dan, pa še Lan se mi kr naprej zbujauser posted image

se zjutraj še javim!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.10.2008 0:43:13   
Špela100
Še dobro, da sem popoldne mal pogledala na rr in vas preletela, ker danes ste se pa načvekale...po moje ste rekord podrle user posted image

Sploh ne vem kje naj začnem user posted image

Jagoga čestitke za spanje. Saj bi mi tudi spali dolgo in z eno prekinitvijo, če bi se mami zgodaj skobacala v posteljo. Pa nič od tega user posted image
Glede dojenja pa bomo verjetno doktorirale in ko bo ta čas nastopil, bo že konec.user posted image user posted image
Jaaaaaaaa za srečanje sem jaz takoj za...seveda v Postojni...lahko se res dobimo v Epicu, če je lepo vreme lahko gremo tudi ven sedet. Lahko pa počakamo 15.11., ko se odpre mercator, tam bo ziher prostor.user posted image . Pa tudi v pizzeriji čuk imajo en poseben prostor, sam ne vem koliko je velik. Lahko povprašam.

Aja  user posted image user posted image  za dekolte user posted image .

Aleži user posted image  za Žigca.

Vilma seveda bom prišla, hvala za vabilo. Sadje jaz tudi vse prekuham, razen banan seveda. Moram poskusiti z neprekuhanim... in Julija se ni marala kopat...morda pa se ne počuti dobro v Fredovem obroču. Maks je tudi na morju nekaj protestiral, potem sem ga pa dala ven iz obroča, je bilo pa ok.
In kje piše, da mora otrok vse deliti user posted image user posted image , če dominik ne da stola, ga ne da...je pač njegov...saj tudi ti ne posojaš kar vseh stvari...user posted image

Lona76 slikice so ful lepe, ti pa si tudi ena manekenka...ma kaj jeste, da ste tako suhe?? Jaz sem ravno zdaj zmazala, po moje ene pol kile piškotov z mlekom user posted image  in je šlo direkt v špeh...ja potem se pa čudim od kje in da vaga laže...ma ja.....user posted image  

"IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 
Dinki...ja slika je tona ni...to je bilo pri nas cel prejšnji mesec. Ma sem se tako skulirala, da me sploh ni motilo.user posted image user posted image  
Pa da vidimo kdo več  zdrži. user posted image user posted image  Valjda sem zmagala.user posted image user posted image  Šalo na stran, upam, da se kmalu porihta stanje. 

user posted image user posted image  oh, kako lepo je videti, da te nekdo razume in da nisi sam user posted image  user posted image . Da te ni motilo? user posted image  ja sej vem kako je to, kdaj prav paše in na
                     tak način lahko sem pa tja preskočiš kakšno opravilo ne da bi rabila razlagati zakaj tega nisi opravila.... mah te moški, kdaj me prav user posted image ,
                    medtem ko brez njih pa spet ne moremo user posted image  user posted image .

pa bravo za zmago user posted image user posted image  user posted image
                     ja, ja, je že bolje..... "

Dinki ma še kako te razumem. Ti moški...ravno sem zadnjič hotela odpreti temo, če imate kaj kriz in krizic zdaj, pa sem bila raje tiho, ker vse tako hvalite svojeuser posted image . Mi jo kar imamo...krizico namreč...ma gre že počasi h koncu.user posted image

Jaz tudi pazim, da ne dajam preveč banane, pa nimamo problemov, če pa ga mal zapre, pa hitro slive skuham pa je.
Tudi jaz bi šla v Ikeo user posted image , komaj čakam Celovec. Uživaj jutri...ups danes...

Zofy a tvojo tiho mašo je pa bolezen prekinila...ma vsaj nekaj dobrega v slabem...user posted image

"IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Hehehe, imamo pobožne zize - ko odpneš modrc, padejo na kolena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "

user posted image user posted image user posted image   Ta je pa ful dobra...ja tudi jaz bom rabila in podložene modrce in silikone in kaj še vse ne vem....vedno sem imela problem, ker sem imela majhne in sem se tolažila, da za usta zapret je dovolj...zdaj bodo pa majhne in še viseče...user posted image user posted image  ma groza....včasih me prav žalost zagrabi...potem pa še strije, pa leta...sem že cela zamortizirana. user posted image  ( če se kot ena računovodkinja izrazim user posted image )

San tudi moja hčerka igra violino.user posted image user posted image

"IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Še to...sem opazila, da sem vedno zadnja na koncu dneva....kot ena pokrovka....joj....user posted image

user posted image . zdej že kar morš bit, k smo tko navajene. je čuidno, če nisiuser posted image "

Ja sej bom tudi danes...user posted image

Ursi2 je pa verjetno res z Lukcem v kakšni bolnici pristala. Upam, da se čimprej javi.

no zdaj pa grem ninčule nančule

ja pa dejmo se res dobit v Postojni, ker jaz sem ful nemobilna, me baše delo in avta nimam...bom zrihtala kakšen prostor...al pa sonček, pa bomo šle k jami na kavico. Pa ne 1. novembra...ha, ha ma moj rojstni dan...

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 24.10.2008 0:51:38 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 590
24.10.2008 0:50:09   
Špela100
Kakšno skropucalo sem zgoraj naredila...ma ja je pozno...zdaj pa res grem.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.10.2008 7:26:32   
tina50
Dobro jutro!

sam tolk da se vam javim, ker vas skoraj cel teden ne bom brala, mi je že zdalje dolg čas!
mam še kr neki stvari nest za v avto, grem pa ob osmih po mamico, pol pa ob enih devetih štartama!

lepo se imejte in lepo čvekajte(sam ne vsak dan tolk ko je blo včeri, ker potem nikoli ne bom prebrala!

lepo se imejte 

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.10.2008 8:09:41   
san
tina uživajte maksimalno, pa katj pozdravi, če jo srečaš!

zdej grem pa pakirat in preberem zvečer, ker gremo na sv. martina danes. izabela ima prost dan (ravnateljev dan) in bom še izidorja s sabo vzela.

papa

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.10.2008 8:30:00   
jagoga
Dobro jutro,
Špela100, včeraj(danes si pa bila ena dolga in velika pokrovkauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

ja pa dejmo se res dobit v Postojni, ker jaz sem ful nemobilna, me baše delo in avta nimam...bom zrihtala kakšen prostor...al pa sonček, pa bomo šle k jami na kavico. Pa ne 1. novembra...ha, ha ma moj rojstni dan...

Počakajmo, da mine 1. november, potem pa se zmenimo kar za Postojno, pa da ne bomo samo jaz, Špela in Vilma(kot običajno), ampak da bo še kakšna druga prišla. Vem, da je za nekatere predaleč(oproščeno), ampak kakšna Ljubljančanka se pa lahko opogumi in pripelje tistih 30 minut do Postojne, da bodo videle, kako je če se moraš vedno kam vozituser posted image . Ker Ljubljančanke so komot, ker vse vedno pride k njim (brez zamere, je samo hec)user posted image
Špeli, ti samo sonček zrihtaj in kakšen prijeten kotiček, lahko tudi pri Čuku, če je prostor primeren, bomo pa še kaj pojedle (ker mi ne gledamo na vnos kalorijuser posted image ).
Danes imate pa obletnico in praznovanje v Epicentru, imate ene popuste tudi v Baby centru. Včeraj ko sem se peljala skozi Postojno sem se malo ozirala, če bi kakšen voziček vidla, pa ste se vse poskrile. Pa ne zamirt, ker se nisem nič oglasila, ker sem mogla malo v službo pogledat, če ne me bodo še izselili.

tina uživajte maksimalno, pa katj pozdravi, če jo srečaš!

zdej grem pa pakirat in preberem zvečer, ker gremo na sv. martina danes. izabela ima prost dan (ravnateljev dan) in bom še izidorja s sabo vzela.

papa

Tina uživaj v Čatežu, San ti pa na Martinuuser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.10.2008 8:52:20   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Počakajmo, da mine 1. november, potem pa se zmenimo kar za Postojno, pa da ne bomo samo jaz, Špela in Vilma(kot običajno), ampak da bo še kakšna druga prišla. Vem, da je za nekatere predaleč(oproščeno), ampak kakšna Ljubljančanka se pa lahko opogumi in pripelje tistih 30 minut do Postojne, da bodo videle, kako je če se moraš vedno kam vozituser posted image . Ker Ljubljančanke so komot, ker vse vedno pride k njim (brez zamere, je samo hec)user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Špeli
, ti samo sonček zrihtaj in kakšen prijeten kotiček, lahko tudi pri Čuku, če je prostor primeren, bomo pa še kaj pojedle (ker mi ne gledamo na vnos kalorijuser posted image ).

jaz se pofočkam, da prideva s Saro in Dašo. user posted image user posted image user posted image user posted image  
No, da vas končno vidim............. bi bil cajt.............. če pa bo spet kaj na AC, grem pa po stari cesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  AC in njihove vinjete, če non stop nekaj delajo, kolone, nesreče....................................user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa drugo leto obvezno še na Obalo. Ne bova vedno mi2 hodile gor in ve nič dol!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.10.2008 8:53:27   
aleži
Tina uživaj maksimalno, odpočij se user posted image , naplavaj....user posted image user posted image user posted image
San superca da greš na Martina............... tudi jaz bi šla!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.10.2008 9:32:28   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

jaz se pofočkam, da prideva s Saro in Dašo. user posted image user posted image user posted image user posted image  
No, da vas končno vidim............. bi bil cajt.............. če pa bo spet kaj na AC, grem pa po stari cesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  AC in njihove vinjete, če non stop nekaj delajo, kolone, nesreče....................................user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa drugo leto obvezno še na Obalo. Ne bova vedno mi2 hodile gor in ve nič dol!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Superuser posted image user posted image user posted image , datum določimo, ko bodo počitnice in prazniki mimo.
Na obalo bomo pa šle, ko bomo imele poslovilca od porodniškega dopusta, ko bo v notranjosti SLO megleno, turobno, mraz in sneguser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.10.2008 9:42:46   
marita
nisem še nič za nazaj brala, mi smo bli na dopustu v Olimjah v termah, je blo super. Ema je itak plavala in čofotala cel dan, maks je tud tak doborovoljček, da je rad v vodi in je je skoz z  rokami mahal po vodi in si šprical obraz in učke, pol se je pa smejal. No skratka imeli smo se luštno.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.10.2008 11:27:31   
Grahec
Najprej en lep pozdrav in se opravičujem, da vam skačem v temo.

Sem marčevka 2009 (začetek marca imam PDP) in bi vas prosila, če bi mi lahko katera napisala, kako ste od začetka oblačile svoje user posted image , ker nimam pojma, ali je takrat še mraz ali ne več tako zelo, kdaj ste potem prešli na poletne cunjice... Sem prvič noseča in res nimam prave predstave. Tako da se vnaprej zahvaljujem, če mi boste napisale in s tem pomagale.
Če misli katera pa prodajat kaj rabljenih cunjic me pa lahko kontaktira na ZS.
Še enkrat oprostite, pa pridno crklajte svoje zakladke.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.10.2008 12:36:44   
Ursi2
Punce, Živjo!
Hvala vsem za lepe želje!

No, da povem, kaj se je dogajalo!
Vtorek sva šla zjutri na inhalacijo in nesla blato v laboratorij. Pa nama je rekla naj kasnej prideva še enkrat na inhalacijo pa da se bomo pol zmenli, kako naprej. MIdva sma šla vmes v Avstrijo po kapljice za železo. Pridema pa nazaj k zdravnici pa nama reče, da je bila kri v blatu in da morama takoj v bolnico na preiskave, da je to znak kake alergije. Sma se spakirala in šla. Pa so tam vzeli tri vzorce blata, 25 sta bila negativna, tretji je bil pa pozitiven. Kožni testi so bili sicer tudi negativni, vendar pa traja kak mesec, da pridejo izvidi krvi. Tako sva sedaj na dieti. Jaz brez jajc in mleka, Luka pa brez jajc, mleka in pšenice.

Se mi tk smili revček. Imava pa še v novembru UZ trebuščka, pa bomo vidli.
Je rekla, da je to taka skrita alergija. Da se ne vidi na koži, da se fajn redi ima poa trebušno obolenje in se lahko razvije v kaj hujšega, če se ne pazi oz. odkrije. Je pa jo teđko kar tako odkrit, da sma mela srečo. Zdej sma pa že iz bolnice in čakava atija pri mojih, da pride po naju.

Nisem vas še uspela prebrat,vendar želim vsem, bolančkomuser posted image user posted image user posted image , vsem, ki pa ste praznovali pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se zvečer kaj beremo

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?