|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
21.10.2008 20:40:07   
thaiss
čeruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-a ti je mal dolgcasuser posted image
ja malček pa resuser posted image
Me veseli da boš končno imela normalen urnik v službi, pa enga lubija Žigiju user posted image user posted image

pikca srečno vožnjo!!

tinaaja a ti pa kr kraljico opazuješ z oknauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
21.10.2008 21:03:44   
K_a_t_i

kati - hlace za v dez imas super za 10 evrov v kiku,nc ne premocjo pa se tanke so,ce jih ne dobis v lj,ti jih jaz lahko iz nm prnesem..

a mamo Kik v ljubljani user posted image Razsvetli me, prosim....

Tinaaja - jst sem se zanimala za telovadbo za naju z Žigom - sem celo nekaj našla, ampak z za starše neprijaznim urnikom (mislim, da je bil začetek ob 16h kar je zame čist prezgodaj). NEkaj 8recimo G-rega) jih ima telovadbo od 2h let dalje. Je pa tako, da so mi mamice odsvetovale telovadbo kjer je prisotna mamica. NAmreč naj bi to bilo preveč "masovno" - preveč folka v telovadnici in še otroci ne sledijo, ker so mamice zraven. Tko da - če najdeš telovadbo, ki se začne okrog 17h (na našem koncu user posted image ) in da je brez mamic, mi javi. Tukaj maš nekaj linkov http://www.ringaraja.net/forum/aktivnosti/m_3149471/tm.htm

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
21.10.2008 21:15:43   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
a mamo Kik v ljubljani user posted image Razsvetli me, prosim....

Ja, v Šiški v bližini Mercator centra user posted image  Nedavno odprt.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
21.10.2008 21:15:59   
Naomi

Pikapola, Barci...a sta na Migimal telovadbi?...mi smo na Aljazu...Svit uziva ful, znori se na ibr...

lp vsem user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
22.10.2008 5:07:38   
tinaaja
ocitno sem ze jaz deformirana, ker danes ta mala se spi ob 5, jaz pa pokonc od pol 5 user posted image user posted image user posted image user posted image

Kati, na mojem koncu je ta ob 16:15 in 17h. meni ustrezajo ure - fleksibilen delovni cas ima svoje prednosti (in slabosti)..
Drugace pa sem nasla edino se v fitmami, ampak skupaj s starsi. pa do 2 let se nikjer nisem videla, da bi bilo brez starsev..
vcsaih je imel konex center neke lustne igralne urice za otroke.. sam so bili vecji.

grem probat nazaj spat

amy, ce greste na cepljenje - SRECNO. Porocaj kako poteka

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
22.10.2008 10:21:09   
Encijan
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
ocitno sem ze jaz deformirana, ker danes ta mala se spi ob 5, jaz pa pokonc od pol 5 user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, čestitam! Zdaj si že pri zadnjem poglavju v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje: Otrok spi, vi pa ne (oz. nekaj podobnega). Mi smo tudi tu nekje. Špela se je prav ta teden nekaj začela manj dojiti, sploh zvečer in ponoči, pa včeraj je zaspala atiju na rami - in to po eni minuti, je bila revica tako utrujena. Zvečer skušamo iti prej spat, in večkrat se zgodi, da jaz potem ne morem zaspati ali se ponoči zbujam, medtem ko ona sladko spančka. Upam, da se ne veselim prekmalu in da bo trajalo in se še izboljšalo. Jo pa vrtec res utrudi in je včasih proti večeru že kar tečka in sama začne aja, aja.

Tinaaja, da ne pozabim, veliko veselega pričakovanja ti želim, Dajadadi pa čestitke za Tima (saj nisem kaj zameštrala?).

Berem vas kar, a pisati nimam časa in energije. V 2 mesecih smo bili že dvakrat bolni (kolektivno!!!), oktobra je imela Špela angino (še zdaj sicer nisem čist prepričana, ker na žalost naš P tudi ne dela testov, ker kao niso zanesljivi), pa tako sem bila prepričana vase, da bom vztrajala pri tem, preden ji bom dala antibiotik, ampak potem izpadeš ko en nebodigatreba. Očitno sem premalo samozavestna in premalo poznam zadeve, da bi mu lahko parirala. V glavnem doma je bila 10 dni, potem pa še jaz 2 dni zase, da sem malo prišla k sebi. Sem pa tudi jaz dobila antibiotik - Hiconcil, a že po prvi kapsuli dobila alergično reakcijo in prekinila, potem pa mi je dohtarca predpisala nekaj drugega brez penicilina, a bi morala prekiniti dojenje, pa se za to seveda nisem odločila. To sem videla seveda šele, ko sem zdravilo dvignila, zdravnica mi tega sploh omenila ni, pa je dobro vedela da dojim. Če kera rabi antibiotike, naj se oglasi, imam dva doma. Se hecam, ampak sploh ne vem, kam naj z njimi, ker so kao nevarni odpadki, v lekarni pa jih nazaj ne vzamejo...

Špela drugače lepo napreduje in vsi uživamo v tem, kaka mala navihanka je.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
22.10.2008 13:58:22   
erna14
thaiss-hvala,vracamo poljubcekuser posted image
kati-v stavbi bc-ja(sam z druge strani) nasprot merkatorja v siski

sem tok jeznaaaaa,sam se mi ne da pisat zakaj k bom kr pocla.....aaaaaaaaaa

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
22.10.2008 15:15:00   
thaiss

sem tok jeznaaaaa,sam se mi ne da pisat zakaj k bom kr pocla.....aaaaaaaaaa

uuffff spihi se!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
22.10.2008 16:10:07   
erna14
ej ne mors vrjet,sodelavka bi morala pridt delat na sredini septembra in od takrat se ze veselim normalnega delavnika.sigurno in to ji tudi dam prav je hotela koristit se letosnji dopust in ji sefica ni hotla vsega dat ampak sam 1 teden in potem ji je vsakic podalsvala,ja kr mej se 3 dni...in na koncu je pristala se na bolniski in zdaj v pon k bi mogla pridt delat je spet na bolniski in zdaj v petek k bi mogla pridt delat ma spet tamalo nekam za peljat in itak nimam nc proti,men je vseen kaj in kdaj in kako dela ,sam ker sem potem jaz tista k moram svoj delavnik spet prilagajat njenemu manjkanjuuser posted image user posted image user posted image in itak bi morala bit v petek dopoldam in to prvi petek v 8 mesecih da bi bla zjutraj in se sobota frej...ja prevec lepo da bi bilo res in itak da je ne bo delatuser posted image user posted image user posted image user posted image  tok sem bla jezna da po celodnevnemu iskanju kake lepe cunje za oblect in koncno k sem jo nasla,me sefica obvestila o mojem delavniku in mi8 je se to dol padl,sem dala vse cune nazaj in sem z nosom odsla domov

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
22.10.2008 17:10:32   
erna14
mizica-http://www.bolha.com/oglas3622892/nov-komplet-2x-stolcek+mizica-metuljcek

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.10.2008 17:30:24   
erna14
http://www.bolha.com/oglas3622892/nov-komplet-2x-stolcek+mizica-metuljcek/slika-0

no tole bo zdaj pravuser posted image

evo se en link za tiste k jih zanima kako bi izgledale z razlicnimi frizurami.....
http://www.elite-makeover.com/

< Sporočilo je popravil erna14 -- 22.10.2008 17:32:46 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.10.2008 20:28:10   
thaiss
erna user posted image user posted image user posted image  user posted image

Anja kako je bilo v službi????

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
22.10.2008 21:55:42   
A-N-J-A
erna-user posted image user posted image user posted image

thaiss-kaj naj ti rečem, včeraj sem prišla domov kot polit cucek, full mi je blo bed, sem imala res krizo.No danes je blo pa že boljše, počasi prihajam not, tko da upam da bo.Zdaj pa čist razumem naše pikce, ko morajo it čisto sveži v vrtecuser posted image .Men se je včeraj tistih 8 ur tok vleklo in pol sem šibala domov kot nora in dvignila otroka ob 15 20, počutila sem se pa kot najslabša matiuser posted image .No saj pravim danes sem že k sebi prišla.Pa še nov Pralni stroj sem dobila in sem čist veselauser posted image .
tinaaja-BB je bolj ugoden od HN, pa še prevoz imajo zastonjuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
23.10.2008 10:21:24   
thaiss
Dan, spet nobene???

ANJA verjamem da si imaš krizo, meni je bilo full bed ko sem začela delat, pa sem bla doma s porodniško vred samo 16 mesecev. Jaz imam to srečo, da grejo tast in tašča po Matio ob 14h, potem grejo skupaj na igrišče, tako ima vsaj še nekaj od popoldneva.
a zdej z veseljem pereš ki imaš novo mašino...sam likanje ti pa ne gineuser posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
23.10.2008 10:42:21   
tinaaja
Men je sluzba sicer cist pasala, sam ne 8 ur user posted image

Anja, ker pralc si pol vzela.. ta nartabulsga z 8l bobnom?

Nic grem delat... bemu, danes bi vsi neki radi od mene...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
23.10.2008 12:14:05   
thaiss
bemu, danes bi vsi neki radi od mene...

a maš tud zame kej?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
23.10.2008 12:19:22   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

bemu, danes bi vsi neki radi od mene...

a maš tud zame kej?

ja en nasmeh user posted image user posted image user posted image user posted image

al pa dva
user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
23.10.2008 12:35:37   
thaiss
o grazie, graze....
user posted image

joj pupce, tle je tako lepo sončno, 19°c jaz pa zaprta v pisarniuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
23.10.2008 12:51:43   
Dajadada
ojla punce,

I'm backuser posted image . Bom imela kar nekaj dela, da vas ujamem, ampak bo luštn deuuser posted image .

enega že poznate, drugega še ne
user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
23.10.2008 12:55:41   
Anonimen
dobrodosla Dajadada! Kako sta lustna in kako sta si podobna! Se enkrat cestitke in cim vec prespanih noci!!

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 3845
23.10.2008 13:24:06   
tinaaja
Dajadada... smo te cakali... Daj napisis se kaj.. Kok je pa mali corti.. in taka bratovska ljubav user posted image Ti a je bil kaj na soncenju al je naravni latino lover user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
23.10.2008 13:27:24   
thaiss
dobrodošla Dajadada,Tim je že pravi šarmer...Nejc pa itakuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
23.10.2008 13:47:57   
Dajadada
Ti a je bil kaj na soncenju al je naravni latino lover

Sej veste, da pri nas od prvega dne hodimo v solarij in k frizerju na trajno. Tim ima žal zaenkrat še prekratke za trajno, čez par mesecev bosta pa že skup z navijalkami pod haubouser posted image . Pa seveda vsak teden po par minut pod žarnicami.

V kratkem (ko se mi bo dalo pisatuser posted image ) pa obljubim tudi porodno zgodbo in malo več o našem Timu.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 23.10.2008 13:51:31 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
23.10.2008 15:03:39   
Dajadada
A ima katera v ZD Bežigrad pediatra (Žabika, Kati???)? Al pa če mogoče katera pozna dr. Rus ali gr. Gradišek in mi lahko da kakšno mnenje?
Iščem enega dobrega, ker tuki k smo zdaj ne bi bila več. Nekateri "ta dobri" sploh ne sprejemajo otrok, če nimaš glih nekih vez pri njih, al pa če ni že prvi otrok pri njihuser posted image . Očitno bo tale porast otrok udaril tudi pri zdravnikih...pri nas v ZD se že pozna, ker ima ena čez toliko otrok kot bi jih morali imeti dve, pol pa pričakuj kvalitetouser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
23.10.2008 15:20:44   
Anonimen
Mam nov nick, tolk da boste na tekočem. user posted image Sva pri marčevkah bila kar dve jjasni (no, ta druga je imela še eno št. zadi), pa je bilo včasih prav težko razbrat na katero se kakšna stvar navezuje. No, tko da sem po novem samo jasna. user posted image

Dajadada - user posted image user posted image user posted image Dva cukrčka imaš in res sta si podobna! user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......