Encijan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ocitno sem ze jaz deformirana, ker danes ta mala se spi ob 5, jaz pa pokonc od pol 5 Tinaaja, čestitam! Zdaj si že pri zadnjem poglavju v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje: Otrok spi, vi pa ne (oz. nekaj podobnega). Mi smo tudi tu nekje. Špela se je prav ta teden nekaj začela manj dojiti, sploh zvečer in ponoči, pa včeraj je zaspala atiju na rami - in to po eni minuti, je bila revica tako utrujena. Zvečer skušamo iti prej spat, in večkrat se zgodi, da jaz potem ne morem zaspati ali se ponoči zbujam, medtem ko ona sladko spančka. Upam, da se ne veselim prekmalu in da bo trajalo in se še izboljšalo. Jo pa vrtec res utrudi in je včasih proti večeru že kar tečka in sama začne aja, aja. Tinaaja, da ne pozabim, veliko veselega pričakovanja ti želim, Dajadadi pa čestitke za Tima (saj nisem kaj zameštrala?). Berem vas kar, a pisati nimam časa in energije. V 2 mesecih smo bili že dvakrat bolni (kolektivno!!!), oktobra je imela Špela angino (še zdaj sicer nisem čist prepričana, ker na žalost naš P tudi ne dela testov, ker kao niso zanesljivi), pa tako sem bila prepričana vase, da bom vztrajala pri tem, preden ji bom dala antibiotik, ampak potem izpadeš ko en nebodigatreba. Očitno sem premalo samozavestna in premalo poznam zadeve, da bi mu lahko parirala. V glavnem doma je bila 10 dni, potem pa še jaz 2 dni zase, da sem malo prišla k sebi. Sem pa tudi jaz dobila antibiotik - Hiconcil, a že po prvi kapsuli dobila alergično reakcijo in prekinila, potem pa mi je dohtarca predpisala nekaj drugega brez penicilina, a bi morala prekiniti dojenje, pa se za to seveda nisem odločila. To sem videla seveda šele, ko sem zdravilo dvignila, zdravnica mi tega sploh omenila ni, pa je dobro vedela da dojim. Če kera rabi antibiotike, naj se oglasi, imam dva doma. Se hecam, ampak sploh ne vem, kam naj z njimi, ker so kao nevarni odpadki, v lekarni pa jih nazaj ne vzamejo... Špela drugače lepo napreduje in vsi uživamo v tem, kaka mala navihanka je.
|