|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
20.10.2008 14:33:22   
amy26
in otrok mora bit 14 dni pred cepljenjem popolnoma zdrav so mi pol povedal an PK - hahah kako to dosezt

to bo pa res težko doseči, tudi mi imamo cepljenje tisto ki naj bi imeli pri 12m in sicer 22.10 na Pediatr. kliniki pod kontrolo, sedaj pa nevem ali Elo peljat ali ne, sedaj je zdrava že trkam da tako ostane je bila pa prejšnji teden bolana (bruhanje,...)

no naj še komentiram da se je Iza ful spremenila, verjetno zato ker ni bilo dolge njene slike na rruser posted image  pa zelo luškana je

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
20.10.2008 16:14:19   
tinaaja
Amy poklici in vprasaj... 01 522 9277.. mi bi tud morali imet zdaj 22... vis bi skupaj trpeli user posted image

to o dveh tednih brez bolezni so mi oni danes tam rekli. jaz bi sicer rekla, da ce je zdaj zdrava, da je ok, ampak nikol se ne ve ...user posted image

ZOO klice user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
20.10.2008 20:01:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ZOO klice user posted image

A sem jst klele kej spregledala? A si ti na bolniški?

Anja, jst sem stiskala pesti. Zdej pa ne vem, al feštaš, al kaj?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
20.10.2008 20:07:30   
tinaaja
Ne, nisem na bolniski... Bilo je sonce, 17stopinj, fortcek bolan, mi2 z brino pa v akciji. No pa draja pa ziva tud user posted image A ste vedle, da je vstop v ZOO samo do 17h? user posted image No not si pol lahko do 19h..

Mala je bila tok fertik, da tud ornk povecerjat ni mogla user posted image zdaj pa spi dete spi..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
20.10.2008 20:36:57   
A-N-J-A
Evo mene na raportuser posted image .Hvala vsem ,ki ste držale pestke.
Skačica je zadela, sem dobila službo in kokr kaže ne bi moglo bit bolš.
Jutri začnem, da mal not pridem, pol me pa z novembrom zaposli za 1 leto in drugo leto če bom vredu za stalnouser posted image .
I am so happy da vam ne morem povedat.Še nobene treme nimam za jutri.
Aja pa v petek grem že na tečaj.Pri prejšni delodajalki nisem šla v 10 letih nikoli.
Otroci bodo od jutri naprej v vrtcu od 7 pa do ene 20 čez 3.Bo tud velika sprememba, ker prej sta bla od 8- pol treh.No saj Ela bo vesela, Bor pa najbrž mal manjuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
20.10.2008 20:39:02   
thaiss
ANJA čestitke za službo, veliko uspeha in prijaznih šefov ti želim!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
20.10.2008 20:46:18   
tinaaja
Anja, jaz sem pa ze misnla, da si julijcica user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ves... user posted image user posted image user posted image user posted image se dobr, da sva izkoristili tvoj zadnji frej dan user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
20.10.2008 20:50:21   
Anonimen

Cestitke ANJA za sluzbo!!

Pa TINAAJA za novo navihanko!

Mi smo bili pa danes na kontroli za Petra oz. njegovo oko smo peljali pokazat otroskemu okulistu in smo dobili eno dobro in eno slabo novico. dobra je ta, da je s samim ocesom vse OK, slaba pa ta, da ima verjetno atopicni dermatitis, kar bodo sele potrdili. sem se pa odlocila, da grem preventivno na dieto brez mleka in mlecnih izdelkov, jajc in vse najbolj alergene hrane.

Pa danes sem govorila s Barci in vas vse lepo pozdravlja!

Lep vecer, grem na porcijo motovilca.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
20.10.2008 20:56:52   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Anja, jaz sem pa ze misnla, da si julijcica user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ves... user posted image user posted image user posted image user posted image se dobr, da sva izkoristili tvoj zadnji frej dan user posted image

Ja, ja ti si bla ta prva k si vedla da nisem juličica............mogoče pa nekočuser posted image

Glede frej dneva, pa kar ne morem verjet da je bil zadnjiuser posted image .Ne, ne saj sem full happyuser posted image .

Pika pola-kaj pa je bilo z Petrovim očesom, sem kaj spregledala??Na Barči sem pa že čist pozabila, k se tok dolg že ni oglasla.

Pa hvala za čestitke vsemuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
20.10.2008 20:59:14   
K_a_t_i
Čestitke, Anja user posted image . Upam, da ostaneš tko polna delovnega elana! Sej smo vse vedele, da bo to novička user posted image (tell me more - kje?). Za Bora pa ne skrbi - še mal pa bo mel vse pod kontrolo user posted image .

Zoo, ja jst sem vedela user posted image . A so že pripeljali opice?

Pikapola, pikapoke za Petra.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
20.10.2008 21:13:52   
A-N-J-A
tell me more - kje?).

V Domžalah v privat zob. laboratorijuuser posted image .Komi čakam da spet vzamem v roke kakšne smrdljive zobkeuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
20.10.2008 21:19:59   
Barči78
Čeeeer,

user posted image  Jaz, celo večnost se nisem javila, nobenega časa nimam več.

Prvo bi rada čestitala novim nosečkam, novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Pri nas je vse po starem, gradimo prizidek, še malo pa bo gotovo. Žan pridno raste, je pravi navihanček, prekipeva od energije, govori skoraj nič user posted image , prav hecno ga je poslušati, ko tvori neke svoje čudne besede, pa itak na vsako vprašanje odgovori z NE. Bo že. Jutri greva prvič na telovadbo, nama je pridna Pikapoka posredovala informacijo, hvala Polona, komaj čakam, naj fant malo miga. Neja pridno hodi na plesne, čisto je navdušena. Z novim vrtcem smo pa zeloooo zadovoljni. Zaenkrat smo zdravi (trkam).

Naša vaga pri 19h mesecih - 10200 g, ter 86 cm, pravi desc user posted image

Pa še slikica za papa, pa upam, da se kmalu ponovno javim

pa ne me pozabit user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
20.10.2008 21:30:26   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
tell me more - kje?).

V Domžalah v privat zob. laboratorijuuser posted image .Komi čakam da spet vzamem v roke kakšne smrdljive zobkeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  čestitke zqa službo. In to v našem koncu. A v ZD?

barči - user posted image   Sem se pa ravno par dni nazaj nate spomnila, da se že dolgo nisi oglasila. Vidim, da tvoja navihančka pridno rasteta. Pa Nejo se ustrigli?

Pikca - že imate nov avto? Sem danes okrog vas hodila user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
20.10.2008 21:35:26   
Žabika
Kati: še 1x sorry za danes! Danes je bil dan spremeljivih planov. No, na koncu je bilo vseeno lepo popoldne, preživeto na zraku!
Hana je pa danes zvečer prvič zaspala čisto brez joka; ji je oči samo rekel lahko noč, pomahal in odšel iz sobe. Ona se je pa očitno stisnila k svojemu zajčku in zaspala. Upam, da to postane stalna praksa.

ANJA: bravo, bravo in naj bodo delovni dnevi prijetni!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
20.10.2008 21:46:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: še 1x sorry za danes!

Res ni panike - sem bla takoooo utrujena, da sem se po šihtu (17:15 user posted image ) samo zvlekla domov in šla spat... Neki me sinusi matrajo (se mi zdi) - mam občutek, da mi bo med nosom in čelom kej eksplodiralo...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
20.10.2008 23:33:35   
skačica
anja- čestitke za službo. Upam, da boš uživala.user posted image user posted image user posted image .

barči- kok sta lepa tvoja malčka. Res. Pa večkrat se nam javi.

Mi imamo zadnje cepljenje v četrtek. Upam, da Iza ostane zdrava do takrat. Do zdej je bila cepljena vedno takrat, ko je imela posvetovalnico, nikoli nismo prestavljali, ker je bila vedno zdrava. Pol pa HB kar nekaj časa mir s cepljenji, ker mi je vedno prav bad, ko jo je treba peljat tja.

žabika- ja, tista slikica s tremi malčki je bila narejena pri moji mami. Zdaj je mami dala narest ograjo in je zagradila celo zg. dvorišče tko da imajo igrišče kot v vrtcu. Notri pa tobogan, trampolin,mizico in klopco, poleti bomo pa še malo večji bazenček nabavili. Bodo res uživali. Pa najbolj pomembno je to, da ne morjo zbežat dol na cesto. Čisto mimo hiše imamo cesto in je full nevarno. No, zdaj ne več, ker ima ograja vrata, ki se samo iz zunanje strani odpirajo.

Mi je pa všeč, da Iza raste gor še ob dveh fantkih( no, fajn bi blo, da bi bla še kakšna punčka), da ni sama pri mami. Se veliko učijo en od drugega,  stari so pa 26, 19 in 14 mesecev.
Potem pa pride gor še moja teta, ki živi eno hišo nižje in ima v varstvu vnuka, ki je star 18 mesecev (včasih pa še druge vnuke, k jih je 10) pol pa prideta še 2 sosedova fantka,..skratka skoz je polno otrok pri bajti.
Mislim, da Izi nič ne manjka, ker ni v vrtcu. Sploh ne vem kdaj jo bom dala, verjetno pri treh letih.
Pri mami veliko gledajo slikanice (Medo Jaka je še vedno zakon), pojejo pesmice (Iza več poje kot govori, sicer še bolj po svoje, ampak veš za katero pesem gre), se igrajo, grejo vsi trije čez dan spat in to BP, vsi jejo sami in tko.
Mami ob njih ni nikoli dolgčas, s tem, da smo potem še mi nekaj časa pri njej, ko pridemo po mulce pa še tamala sestra je doma, k je tud še napol otrokuser posted image , 17 let ima.
Pravi, da je to zanjo terapija, da ne razmišlja ves čas o Blažu in da vse skupaj lažje prenaša, ker je bilo vse tole res hudo hudo zanjouser posted image . Za nas pa tudi. Ne mine dan, da se ne bi spomnila nanjga in o njem razmišljala.

Kaj sem še mislila napisat? Eh, nič, grem počasi v posteljo pa brat. Lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
20.10.2008 23:36:36   
skačica
aha, Kati- jaz mislim, da sem take hlače vidla lansko leto v H&M V Celju. Skor zihr sem, ampak za letos pa ne vem, če jih že imajo. Lahko pa pogledam, ko bom šla kaj tja.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
21.10.2008 13:06:18   
thaiss
ku kuc, kje ste vse????????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
21.10.2008 14:40:04   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: Sezam  
Pikca - že imate nov avto?...

Ravno včeraj smo ga dobili user posted image . Sicer bi rajše imela Tourana, ampak... je le tok cenejša Fabia, pa hvalijo jih. In nova jeuser posted image

Skačica, škoda, da nisem vedela prej (oz. se nisem spomnila, saj si že enkrat napisala), da se tvoj  z avti ukvarja. Bi lahko biznis naredili. No, zdaj imamo našo škodico, je ful luškana za peljat, menjamo samo v primeru, če (neplanirano) naredimo tretjegauser posted image . Iza je pa res cukr!
Anja, čestitke za službo!!! In to tako do 15huser posted image . Superca.

Barči, tebe moram pa prav posebej pozdravt, sem ravno zadnjič razmišljala da te pogrešam tlele gor in kako se kaj imate. Vidim, da ste super, otročka luštna, taka simpatčno navihana.

Naš Jernejček je pa začel zadnje čase take ven metat, noče zaostajat za sestrcouser posted image . Zadnjič sem se ful matrala parkirat in ko mi končno rata, reče "Bavo mami",pa mi zaploskauser posted image . Danes zjutraj je pa mojmu avto crknil na križišču in en zadaj začne trobit, moj zakolne; "sej vidm, da mi je crknu, kreten," ta mal pa takoj pritegne "ten". user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
21.10.2008 14:50:15   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Naš Jernejček je pa začel zadnje čase take ven metat, noče zaostajat za sestrcouser posted image . Zadnjič sem se ful matrala parkirat in ko mi končno rata, reče "Bavo mami",pa mi zaploskauser posted image . Danes zjutraj je pa mojmu avto crknil na križišču in en zadaj začne trobit, moj zakolne; "sej vidm, da mi je crknu, kreten," ta mal pa takoj pritegne "ten". user posted image

user posted image user posted image  bravo Jernej! Naša Živa vsakič, ko ji kaj pade na tla reče: "shiiiiiiit!" user posted image

Pa čestitam za nov avto - naj vas varno vozi!

Anja super, super,super zate! Čestitam! In takoj menjam moj delovnik s tvojim user posted image .

Skačica dobra je tvoja mami, da takole čuva 3 take malčke, zraven skuha, jih previja, pa se še aktivno z njimi ukvarja. Pohvalnouser posted image .

Tinaaja zdaj vem zakaj Brina ne govori še v stavkih - nima časauser posted image . Madona, kako šiba naokrog. Povsod je je polno, pa pogumna je tudi ful. Bravo Brina!!! Aja - Živa balona doma tud pogledala ni več, v avtu pa je že začela sitnarit, da bi šla na vlak, pa da bi raje imela balon metulja user posted image . jao, jao, jao meni, kolk se že zmišljuje.

Barči madona, priznam, da sem že skoraj pozabila nate. Lepo da si se javila. Pa krasne slikice tvojih sončkov!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
21.10.2008 17:28:33   
erna14
kati-ja glede strizenja,ja mi mamo tocno tako frizuro kot 12.3 2007user posted image ,bo ze ampak jaz bi ga tko rada postrigla....hlace za v dez imas super za 10 evrov v kiku,nc ne premocjo pa se tanke so,ce jih ne dobis v lj,ti jih jaz lahko iz nm prnesem..
pocka-ziga ima na vsaki strani glavice ravno tako bulice in sm tud ze peljala ga pokazat k p. in so bezgavke in kadar se mu bliza prehlad se povecajo,vem da mi je p.rekla da ce bi se na vratu naredile bi bilo bolj zaskrbljujoce in ce bi bile prisotne dalj casa,tko pa ni panike
anja-cestitke za novo sluzbouser posted image
pikca-user posted image user posted image  tale jernejcek pa je res faca,sem se zdele spet nasmejala...se vidi da gre po zivinih stopinjahuser posted image .cestitke za novi avto,naj vas varno vozi okoli

no midva sva sla z zigatom ta vikend na dolenjsko z vlakom,mel smo neke zadeve za odpeljat v nm in sem mojmu kar rekla naj gre on z avtom,midva greva pa z vlakom in se v nm-ju dobimo...res je blo flo supe,sam nazalost k smo prsli v nm je tamal fasov vrocino 38.6 in mu svecke niso prijele je narasla na 40 in voltarena nisem imela da mu jo zbijem,sva sibala k dezurnemu  v novem mestu in ja vse je bilo uredu pol je pa reku da naj ga se pogleda pediater in sva sla se v bolnisnico k dezurnemu pediatru in so naju skoraj notr obdrzali.cakala sva krvne izvide od 18.30-21 in hvala bogu so bili uredu,ker drugace bi ostala na opazovanju v bolnisniciuser posted image .ampak sreca taka da je ze sedaj vse uredu,mel je pa fulllll vneto ritko..tko da smo mel kar krokodilje solze ko smo se previjali,ampak je ze uredu in jutri gremo v vrtec...in ja se to koncno se zacne tudi zame malo lepsi delavnik,v petek se vraca sodelavka iz porodniske in moj novi delavnik je 1 teden dop. in en teden pop. ampak sem se zmenila 3 dni dop. 2 dni pop.

< Sporočilo je popravil erna14 -- 21.10.2008 17:48:39 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
21.10.2008 17:50:32   
erna14
thaiss-a ti je mal dolgcasuser posted image
slikice-itak vse najlepseuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
21.10.2008 18:35:11   
sezam
skačica - user posted image  Iza mora pa res uživati. Pomembno je, da ima okrog svoje vrstnike. Pri nas tega ni bilo, zato sta šla raje v vrtec user posted image  Verjamem, da tudi mami to veliko pomeni v teh hudih časih user posted image  Pa še ob vsem delu se jim ful posveti. res kapo dol.

Pikca - user posted image  srečno vožnjo z novim avtom. Je pa res, da je Škoda poceni avto. Jaz sem jo imela kar nekaj časa, celo 2.
In user posted image user posted image  Jernejček. Sestrica te lepo uči user posted image

erna - kje se pi ti skrivaš? user posted image  user posted image  Za Žigija in user posted image , da si končno dočakala normalen delavnik

tiste, ki imate 2 otroka v vrtcu - ali je treba do 15.11. šeenkrat dati obrazec za brezplačen vrtec, ali samo za znižano plačilo

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
21.10.2008 19:20:33   
tinaaja
Evo, tole s kraljico je pravi pomp. No tudi sama sem bila danes dvakrat v njeni blizini user posted image Enkrat na 10 enkrat na 20m. Namrec njena pot je ravno mimo nasega bloka, tko da tocno vem, kdaj je na poti user posted image Zadeva je kar hrupna, ker je ornk spremstvo, sirene.. Ampak ona mi je ena taka osebnost, da bi jo z veseljem tudi videla v zivo user posted image

Draja - ja baloncek je res zakon user posted image se en nateg.. no b ga je danes celo ene parkrat prijela v roko. user posted image

Barci, ja zgubljena dusa.. se se javi, pa slikice user posted image

Jaz bi B tud kam dala na telovadbo - a imamo kaj takega v ljubljani za tok stare?

pikca user posted image za avto user posted image Jaz bi tudddd... pa sigurno se nekaj casa ne bo na sporedu.  user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
21.10.2008 19:55:17   
tinaaja
Skacica, a si rekla, da bosta kuhinjo kupovala al kako? Neki bosta naredila a ne.. kej pa bosta vzela?
Jaz sem se danes zaljubila v to http://www.gorenje-no.si/si/kuhinje_gorenje/modern/delta_multicolor

se dobr, da imam se veliko casa za premislek user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......