skačica
|
jutro! Samo na hitro se javim, ker moram še pod tuš in glavo prat. Včeraj sva z Izo imeli P in prvič, da sem šla ven iz ambulante ponosna kot pav. Do zdej je blo vedno nekaj, da me je spravilo v slabo voljo. Iza je bila cepljena, tko da so vsa cepljenja za nami , hemoglobin se je čez poletje dvignil brez zdravil in je trenutno 108, zdaj pa imamo še Aktiferrin kapljice, da napolnimo še zaloge. Podatki za tabelco: IZA: 85 cm in 10800 g Je bila mala čist pridna, malo je zajokala samo ko jo je zdravnica cepila, drugače pa nič.Jo je dr. pohvalila, kako zelo je pridna, kako lepo poje (itak, da je spet samo pela) in da se je čisto spremenila. Kot da prej pa ni bila najlepša, a ne? V laboratoriju je bila pa tako dobro razpoložena, da sploh opazila ni, da jo je špiknila. dajadada: kok sta luštna tvoja fantka. Tudi jaz ti lahko samo pohvalim dr. Rus. Je bila P mojemu nečaku in sestričninim otrokom, dokler je bila še v Zagorju. No, sestrična jo je obdržala, sestra pa zamenjala in ji je sedaj žal. Bi rajši malega v LJ vozila. Je pa zelo strokovna, ne komplicira, prijazna in tko. Ko je imela moja sestra težave s sinčkom(imel je namreč neutropenijo) ga je brez problema vzela, ga pregledala, podala mnenja na izvide, svetovala...pa ni bila njegova P. Ker se bomo tudi mi selili, sem tudi sama razmišljala ali naj Izo prestavim k drugemu P ali ne. In zaenkrat sem se odločila, da ne. P namreč Izo spremlja od začetka in jo pozna, drugo kar pa je, v Zagorju (kamor bomo potem spadali) nimajo enega stalnega pediatra, odkar je šla Rusova. Kar nekaj štukajo in vsakič en drug obravnava tvojga otroka. Sem videla kako je bilo pri sestri in ne HVALA. Mogoče jo bom kasneje prepisala k Rusovi , v Zagorje pa sigurno ne. Jaz imam dr. v Zagorju, ker je moj bratranec in sem ga pač obdržala, ko sem se sem selila, gin. imam pa tu v Velenju, ampak sem tko zadovoljna z njo, da jo bom obdržala. Evo in bom imela tele dohtarje po celi Slo. razmetane. Mater, sej sem napisala cel roman. Si bom kar sama čestitala, ker imam RD. Vse najboljše, skačica. Želja pa nimam, ker tiste, ki bi jih imela, so neuresničljive. Tako da raje nič. Sem sama sebi podarila 5 žensk.com.Greva zvečer s svakinjo. Jutri pa v krogu družine malo narezka, v nedeljo pa pri moji mami kosilo. Raje ne razmišljam koliko nas je lansko leto takle čas sedelo za mizo (ati in Blaž sta bila še oba zraven). Lep dan....
< Sporočilo je popravil skačica -- 24.10.2008 7:54:12 >
|