|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
23.10.2008 15:32:00   
soncek78
Hello!

Dajadada - kakšna lepa fanta imate pri hiši... prava cukrčka in še sta si ful podobna.user posted image user posted image

Bežim....

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
23.10.2008 16:10:18   
K_a_t_i
U, Dajadada, cukra!!! user posted image
Bežigrad - jaz nimam. Ampak dr. Rus - če je to dr. Alenka Rus, ki je prišla iz Zagorja - potem je zelo dobra - same pohvale sem slišala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
23.10.2008 18:20:13   
erna14
dajadada-mali cukrcek,sem ga kr 5 min.gledala,mislm user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
23.10.2008 20:28:35   
amy26
amy, ce greste na cepljenje - SRECNO. Porocaj kako poteka

Tinaaja, na cepljenju sva bili, vse je bilo ok, nisem pa pričakovala da bomo sprejeti na oddelek v bolnico
tako da sva bili tam od 7.20-15.20user posted image , seveda pred cepljenjem so ji vzeli kri iz prstka da preverijo kri, nato so sledili kožni testi (še vedno alergična na mleko in jajca) na koncu so jo končno cepili med tem sem jo pa ene 4x slekla da so jo pregledali.

Jedla ni tam nič dosti saj je bilo kosilo brez okusa, neslano,
je bilo pa kar zanimivo za otroke saj sta bila dva klovna, rdeči noski, tako da je vsaj malo bilo pestro.
Reakcije na cepljenje na srečo ni bilo.

< Sporočilo je popravil amy26 -- 23.10.2008 20:29:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
23.10.2008 22:28:01   
A-N-J-A
tinaaja-nisem vzela LG-ja , ampak Elektrolux 7 kg, sem mučo zadovoljnauser posted image

dajadada-kaj naj rečem, full maš corti fanta.Komaj čakam da svakinja rodi , spet primem tako malo štručkouser posted image

amy-super da ste opravili s cepljenjemuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
23.10.2008 22:40:10   
Žabika
dajadada: cortka sta tvoja fanta. Hanina P je dr. Jelenčeva; super zdravnica, o drugih pa težko govorim. Jst ti vsekakor predlagam njo!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
23.10.2008 23:08:31   
sezam
dajadada - user posted image  kok sta luštna user posted image user posted image Kakšn "dedc" je že Nejc user posted image  Lepo, da si se nam javila, pa še kaj več napiši o Timu, kako je Nejc sprejel bratca,.... user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
24.10.2008 7:52:29   
skačica
jutro!

Samo na hitro se javim, ker moram še pod tuš in glavo prat.
Včeraj sva z Izo imeli P in prvič, da sem šla ven iz ambulante ponosna kot pav. Do zdej je blo vedno nekaj, da me je spravilo v slabo voljo.
Iza je bila cepljena, tko da so vsa cepljenja za namiuser posted image , hemoglobin se je čez poletje dvignil brez zdravil in je trenutno 108, zdaj pa imamo še Aktiferrin kapljice, da napolnimo še zaloge.
Podatki za tabelco:
IZA: 85 cm in 10800 g

Je bila mala čist pridna, malo je zajokala samo ko jo je zdravnica cepila, drugače pa nič.Jo je dr. pohvalila, kako zelo je pridna, kako lepo poje (itak, da je spet samo pela) in da se je čisto spremenila. Kot da prej pa ni bila najlepša, a ne?user posted image  V laboratoriju je bila pa tako dobro razpoložena, da sploh opazila ni, da jo je špiknila.

dajadada: kok sta luštna tvoja fantka. Tudi jaz ti lahko samo pohvalim dr. Rus. Je bila P mojemu nečaku in sestričninim otrokom, dokler je bila še v Zagorju. No, sestrična jo je obdržala, sestra pa zamenjala in ji je sedaj žal. Bi rajši malega v LJ vozila.
Je pa zelo strokovna, ne komplicira, prijazna in tko. Ko je imela moja sestra težave s sinčkom(imel je namreč neutropenijo) ga je brez problema vzela, ga pregledala, podala mnenja na izvide, svetovala...pa ni bila njegova P.

Ker se bomo tudi mi selili, sem tudi sama razmišljala ali naj Izo prestavim k drugemu P ali ne. In zaenkrat sem se odločila, da ne. P namreč Izo spremlja od začetka in jo pozna, drugo kar pa je, v Zagorju (kamor bomo potem spadali) nimajo enega stalnega pediatra, odkar je šla Rusova. Kar nekaj štukajo in vsakič en drug obravnava tvojga otroka. Sem videla kako je bilo pri sestri in ne HVALA.
Mogoče jo bom kasneje prepisala k Rusovi , v Zagorje pa sigurno ne. Jaz imam dr. v Zagorju, ker je moj bratranec in sem ga pač obdržala, ko sem se sem selila, gin. imam pa tu v Velenju, ampak sem tko zadovoljna z njo, da jo bom obdržala. Evo in bom imela tele dohtarje po celi Slo. razmetane.

Mater, sej sem napisala cel roman.
Si bom kar sama čestitala, ker imam RD. Vse najboljše, skačica. Želja pa nimam, ker tiste, ki bi jih imela, so neuresničljive. Tako da raje nič.
Sem sama sebi podarila 5 žensk.com.Greva zvečer s svakinjo. Jutri pa v krogu družine malo narezka, v nedeljo pa pri moji mami kosilo. Raje ne razmišljam koliko nas je lansko leto takle čas sedelo za mizo (ati in Blaž sta bila še oba zraven).

Lep dan....

< Sporočilo je popravil skačica -- 24.10.2008 7:54:12 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
24.10.2008 9:13:26   
urla
VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEE skačica !!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
24.10.2008 9:37:46   
thaiss
Skačica vse najboljše za rojstni dan, pa lep večer ti želim!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
24.10.2008 9:48:13   
soncek78
Hello!

Skačica vsenajboljše user posted image  !

Mi smo OK! Veselo gremo v vrtec in se prepusti crkljanju vzgojitelic. Prav vesela sem, da smo se odločili za ta vrtec.

Nika govori kot razztrgan doktar, večino stvari jo razumem, nekaj je pa še vedno v nikiščini...

Pravi dobrovoljček je in najsvetlejše sonce mojega življenja. Najraje se igra z lego kockami in poriva voziček s svojo Fifi.

Lep pozdravček vsem! 

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
24.10.2008 10:01:57   
Naomi
dan,

tudi z nase strani skačica vse naj naj naj naj naj...zdej je bilo leto neljubih dogodkov, zato ti zelim, da se do nadaljnjega prevesi v ljube dogodke user posted image user posted image user posted image

...sedaj tudi jaz lahko posredujem mere od nasga frkolina, ker sva imela danes revakcinacijo...
Svit- 10.850g in 87,5 cm...

in pa ena morska, da ne pozabimo kako je bilo lepo toplo in zabavno user posted image

user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
24.10.2008 10:43:58   
tinaaja
Skacica, vse naj naj..

drugace pa slika pove vec kot 1000 besed user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Pa se za konec, da povzamem:
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
24.10.2008 10:52:46   
Naomi
tinaaja, blagor se tep k mas tok na izi sluzbo, da loh tkole slikce isces pa limas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
24.10.2008 11:06:47   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

tinaaja, blagor se tep k mas tok na izi sluzbo, da loh tkole slikce isces pa limas user posted image user posted image user posted image

a ne user posted image user posted image user posted image user posted image
ocitno tud pri teb ni tok zahtevno, k si uspela eno slikco nalimat user posted image sicer je trajal (izbor mora bit optimalen a ne), a vazno da je ratal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
24.10.2008 13:12:46   
Anonimen
Skačica vse najboljše! user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
24.10.2008 13:57:48   
draja
Skačica juhuhu, vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa lepo praznuj in naj bodo naslednja leta srečnejša, kot je bilo to zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
24.10.2008 15:36:24   
draja
Dajadada iiiiiiiiiiiii kakašna cukra sta. Ampak Tim je pa res cel Nejc! Prav neverjetno, da mu je že zdaj tako podoben! In tudi jaz komaj čakam kaj več informacij o porodu in rihtanju zdaj doma.

Tinaaja ja, HB da je petek. Mi smo že vsi tako zmatrani tukaj v pisarni, da je produktivnost na nuli. Ampak bog ne daj, da bi nam uprava dovolila ob petkih kaj prej končati (seveda ob pogoju, da med tednom prinesemo notri tisti čas)user posted image user posted image . ah ja, saj konec koncev so oni na izgubi,....

grem, se mi ne da niti pisat več.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
24.10.2008 15:58:58   
K_a_t_i
16:00, gremo domov! user posted image   (mater, ura je napačna na RR user posted image )

Skačica, vse najboljše user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.10.2008 15:59:37 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
24.10.2008 18:52:54   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ocitno tud pri teb ni tok zahtevno, k si uspela eno slikco nalimat user posted image sicer je trajal (izbor mora bit optimalen a ne), a vazno da je ratal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...jes sem si dopust zarad tega uzela, ce ne neb nkol slikce vidle user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
24.10.2008 19:36:19   
erna14
skacica-vse naj naj,veliko presmejanih,brez zalosti obdanih dni ti zelimuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
24.10.2008 19:58:11   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

...jes sem si dopust zarad tega uzela, ce ne neb nkol slikce vidle user posted image user posted image

torej, ce bomo hotle brat tvoj potopis, bos morala odpoved dat user posted image al kako bos drugace to speljala user posted image

no pri nas sedaj spimo v enem kosu... se vedno do cca 4:30-5 user posted image user posted image user posted image jaz sploh ne vem vec, kaj naj. oba sva ciste kome. hodim spat enkrat do 9, da sploh funkcioniram user posted image ob 6 popoldne sem ze kot ena cunja... kako naj jo nazaj uspavam, kaj naj naredim - nic ne pomaga- ce jo nosim, ce jo moj nosi, ce jo dava k sebi, nicc..  saj se poskusam sprijaznit s tem zgodnjim vstajanjem, ampak nekako sem skoz user posted image , kar pa tud ni kul...

amy, a sta lahko ob starsa zraven pri cepljenju? kok pa je otrockov v sobi? a imajo kaksno sobo za igranje?  upam, da tudi kasneje ne bo reakcije. a to ste imeli revakcinacijo al OMR?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
24.10.2008 20:09:56   
amy26
amy, a sta lahko ob starsa zraven pri cepljenju? kok pa je otrockov v sobi? a imajo kaksno sobo za igranje? upam, da tudi kasneje ne bo reakcije. a to ste imeli revakcinacijo al OMR?

mislim da sta lahko oba starša pri cepljenju, bila je še ena punčka v sobi z mamico, ko je bila vizita ali kak pregled je šla ona vedno ven tako da smo bili sami z zdravnikom.
Za igranje je soba zraven z igračkami in knjigicami.

revakcinacijo ali OMR, nevem ne eno kaj pomeni ne drugouser posted image  mislim da je vseeno bilo OMR, vsaj tako mislim user posted image

otroka spet ful smrkava, teče jima ful

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
24.10.2008 20:21:20   
tinaaja
Hvala user posted image Revakcinacija za di-te-per pri 18m oz ospice, mumps, rdecke - omr user posted image
Upam,da se ne razvije v kaksno bolezen.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
24.10.2008 20:37:06   
amy26
Upam,da se ne razvije v kaksno bolezen.

ne me strašit, še tega se nam manjka sej je dosti že smrkanje

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......