|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
24.10.2008 20:37:14   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kaj naj naredim

probaj jo namesto ob 8h dat spat ob 10h... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
24.10.2008 20:41:22   
amy26
probaj jo namesto ob 8h dat spat ob 10h...

ali jo pa daj spati prej, jaz jo dam večkrat spati že ob 7.15 (če popoldne ne spi), če se zbudi se prej recimo ob 2.00 in pol je malo pokonc in spet zaspi, če jo pa dam kasneje spati se pa zbudi okoli 4.30 in noče več zaspati

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
24.10.2008 20:42:35   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Upam,da se ne razvije v kaksno bolezen.

ne me strašit, še tega se nam manjka sej je dosti že smrkanje

pri nas je zdaj imela 2x samo prehlad, tko da ocitno ornk razsaja. svo jo pa be zdaj dobro donesli (vsaj zaenkrat) - je bil moj cel teden na bolniski user posted image , mi2 se se drziva pri zdravju.

Kati, pr nas gre spat okoli 7-7:30. Ni sanse, da kasneje, ker je cist fertik. Pa tud k je zaspala mal cez 8, je bila ista forauser posted image Kot da ima budilko v rit user posted image

grem spat...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
24.10.2008 21:16:07   
Anonimen
Hej se od nas,

mi smo OK, no Peter ima nekaj tezav, Livija pa je OK (no mal smrkca z noska, ampak je ze kar v redu). Livija se ze cca 2 ali 3 tedne ne doji vec. je pa zacela tiscat prstke v usta, ko pogresa cuzanje user posted image . Je pa tudi res, da se je zacela veliko bolj stiskat k meni oz. k vsem...
Zadnje case rada "strasi" Petra, ker skoz okoli njega cvili, on se pa ustrasi in zacne jokat. Veckrat tudi pride in poskusa dvignit Petra.
Zacela je tudi mal vec govorit, cperav se vedno ne v stavkih, rece recimo "tam tam" ali pa pride pocuka za hlace in rece "pejt". Pa risanke so ratale zakon, Piki, pa pujsa Pepa.... od igrac ima pa najraje sestavljanke: tiste lesene... pa knjigice rules.

Peter je pa sicer cist zivahen fant in ze lepo pase kravice, matrajo ga pa vetrovi (veliko zelenega blata) in zadnje case opazam vecje kolicine sluzi v blatu. Poleg tega tudi veeeliikkkooo bruha. No, sva sla danes k zdravniku (vmes srecala naomi in Svita), ker so sumili refluks in prideva v ambulanto k zdravniku in Peter zacne bruhat. Pol smo ga dal stehtat in ugotovimo, da se je v manj kot mesecu zredil cca 1,5kg (zdaj ima 6.5 kg). he he, fant ocitno prevec popije in tisto, kar je prevec izbruha.. za vetrove in sluz mi pa ni znal povedat...
Oko je pa opazno bolje, dokler ga mazemo s nekim hudim antibiotikom.. ce pa pozabimo, je pa slabse.

Tinaaja
- a ste mogoce kaj spremenili spanje cez dan? Mogoce je pa se vedno povezano z dojenjem? Rabi pozornost, ker se ne doji vec?

Skacica - vse najboljse za rojstni dan!!

grem se mal surfat po netu

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
25.10.2008 7:14:17   
amy26
dobro jutro

mi smo pokonc že od 5.30, vsi, zjutraj nekaj poči ob tla grem v sobo Ela na tleh, iz pojstle skočilauser posted image  in to je naredila že ene 2x

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
25.10.2008 7:31:04   
tinaaja
Tinaaja - a ste mogoce kaj spremenili spanje cez dan? Mogoce je pa se vedno povezano z dojenjem? Rabi pozornost, ker se ne doji vec?

ja, zacela je spat 1x na dan, v povprecju 2 uri. glede dojenja nima nekih na ven vidnih "posledic" user posted image , tudi ce vidi zize, se sploh ne poskusa prikopit.

No danes se je zbudila ob 4user posted image user posted image user posted image

Amy, mene je teh skokov ful strah.. ker imava zraven pojstlo, bi priletela al vmes al pa se mal v mojo pojstlo user posted image ampak zdaj k je v vreci, mal tezje noge gor dviguje user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
25.10.2008 8:25:20   
dskubin
zgodnje vstajanje - Meni se niti ne zdi čudno, da vam vstajajo tako zgodaj. Našedva vtajata okoli 7me, večkrat prej, kot potem, ampak ne gresta nikoli spat pred 9to, največkrat tam okoli 9.30. No, včeraj nas je ujela tudi 10. in posledično smo vstali danes ob 7.30. Spita pa popoldan od 1.5 do 3.5 ur, tko da meni niti ni čudno, da ne moreta it spat od 7ih.

padanje iz postelje - mene je bilo tudi tega strah in smo pri obeh takrat, ko sta bila sposobna preplezat ograjo, al pa še mal prej vzeli ven 2 lajšti pri nogah in jima tako omogočili izhod. Sicer sta bila pa taka navdušena plezalca, da sta šla v svojo taveliko posteljo Draž pri 10ih, Diti pa že pri 8ih mesecih - še vedno rata, da se ker od njiju ponoči skotali dol (predvsem Draž, Diti ima stranico), ampak je padec občutno nižji kot iz posteljce user posted image .

Naomi - jst ti čist nč ne verjamem user posted image

skačica- vse naj naj najboljše, pa upam, da so te včeraj babnce uspele vsaj mal nasmejat.

Nič, gremo delat, oljke čakajo!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
25.10.2008 8:47:55   
cv105
dobro jutro po dooooolgem času

zgodnje vstajanje ... se pridružujemo klubu ... sovražim zgodnje vstajanje, sploh med vikendom, ... pa tako lepo smo spali ...

(ne)spanje v svoji postelji ... zadnja dva meseca intenzvino ... jezi me ampak sem nemarna in se mi ne da (še) sistematično pristopit k problemu ... bom

sicer smo super user posted image

bodite fajn in pridni in seveda zdravi

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
25.10.2008 10:39:53   
Anonimen
Spanje... Sej ne vem kaj je bolje, da prespi celo noč in se zbudi ob 4-5 uri, ali pa da se zbuja celo noč in spimo do 8-9 ure? No, mi smo tisto drugo. Spat gre ob 8-9 uri zvečer in se ornk zbudiva okoli 8-9 ure zjutraj. Ampak ponoči se zbuja tud po 10-krat. Enkrat išče zajčka, potem ko najde enega hoče imet še drugega (spi z dvema, je hudo če se kateri še suši, ker se je "kopal" v pralnem stroju), al pa je kam tko zakotalil dudo, da jo ne najde. Pol pride spat k nama, pa enkrat kliče "oči", drugič mene.  Potem bi pa sred noči on "pupu", ampak ponavadi ni zadovoljen z "boka" (voda) in je treba dol po mleko in nekako spimo do 6 ure, ko bi spet "pupu" mleko in potem spiva s kakšno prekinitvijo do 8-9 ure. No, včasih se pa za 2-3 ure ponoči kar zbudi, ampak ga ignoriram, ker sredi noči pa ne mislim vstajat in se z njim igrat.
Spi pa itak večinoma pri nama - imava njegovo posteljico poleg najine zakonske postelje, tako da se samo zvali čez očija in spi na sredini, potem pa gre oči spat na njegovo posteljo, da se ne gužvamo preveč. Se je pa že zakotalil preko svoje postelje in čez najino na tla in je tolk joku, ker ni vedel kaj je bilo (se full premetava, brca in kotali v spanju) in na koncu me je še pobruhal... Tako, da če spim v kosu 3 ure ponoči je že rekord, poleg tega pa sedaj kr naprej hodim lulat ponoči. No, bom pa v "formi", ko pride na svet nov član.

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
25.10.2008 11:25:12   
sezam
skačica - vsenajboljše user posted image  

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
25.10.2008 15:29:55   
amy26
ampak zdaj k je v vreci, mal tezje noge gor dviguje

naša od 11m spi v vreči, zadnji mesec pa odpne zadrgo in se sleče in nato hop dol iz pojstle

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
26.10.2008 5:53:39   
tinaaja
Pikapola, sem vceraj pozabila user posted image user posted image za ne zizanje, upam, da vam tudi rata user posted image pa, da je petrov ucek bolje. daj se kaksno slikico prilimaj user posted image

No vceraj je bil pri nas dan cudezev user posted image Najprej smo sli pes na trg in sva rekla, da vzemeva sabo vozicek, ki ga ze nekje 5 mesecev ne uporabljamo, da ce ne za drugo za to, da bova vse nakupljeno pripeljala domov. In za hec dava malo not pred blokom in obsedi not, cez 10min pa ze spi (itak ce je vstala ob 4...).. No drugo presenecenje je bil njen izbor hrane cez dan - tega ponavadi sploh ne takne vcer pa je veliko pojedla - kislo zeljeuser posted image , ribe, skuhanega jajca, kostanja pa se mal motovilca mi ji je uspelo dat user posted image Sem bila cist hepi. Zadnje case od ogljihovih hidratov je tocno testenine in kruh. tko da mi je tole variranje ful super. No poje pa noro: mandarin, kakija, oliv, paradiznika,...user posted image
Lumpijev tek - kako je bilo?

Zabika, VD od Kati - good luck today pa dober tek user posted image

Dskubin - imam vprasanje zate, k mate tok izksunje z Legicami - kaj priporcas. Bi za bozicka en ornk komplet narocila babici in svakinjam.. a je bolj veliko kock al kaksno tematsko  ala ta velik zoo?

Jasna, meni je bolje, da spi v kosu, ceprav je vcasih prav ornk morbidno vstat ob 4. No danes je spala po ta stari uri do 6 user posted image Tko da moja pridna punca user posted image

No, kmalu pade sprehod do trgovine, da kupim meso za juhico user posted image in pol akcija. Pravo domace slovensko kosilo user posted image

Lepo nedeljo vam vsem zelim!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
26.10.2008 8:51:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Zabika, VD od Kati
- good luck today pa dober tek user posted image

Hvala Tinaaja, ampak moj VD si je premislil (ga koleno boli user posted image ).

Žabika, NAVIJAM!!!! Se še živo spomnim lanskega posta (se mi zdi, da od Zime07): "Žabika teče!" user posted image

Lumpijev tek - hm... tkole bom rekla... Ko so najavili tek dečki 2005 IN MLAJŠI, sem bila 100%, da smo tek zamudili... In sem ga potem vlekla po progi 100m za vsemi... deklicami 2005 in mlajši user posted image . No, potem je blo pa veselje, ko so malo pred peto najavili še tek s starši user posted image . Takrat je pa Žiga pretekel vso progo. Hana ga je prehitela, ker se je naš fant zataknu pred plakatom za Wolkswagen user posted image . Lušten, no.

A bomo kero rekle na prestavljeno uro? user posted image Kwa je feeling, ko se tamal ob 6h zbudi... No sej, do 7h smo ga ignoriral, pol je pa na ves glas začel vpit, se pa ni dal več user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
26.10.2008 9:18:22   
amy26
dobro jutro

naša dva sta se zbudila ob 5.30 po stari uri, Ela je spila mleko in potem sem ju dala nazaj v posteljo, ona je zaspala do 8.00 ure (7 po novi) Aleks je pa kamlu vstal in že cel cajt gleda risanke (več kot tri ureuser posted image ) noče se igrati

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
26.10.2008 9:19:20   
amy26
Takrat je pa Žiga pretekel vso progo. Hana ga je prehitela, ker se je naš fant zataknu pred plakatom za Wolkswagen . Lušten, no.

čestitke obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
26.10.2008 11:20:17   
tinaaja
Ma jaz sem user posted image Ze tko mi je bilo ful grozno dat mali te atropin kapljice, ki razsirijo zenice, ampak ocitno ima mala alergijo nanje. vceraj je zgledala rdeca v obrazek,ampak sem mislila, da ji je vroce, pa ne vem kaj. danes ji dam spet kapljice in hop spet rdecina, in sem sla se enkrat brat navodila, ker sem se spomnila, da je notri o tem pisalo user posted image Spada med redke otroke in njuno je treba prenehat z dajanjem. ma mi je tok hudo.
da ne omenjam, da jo fuuul moti svetloba,pa sploh sonca ni. skoz mrsci celo in na drobno gleda user posted image Tko da imamo zdaj doma rolete na pol spuscene.

No, sem pa v Kiki kupila tiste hlace za dez in so super. 92 so ji mal velike, ampak druga velikost je bila 80-86, tko da sem rajs te vzela. Ni pa neke krize, glih prav, da jih bo imela celo zimo in pomlad user posted image Tko da Kati - go for it - 5€ user posted image Vcasih so mi kaksne cene tko neverjetne. Sem si kupila deko za pred TV, cist mehko superca za 8€ user posted image Pol sem mogla pa sibat ven, ker je mozek s specim otrokom v avtu cakal, pa se mi ni dal litanij poslusat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
26.10.2008 13:10:22   
dskubin
Dskubin - imam vprasanje zate, k mate tok izksunje z Legicami - kaj priporcas. Bi za bozicka en ornk komplet narocila babici in svakinjam.. a je bolj veliko kock al kaksno tematsko ala ta velik zoo?

Mi imamo in eno in drugo. Draž se je na začetku kar veliko igral z vlakcem, kamioni,.. zdej pa niti ne več tolk. Vse tematske so zanimive, ko so nove, mogoče teden, dva, pol pa bolj občasno, čisto navadnih pa je vedno premalo. Kadarkoli gradiš, jih vendo zmanjka in se mi zdi da se naša oba največ igrata s čisto navadnimi kockami, al pa imata kak avto, ladjo za opodstavek in pol gor navadne nalagata v nedogled dolgo lahko. Tko da rabiš in eno in drugo, ampak za začetek verjetno boljši čimveč kock, ker tematske je en velik kos not pa ful malo kock oz. malo delov. Pa pol vedno, ko te kdo vpraša, kaj naj otroku prinese, si zbereš kak majhen paketek tematskih, da si nabereš možicljev ;)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
26.10.2008 14:55:12   
thaiss
Dan user posted image
Matičko spi, user posted image  gleda motorje, mami pa RR

A bomo kero rekle na prestavljeno uro?

Matia je spal od 20.30 - 7.35 (tj. 6.35),ob 11h je omagal v avtu, ma po 15 minutah sem ga zbudila in je zaspal ponovno ob 14h.
Pomoje ne bo neke panike z zamikom ure!!

Žiga in Hana user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja Matia je imel po atropin kapljicah tudi rdečico v obraz, ampak ni  bilo hudega!!! Brina user posted image user posted image

kocke - jaz imam ogledane te, se mi zdijo kar vredu http://nakup.pikapolonica.com/igrace/vse-iz-kock/abrick-kocke/smoby-mizica-in-stol/15853280250015857

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
26.10.2008 16:07:07   
dskubin
kocke - jaz imam ogledane te, se mi zdijo kar vredu http://nakup.pikapolonica.com/igrace/vse-iz-kock/abrick-kocke/smoby-mizica-in-stol/15853280250015857

A boš potem dokupovala? Ker 28 kock je malo nič, ko boste začeli gradit (garaže, pa hiše, pa...)
Sem na začetku tudi jaz vidla tudi te, imajo tudi kmetijo ipd. ampak smo se pol vseeno odločli za Lego - zaradi kvalitete in zaradi tega, da bojo imeli samo te kocke in pika. Da gre pol vse skupaj, tudi ko pol dokupiš manjše.

aja tinaaja - ti moram tudi povedat, da je neprimerno bolj zanimivo, če iz 2h kock, ena na drugi malo zamaknjeni narediš žival in rečeš da je karkoli (pes, muca, račka lev), kot levček iz živalskega vrta. Otroci imajo tooooooooolk domišljije - midva z mojim sva mogla pol ene 50 račk naredit, ker so ble tolk lepe user posted image

Hana in Žiga user posted image . Mi smo tudi bli prijavljeni, ma smo izpustili user posted image , k je mami mogla oljke brat. Včeraj sem bla prav user posted image zaradi tega, ker so nam spet drugi vse načrte pokvarli. Bo že, še dobro, da sta tolk majhna, da sta pozabla, da bi mogli it.

Še dobro, da je začela sezona v gledališču in sva potem s user posted image šla v Trst na predstavo, da sem se vsaj malo spihala.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.10.2008 16:09:31 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
26.10.2008 16:52:50   
tinaaja
Dskubin, hvala. Se strinjam, sem tudi sama tako razmisljala. Predvsem pa imamo ene zivali ze od nekih fake lego user posted image tko da za prvo silo bo. pa veretno se splaca vzet uno plato, da se gor gradi. Ma sem se odlocila, da bi raje, da mala dobi eno ornk igraco od babice/svakinj, eno od naju (verjetno kuhinjo - ima kaksna kak nasvet?? - je treba zgodi otroke zacet navajat na delo user posted image ) pa se kaj od moje mami, ampak se nimam ideje, tko da ji bom kar prepustila, itak ima super ideje. Za rd pa morda dobi uno plastik fantastik hisko.. Jao spet planiram user posted image

Thaiss - jaz sem dobila navodila, da je ob rdecici na obrazu treba takoj nehat s kapljicami user posted image in ko sem danes klicala na okolosko mi je to potrdila. No jutri klicem B okulista in vidim, daj precejo. Naj bi dali neke druge zadeve. ce se bo dalo se bom zmenila, da sem raje tam uno uro dve pa da ji oni sopajo kapjice na 20 min (ce se da to pri otrockih) in naredijo pol pregled.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
26.10.2008 17:17:02   
tinaaja
Dskubin - se eno user posted image Ali govoriva o lego duplo? verjetno je to se najbolj priemrno za to starost user posted image Gldeam ponudbo tukaj: http://shop.lego.com/ByAge/Leaf.aspx?cn=100002&d=100001&va=1

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
26.10.2008 18:35:12   
dskubin
Ja, govoriva o lego duplo user posted image . Ampak pol lahko tamale (city, explore ipd.) kocke (no tavečje od tamalih recimo 8x2 pikce) štukaš na duplo. Pri lego je kompatibilno vse, lahko prestavljaš po mili volji stvari iz različnih kompletov. Se pa da včasih pri nas v trgovinah dobit ceneje, kot na lego.com (pa itak k nam ne pošiljajo, pa veliko je sold out). Če pa maš koga, ki ti hodi v Ameriko - pol je pa sploh amerika, poglej si cene tam, boš na rit padla.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.10.2008 18:36:03 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
26.10.2008 18:46:35   
A-N-J-A
Mi smo šele zdaj pretekli Lumpijev tekuser posted image user posted image user posted image .
Bor je tekel z dečki 2005 in mlajši, držal se me je za roko in full tekel celo progo.Na koncu je dobil medaljo in se mu je tok zdel, no mal slikc za predstavouser posted image .

Pred tekom sem si privoščil počitek
user posted image

za ogrevanje je prav prišlo tudi plezanje
user posted image

pa malo sem se odžejal
user posted image

ko sem teku me ni noben slikaluser posted image

evo mene z medaljo(a vidite ponosen nasmehuser posted image )
user posted image

Ela teče
user posted image

Ela z medaljo
user posted image

ponosna bratec in sestrica
user posted image

medaljo sva mela skoz v rokah, da je kdo ne vzameuser posted image
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
26.10.2008 19:07:22   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

samo tole od mene, ker me moj čaka, thaiss, sem kupila zadnjič v sparu eno škatlo telih abrick kock, sem šla zdaj gledat, so točno take in nam niso niti malo všeč, čez lego jih ni. V glavnem se kar nekaj podira, sploh ne moreš nič sestavit, ker kar narazen padajo, nevem no, boš videla, ampak mi jih ne kupimo več.

Mi imamo za Tajo nagledan tavelik zoo za božička. Se pa še nismo dokončno odločili, ker cena je pa hudaaa.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
26.10.2008 19:50:24   
K_a_t_i
Žabika - iskrene čestitke!!! Bravo, res, vsa čast... Odlična si! user posted image (10ka, itak user posted image )

Tole je iz Lumpija
user posted image

Tkole ma pa mami že 1 uro mir user posted image . Na TV so Telebajski, tamal je pa čist že... no, presodite same user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.10.2008 19:59:48 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......