|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
23.10.2008 10:55:24   
Anonimen
ampak res ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj preljubi je zelo zelo seksi, pa ima celo glavo pegasto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak je prov luškan.....

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
23.10.2008 10:56:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ej zdej sem dala da albume vidijo samo prijatelji. Kje pa zdej označim svoje prijatelje? user posted image user posted image

No sedaj sem pa videla...

Lepe slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image Še lepša nevesta!user posted image user posted image user posted image
Hmmm...samo ne vem katerega v albumu si mi hotela pokazat?user posted image Vidva nimata pegic če si na to ciljalauser posted image user posted image Ne vem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
23.10.2008 10:57:33   
sonček85
klikneš na kontakt spodaj k ti piše mail.zs ,....za vsako posebaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
23.10.2008 10:58:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ampak res ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj preljubi je zelo zelo seksi, pa ima celo glavo pegasto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak je prov luškan.....

Ajaaaaaaaaaaa.... a res???

Pa se nič ne vidiuser posted image

Jaz jih imam pa po obrazu in po rokah..samo so na obrazu že dost zbledele z leti..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
23.10.2008 10:58:24   
pikicao.
erin prou luskanega korenjaka mas user posted image user posted image user posted image
ja do 12:00 maste cas..pol se pa ne sme vec bristuser posted image user posted image user posted image user posted image
zgodbica se ponovi jutri pa pol v pondelk,sredo,petek,...
vikend vam dam frej user posted image user posted image user posted image  sm prjazna jluser posted image user posted image user posted image
dobr d sedim na tej strani ekrana, drgac bi me ze z metlo trajbaleuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
23.10.2008 10:58:38   
sonček85

evo plavega 
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image boste dobile:

Lunauser posted image
oktavijauser posted image
spelkauser posted image
ledenkauser posted image
murkicauser posted image
Fargesiauser posted image
sppsuser posted image

gigiuser posted image
soncek33user posted image
nezauser posted image
polarisuser posted image
skustrana suziuser posted image
se*user posted image
beybauser posted image   

do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo user posted image user posted image user posted image

javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,erin,biba
10user posted image  = kava/caj/kozarc vode user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco user posted image user posted image user posted image   

sem dodala da se je javila erin ,pa biba

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.10.2008 10:59:03 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
23.10.2008 10:59:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ma erin kolk se mate vi lepo

Oh sonček moj, kaj se ti nimaš? Pod tvojim srčkom raste mali fantič...veseli seeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Še malo pa boš ti tudi imela otročka v naročjuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
23.10.2008 11:01:14   
Anonimen
Erin sem hotla dodat slikico kjer se bolje vidi, pa mi ni uspelo... Poglej tisto ko on moj šopek drži... Tam se malo vidi... Je pa cel pegast ampak lase in oči ima pa temno temno rjave... Smešen je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
23.10.2008 11:02:53   
pikicao.

evo plavega 
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image boste dobile:

Lunauser posted image
oktavijauser posted image
spelkauser posted image
murkicauser posted image
Fargesiauser posted image
sppsuser posted image

gigiuser posted image
nezauser posted image
polarisuser posted image
skustrana suziuser posted image
se*user posted image
beybauser posted image   

do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo user posted image user posted image user posted image

javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,erin,biba,soncek33, ledenka
10user posted image  = kava/caj/kozarc vode user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
23.10.2008 11:06:24   
sonček33
pikica - sem se zdej nasmejala...user posted image user posted image user posted image user posted image

erin - sej sem ful srečna...že dolgo ne tako

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
23.10.2008 11:08:32   
pikicao.
kako bi ustimal d bi se jz vidla zivine slikce..jz sm bloond pa nimam pojma kako user posted image user posted image
tko d ce ktera ve.. je dobrodosloo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
23.10.2008 11:10:54   
jazzz27
Ajsi....prišlo je do napačne informacije v moji bučiuser posted image user posted image user posted image ...sorry...saj me maš še zmeraj rada, ane???user posted image user posted image  Jah kaj boš stara, sedaj si v tabolših letih. Pol bi tud za mojga rekla, da je starc...pa je še tako poskočen.......kot kak upognjenec....sem mislila upokojenecuser posted image user posted image ...hecam se....mladostniški ste !!! Sem se pa spomnila sedaj, ko sem včeraj gledala dnevnik, pa je Karli ven prpelov izjavo, :"s kraljico se nisva nič pogovarjala, sva se pa pogledala v oči!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem mislila, da bom od smeha okol pala.....moj pa zraven: "dva penzionista na kupu!"user posted image user posted image user posted image  Adijo pamet

Drgač pa babe mene škatla zaje.bava....jo bom tok!!!

miska....ti kar bodi še na bolniški....a bolečine so se umirile? Si še napihnjena?

Erin...kako Oto poje....."pegasto dekle,...."!!!! Rulate!!!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
23.10.2008 11:18:36   
miska73
miska....ti kar bodi še na bolniški....a bolečine so se umirile? Si še napihnjena?

Ja, sem se porihtala.
Včeraj sem začela čisto normalno lulat.
Me je pa vmes mal panika zagrabila, ker se mi je predvčerajšnjim zvečer pojavilo malo izcedka, kot da bi začela sluznica luščit...
Ampak se je potem včeraj umirilo.
Drgač me pa tu pa tam kej špikne, ampak ni hudga.

Kako si mi ti? Dej mi povej, si dobila kaj navodil kako se čuvat po transferju. Kej več ležat?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.10.2008 11:21:16   
Anonimen
pikica ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.10.2008 11:22:57   
pikicao.
ni panike, bo pa domisljija delala svoje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.10.2008 11:24:12   
gigi1
Oj drage me je Jazzzy napodila sem, da ne bom plavega fasala user posted image .

Sam na hitro se pofočkam, k mam ful za delat. Brala bom pa pol.

Evo dans so frnikolce zrasle za 1mm. Zvečer ob 22ih pade stopka. V soboto bo pa punkcija. Vas bom kar že zdaj prosila za pestke v soboto user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.10.2008 11:24:40   
Anonimen
ej jih dam javno za tolko časa da pogledaš, pol jih pa spet zaprem user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.10.2008 11:25:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ja, sem se porihtala.
Včeraj sem začela čisto normalno lulat.
Me je pa vmes mal panika zagrabila, ker se mi je predvčerajšnjim zvečer pojavilo malo izcedka, kot da bi začela sluznica luščit...
Ampak se je potem včeraj umirilo.
Drgač me pa tu pa tam kej špikne, ampak ni hudga.

Kako si mi ti? Dej mi povej, si dobila kaj navodil kako se čuvat po transferju. Kej več ležat?

Jaz sem kar ok....še vedno me mal boli, ko grem lulat. Pa sem ter tja kaka topa bolečina. Nič posebnega, ti pravim. Glede izcedka ne vem...nisem nič opazila...kaj ful. Pa še Prometrium si vsavljam not, tako da je vse skup še mal težje...mislim pa da ni nobenega izcedka....

Mah nič nisem dobila, vse kar preberem tu na forumu, drgač pa nič. Edino kar mi je rekel naj aspirim jem, to je pa tudi vse. sicer je rekel normalno počivat...ampak to pa verjetno samo zaradi bolečine....glede vgnezditvene te on itak takoj dol z mize spoka....je pa komaj not pršov s tisto iglo k sta bla zarodka not.

A vam dajo kaj drugače...kake napotke, pa tko?

Vidiš, pri nas tud odvajala ne dobiš....potem te pa itak vse tišči in mehur in kakica....jao.....upam, da se tole prime, da ne bo treba šeenkrat čez vse to....sam kaj hočmo...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.10.2008 11:27:12   
jazzz27
žiži...itak da držim pestke...za današnjo mirno roko in za soboto, da bo punkcija čim manj boleča, pa čim več pridelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.10.2008 11:28:07   
sonček85
jsat jih pa vidm lepe slike od porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.10.2008 11:29:20   
Anonimen
hehehehe

zdej jih vse vidite... Ker sem jih dala na javno... user posted image user posted image user posted image user posted image   Hitro poglejte da jih spet zaklenem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.10.2008 11:30:06   
sonček85
res lepe slikice,sta tako lepo srečna na slikah.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.10.2008 11:31:10   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiii

Hvala.... Sej sva bla user posted image user posted image user posted image user posted image   Še vedno sva no.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.10.2008 11:35:10   
jazzz27

user posted image  user posted image user posted image

BORKE ZA user posted image :

• Oktavija - CE - čaka na 3.IUI MB-  (RD 21.5.1980)-V nove boje
  • Jazzz27 - xx - 1.IVF/ICSI - greje user posted image user posted image , test 31.10.2008 
  • Murkica - LJ - 13.krog (RD 21.12.1984)user posted image
  • Ledenka - LJ - srečka nosečka user posted image   PDP 11.5.2009
  • Beyba - KR - od 23.6.2008 srečna mamica male ELE user posted image
  • Spelka12 - user posted image user posted image gre v nove boje
  • Erin - KR - od 6.8.2008 srečna mamica malega Tilnauser posted image
  • Sonček33 - KR - srečka nosečka user posted image   PDP 27.1.2009 user posted image  
  • Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka user posted image PDP 17.1.2009
  • Fargesia čaka na IUI  (RD 14.7.1982) - 26.krog
  • Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen  user posted image  
  • LuNa73 - CE/MB - se seliuser posted image
  • Vita80 - xx - biomedicinska pomoč
  • Spps - Sl.konj.srečka nosečka user posted image PDP 7.3.2009
  • Matt - KK- srečka nosčeka user posted image   PDP 11.4.2009
  • Serendipity - Prekmurje -pošta prispela; ČAKAMO AKCIJO!
  • aqua77- KP - pauzira 
  • ~Biba~ -15. krog -posvet pri G 1.12.
  • sonček85 - Žalec - srečka nosečkauser posted image PDP 24.4.2009
  • pikica36 - koroška- 2. krog
  • Živa25-Lj, 21 krog 
  • trinity- srečka nosečka  user posted image PDP 14.3.2009

• nf- srečka nosečka user posted image PDP

• Argojuhica- srečka nosečkauser posted image PDP

• pikicao.- papca Klomifen + Dabroston

• gigi1  - IVF/ICSI, 23.10.2008 stop inekcija, 25.10.2008 punkcija .... user posted image
  • Sulfinija -user posted image user posted image gre v nove boje

• miska73 - CE - 1. IVF (taprava kokoška s 13timi jajčki) in gre po otroke 24.10.2008user posted image
  • lučka 25 - KR
  • skuštrana suzi
  •  
  • user posted image   user posted image user posted image  user posted image     user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke user posted image !!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                  

(odgovor članu jazzz27)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3874
    23.10.2008 11:48:15   
    pikicao.
    user posted image user posted image user posted image user posted image ziva kok si bla lusna nevesta, taka nasmejana
    d o kuzku sploh ne govorimuser posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 3875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?