Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak res ja Moj preljubi je zelo zelo seksi, pa ima celo glavo pegasto Ampak je prov luškan.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:56:39
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ej zdej sem dala da albume vidijo samo prijatelji. Kje pa zdej označim svoje prijatelje? No sedaj sem pa videla... Lepe slikce Še lepša nevesta! Hmmm...samo ne vem katerega v albumu si mi hotela pokazat? Vidva nimata pegic če si na to ciljala Ne vem...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:57:33
|
|
|
|
sonček85
|
klikneš na kontakt spodaj k ti piše mail.zs ,....za vsako posebaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:58:04
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ampak res ja Moj preljubi je zelo zelo seksi, pa ima celo glavo pegasto Ampak je prov luškan..... Ajaaaaaaaaaaa.... a res??? Pa se nič ne vidi Jaz jih imam pa po obrazu in po rokah..samo so na obrazu že dost zbledele z leti..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:58:24
|
|
|
|
pikicao.
|
erin prou luskanega korenjaka mas ja do 12:00 maste cas..pol se pa ne sme vec brist zgodbica se ponovi jutri pa pol v pondelk,sredo,petek,... vikend vam dam frej sm prjazna jl dobr d sedim na tej strani ekrana, drgac bi me ze z metlo trajbale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:58:38
|
|
|
|
sonček85
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija spelka ledenka murkica Fargesia spps gigi soncek33 neza polaris skustrana suzi se* beyba do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,erin,biba 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco sem dodala da se je javila erin ,pa biba
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.10.2008 10:59:03 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:59:48
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ma erin kolk se mate vi lepo Oh sonček moj, kaj se ti nimaš? Pod tvojim srčkom raste mali fantič...veseli seeeeeeeeee Še malo pa boš ti tudi imela otročka v naročjuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin sem hotla dodat slikico kjer se bolje vidi, pa mi ni uspelo... Poglej tisto ko on moj šopek drži... Tam se malo vidi... Je pa cel pegast ampak lase in oči ima pa temno temno rjave... Smešen je
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:02:53
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija spelka murkica Fargesia spps gigi neza polaris skustrana suzi se* beyba do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,erin,biba,soncek33, ledenka 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:06:24
|
|
|
|
sonček33
|
pikica - sem se zdej nasmejala... erin - sej sem ful srečna...že dolgo ne tako
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:08:32
|
|
|
|
pikicao.
|
kako bi ustimal d bi se jz vidla zivine slikce..jz sm bloond pa nimam pojma kako tko d ce ktera ve.. je dobrodosloo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:10:54
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi....prišlo je do napačne informacije v moji buči ...sorry...saj me maš še zmeraj rada, ane??? Jah kaj boš stara, sedaj si v tabolših letih. Pol bi tud za mojga rekla, da je starc...pa je še tako poskočen.......kot kak upognjenec....sem mislila upokojenec ...hecam se....mladostniški ste !!! Sem se pa spomnila sedaj, ko sem včeraj gledala dnevnik, pa je Karli ven prpelov izjavo, :"s kraljico se nisva nič pogovarjala, sva se pa pogledala v oči!" ...jaz sem mislila, da bom od smeha okol pala.....moj pa zraven: "dva penzionista na kupu!" Adijo pamet Drgač pa babe mene škatla zaje.bava....jo bom tok!!! miska....ti kar bodi še na bolniški....a bolečine so se umirile? Si še napihnjena? Erin...kako Oto poje....."pegasto dekle,...."!!!! Rulate!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:18:36
|
|
|
|
miska73
|
miska....ti kar bodi še na bolniški....a bolečine so se umirile? Si še napihnjena? Ja, sem se porihtala. Včeraj sem začela čisto normalno lulat. Me je pa vmes mal panika zagrabila, ker se mi je predvčerajšnjim zvečer pojavilo malo izcedka, kot da bi začela sluznica luščit... Ampak se je potem včeraj umirilo. Drgač me pa tu pa tam kej špikne, ampak ni hudga. Kako si mi ti? Dej mi povej, si dobila kaj navodil kako se čuvat po transferju. Kej več ležat?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica ne znam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:22:57
|
|
|
|
pikicao.
|
ni panike, bo pa domisljija delala svoje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:24:12
|
|
|
|
gigi1
|
Oj drage me je Jazzzy napodila sem, da ne bom plavega fasala . Sam na hitro se pofočkam, k mam ful za delat. Brala bom pa pol. Evo dans so frnikolce zrasle za 1mm. Zvečer ob 22ih pade stopka. V soboto bo pa punkcija. Vas bom kar že zdaj prosila za pestke v soboto Lupčke vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ej jih dam javno za tolko časa da pogledaš, pol jih pa spet zaprem Zmenjeno?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:25:35
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 miska....ti kar bodi še na bolniški....a bolečine so se umirile? Si še napihnjena? Ja, sem se porihtala. Včeraj sem začela čisto normalno lulat. Me je pa vmes mal panika zagrabila, ker se mi je predvčerajšnjim zvečer pojavilo malo izcedka, kot da bi začela sluznica luščit... Ampak se je potem včeraj umirilo. Drgač me pa tu pa tam kej špikne, ampak ni hudga. Kako si mi ti? Dej mi povej, si dobila kaj navodil kako se čuvat po transferju. Kej več ležat? Jaz sem kar ok....še vedno me mal boli, ko grem lulat. Pa sem ter tja kaka topa bolečina. Nič posebnega, ti pravim. Glede izcedka ne vem...nisem nič opazila...kaj ful. Pa še Prometrium si vsavljam not, tako da je vse skup še mal težje...mislim pa da ni nobenega izcedka.... Mah nič nisem dobila, vse kar preberem tu na forumu, drgač pa nič. Edino kar mi je rekel naj aspirim jem, to je pa tudi vse. sicer je rekel normalno počivat...ampak to pa verjetno samo zaradi bolečine....glede vgnezditvene te on itak takoj dol z mize spoka....je pa komaj not pršov s tisto iglo k sta bla zarodka not. A vam dajo kaj drugače...kake napotke, pa tko? Vidiš, pri nas tud odvajala ne dobiš....potem te pa itak vse tišči in mehur in kakica....jao.....upam, da se tole prime, da ne bo treba šeenkrat čez vse to....sam kaj hočmo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:27:12
|
|
|
|
jazzz27
|
žiži...itak da držim pestke...za današnjo mirno roko in za soboto, da bo punkcija čim manj boleča, pa čim več pridelka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:28:07
|
|
|
|
sonček85
|
jsat jih pa vidm lepe slike od poroke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehe zdej jih vse vidite... Ker sem jih dala na javno... Hitro poglejte da jih spet zaklenem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:30:06
|
|
|
|
sonček85
|
res lepe slikice,sta tako lepo srečna na slikah.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiii Hvala.... Sej sva bla Še vedno sva no....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:35:10
|
|
|
|
jazzz27
|
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 11:48:15
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva kok si bla lusna nevesta, taka nasmejana d o kuzku sploh ne govorim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?