![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:35:51
|
|
|
|
pikicao.
|
sm tok casa to pisala, d ste se dve PRIDNI ze javili
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:36:24
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jazzzy ti moj zajček. Kolk si mi lušna k skakljaš po obeh temah . Si dobro? žiži...potem sva dve zajklji? aja pa ajsi...ampak ona šeje za dva...pa jaz za tir...pa ti boš kmal za tri....madona bo zajcev
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:38:28
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sm tok casa to pisala, d ste se dve PRIDNI ze javili OOOjčika....mislim, da bo potrebno kako stimulacijo gor napopat!! Vsaj kako morje...bo še miška73 prišla... ...pa kakga deda za Se*...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:41:29
|
|
|
|
sonček85
|
evo mene na raport:sem vstala dobre pol ure nazaj,aj kaj čem ko pa je mami zdaj končn doma insi lahka prvošč in kako ste babe žabe?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:41:58
|
|
|
|
pikicao.
|
mal je suh ampak se bodo javle saj tiste k ga bi rade nafutrale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:43:35
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija miska biba spelka biba lendenka murkica Fargesia spps erin gigi soncek33 neza polaris skustrana suzi se* beyba javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85 tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:44:50
|
|
|
|
jazzz27
|
šeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tale je pa nag.... ajsi...tale je zate, ker ni kosmat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:46:00
|
|
|
|
miska73
|
Evo, evo, sem že tu... Sem do 9h spala, pa pol traja, da se še sm gor priguncam... Če je pa tko zaspan dan danes, da bi ga kr v postli prežvela...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:46:33
|
|
|
|
jazzz27
|
tko piki in vsak nov dan en taplav!!! Ko si jih prislužiš 10 daš za kofe!!! No pa za čajčka!! piki...iz kje si ti?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:47:59
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. mal je suh ampak se bodo javle saj tiste k ga bi rade nafutrale A se ti zdi? Men je tak kak je čist za ponucat...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:48:55
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Evo, evo, sem že tu... Sem do 9h spala, pa pol traja, da se še sm gor priguncam... Če je pa tko zaspan dan danes, da bi ga kr v postli prežvela... miska dans je pa res en smotan dan...pa tko lep sonček je bil!!! Sem pa že pikici OOOO naročila mal stimulacije zate, da boš mal boljše volje....a si se pozanimala kako kaj otroci napredujejo....jutri jih greš iskat IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzika bodi vesela da te ni napisala... To pomeni da niso dobila plavega Punce če se hitro ne javite bom Pikico našuntala da vam jih v knjižico vpiše
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:52:48
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Evo, evo, sem že tu... Sem do 9h spala, pa pol traja, da se še sm gor priguncam... Če je pa tko zaspan dan danes, da bi ga kr v postli prežvela... miska dans je pa res en smotan dan...pa tko lep sonček je bil!!! Sem pa že pikici OOOO naročila mal stimulacije zate, da boš mal boljše volje....a si se pozanimala kako kaj otroci napredujejo....jutri jih greš iskat IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! Nisem se nič za otroke pozanimala. Pa danes pa tudi ne bom težila. Se bom pustila jutri (upam da prijetno) presenetit. Sem vidla, da si naročala morje zame... Sam rajš ne. To mene stimulira samo, kadar vem, da me še čaka dopust. Zato sem jih pa tolk avgusta gor limala, ko sem odštevala dneve do dopusta.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:56:15
|
|
|
|
jazzz27
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:57:51
|
|
|
|
pikicao.
|
jazzi ZASAVJE je zakon!! na pa se mal .... ta je pa men huuuud
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:58:16
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jazzika bodi vesela da te ni napisala... To pomeni da niso dobila plavega Punce če se hitro ne javite bom Pikico našuntala da vam jih v knjižico vpiše a nisi vidla prvega seznama? ...me je kar gor dala...jaz pa tri poste pred tem naklofam ...ne vem, če nebi še pikica enga dobila, ko se tako moti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 9:59:47
|
|
|
|
jazzz27
|
še nekaj za naše zmrznjenke...ane miska?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:00:41
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija biba spelka biba lendenka murkica Fargesia spps erin gigi soncek33 neza polaris skustrana suzi se* beyba do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:01:27
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jazzika bodi vesela da te ni napisala... To pomeni da niso dobila plavega Punce če se hitro ne javite bom Pikico našuntala da vam jih v knjižico vpiše a nisi vidla prvega seznama? ...me je kar gor dala...jaz pa tri poste pred tem naklofam ...ne vem, če nebi še pikica enga dobila, ko se tako moti a kr gor bi me dala.. ja tititi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:03:16
|
|
|
|
~Biba~
|
hej hej...sem spala do pol 10 zdaj pa se grem hitro rihtat, ker grem ob 10.30 od doma...mam nek razgovor za službo; držte mi pesti! plavi se mi črta se javim popoldan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:03:34
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Evo, evo, sem že tu... Sem do 9h spala, pa pol traja, da se še sm gor priguncam... Če je pa tko zaspan dan danes, da bi ga kr v postli prežvela... miska dans je pa res en smotan dan...pa tko lep sonček je bil!!! Sem pa že pikici OOOO naročila mal stimulacije zate, da boš mal boljše volje....a si se pozanimala kako kaj otroci napredujejo....jutri jih greš iskat IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! Nisem se nič za otroke pozanimala. Pa danes pa tudi ne bom težila. Se bom pustila jutri (upam da prijetno) presenetit. Sem vidla, da si naročala morje zame... Sam rajš ne. To mene stimulira samo, kadar vem, da me še čaka dopust. Zato sem jih pa tolk avgusta gor limala, ko sem odštevala dneve do dopusta. ups...misška...zdej sem pa mal zaje.bala... A mi oprostiš? Naj bo to tako mal, da te ponese nazaj za lepe čase! Kje si bila letos? Ja saj jaz se tud nisem nič pozanimala za svoje otroke ....sem se tud kar pustila presenetit, pa kar bo,bo! Itak pa jih boš ti imela fulll....13 celic....ma da je vsaj 10 otrok....dva pa še za k mamici . Jaz sem pa koza, pa kar pričakujem in pričakujem, da bom dobila že pismo kako so se moji štirje otročki dali zmrznit...verjetno bo treba še počakat par dni.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:05:46
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ hej hej...sem spala do pol 10 zdaj pa se grem hitro rihtat, ker grem ob 10.30 od doma...mam nek razgovor za službo; držte mi pesti! plavi se mi črta se javim popoldan biba...držimo pesti, da bo šlo vse kot po maslu!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:09:24
|
|
|
|
miska73
|
Nč hudga jazzzi... Saj v resnic je kr pasala tale stimulacija. Jst sem bila letos na Sardiniji. Imajo plaž, da jih komaj prešteješ. Pa med njimi tudi veliko res lepih. Jazzi, a ti si še kr doma. Na bolniški ali na dopustu?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:10:21
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj pravte na te CEVELJCKE
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:10:48
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jazzi ZASAVJE je zakon!! na pa se mal .... ta je pa men huuuud Piki, tale pa meni ni glih. Mi je un prvi bil veliko boljši.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.