Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 10:38:16
|
|
|
|
pikicao.
|
u u u se eno vprasanje: a naj pijem enega izmed teh cajev..al vse? upam d vam ne morim s tem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 10:40:07
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy saj pravim, da sem tle bosa . Pri meni so se od 9ih celic oplidile samo 3. Ena se je takoj nehala razvijat, 1 je peti dan prilezla samo do morule, ena je bila pa lepa blastocista. No in ta se je prijela. Pol se je bolj žalostno končalo, samo ...to ti hočem rečt..da je že ena dovolj. Nič se ne sekirat zarad pingvinov. Če bojo, je to je pika na i. Zdej se skoncntriraj na svoji 2 pikici in bodi pozitivna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 10:43:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. u u u se eno vprasanje: a naj pijem enega izmed teh cajev..al vse? upam d vam ne morim s tem Mislim, da je eden dovolj. Kot vem je un ingver cimet še najbolj okusen, čeprav se mi zdi, da še najbolj priporočajo krvomočnico. Jaz ta ingver cimet kar doma naredim. Kupim sveži ingver (za lešnik velik košček narežem na drobne kockice - kot česen) in ga pocimetam , prelijem z vročo vodo in kar pijem. Še precedim ga ne. Če ti je pa preveč pekoč ga pa le precedi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 10:47:06
|
|
|
|
pikicao.
|
sem ze poklicala in grem dons krvomocnico iskat kaj bi jaz brez vas.. kako se pa to pije, kaksn posebn ritual
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 10:57:12
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sem ze poklicala in grem dons krvomocnico iskat kaj bi jaz brez vas.. kako se pa to pije, kaksn posebn ritual pred špegu stopiš in čakaš da se ti začne kovcat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:00:44
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jazzy saj pravim, da sem tle bosa . Pri meni so se od 9ih celic oplidile samo 3. Ena se je takoj nehala razvijat, 1 je peti dan prilezla samo do morule, ena je bila pa lepa blastocista. No in ta se je prijela. Pol se je bolj žalostno končalo, samo ...to ti hočem rečt..da je že ena dovolj. Nič se ne sekirat zarad pingvinov. Če bojo, je to je pika na i. Zdej se skoncntriraj na svoji 2 pikici in bodi pozitivna uf gigi....ne vem kaj naj rečem....9, pa samo tri...no saj važno je da je ena taprava, kot praviš. Mah ne bom se sekirala sedaj glede pingvinčkov...kar bo pa bo!!! Ampak čez 10 dni že test pade....kako gre hitro vse skupaj!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:05:19
|
|
|
|
gigi1
|
jazzy sorry - ej ne se sekirat. Jaz in moj sva že zlo v letih...zato se je tako malo oplodilo. So rekli, da bom pridelala le 2 celici, pa jih je bilo k sreči veliko več. Ne razmišljat o tem itak je vsaka od nas svet zase. Pokicao ja pred špegu stopiš pa... Mislim, da nič posebnega. Ti bodo povedali tam kjer boš kupila.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:07:04
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sem ze poklicala in grem dons krvomocnico iskat kaj bi jaz brez vas.. kako se pa to pije, kaksn posebn ritual pred špegu stopiš in čakaš da se ti začne kovcat a morm tud vmes po eno nogi skakat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:12:29
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sem ze poklicala in grem dons krvomocnico iskat kaj bi jaz brez vas.. kako se pa to pije, kaksn posebn ritual pred špegu stopiš in čakaš da se ti začne kovcat a morm tud vmes po eno nogi skakat najboljš da se po ritici drsaš!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:13:05
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 jazzy sorry - ej ne se sekirat. Jaz in moj sva že zlo v letih...zato se je tako malo oplodilo. So rekli, da bom pridelala le 2 celici, pa jih je bilo k sreči veliko več. Ne razmišljat o tem itak je vsaka od nas svet zase. žiži...kolk časa pa sta že v tem zosu?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:16:06
|
|
|
|
gigi1
|
Ja pa če 1x pomežikneš imaš dovolj eno šalco na dan, če 2x dve... Pa ne pozabi da to vse počneš pred špeglom v kupeju vlaka, ki pelje v Zg
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:17:19
|
|
|
|
pikicao.
|
zdej sm pa skor padla dol od smeha ...jazzi ti ga pa res srackas kaj se je pa zgodilo z nasim srecanjem????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:18:06
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja pa če 1x pomežikneš imaš dovolj eno šalco na dan, če 2x dve... Pa ne pozabi da to vse počneš pred špeglom v kupeju vlaka, ki pelje v Zg kaj pa ce bo kej rukal na vlaku
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:18:10
|
|
|
|
jazzz27
|
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:18:54
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 jazzy sorry - ej ne se sekirat. Jaz in moj sva že zlo v letih...zato se je tako malo oplodilo. So rekli, da bom pridelala le 2 celici, pa jih je bilo k sreči veliko več. Ne razmišljat o tem itak je vsaka od nas svet zase. žiži...kolk časa pa sta že v tem zosu? Že 20 let . Če misliš, kar se je resno začelo na postopku delat pa dobro leto in pol. Vmes sem imela še operacijo pregrade in emdometrioze. Prej sva ka kar mislila, da bo Bogec dal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:19:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja pa če 1x pomežikneš imaš dovolj eno šalco na dan, če 2x dve... Pa ne pozabi da to vse počneš pred špeglom v kupeju vlaka, ki pelje v Zg kaj pa ce bo kej rukal na vlaku Vse stvari so dobrobošle.... ampak če ti mušica v oko pade, se ne šteje za mižik
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:20:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja pa če 1x pomežikneš imaš dovolj eno šalco na dan, če 2x dve... Pa ne pozabi da to vse počneš pred špeglom v kupeju vlaka, ki pelje v Zg kaj pa ce bo kej rukal na vlaku To je samo dobrodošlo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:21:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja pa če 1x pomežikneš imaš dovolj eno šalco na dan, če 2x dve... Pa ne pozabi da to vse počneš pred špeglom v kupeju vlaka, ki pelje v Zg kaj pa ce bo kej rukal na vlaku Vse stvari so dobrobošle.... ampak če ti mušica v oko pade, se ne šteje za mižik zdej sem pa skor pod mizo padla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:22:08
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 jazzy sorry - ej ne se sekirat. Jaz in moj sva že zlo v letih...zato se je tako malo oplodilo. So rekli, da bom pridelala le 2 celici, pa jih je bilo k sreči veliko več. Ne razmišljat o tem itak je vsaka od nas svet zase. žiži...kolk časa pa sta že v tem zosu? Že 20 let . Če misliš, kar se je resno začelo na postopku delat pa dobro leto in pol. Vmes sem imela še operacijo pregrade in emdometrioze. Prej sva ka kar mislila, da bo Bogec dal Pa ti se hecaš.... ....hudo...jaz bom kar tiho...kaj vaju je presunilo, da sta se potem po tolikem času odločila za preizkave???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:23:14
|
|
|
|
pikicao.
|
ok torej postopek je sledeci: skuham caj, grem na vlak...moj gre zravn (predvidevam,ceprou niste napisal)...se peljeva.. grem pred spegu in cakam d se mi kolcne..vmes skacem po eni nogi ter zraven se mezikam.. a sm se kej pozabla?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:24:19
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sem ze poklicala in grem dons krvomocnico iskat kaj bi jaz brez vas.. kako se pa to pije, kaksn posebn ritual pred špegu stopiš in čakaš da se ti začne kovcat Jao jazzzi, sem skor dol s stola padla... Ko se spomnem une teme pa teh debat....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:25:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ok torej postopek je sledeci: skuham caj, grem na vlak...moj gre zravn (predvidevam,ceprou niste napisal)...se peljeva.. grem pred spegu in cakam d se mi kolcne..vmes skacem po eni nogi ter zraven se mezikam.. a sm se kej pozabla? Mislim, da je tole kr dober recept...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:29:13
|
|
|
|
pikicao.
|
o zivjo miska a pol si vidla kaksn recept mam tko d bomo zacel skakat po vlaku
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:29:55
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzy saj ni tako hudo. resno delava na tem kakih 7-8 let. Pred tem sem pa imela oba starša hudo bolana in skrbela za njih...pa žalovala...pa... Saj veš...vsak ima neko sranje. Pol sva pa le ugotovila, da brez medicine ne bo šlo... Saj veš mi oldtimerji tiščimo sami do konca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 21.10.2008 11:31:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ok torej postopek je sledeci: skuham caj, grem na vlak...moj gre zravn (predvidevam,ceprou niste napisal)...se peljeva.. grem pred spegu in cakam d se mi kolcne..vmes skacem po eni nogi ter zraven se mezikam.. a sm se kej pozabla? Pa po ritki se drsaš..zdaj že veš kje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Katera oblika imena je nalepša?BeckieKatera oblika imena Rebeka vam je najlepša?Rebeca (
9%)
Rebecca (
5%)
Rebeka (
55%)
Ta ime mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 606Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!