Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
AUUUUUUU Pikica tile os pa HOT
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:13:58
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kaj pravte na te CEVELJCKE Meni so zelo všeč. Sem včeraj vidla reklamo in imajo v kombinaciji tudi torbico.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:14:25
|
|
|
|
pikicao.
|
miska men je pa hud skor unm s spagco konkurenco dela..un na 20-strani al neki tazga drgac pa sam neki se a je blo se keri to slabo od tega klomifena jz sm ze 3 kg shujsala..k kr bruham..pa k mi je slabo miska dons si pa pridna k si pr borkih ..na enga lupckaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:15:03
|
|
|
|
pikicao.
|
ja a ti tuud..sm se kr zaljubila vanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
še od mene.... Ker si res zelo pridna...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:15:28
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Nč hudga jazzzi... Saj v resnic je kr pasala tale stimulacija. Jst sem bila letos na Sardiniji. Imajo plaž, da jih komaj prešteješ. Pa med njimi tudi veliko res lepih. Jazzi, a ti si še kr doma. Na bolniški ali na dopustu? miska jaz sem kar doma...na dopustu (mi je lažje, ker sem doma zaposlena)....pa ti si na bolniški? Saj so punce ponavadi do testka kar doma, a ne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:15:33
|
|
|
|
sonček85
|
PIKICA SI JIH ŽE KAR NEKAJ VRGLA POKONCI,STE NAKLOFALE KR DVE STRANI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:17:36
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kaj pravte na te CEVELJCKE Meni so zelo všeč. Sem včeraj vidla reklamo in imajo v kombinaciji tudi torbico. men so tud lušni...a zdej se bomo borke po čevljih prepoznale? sam si ne predstavljam kako bi racala jaz v tem z
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:18:09
|
|
|
|
pikicao.
|
a vidis..se vztrajnost poplaca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:19:11
|
|
|
|
pikicao.
|
ah jazzi so ja s polno peto, tko d neb blo problema.. najboljs d mamo vse te cevlje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:21:59
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Nč hudga jazzzi... Saj v resnic je kr pasala tale stimulacija. Jst sem bila letos na Sardiniji. Imajo plaž, da jih komaj prešteješ. Pa med njimi tudi veliko res lepih. Jazzi, a ti si še kr doma. Na bolniški ali na dopustu? miska jaz sem kar doma...na dopustu (mi je lažje, ker sem doma zaposlena)....pa ti si na bolniški? Saj so punce ponavadi do testka kar doma, a ne? Jst sem na bolniški. Pa bom potegnila do praznikov. Mislim, da mi uradno pripada bolniška do ponedeljka. Mogoče mi bo osebna dala še kak dan zraven, sicer bom pa dopust vzela.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:28:21
|
|
|
|
pikicao.
|
u u u pozabla povdat kaj je moj reku k je naredu pozirk krvomocnice.. najprej j naredu en cudn fris.. pol je pa reku d ma okus k d bi si en kos zeleza odrzu in ga cuzal... hahahahah
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:31:47
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ah jazzi so ja s polno peto, tko d neb blo problema.. najboljs d mamo vse te cevlje sej men so fulll hudi ssmo nebi rada imela noge čist zžilane....joj sem videla pr eni kolegici, me je kar groza....tak da nizki čeveljčki...daj še kake cotkane nizke najdi....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
vse ste doma.... Jaz pa v slzbi No ampak danes mi sploh ni problem, ker sem polna energije in delaaaammmm.... Čevlji so pa hudi ja, zdej si me zrajcala da bom popoldne hotla še sama po čevlje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:32:00
|
|
|
|
miska73
|
Kaj je možno, da danes še nobena ni kave skuhala. Evo, bom pa jst
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:40:55
|
|
|
|
pikicao.
|
tile so mi tud hudi jazzi zate pa ogoce kej tazga al pa tazga, al pa si tule lahko pobrskas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
men so uni tretji (balerinke) fuuuuul lepiiiiii
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:46:55
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Erin... Kaj pa tist v mojem albumčku?? Poglej ga Erin ti in tvoj Tilenček sta prov fletna... neveš ker je lepši KAteri? Ko kliknem na tvoj album mi ne pokaže nobenih slikc HVALA Itak da mali
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mi včeraj doma ni hotlo nalimat.... čakaj takoj pogledam kaj je fora
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:49:42
|
|
|
|
pikicao.
|
evo plavega boste dobile: Luna oktavija spelka biba murkica Fargesia spps gigi neza polaris skustrana suzi se* beyba do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska,biba,erin,ledenka,soncek33 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 23.10.2008 10:56:13 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:50:10
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo plavega boste dobile: Luna oktavija biba spelka biba lendenka murkica Fargesia spps erin gigi soncek33 neza polaris skustrana suzi se* beyba do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska 10 = kava/caj/kozarc vode tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco Kaj je to? Tiste ki smo pogrešane??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:51:05
|
|
|
|
ledenka
|
da se javim na hitro jazzzika, mam obletnico VALETE, konca OŠ, ne mature tolk stara pa tudi nisem pikicaOOOOO, zdaj pa mi plavega briši biba, držim pesti!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ej zdej sem dala da albume vidijo samo prijatelji. Kje pa zdej označim svoje prijatelje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:52:54
|
|
|
|
Erin
|
Malo za posladkat.... Najnovejša slikca mojega sexi sineta med igro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 23.10.2008 10:54:28
|
|
|
|
sonček33
|
Ma erin kolk se mate vi lepo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
DUDAnataly33Ali ima vaš dojenček rad dudo?DA (
61%)
NE (
39%)
Število vseh glasov: 109Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!