|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 20:59:49   
tejkaz
Velja. Zdaj mi pa še na ZS pošlji, kako naj pridemo do vas

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 21:04:15   
matejchi
Zoja Miša glede kopanja... kako jo daš pa v vodo? Jaz našo čisto počasi približam, da ji najprej namočim samo eno nogico not, potem pa itak kar pozabi dihat, potem pa se začne smejat.. pol pa uživa, še nikoli ni v vodi zajokala.. Uporabljam pa Nivein šampon in ga dam na mokro vato in jo celo našamponiram, od glave do riti. Ko bi mene kdo tkole.. hihi
Smetke marjetke mamo pa tudi mi, da ne boste mislili kakšen luksuz imate.. sej imajo levi tut umazane krempeljčke.
Neža jutri bo bolje, ko gre cipresa stara domov.


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 21:21:06   
Vilika
Naš mišonček je zaspal ob 20.30 in upam da bo sedaj  mir nekje do 4ih.

Jaz pa nadaljujem s komentarji za nazaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

user posted image



Ja vaš tavelik ima pa svetovno frizurco na tej fotki user posted image , ma za pohrustat je. Jaz si tudi želim da bi bil Videk tako fajn skodran po atiju user posted image . Bomo vidli.


IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Jaz pa sem včeraj ugotovila da prav pogrešam nosečnost. Se to samo meni dogaja??? Bo treba počasi kaj naret na tem .


Niti pod razno ne pogrešam nosečnosti. To mi je bilo najhuje od vsega do sedaj. Pa nisem imela drugače nobenih slabosti ali katerih večjih težav...
Samo zadnji trije meseci so bili ubijalski - zatekanje, kilogrami, mravljinčenje rok in nog, nonstop na WC, težko dihanje, premetavanje po cele noči v tisti poletni vročini. Težko je bilo spati, se prepognit, po stopnicah hodit....
V Kolpi nisem smela plavat ker je bilo premrzlo. Soncu nisem smela izpostavljat trebuha ker je bilo prevroče...
Najhuje - z lubitom se nisem mogla tesno objet od spredaj...

user posted image je bil znanstvena fantastika....

V nosečnosti je pozitivno samo PRRIČAKOVANJE novega bitjeca in brcike (pa še te če niso ponoči, in če so nežne).

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Me pa prav zanima, katera od vas avgustovk bo ta prva noseča.



Najprej sem planirala še eno dete ko bo taprvi star 1 leto (ja, kljub težavni nosečnosti). Sedaj bi bilo dobro počakati 2 leti, pravijo, zaradi CR... Bom pa planirala tako da bi bili zadnji trije meseci v 'nepoletnem' času - morda bo manj hudo.
Če bo pa katera zlo zlo pohitela - ji že v naprej želim mirno in netežavno nosečnost.



< Sporočilo je popravil Vilika -- 22.10.2008 21:24:27 >


_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 22:06:14   
Vilika
tejkaz - kot so ti že vse punce povedale je vaša Eva pru fajn punčka in se zdi meni čisto normalne postave za otročka. Ne vem kakšna bi morala biti user posted image , mogoče pretrgana. Ah naj se gre solit babnca.

Zoja Miša - kam pa hodiš na to telovadbo z dojenčki? A si že bila kdaj?


IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84
Mi zvečer Lana sploh noče zaspat, pa je tko zaspana da komaj gleda, pa kar joka, spat pa noče.  Smo vsak večer vsi nervozni, ker je tko sitna, pa noče spat. A ima katera kak recept, kaj naj naredim?


Pri nas je isto če gre prepozno spat ali pa če na splošno čez dan ne spi dosti. Mi problem rešujemo tak, da ga dam prej spat. Ko je hodil spat ob desetih, je vedno prej ful jokal. Večinoma se je prav histerično drl, sem krivila krče, ki pa to sploh niso bili. Fant je bil enostavno preveč znatran da bi zaspal.
Zdaj ga dam pa med osmo in deveto, pa je ponavadi mir. Mora pa naš obvezno med dvema obrokoma spati vsaj pol urce, ker če ne potem tečnari.



Zanimivo . Tudi naš je šel prej spat od 22.00-23.00, do te ure pa je bil resnično nemogoč - tečen, cmerav, nonstop bi jedel in se nato zvijal... začaran krog. Sedaj (že 14 dni) pa mu ne damo jesti prej kot po 2,5 ure in spat gre od 20.00 - 21.00 in tudi zvijanja (blažja oblika krčev) je manj.

Pa izgleda da je spanje ponoči res neodvisno od tega ali podnevi otrok spi več ali pa manj... Ker pri nas je v obeh primerih nočno spanje približno enako.

Sayuri - user posted image za izlet v Ljubljano. Jaz sem tudi uživala v ponedeljek z Vidkom, sama bi pa verjetno pohajkovala še melo bolj user posted image

matejchi - pridna si s seznamom, Meni se zdi tudi v redu predlog osvežitve 1x tedensko.


IZVIRNO SPOROČILO: daja27

Naš Levči je tak cuker, samo spi, pa je in ko je buden se igra. Nobenih krčev, nič sitnarjenja, pa vse jem (od kostanja, grozdja, pijem mošt, jem svežo zelenjavo pa na tone čokolade...). Kilce so pa na -7 in lasje gosti ko še nikoli prej.
I wish.

Ko sem brala te stavke sem si mislila - srečnica tale daja, ko sem prišla do kg, pa sem postala že skoraj malo ljubosumna (ker jaz sem na +8).... 

Ah ti naši . Jaz še rajši vidim, da spi v dnevni. Midva ga itak ne motiva, ker malega niti ne sliši al pa se sam obrne. Zato pa on naju moti s svojim smrčanjem.

Naš se tudi obrne in se večinoma dela da ga ne sliši. Ene 2x tedensko pa ga celo vzdigne s posteljce in mi ga prinese medtem ko flaško pripravim. Ali pa jo on pripravi. Drugače pa tudi jaz redno poslušam njegovo smrčanje in ga kdaj kar pošljem v dnevno sobo spat





No tako, zdaj mislim da sem v grobem prekomentirala vse - če sem kaj izpustila ne zamerit.

Grem še jaz ajat. LAHKO NOČKO!!


Aja - itak da so vse fotke avgustočkov in ostale fullll lepe in cort.


< Sporočilo je popravil Vilika -- 22.10.2008 22:07:13 >


_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 22:23:11   
matejchi
tale Vilika je pa enaka kot jaz, zmeraj kaj popravlja naknadno ali dodaja.. hehe

Naty samo zate:

DOBRO JE VEDETI!
V resnih, dolgoročnih in trajnih zvezah obstajajo tri vrste seksa:  

1. faza: stanovanjski seks traja prvo in drugo leto zveze. Seksa se povsod in vedno. Seksa se v postelji, na kavču, na stolu, mizi, pod mizo, na tleh, na pralnem stroju (ob centrifugi...), ob vseh mogočih urah, v vseh pozah in po celem stanovanju...  

2. faza: prostorski seks nastopi v tretjem in traja nekako do sedmega leta zveze. Seks je sedaj omejen samo na en prostor, vedno v postelji, vedno v spalnici vedno ena in ista rutina, vedno zvečer...  

3. faza: dnevnosobni seks traja od sedmega leta naprej (v določenih primerih lahko ta faza nastopi tudi prej!!!). To je zadnja stopnja v razvoju spolnega življenja med partnerjema, izgleda pa pribliľno takole: slučajno gresta eden mimo drugega, ko se srečata na sredini sobe, se pogledata v oči in si mirno rečeta: "Jebi se!!!"  


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 22:24:36   
matejchi
mkj s kje si pa ti? A je bil tvoj PDP 3.8? Daj kaj napiši.


< Sporočilo je popravil matejchi -- 22.10.2008 22:26:27 >


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 22:27:18   
tatly
anaya-ja tega sem jaz glledla ze je fulll dober..sam sem ji jaz ze mojga ponujala za 230 pa je predrago...mah za vse majo dnar  aza to pa sparajo

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
22.10.2008 22:52:59   
bella02
Zoja Miša, ne vem, kaj naj ti svetujemuser posted image . Naša se kopa cca pol ure po hranjenju, da ne poliva. Kopalnica je topla, voda pa tudi. Namilim jo zunaj, čeprav sem danes brala, da jih lahko že hladi. Naša ne joka, le gleda okoli in se me ful drži za majico. Je pa ful jokala prvič, ker je bila lačna. Ne vem, kaj tvoji ne paše. Morda ji pa samo kopanje ne paše, pa četudi so pogoji idealni. Pa Tejo sem prvič kopala zvečer in je ful jokala. Zdaj se kopava dopoldne, ko sva sami in imava mir. Poskusi spremenit uro. Če jo kopaš zvečer, jo poskusi dopoldne. Morda je zvečer preveč utrujena. Upam, da bosta kmalu obe uživali v kopanju, pa user posted image user posted image user posted image zate.
Tudi jaz sem ugotovila, da nima smisla zbujat otroka, če bi jaz rada, da takrat pa takrat je. Primer. Enkrat sva jedli ob 22h in mi je spala do 4h. To je bilo ful časa nazaj in je pomenilo veliko spanja. Sem drug večer poskusla to: sem jo zbudial ob 22h. Kaj je bilo. Slaba volja, v momentu mi je na jošku zaspala in se zbudila ob 2h, kakor ponavadi. Takrat sem jo edinkrat zbudila. Mislim, da nima smisla otrokom ful vsiljevat ene ure, saj jim bije naravna ura. Vsaj tako je moje mišljenje. Ko včasih jeva in jo gledam in študiram, da nisem še nič naredila, se v tistem trenutku spomnim, da je sedaj moja prva naloga Teja. Vse ostalo pride na vrsto kasneje. Zato pa sem doma in kdaj si ne bom vzela cajta zanjo, če si ga ne bom zdaj.
Sem imela še 2 strani za prebrat in vidim, da ti je že Gajka podobno povedala, pa vseeno ne grem brisat.

anaya, tudi naša ima polno muckov med prstki in na sami dlani. Ker se ji dlani precej potijo in še vedno stiska pesti, je pomojem to normalno. Ravno tako ima mucke na nogicah med prsti.

No, naši punci že spita. Tjaša od 8h, Teja pa od pol 10h. Jaz pa strašim tle gor in čakam na Monka (ko je pa tolk dober). Sam se bojim, da me spanec premaga. Morda še kao cunjo pospravim. Sploh jih ni koncuser posted image . Bo že...
Nočka
user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 6:29:57   
sayuri
Dobro juro. Kavica je kuhana. kar postrezite si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 7:17:16   
naty13
Sayuri hvala za user posted image

S ponosom vam povem, da imam najbolj zaspanega avgustovčka. user posted image  Spali od 18h (no v postli je Jošt imel svojih 15minut stokanja in joka da se je pomiril in zaspal) in spal do 7h. Spali smo 12ur v kosu. Zdej je že pojedel (beri flašo spraznil do zadnje kaplje) in nasmejan brca in govori ter se smeji v ležalniku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejchi potem sem jaz oz. sva midva v drugi fazi, samo ne drži čist. user posted image  Pa upam, da tretja faza ne nastopi prej ampak kasnej. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 7:55:48   
tatly
sayuri hvala za user posted image ...tak se vam zdaj dam eno frisnouser posted image user posted image pa zraven si se omislite kake kekse

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 8:10:09   
Neža7
Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico user posted image

Danes sem se s polnim energije vstala user posted image  Bi šla kar zunaj user posted image  user posted image

Včeraj je Neža ob 19. uro že spala, vendar se je odločila, da bi se ob 19:50 (tik preden je očka domov prišel) igrala user posted image  Kar je očketu ful polepšala dan, ker je bi user posted image  ko so mu povedala, da že spi. Potem je pa spala od 20:30 do 5:30 in še sedaj spi.....

Vreme me sploh ne vabi danes. Se počutim kot v Ljubljani user posted image

matejchi...... Hey! to pa je popolnoma res gled seks user posted image  Jaz sem v drugi fazi, vendar mi2 nisva vedno zvečer, ker jaz sem kot user posted image  kar pomeni kadarkoli (seveda sedaj, ko Neža spi)user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 8:10:47   
tejkaz
Jutro user posted image user posted image

Eva je celo noč bruhala. Upam da je samo kaj takega pojedla in bo danes v redu.

Jaša je spal do 4ih, sedaj pa še zdaj spi.

Naty, vav super noč. 12 ur še Evi ne rata.

Grem cunje prat


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 8:11:59   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri hvala za user posted image

S ponosom vam povem, da imam najbolj zaspanega avgustovčka. user posted image  Spali od 18h (no v postli je Jošt imel svojih 15minut stokanja in joka da se je pomiril in zaspal) in spal do 7h. Spali smo 12ur v kosu. Zdej je že pojedel (beri flašo spraznil do zadnje kaplje) in nasmejan brca in govori ter se smeji v ležalniku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



SE STRINJAM user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO JOŠT user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 8:14:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jutro user posted image user posted image

Eva je celo noč bruhala. Upam da je samo kaj takega pojedla in bo danes v redu.

Jaša je spal do 4ih, sedaj pa še zdaj spi.

Naty, vav super noč. 12 ur še Evi ne rata.

Grem cunje prat



Upam, da bo Evi danes mnogo bolje user posted image
Cunje prat user posted image  Jaz samo na vikend, ko je ta poceni štrom user posted image user posted image user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 8:19:08   
tejkaz
Neža, jaz imam pa dve posteljnini pobruhani, nekaj pižam, en kup tetra plenic, če bi pustila do vikenda, bomo v smradu živeli. Sicer tudi jaz samo čez vikend perem in sušim

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 8:22:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika



IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Me pa prav zanima, katera od vas avgustovk bo ta prva noseča.



Najprej sem planirala še eno dete ko bo taprvi star 1 leto (ja, kljub težavni nosečnosti). Sedaj bi bilo dobro počakati 2 leti, pravijo, zaradi CR... Bom pa planirala tako da bi bili zadnji trije meseci v 'nepoletnem' času - morda bo manj hudo.
Če bo pa katera zlo zlo pohitela - ji že v naprej želim mirno in netežavno nosečnost.




Saj tudi kljub tem, da sem imela v 1. user posted image  SS na polovici in sedaj sem bilo že za 30.t v porodnišnici bom tudi poskusila za še enega user posted image  (bi rada 2 leti razlike)AMPAK, če bi bilo še kakšen SS (kot pri 1.user posted image ) mislim, da nočem več poskusiti za user posted image  
Res je 1 leto moraš počakati zaradi CR (kot jaz user posted image ) potem pa veselo user posted image  user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 8:28:52   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Neža, jaz imam pa dve posteljnini pobruhani, nekaj pižam, en kup tetra plenic, če bi pustila do vikenda, bomo v smradu živeli. Sicer tudi jaz samo čez vikend perem in sušim


Saj nisem mislila tako resno user posted image  Vem, da nisi imela lep noč. Saj tudi jaz, če moram perem čez teden.... JOJ moja soseda pere VSAK DAN user posted image  Oba balkona sta polna. 4 članska družina je (mož, žena, 22 letna hči in njen 21 mes fantek)  Vsi so nezaposleni, da ni da bi imela kakšne umazane službe...... Od kje dobilo toliko oblečil za prat user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 9:00:28   
gajka
Dobro jutro!

sayuri - hvala za kofe!

naty13 - daj tegale tvojega Jošta si bomo malo še druge sposojale, da bo še drugim mulčkom in mulam pokazal, kako se spi! user posted image No, sicer jaz glede našega nimam pripomb, je tudi danes spal od 20:45 do 5:30. user posted image Ampak očitno želi biti jutranja ptica, ker potem tako težko zaspi, pa še hitro se nazaj zbudi.

tejkaz - mogoče, da sta to res bila Goličnika (možakar je bil siv, tetka nekakšne temnorjave lase, pa kar daleč od ta suhih). user posted image Drugače pa nikoli ne španciram mimo vas - samo po naših ''hribih'', če grem pa v dolino, pa vedno kar mimo Jelena dol in proti Kotam.
Upam, da Eve ni kak virus napadel. Sta ravno ena dva kolega razlagala, da je tamala prinesla iz vrtca en virus (bruhanje, driskanje) in na koncu okužila celo žlahto, da se nekateri kar nekaj kg izgubili, tamala jo je pa še najlepše odnesla.

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
JOJ moja soseda pere VSAK DAN user posted image  Oba balkona sta polna. 4 članska družina je (mož, žena, 22 letna hči in njen 21 mes fantek)  Vsi so nezaposleni, da ni da bi imela kakšne umazane službe...... Od kje dobilo toliko oblečil za prat user posted image

Važno, da se lahko zunaj lepi kažejo. user posted image Itak je pa pri Slovencih in tudi tistih, ki samo živijo tukaj, znan en tak šport - vse za avto in cote, doma pa lahko 7 dni/teden samo zelje in fižol natepavajo, ker v želodec nihče ne vidi... user posted image

Glede umazanije za nohtki - Rok je imel tudi dober mesec nazaj eno obdobje, ko je imel ves čas črno za nohti. Kot bi vsak dan po vrtu plel! user posted image Zdaj pa je že nekaj časa HB mir. Se spomnim, da sva bila ravno takrat na obisku pri enih ful finih daljnih žlahtnikih od user posted image , pa nama je bilo ful nerodno, ko je gospa Roka za prstke prijela, pa je vsa črnina izza nohtov ven zasijala. user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil gajka -- 23.10.2008 9:04:29 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 9:12:44   
anaya
Dobro jutro...
 
sayuri: hvala za kavico, ne vem kako vam z dvojčki (+starejši otrok) rata vse naret pa še na računalnik prit, da o vsem poročate. Vsaka vam častuser posted image user posted image , jaz če ne bi mela take zaspanke, da mi skor cel dan prespi, ne bi niti nje sfolgala kaj šele vse ostalo....
 
Neža7: verjemi da se nabere, mi (trenutno smo še pri mojih starših doma, ker stanovanje še zmerajni fertik- čakamo kuhno kot mutavi) peremo tut po 2 stroja na dan, obvezno pa enga (razen če je dež), pa še zmeraj ostane, pa tut noben nima umazane službe. nas je pa 5. Pa še zmeraj ostane, npr. jaz Neli preoblečem vsaj 4x na dan, ker se pobruha, pa sama se preoblečem 2x , ker sem pobruhanauser posted image . Pa se še prehitro nabere.

Matejchi: pri nama je sex v III. faziuser posted image , samo da poleg "jebi se" je še kak sočen vzdevekuser posted image , ne sicer čist vsak dan, ampak se že dogaja, tako da te tri faze so čist na mestuuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 9:28:30   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Sedaj bom pa jaz navalila z vprašanji:
Tejkaz ali katera druga, jaz ne morem pikice prepričati, da ne bi spala po 17h, kadar ona želi spati!user posted image  Je prej ob 17h jedla, potem smo se šli skopati in potem sem si morala pumpati, user posted image  je delal nekaj za službo, zato sem jo dala v ležalnik in je zaspalauser posted image . Nimam pa srca je nervirati takrat, ker itak nič ne dosežem razen joka. Sam mogoče ni to nič narobe, glede na to, da se na noč zbudi 1 x. Čez dan pa kakor kdaj.

In zelo, zelo sem žalostnauser posted image , ker ne vem kako naj naredim, da naša pikica pri kopanju ne bo user posted image . Jaz bi tako rada, da uživa, pa kakor koli naredim, je jok. Prosim nasveti!!!! Kopam jo pa vedno po hranjenju, ker če je lačna je jok takšen, da ni šans, da mi to uspe! In na previjalni se smeji in ji je o.k., se igrava...pa je potem v vodi vseeno jokuser posted image . Jo mogoče na previjalni preveč zmatram? Je voda preveč mrzla, dam ji vodo 37,2 stopinje. Je zrak preveč hladen, ponavadi je v kopalnici cca 25 stopinj. Mislim res, prosim, nasveti, ideje...res bi rada, da uživa, ne pa da ji je to muka!!!

Ne vem kako to funkcionira pri drugih, toda Ivan spi pač kadar hoče čez dan. Enkrat skoraj cel dan, drugič pa skoraj nič. Mi je že tudi spal od 16h do 20h, da sem ga zbudila, skopala, potem je še jedel in nazaj zaspal ob 21h in spal do jutra. Je bil pa tudi buden cel dan in tudi bolj siten, pa če je sit, ga kar ob 21h nesem v posteljico in prižgem zvezdico, kakšnih 10 minut je malo pritoževanja, potem ga pa zmanjka. Res pa gledam, da imam konstantno rutino zvečer, da ve kaj bo sledilo. Tako nam rata, več pa ne vem pomagat. Pa po moje ni nič narobe, če se ponoči 1x zbudi, bo prišlo tudi to, da bo noči prespala! user posted image

Če kdaj Ivanu ni pasalo v banjici, sem mu zraven dala kar tertra pleničko. Jo je tako močno stiskal v rokah, ampak se je pomiril. Očitno mu je pasalo, da je lahko nekaj držal in se je počutil bolj varnega. Pa res čisto počasi mm za mm ga dajem v vodo. Enkrat je user posted image to pozabil in ga je kar na brzino dal v banjico, pa je bil tak jok! Kaj drugega mi pa zaenkrat ne pade na pamet!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 9:28:39   
cebrca
Neža7 pri kapici pa mislim, da ni pomoči user posted image , sem opazila, da Ivan vedno bolj protestira, ko ga začnem oblačit po kopanju. Očitno je že pogruntal kako lepo je biti nag in brez pleničke, je bolj na komot! user posted image user posted image

bambi tudi Ivan ponoči samo lula, le redko je malo pokakan zjutraj.

anaya pri nas je enako med prstki, tudi jaz ne vem, od kje mu vse te mucke ampak očitno so iz blaga. Nohtki user posted image kaj čmo, vsaj vemo da bo kmet! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam pojma, kako naj očistim nohte!

naty HU to pa je noč, kar 12 ur v kosu!!!! bravo!!




_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 9:29:37   
Zoja Miša
Hvala vam punce za nasveteuser posted image . Tejkaz, zato sem jo tak čas, ker je bila pokakana in bi jo itak mogla celo spreoblečt! Gajka, pamentno razmišljaš, bom poskusila. V bistvu mi ne preostane drugega, kot da jo poskusim kopati enkrat zjutraj (to mi sicer ne odgovarja tako, ker potem ne moreve vsaj 2 uri ven), pa kasneje zvečer, pa z bolj toplo vodo, pa brez pranja las, pa...v glvnem vse variante, kar jih je bom poskusila, pa ni hudič, da ji ena ne bo všeč!user posted image  Razen, če se ne umiva radauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Zoja Miša, ne vem, kaj naj ti svetujemuser posted image . Naša se kopa cca pol ure po hranjenju, da ne poliva. Kopalnica je topla, voda pa tudi. Namilim jo zunaj, čeprav sem danes brala, da jih lahko že hladi. Naša ne joka, le gleda okoli in se me ful drži za majico. Je pa ful jokala prvič, ker je bila lačna. Ne vem, kaj tvoji ne paše. Morda ji pa samo kopanje ne paše, pa četudi so pogoji idealni. Pa Tejo sem prvič kopala zvečer in je ful jokala. Zdaj se kopava dopoldne, ko sva sami in imava mir. Poskusi spremenit uro. Če jo kopaš zvečer, jo poskusi dopoldne. Morda je zvečer preveč utrujena. Upam, da bosta kmalu obe uživali v kopanju, pa user posted image user posted image user posted image zate.
Tudi jaz sem ugotovila, da nima smisla zbujat otroka, če bi jaz rada, da takrat pa takrat je. Primer. Enkrat sva jedli ob 22h in mi je spala do 4h. To je bilo ful časa nazaj in je pomenilo veliko spanja. Sem drug večer poskusla to: sem jo zbudial ob 22h. Kaj je bilo. Slaba volja, v momentu mi je na jošku zaspala in se zbudila ob 2h, kakor ponavadi. Takrat sem jo edinkrat zbudila. Mislim, da nima smisla otrokom ful vsiljevat ene ure, saj jim bije naravna ura. Vsaj tako je moje mišljenje. Ko včasih jeva in jo gledam in študiram, da nisem še nič naredila, se v tistem trenutku spomnim, da je sedaj moja prva naloga Teja. Vse ostalo pride na vrsto kasneje. Zato pa sem doma in kdaj si ne bom vzela cajta zanjo, če si ga ne bom zdaj.
Sem imela še 2 strani za prebrat in vidim, da ti je že Gajka podobno povedala, pa vseeno ne grem brisat.

user posted image



Bella tebe punca, bi pa res rada spoznala, ker mi tvoje besede res sežejo do srca! user posted image

Vilika, v Domžalih je, pa ne, ni mi še uspalo prit!user posted image  Vedno je nekaj, nazadnje je bila moja joška bolečauser posted image . Upam, da mi ta torek uspe, je pa na Plesni akademiji od 10-11h vsak torek.

Sayuri, hvala za kavico. Kam si pa potem pobegnila?

Naty, ti pa imaš rekerderje! Bravo Jošt!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
Vreme me sploh ne vabi danes. Se počutim kot v Ljubljani user posted image  

 


Ha, ha Neža! Saj tako grozno pa zopet ni. Včeraj smo celo imeli sonček (od 12h naprejuser posted image ).

Tejkaz, upam, da z Evo ni kaj hujšega!
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jutro user posted image user posted image

Eva je celo noč bruhala. Upam da je samo kaj takega pojedla in bo danes v redu.

Jaša je spal do 4ih, sedaj pa še zdaj spi.

Naty, vav super noč. 12 ur še Evi ne rata.

Grem cunje prat



Upam, da bo Evi danes mnogo bolje user posted image
Cunje prat user posted image  Jaz samo na vikend, ko je ta poceni štrom user posted image user posted image user posted image

Jaz pa od kar sem doma, perem kar čez teden tudi. Pa cote se naberejouser posted image . Zato pa imava poračuna za 90,00 euruser posted image user posted image . Prvič, ponavadi, sva nazaj dobila.

Umazanijo med prsteki in za nohteki imamo tudi mi. Pa res ne vem, kje hudiča jo stakne?!

Spali kot ponavadi, od 22-4h, pa potem do 7 h in sedaj spet spančka. Glede na vreme, mislim, da se bova poskusili danes zopet kopati, sedaj dopoldne, ko se zbudi in naje. Pa da vidimo...







_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 9:30:46   
naty13
Gajka če je naš fant že lenuh za papat, naj pa vsaj spančka. user posted image  No tudi pri hranjenju se je bistveno popravil - pri hitrosti mislim. user posted image

Tejka upam, da bo Eva zdrava in da nam ne pade nedelja v vodo. HB je še nekaj dni do nedelje. user posted image

Neža to je pa redek primer, da pride možek domov in je žalosten, ker otrok že spi. user posted image user posted image user posted image  Ponavadi so veseli, da spijo, da imajo potem mir. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.10.2008 9:40:40   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

[Važno, da se lahko zunaj lepi kažejo. user posted image Itak je pa pri Slovencih in tudi tistih, ki samo živijo tukaj, znan en tak šport - vse za avto in cote, doma pa lahko 7 dni/teden samo zelje in fižol natepavajo, ker v želodec nihče ne vidi... user posted image




Res je za user posted image  Saj ta mlada je že hotila na žačetku nekaj z mojim user posted image .... Apam mu je DOL visalo user posted image
Prišla je v najino stanovanje, ko sva bila najbolj user posted image  ko sva se selila... OK ni problema, vendar ni vedela, da sem tudi jaz doma in je notri stopila (moj je imel vrata odprta, ker je škatle dol nosil v klet) z njen pižamo in BREZ MODRCA in se je kar naslonila na sobno vrata. Jaz sem prišla zanjo in pozdravila...... KAKO JE SKOČILA user posted image user posted image  Sem si mislila AHA! kaj je hodilo po tvoji glavi user posted image  Moj jo sploh ni pogledal ko jo je odgovarjal (polnih rok škatle je imel in ona se hoče pogovarjat......

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




fantek ali punčka?
petja75

Če bi lahko imeli samo enega otroka in bi lahko izbrali spol, bi raje imeli fantka ali punčko?

fantek (35%)

punčka (65%)


Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!