tejkaz
|
Eva spi, Jaša pa še nekaj gode. Naty, se mi zdi, da so zaprli tisto pikapolonico v ONC-ju. Drugače pa so tam še Mass, dve otroški z oblačili ne vem kako se jima reče, ena zlatarna, Peko, Tuš, restavracija, en kafič zunaj in en notri, Matija's, neka angleška z cotami, več se jih pa ne spomnim. Ma nič posebnega, no. V vodi tudi naš ne joka. Tudi ko ga vzamemo ven in ko ga oblačimo ne. Joka potem ko je že čisto konec, preden mu obrazek namaževa in preden dobi za jest. Umazanije med in za nohti nima. Pa nimamo prav nič sterilno po stanovanju. Cebrca, vse naj naj Ivanu za obmesečnico. Pa da se končajo že ti krči. Zdaj sva se sicer odločila, da ne bova dala delati mize, vendar ste kljub temu zelo vabljeni na obisk. Zoja Miša, zakaj se pa kopate tako zgodaj? Jaša od 17.00 do 19.00 bedi, šele nato kopanje. Potem pa hranjenje in nato zaspi ko polh (no, razen danes ga nekaj sračka). IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Gajka, sem dobila info, da si včeraj govorila z možem od te "gospe", ki zmerja našo Evo z debeluško. In ja, tista hiša čudne barve je naša Hmmm, si me orng zmedla. Sem zdaj ful razmišljala, s kom sem včeraj govorila. Na sprehodu z Rokom sem samo pri Jelenu z enim moškim in žensko, ki ju ne poznam, nekaj besed spregovorila, pa še to o tem, da imajo samca zlatega prinašalca, ki je tako svetel kot naša Gaja. Sem pa očitno po tej vasi en kup ljudi zmedla s svojim španciranjem proti Kotam, ker me skoraj nihče ne pozna in niso vedeli, kdo sem in od kod sem. Ja, eni pa res nimajo kaj pametnejšega za počet kot gledat, kdo se z vozičkom sprehaja. Revčki! Jaz sem pa mislila, da me sredi travnikov in njiv nihče ne porajta... A pol ne hodiš mimo nas. To mi je pa naša mati rekla. Da je videla eno z vozičkom ki se je za cesto pogovarjala z gospodom. Živijo na vrhu klanca na levo. Zraven tiste lepe prenovljene hiše. Ko mi je opisala to vozičkarico in njen voziček, sem sklepala da si ti. Je bila menda ravno zunaj. Sta z atijem zlovešče ciprese gnojila Smo bili v Medvodah in srečamo eno sosedo. Me je prvič videla po porodu. Mi reče naj dam Jaša iz rok, da vidi kakšno postavco imam. Valda ga nisem dala stran, ker ne bom pustila da me nekdo takole ocenjuje. Pol je pa samo rekla, saj bo. In da sem se polepšala od kar nismo več v Medvodah. Da imam lepo frizurco. Hm, ne vem kaj naj si mislim. Nič, jaz moram nekaj pojest, tašča je naredila bolj švoh kosilo.