Zoja Miša
|
Hvala vam punce za nasvete . Tejkaz, zato sem jo tak čas, ker je bila pokakana in bi jo itak mogla celo spreoblečt! Gajka, pamentno razmišljaš, bom poskusila. V bistvu mi ne preostane drugega, kot da jo poskusim kopati enkrat zjutraj (to mi sicer ne odgovarja tako, ker potem ne moreve vsaj 2 uri ven), pa kasneje zvečer, pa z bolj toplo vodo, pa brez pranja las, pa...v glvnem vse variante, kar jih je bom poskusila, pa ni hudič, da ji ena ne bo všeč! Razen, če se ne umiva rada . IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Zoja Miša, ne vem, kaj naj ti svetujem . Naša se kopa cca pol ure po hranjenju, da ne poliva. Kopalnica je topla, voda pa tudi. Namilim jo zunaj, čeprav sem danes brala, da jih lahko že hladi. Naša ne joka, le gleda okoli in se me ful drži za majico. Je pa ful jokala prvič, ker je bila lačna. Ne vem, kaj tvoji ne paše. Morda ji pa samo kopanje ne paše, pa četudi so pogoji idealni. Pa Tejo sem prvič kopala zvečer in je ful jokala. Zdaj se kopava dopoldne, ko sva sami in imava mir. Poskusi spremenit uro. Če jo kopaš zvečer, jo poskusi dopoldne. Morda je zvečer preveč utrujena. Upam, da bosta kmalu obe uživali v kopanju, pa zate. Tudi jaz sem ugotovila, da nima smisla zbujat otroka, če bi jaz rada, da takrat pa takrat je. Primer. Enkrat sva jedli ob 22h in mi je spala do 4h. To je bilo ful časa nazaj in je pomenilo veliko spanja. Sem drug večer poskusla to: sem jo zbudial ob 22h. Kaj je bilo. Slaba volja, v momentu mi je na jošku zaspala in se zbudila ob 2h, kakor ponavadi. Takrat sem jo edinkrat zbudila. Mislim, da nima smisla otrokom ful vsiljevat ene ure, saj jim bije naravna ura. Vsaj tako je moje mišljenje. Ko včasih jeva in jo gledam in študiram, da nisem še nič naredila, se v tistem trenutku spomnim, da je sedaj moja prva naloga Teja. Vse ostalo pride na vrsto kasneje. Zato pa sem doma in kdaj si ne bom vzela cajta zanjo, če si ga ne bom zdaj. Sem imela še 2 strani za prebrat in vidim, da ti je že Gajka podobno povedala, pa vseeno ne grem brisat. Bella tebe punca, bi pa res rada spoznala, ker mi tvoje besede res sežejo do srca! Vilika, v Domžalih je, pa ne, ni mi še uspalo prit! Vedno je nekaj, nazadnje je bila moja joška boleča . Upam, da mi ta torek uspe, je pa na Plesni akademiji od 10-11h vsak torek. Sayuri, hvala za kavico. Kam si pa potem pobegnila? Naty, ti pa imaš rekerderje! Bravo Jošt!!! IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Vreme me sploh ne vabi danes. Se počutim kot v Ljubljani Ha, ha Neža! Saj tako grozno pa zopet ni. Včeraj smo celo imeli sonček (od 12h naprej ). Tejkaz, upam, da z Evo ni kaj hujšega! IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Jutro Eva je celo noč bruhala. Upam da je samo kaj takega pojedla in bo danes v redu. Jaša je spal do 4ih, sedaj pa še zdaj spi. Naty, vav super noč. 12 ur še Evi ne rata. Grem cunje prat Upam, da bo Evi danes mnogo bolje Cunje prat Jaz samo na vikend, ko je ta poceni štrom Jaz pa od kar sem doma, perem kar čez teden tudi. Pa cote se naberejo . Zato pa imava poračuna za 90,00 eur . Prvič, ponavadi, sva nazaj dobila. Umazanijo med prsteki in za nohteki imamo tudi mi. Pa res ne vem, kje hudiča jo stakne?! Spali kot ponavadi, od 22-4h, pa potem do 7 h in sedaj spet spančka. Glede na vreme, mislim, da se bova poskusili danes zopet kopati, sedaj dopoldne, ko se zbudi in naje. Pa da vidimo...