Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:20:40
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". . Šta ti je Baki !!!!!!!!!!! kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina Pa naravno, tebi nije potrebno da trčiš za loptom kad padne mrak Imam osećaj, da će se Baki uvrediti, pa mu šaljem Šala, ljubavi, šala. Mozda... mozda... trci sa loptom kad padne mrak.... ili ti se mozda utrnula ideja
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Bori Drljači in njegovim "Bora priča gluposti". Gluposti priča Đorđević Bora.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". . Šta ti je Baki !!!!!!!!!!! kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina Pa naravno, tebi nije potrebno da trčiš za loptom kad padne mrak Imam osećaj, da će se Baki uvrediti, pa mu šaljem Šala, ljubavi, šala. Pa dobro nije BakfarChe baš toliko picajzla. Nego, mene malo brine kako će Maroga da reaguje na ono "davljenje" njezinog mužjaka.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:25:58
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pa dobro nije BakfarChe baš toliko picajzla. Nego, mene malo brine kako će Maroga da reaguje na ono "davljenje" njezinog mužjaka. Ma ne, Maroga je kul i svesna šta ima, tako da...nemoj da brineš, ipak ona zna, da nisi ništa loše mislio.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". . Šta ti je Baki !!!!!!!!!!! kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina Pa dobro, ni ja mentalno nisam ništa zreliji od tebe ali protiv zuba vremena koji je izgleda krenuo da načinje moje tijelo ne mogu ništa.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:28:06
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". . Šta ti je Baki !!!!!!!!!!! kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina Pa dobro, ni ja mentalno nisam ništa zreliji od tebe ali protiv zuba vremena koji je izgleda krenuo da načinje moje tijelo ne mogu ništa. Ma daj ne seri brate, kakvo telooooo. 31 godina? Pa tek si fizički sazreo, al ako vreme načinje tvoju dušu e to je već nešto drugo. Pazi, rekla sam ako...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:31:33
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin nebitno.... Nego jel vi to mene ignorisete?? Kako se usudjujete !!? Sad cu da podnesem pismeni zahtev za kaznu. Svakome po dva udarca bicem!! Sto sam zajebana , a ?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:33:46
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin nebitno.... Nego jel vi to mene ignorisete?? Kako se usudjujete !!? Sad cu da podnesem pismeni zahtev za kaznu. Svakome po dva udarca bicem!! Sto sam zajebana , a ? Volim i ja tebe.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin nebitno.... Nego jel vi to mene ignorisete?? Kako se usudjujete !!? Sad cu da podnesem pismeni zahtev za kaznu. Svakome po dva udarca bicem!! Sto sam zajebana , a ? Kao, ja sam povučena, nisam baš čoporativni tip, ne volim puno ljudi na gomili, više sam introvertna, a vamo bičevi trešte. Uh, mogu da zamislim Kerbera kad prokulja ta njezina "povučena" narav.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:43:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo nemoj da nas tužiš, molim te.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:43:42
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark . Nego, mene malo brine kako će Maroga da reaguje na ono "davljenje" njezinog mužjaka. Kje je tvoja samozavest? Jaz ne vzamem vsake stvari tako...ker vem ko je....tako, da brez skrbi... Me bolj ti skrbiš in tvoja fizična kondicija.... ...ne pa moj mož... Dobro jutro, drage dame in gospod....megleno jutro, danes...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:44:27
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". . Šta ti je Baki !!!!!!!!!!! kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina Pusti coveka, nemoj da ti priredi neke "dihalne vaje" da vidimo koliko si ti u kondiciji Imam ti ja kondicije da me vidiš kad počnem da trčim po one moje dve malecke sva moja kondicija izadje u pravom svetlu
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:46:56
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin nebitno.... Nego jel vi to mene ignorisete?? Kako se usudjujete !!? Sad cu da podnesem pismeni zahtev za kaznu. Svakome po dva udarca bicem!! Sto sam zajebana , a ? s/quote] Kao, ja sam povučena, nisam baš čoporativni tip, ne volim puno ljudi na gomili, više sam introvertna, a vamo bičevi trešte. Uh, mogu da zamislim Kerbera kad prokulja ta njezina "povučena" narav. Čekaj malo Baki Mišek kuva kafu pa sad kad se vrati videćeš kako bije i piše
< Sporočilo je popravil sneška_ -- 23.10.2008 8:49:27 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:47:43
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark . Nego, mene malo brine kako će Maroga da reaguje na ono "davljenje" njezinog mužjaka. Kje je tvoja samozavest? Jaz ne vzamem vsake stvari tako...ker vem ko je....tako, da brez skrbi... Me bolj ti skrbiš in tvoja fizična kondicija.... ...ne pa moj mož... Dobro jutro, drage dame in gospod....megleno jutro, danes... Ja, res je čudno in temno, ampak kar toplo. Vsaj meni. Grem si po kavo počasi...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:50:03
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz pijem že drugo...da lahko vsaj koliko toliko normalno funkcioniram ...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:50:52
|
|
|
|
sneška_
|
Što mi danas ne ide copy paste pa citiranje Izgleda da je magla pa kiša kriva zato
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:52:00
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark . Nego, mene malo brine kako će Maroga da reaguje na ono "davljenje" njezinog mužjaka. Kje je tvoja samozavest? Jaz ne vzamem vsake stvari tako...ker vem ko je....tako, da brez skrbi... Me bolj ti skrbiš in tvoja fizična kondicija.... ...ne pa moj mož... Dobro jutro, drage dame in gospod....megleno jutro, danes... Dobro jutro Marogica I moja je danas od ujutru druga kafa
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:53:24
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ I moja je danas od ujutru druga kafa Samo tvoja je najbrž turška ....moja pa ne...ne znam je kuhati....pa jo imam tako rada....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:55:00
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ I moja je danas od ujutru druga kafa Samo tvoja je najbrž turška ....moja pa ne...ne znam je kuhati....pa jo imam tako rada.... Daj Marogica nehaj, res al kaj? Jaz pa sem cel čas mislila, da ne maraš turške kave...pa daj, naslednjič ko se vidima, ti poažem kako ajnfoh je tooooo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:56:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Me bolj ti skrbiš in tvoja fizična kondicija... Pa da ti nešto rečem, da smanjim tvoju brigu. Danas sam na posao otišo paciklom.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:57:35
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Daj Marogica nehaj, res al kaj? Jaz pa sem cel čas mislila, da ne maraš turške kave...pa daj, naslednjič ko se vidima, ti poažem kako ajnfoh je tooooo. Res. Moja mati je imela že skoz tisti "filter-avtomat" doma....sama sem ga kasneje tudi kupila....sedaj ša imam "pravi" kavni avtomat....tako, da mi ni bilo nikoli potrebno turške kuhati oz. se je naučiti kuhati....mi je tudi zjutraj bolj enostavno samo gumb stisniti...priznam...Jo pa z užitkom spijem, če jo kje dobim...res...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:58:49
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Me bolj ti skrbiš in tvoja fizična kondicija... Pa da ti nešto rečem, da smanjim tvoju brigu. Danas sam na posao otišo paciklom. Me veseli...zate...in sem ponosna nate....sebe zjutraj ne bi na kolo spravila...priznam..
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:00:05
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ I moja je danas od ujutru druga kafa Samo tvoja je najbrž turška ....moja pa ne...ne znam je kuhati....pa jo imam tako rada.... Ade ti pridi k meni na kurs za kavo . _Bom te naučila da je narediš a dela je samo 5 do 10 min za eno kavo .Džezva,slador ,kava pa če hočeš v njo mleko
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Opet tema o kuhinji. Čekam da promjenite temu, pa ću da se vratim.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Me veseli...zate...in sem ponosna nate.... Kako mi titrate one dvije kuglice. Blago meni.
|
|
|
KAKO SE JE ZAČEL POROD?MURENKAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?popadki (
65%)
odtekla mi je voda (
35%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!