Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:39:24
|
|
|
|
ssevin
|
Šta se to danas dešava s nama? Jel mi to ostali bez ideja? Ajde ljudi, pa nećemo valjda da radimo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajde ljudi, pa nećemo valjda da radimo. Žena od akcije. Kako mi se sviđa takva spontanost. Izgleda su se povukli da nas ostave same.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:48:05
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ajde ljudi, pa nećemo valjda da radimo. Žena od akcije. Kako mi se sviđa takva spontanost. Izgleda su se povukli da nas ostave same. Misliš? Može bit. I šta ćemo sad?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:48:28
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Šta se to danas dešava s nama? Jel mi to ostali bez ideja? Ajde ljudi, pa nećemo valjda da radimo. Jebi ga....jaz moram...moram biti ob 10.00 v piceriji...se tipkamo zvečer..
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:50:10
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Šta se to danas dešava s nama? Jel mi to ostali bez ideja? Ajde ljudi, pa nećemo valjda da radimo. Jebi ga....jaz moram...moram biti ob 10.00 v piceriji...se tipkamo zvečer.. Vem, ti si ultra pridna, se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:52:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ajde ljudi, pa nećemo valjda da radimo. Žena od akcije. Kako mi se sviđa takva spontanost. Izgleda su se povukli da nas ostave same. Misliš? Može bit. I šta ćemo sad? Pa... ajde da pričamo. Kakvo je vrijeme kod tebe?
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 23.10.2008 9:54:05 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:58:14
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ajde ljudi, pa nećemo valjda da radimo. Žena od akcije. Kako mi se sviđa takva spontanost. Izgleda su se povukli da nas ostave same. Misliš? Može bit. I šta ćemo sad? Pa... ajde da pričamo. Kakvo je vrijeme kod tebe? Popravljao si poruku? Sigurno si imao u mislima nešto drugo. Vreme? Bez veze, tmurno. Upalila svetlo u kancelariji.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 9:59:00
|
|
|
|
ssevin
|
Joj, zaboravila da uzvratim pitanje? Bicikla na sigurnom? Jesi zaključao tip top?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Joj, zaboravila da uzvratim pitanje? Bicikla na sigurnom? Jesi zaključao tip top? Nikad ga ne zaključavam ispred firme. Na sigurnom je a i ne vjerujem da postoji budala, osim mene, koja vozi kabriolet po kiši.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Popravljao si poruku? Samo sam dodao pitanje o vremenu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:06:46
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Joj, zaboravila da uzvratim pitanje? Bicikla na sigurnom? Jesi zaključao tip top? Nikad ga ne zaključavam ispred firme. Na sigurnom je a i ne vjerujem da postoji budala, osim mene, koja vozi kabriolet po kiši. Što ludje, to bolje.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:07:06
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Popravljao si poruku? Samo sam dodao pitanje o vremenu. Jel bi još nešto da dodaš?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Opet ti počinješ. Imala bi gospođica možda nešto da doda? Na temu vremena, recimo. Aj` sa mnom u Beograd 27.12.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:14:31
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Aj` sa mnom u Beograd 27.12. Dogovoreno, ionako sam sama taj dan i još par sledećih.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Aj` sa mnom u Beograd 27.12. Dogovoreno, ionako sam sama taj dan i još par sledećih. OK, javi mi se na mobilni da se dogovorimo. `Le sad ostale...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:23:26
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Aj` sa mnom u Beograd 27.12. Dogovoreno, ionako sam sama taj dan i još par sledećih. OK, javi mi se na mobilni da se dogovorimo. `Le sad ostale... Ima vremena, dogovorićemo se. Da ne ispadne, da na kraju svi putujemo zajedno?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne ispadne, da na kraju svi putujemo zajedno? Samo nas dvoje. Ali moraćeš da smanjiš rečitost u kolima, ne volim kad mi neko stalno zvrnda na uvce. Ili idemo bicikljićem?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:34:03
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da ne ispadne, da na kraju svi putujemo zajedno? Samo nas dvoje. Ali moraćeš da smanjiš rečitost u kolima, ne volim kad mi neko stalno zvrnda na uvce. Ili idemo bicikljićem? Ja nemam bajs. Ti samo vozi, ja ću lagano da se opustim i uživam.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
A onaj burek sutra kod tebe poslije posla, jel još važi? `Oćeš ti da nabaviš ili ja da ga dojitim usput?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:35:06
|
|
|
|
ssevin
|
Ej, jel to idemo na službeni put?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ej, jel to idemo na službeni put? A-a, privatno. Vodim te da doživiš novo muzičko iskustvo, da upoznaš nove glazbene dimenzije van turbo folka.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 10:50:32
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ej, jel to idemo na službeni put? A-a, privatno. Vodim te da doživiš novo muzičko iskustvo, da upoznaš nove glazbene dimenzije van turbo folka. Dobro, ti meni muzičko iskustvo, ja tebi neko drugo, važi. A zašto ti misliš, da je ne znam ništa drugo osim tog folka?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ej, jel to idemo na službeni put? A-a, privatno. Vodim te da doživiš novo muzičko iskustvo, da upoznaš nove glazbene dimenzije van turbo folka. Dobro, ti meni muzičko iskustvo, ja tebi neko drugo, važi. A zašto ti misliš, da je ne znam ništa drugo osim tog folka? Pa nisam stekao utisak da slušaš išta drugo osim toga. Izviniću ti se ako sam pogrešno shvatio.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Čekaj, za onaj burek nisi potvrdila.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro, ti meni ... iskustvo, ja tebi neko drugo, važi I sad ja naivčina, obični sucker, treba tebe da pitam koje, jeli? Ma, ni slučajno... Koje?
|
|
|
strah pred porodomnataly33prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovoretežje (
12%)
lažje (
73%)
enako (
15%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!