Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:26:20
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Čekaj, za onaj burek nisi potvrdila. Pa dobro, to je isto ko da bi se sreli na igralištu zar ne?Ništa strašno, ono kao ludi prolaznici. A s druge strane, to baš i ne liči na mene. Znači sutra popijemo jogurt, pojedemo burek i pravac kući, važi? Al na brzinu, ispred pekare, onako bratski i prijateljski.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Čuj nje, bratski. Sestro, bio je dogovor da se nađemo kot tebe ali dobro, nema veze. I jogurt se jede na kraju.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:31:20
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Čuj nje, bratski. Sestro, bio je dogovor da se nađemo kot tebe ali dobro, nema veze. I jogurt se jede na kraju. Prvi put čujem. Kod mene smo sledeće nedelje, ako vreme dozvoli. Znala sam ja, da ne smeš da staneš ni ispred pekare sa mnom, al nema veze, baš simpatično s tvoje strane.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvi put čujem Igraj igru.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:40:54
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Prvi put čujem Igraj igru. Ja znam, da ti moraš mene da vidiš kako bi prestao, da misliš na mene, ali ja baš zbog toga ne želim, da me vidiš, jer tad će ti biti još gore. Al izbor je tvoj, nemoj da kažeš da te nisam upozorila. Ja samo želim, da te poštedim težkih muka.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
da misliš na mene Tek je ovo neskromno. Al` si bar u pravu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:48:22
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark da misliš na mene Tek je ovo neskromno. Al` si bar u pravu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 11:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja samo želim, da te poštedim težkih muka. Jako pretenciozno. Ili postoji istinska ljepota koje si izgleda jako svjesna ili iskrivljena odnosno idelistička slika o sebi.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:02:13
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ja samo želim, da te poštedim težkih muka. Jako pretenciozno. Ili postoji istinska ljepota koje si izgleda jako svjesna ili iskrivljena odnosno idelistička slika o sebi. Ili je nešto treće...uostalom to se tako kaže. Al moraš da znaš, da želim i sebe da poštedim muka...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tvoje pošteđivanje mene od teških muka bazira na onome što vidiš u ogledalu. A na osnovu čega želiš sebe da poštediš istih muka?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala digresija - nekad je postojao dialog Misek-Bakfark. U šta se ovo izvitoperilo. Moderatori zaključavajte, ko Boga vas molim.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 23.10.2008 12:38:22 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:42:09
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mala digresija - nekad je postojao dialog Misek-Bakfark. U šta se ovo izvitoperilo. Moderatori zaključavajte, ko Boga vas molim. E o tome pričam, žao mi je što sam ušla u tvoj teritorij i sve pokvarila. Misek spašavaj ovo sve.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
E o tome pričam Ne, ne pričaš ti o tome, ti si mi dužna odgovor.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
žao mi je što sam... U to sumnjam.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:49:04
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark E o tome pričam Ne, ne pričaš ti o tome, ti si mi dužna odgovor. Neću da odgovaram na nešto što jedino može da se kaže delima a ne rečima. Ajde Misek spašavaj ovo ludilo molim te, ili ti sneškaaa, Maroga ne može...a Baki i ja ne želimo, zasad.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:49:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark žao mi je što sam... U to sumnjam. I tu si u pravu, naravno da mi nije žao.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da je ovo jedan predivni trip i da nama putovanje do Beograda uopšte nije potrebno. Hvala klincu što Slovenčeki ne razumiju ovaj naš bangladešanski jezik, jer mogu samo da nam zavide. Čast izuzecima naravno.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 12:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajde Misek spašavaj ovo ludilo molim te, ili ti sneškaaa Nemoj slučajno neko da upadne!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 13:01:35
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ajde Misek spašavaj ovo ludilo molim te, ili ti sneškaaa Nemoj slučajno neko da upadne! Zašto da ne???!!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 13:13:43
|
|
|
|
Misek
|
. IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin nebitno.... Nego jel vi to mene ignorisete?? Kako se usudjujete !!? Sad cu da podnesem pismeni zahtev za kaznu. Svakome po dva udarca bicem!! Sto sam zajebana , a ? Kao, ja sam povučena, nisam baš čoporativni tip, ne volim puno ljudi na gomili, više sam introvertna, a vamo bičevi trešte. Uh, mogu da zamislim Kerbera kad prokulja ta njezina "povučena" narav. Pa nisam coporativni tip. Jedino ne znam odakle ti da sam introvertirana osoba, niti sam povucena
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 13:16:07
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Pusti coveka, nemoj da ti priredi neke "dihalne vaje" da vidimo koliko si ti u kondiciji Imam ti ja kondicije da me vidiš kad počnem da trčim po one moje dve malecke sva moja kondicija izadje u pravom svetlu Ti imas nadprosecno razvijena pljucna krila tj. airbagove - pa ti je lakse...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 13:16:57
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ I moja je danas od ujutru druga kafa Samo tvoja je najbrž turška ....moja pa ne...ne znam je kuhati....pa jo imam tako rada.... Onda dodji kod mene u goste. Kuva se fantasticna turska kahfa
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 13:18:43
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Me veseli...zate...in sem ponosna nate.... Kako mi titrate one dvije kuglice. Blago meni. Ispade dzamlije (frnikule), da bar rece loptice za golf pa ajde de al ovako... pih...
< Sporočilo je popravil Misek -- 23.10.2008 13:23:36 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 13:22:29
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mala digresija - nekad je postojao dialog Misek-Bakfark. U šta se ovo izvitoperilo. Moderatori zaključavajte, ko Boga vas molim. Ne igraj se glavom na ramenima. kakvo crno zakljucavanje... Ja sam tu u prvom redu, gledam pretstavu i smejuljim se i bas me zanima nastavak...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 13:24:44
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ajde Misek spašavaj ovo ludilo molim te, ili ti sneškaaa Nemoj slučajno neko da upadne! Picim ja dalje, samo vi nastavite.... Tipkamo se popodne
|
spanje 1hruškaKdaj je vaš otrok začel spati 1x na dan?9 mesecev (
37%)
1 leto (
28%)
1 leto in pol (
15%)
kasneje (
19%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!