Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 16:09:13
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Misek je jedna veeeeelika zagonetka. A, Miseku! Kad dodje vreme razotkricu vam sve zagonetke... pa cete da vidite da je u sustini sve vrlo jednostavno...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 22:29:49
|
|
|
|
Misek
|
Aljo ljudovi jeste zivi??? ssevin nisi valjda fokicu.... pojela za veceru...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 22:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mane dilju čerasve!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 23:15:51
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Mane dilju čerasve! A ti nisi ljudov?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 23:25:47
|
|
|
|
Marogica
|
Dober večer
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 23:26:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 23:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Idemo blabla pa onda hrrrrrrr-fijuuuuuuuuuuuu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 23:31:47
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz trenutno jem....šele potem pride na vrsto hrrrrrrrrr.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 23:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja večeras ne **** `ranu. Upravo doš`o s fudbala, igro nakon pitaj ti qrac kolko mjeseci i izbedačio se totalno. Ne`am snage, ne`am kondicije, nikakav sam u šutu, dodavanje katastrofa, noge me jedva drže, znojim se ko da me neko vodom poljeva odozgo, o pulsu ne bi da trošim riječi... Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". I riješim, da ću morati počet pod hitno da nabijam kondiciju. Shvatio sam da u ovom taloženju viška testosterona leži čitav problem ovog čovječanstva.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 22.10.2008 23:38:30 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 23:48:36
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ne`am snage, ne`am kondicije, nikakav sam u šutu, dodavanje katastrofa, noge me jedva drže, znojim se ko da me neko vodom poljeva odozgo, o pulsu ne bi da trošim riječi... Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". Pa fant moj dragi...koliko pa si ti star? Začni resno razmišljati in predvsem delati na tem... Moj možek bo februarja 49, pa mu ne pravim kar tako Tiger.... Je pa res, da hokej igra že 22 let, vsak teden vsaj enkrat... In "Tiger" je rezultat...dragi moj... Tako, da nič še ni zamujeno.....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 0:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ovih dana sam posebno zaljubljen u ovu http://www.youtube.com/watch?v=NNbLvtgc1Is pjesmu, ali nije to ni toliko bitno, primjetio sam jednu malu sitnicu, jedan detalj koji mi posebno privlači pažnju. Sad, znam da nećete biti baš ushićene kad vas budem upozorio da pogledate snimak, radi se naime o pogledu na za vas ne baš ideal nečeg čemu bi trebalo da se divite... Govorim o srednjoj od one tri ljepotice back vokalistkinja što bendu daju podršku... Dakle obratite pažnju na srednju, plavu ženu... Koja ljepota! Kakav osmjeh, kakva energija, kakva pozitiva, kakva sreća, koja erotika!!! EROTIKA glavom i bradom! Ovako nešto strastveno, nježno, lepršavo, senzualno, veselo duuuugo nisam vidjeo. Ta žena kao da je upila svu ljubav ovog svijeta i sada je velikodušno nudi drugima. Prelijep performans, zaista.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 0:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
In "Tiger" je rezultat Pazi, draga moja Maroga, razlika između mene i tvog dragog je ogromna. Ja sam ipak fokica, a ne tigar. I tako treba da ostane. A tvom dragom slobodno kaži da je dosta bilo mačo kurčenja i dokazivanja da na njega još može da se računa. Ne može brate da bude toliko naporan za ovaj svijet. Neka fino okači klizaljke o klin a led prepusti mlađima. Mislim, red je.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 5:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Au, ja bih sa radošću ovo gore da editujem ali ne ide. Marogica, možda sam ipak bio malo preoštar do tvog dragog. Izvini mu se u moje ime.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 6:31:53
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Aljo ljudovi jeste zivi??? ssevin nisi valjda fokicu.... pojela za veceru... Dobro jutrooo narode Misek, šta da ti kažem, šta da te slažem...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 6:34:47
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Au, ja bih sa radošću ovo gore da editujem ali ne ide. Tačno, tačno. Neke stvari ne mogu da se brišu tek tako, zar ne?..
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 7:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Au, ja bih sa radošću ovo gore da editujem ali ne ide. Tačno, tačno. Neke stvari ne mogu da se brišu tek tako, zar ne?.. Nisam siguran da znam na šta aludiraš? Ovo što je sad, za tren će postati prošlost.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 7:57:30
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nisam siguran da znam na šta aludiraš? Ovo što je sad, za tren će postati prošlost. Ne apelujem ninašta, to je samo jednostavna i prosta rečenica, koja kaže, da neke stvari ne možeš da brišeš tek tako. Važi?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:03:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ej, vi, bivši bratje in sestre ... jaz se pa pravkar smejim Bori Drljači in njegovim "Bora priča gluposti".
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:09:14
|
|
|
|
sneška_
|
Dobro jutro devojke i momci
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:10:51
|
|
|
|
sneška_
|
Baki je tu, Sevin takođe samo još Mišekl fali . Gde li se je sakrila ili je još uvek pod jorgan planinu
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:12:44
|
|
|
|
sneška_
|
Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". . Šta ti je Baki !!!!!!!!!!! kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina
< Sporočilo je popravil sneška_ -- 23.10.2008 8:13:28 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:15:37
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". . Šta ti je Baki !!!!!!!!!!! kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina Pa naravno, tebi nije potrebno da trčiš za loptom kad padne mrak Imam osećaj, da će se Baki uvrediti, pa mu šaljem Šala, ljubavi, šala.
< Sporočilo je popravil ssevin -- 23.10.2008 8:17:45 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:18:19
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Dobro jutro devojke i momci Dobar jutar damen und heren Opet maglovito jutro u nasem gradu...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 23.10.2008 8:19:18
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?". . Šta ti je Baki !!!!!!!!!!! kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina Pusti coveka, nemoj da ti priredi neke "dihalne vaje" da vidimo koliko si ti u kondiciji
|
katana37*2 (
81%)
(
19%)
Število vseh glasov: 155Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!