|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk...
22.10.2008 16:09:13   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Misek je jedna veeeeelika zagonetka. A, Miseku! 

Kad dodje vreme razotkricu vam sve zagonetke... pa cete da vidite da je u sustini sve vrlo jednostavno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
22.10.2008 22:29:49   
Misek
Aljo ljudovi jeste zivi???

ssevin nisi valjda fokicu.... user posted image  pojela za veceru...user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
22.10.2008 22:48:50   
Anonimen
Mane dilju čerasve!

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
22.10.2008 23:15:51   
Misek

Mane dilju čerasve!

A ti nisi ljudov? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.10.2008 23:25:47   
Marogica
Dober večeruser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
22.10.2008 23:26:23   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
22.10.2008 23:27:49   
Anonimen
Idemo blabla pa onda hrrrrrrr-fijuuuuuuuuuuuu.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
22.10.2008 23:31:47   
Marogica
Jaz trenutno jem....šele potem pride na vrsto hrrrrrrrrr.

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
22.10.2008 23:37:37   
Anonimen
Ja večeras ne **** `ranu. Upravo doš`o s fudbala, igro nakon pitaj ti qrac kolko mjeseci i izbedačio se totalno. Ne`am snage, ne`am kondicije, nikakav sam u šutu, dodavanje katastrofa, noge me jedva drže, znojim se ko da me neko vodom poljeva odozgo, o pulsu ne bi da trošim riječi... Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?".

I riješim, da ću morati počet pod hitno da nabijam kondiciju. Shvatio sam da u ovom taloženju viška testosterona leži čitav problem ovog čovječanstva.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 22.10.2008 23:38:30 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
22.10.2008 23:48:36   
Marogica

Ne`am snage, ne`am kondicije, nikakav sam u šutu, dodavanje katastrofa, noge me jedva drže, znojim se ko da me neko vodom poljeva odozgo, o pulsu ne bi da trošim riječi... Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?".

Pa fant moj dragi...koliko pa si ti star? user posted image   Začni resno razmišljati in predvsem delati na tem... Moj možek bo februarja 49, pa mu ne pravim kar tako Tiger....user posted image  Je pa res, da hokej igra že 22 let, vsak teden vsaj enkrat... In "Tiger" je rezultat...dragi moj...user posted image

Tako, da nič še ni zamujeno.....

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
23.10.2008 0:04:38   
Anonimen
Ovih dana sam posebno zaljubljen u ovu http://www.youtube.com/watch?v=NNbLvtgc1Is pjesmu, ali nije to ni toliko bitno, primjetio sam jednu malu sitnicu, jedan detalj koji mi posebno privlači pažnju. Sad, znam da nećete biti baš ushićene kad vas budem upozorio da pogledate snimak, radi se naime o pogledu na za vas ne baš ideal nečeg čemu bi trebalo da se divite... Govorim o srednjoj od one tri ljepotice back vokalistkinja što bendu daju podršku... Dakle obratite pažnju na srednju, plavu ženu...

Koja ljepota! Kakav osmjeh, kakva energija, kakva pozitiva, kakva sreća, koja erotika!!! EROTIKA glavom i bradom! Ovako nešto strastveno, nježno, lepršavo, senzualno, veselo duuuugo nisam vidjeo. Ta žena kao da je upila svu ljubav ovog svijeta i sada je velikodušno nudi drugima.

Prelijep performans, zaista.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
23.10.2008 0:09:36   
Anonimen
In "Tiger" je rezultat

Pazi, draga moja Maroga, razlika između mene i tvog dragog je ogromna. Ja sam ipak fokica, a ne tigar. I tako treba da ostane.

A tvom dragom slobodno kaži da je dosta bilo mačo kurčenja i dokazivanja da na njega još može da se računa. Ne može brate da bude toliko naporan za ovaj svijet. Neka fino okači klizaljke o klin a led prepusti mlađima. Mislim, red je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
23.10.2008 5:48:52   
Anonimen
Au, ja bih sa radošću ovo gore da editujem ali ne ide. Marogica, možda sam ipak bio malo preoštar do tvog dragog. Izvini mu se u moje ime.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
23.10.2008 6:31:53   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Aljo ljudovi jeste zivi???

ssevin nisi valjda fokicu.... user posted image  pojela za veceru...user posted image

Dobro jutrooo narode user posted image    Misek, šta da ti kažem, šta da te slažem...user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.10.2008 6:34:47   
ssevin

Au, ja bih sa radošću ovo gore da editujem ali ne ide.

Tačno, tačno. Neke stvari ne mogu da se brišu tek tako, zar ne?..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
23.10.2008 7:19:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Au, ja bih sa radošću ovo gore da editujem ali ne ide.

Tačno, tačno. Neke stvari ne mogu da se brišu tek tako, zar ne?..user posted image

Nisam siguran da znam na šta aludiraš? Ovo što je sad, za tren će postati prošlost.

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
23.10.2008 7:57:30   
ssevin

Nisam siguran da znam na šta aludiraš? Ovo što je sad, za tren će postati prošlost.

Ne apelujem ninašta, to je samo jednostavna i prosta rečenica, koja kaže, da neke stvari ne možeš da brišeš tek tako. Važi?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
23.10.2008 8:01:54   
Anonimen
Aha.

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.10.2008 8:03:24   
Kerensa*
Ej, vi, bivši bratje in sestre user posted image ... jaz se pa pravkar smejim Bori Drljači in njegovim "Bora priča gluposti". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
23.10.2008 8:09:14   
sneška_
Dobro jutro  devojke i momci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
23.10.2008 8:10:51   
sneška_
Baki je tu, Sevin takođe samo još Mišekl fali . Gde li se je sakrila user posted image user posted image user posted image  ili je još uvek pod jorgan planinu   

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
23.10.2008 8:12:44   
sneška_
Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?".
.

Šta ti je Baki !!!!!!!!!!!

kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sneška_ -- 23.10.2008 8:13:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
23.10.2008 8:15:37   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_

Stanem ja onako, stavim prst na čelo i mislim si:"Ma omatorio si ti čovječe, tricetjedna ti je godina, koji ćeš ti moj s ovim klincima...?".
.

kako omatorio.Nemoj molim te tu smo generacija ja se osećam kao da sam u dvadest godina  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa naravno, tebi nije potrebno da trčiš za loptom kad padne mrak user posted image

Imam osećaj, da će se Baki uvrediti, pa mu šaljem user posted image   Šala, ljubavi, šala.

< Sporočilo je popravil ssevin -- 23.10.2008 8:17:45 >

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
23.10.2008 8:18:19   
Misek

Dobro jutro  devojke i momci user posted image user posted image user posted image

Dobar jutar damen und heren user posted image user posted image user posted image

Opet maglovito jutro u nasem gradu...

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
23.10.2008 8:19:18   
Misek

.

Pusti coveka, nemoj da ti priredi neke "dihalne vaje" da vidimo koliko si ti u kondiciji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

katana37*2

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!