Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko značenja može da ima "privatni smještaj"? Ali pošto nećeš više o lokacijama, na žalost istu ne možeš da biraš.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:22:44
|
|
|
|
ssevin
|
Pa verujem da si ti privatan smeštaj već odavno izabrao i rezervisao, tako da ja stvarno tu nemam baš neki izbor. Mada meni je mb sasvim ok.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Pa verujem da si ti privatan smeštaj već odavno izabrao i rezervisao, tako da ja stvarno tu nemam baš neki izbor. Mada meni je mb sasvim ok. Neka bude MB. A sad BakfarChe mora nešto i da uradi...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako niko, pa čak ni Ssevin, nije primjetio da se tu zapravo radi o čisto kukavičkoj reakciji. Povlačenje u trenutku kad treba da se krene u akciju. E moj BakfarChe, niki ti muškarac nijesi...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:46:50
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kako niko, pa čak ni Ssevin, nije primjetio da se tu zapravo radi o čisto kukavičkoj reakciji. Povlačenje u trenutku kad treba da se krene u akciju. E moj BakfarChe, niki ti muškarac nijesi... Ne, ne nisi ti kukavica, samo si dovoljno pametan, da znaš s kakvim ne treba da se petljaš.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:50:56
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark On jadan Da me ipak nisi malo podcjenila? Covek se zauzme za tebe, a ti odma da te podcenjuje. Jebote jarane oladi malo Ti si nasa fokica, a to nije bezveze
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:53:00
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišek si ti tu negde ? Ćutiš nešto ćutiš Zivkam inspekcije. Ima nesto da se zalim.... Šta to bi? Na koju inspekciju? Kreteni bi nesto da spricaju nekim otrovima po stanu, dete mi bolesno, a oni mi tvrde da je bezveze da trazim sigurnosni list za otrov. Ima da ih tuzim!! Sve ima da ih tuzim, ako ne dobijem taj sigurnosni list!!!!!
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:54:10
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišek si ti tu negde ? Ćutiš nešto ćutiš Zivkam inspekcije. Ima nesto da se zalim.... Šta to bi? Na koju inspekciju? Kreteni bi nesto da spricaju nekim otrovima po stanu, dete mi bolesno, a oni mi tvrde da je bezveze da trazim sigurnosni list za otrov. Ima da ih tuzim!! Sve ima da ih tuzim, ako ne dobijem taj sigurnosni list!!!!! Uuffff evo agresije koju je Baki tražio Ne daj se Misek, ne daj se!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišek si ti tu negde ? Ćutiš nešto ćutiš Zivkam inspekcije. Ima nesto da se zalim.... Šta to bi? Na koju inspekciju? Kreteni bi nesto da spricaju nekim otrovima po stanu, dete mi bolesno, a oni mi tvrde da je bezveze da trazim sigurnosni list za otrov. Ima da ih tuzim!! Sve ima da ih tuzim, ako ne dobijem taj sigurnosni list!!!!! Zaeban neki karakter.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:56:22
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uuffff evo agresije koju je Baki tražio Ne daj se Misek, ne daj se! darling, do agresije jos nije doslo. Kad misek postane agresivno bice, leti perje uzduz i popreko. tada vise nisu u pitanju inspekcije i tuzbe vec dolazi do
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
agresije koju je Baki tražio IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišek si ti tu negde ? Ćutiš nešto ćutiš Zivkam inspekcije. Ima nesto da se zalim.... Šta to bi? Na koju inspekciju? Kreteni bi nesto da spricaju nekim otrovima po stanu, dete mi bolesno, a oni mi tvrde da je bezveze da trazim sigurnosni list za otrov. Ima da ih tuzim!! Sve ima da ih tuzim, ako ne dobijem taj sigurnosni list!!!!! Uuffff evo agresije koju je Baki tražio Ne daj se Misek, ne daj se! Nisam ja tražio agresiju nego tebe u agresivnom stanju.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 22.10.2008 13:59:45 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:57:17
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uuffff evo agresije koju je Baki tražio Ne daj se Misek, ne daj se! darling, do agrsije jos nije doslo. Kad misek postane agresivno bice, leti perje uzduz i popreko. tada vise nisu u pitanju inspekcije i tuzbe vec dolazi do To nam je zbog horoskopskog znaka, znam ja to
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:59:39
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin To nam je zbog horoskopskog znaka, znam ja to I ti si blizanac? Znaci ako sednemo nas dve na kafu, to je ko da smo najmanje cetvoro za stolom
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:00:13
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nisam ja tražio agresiju nego tebe u agresivnom stanju. Pa otom potom.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:01:07
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin To nam je zbog horoskopskog znaka, znam ja to I ti si blizanac? Znaci ako sednemo nas dve na kafu, to je ko da smo najmanje cetvoro za stolom Tako nekako, da.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram da priznam da se težko suzdržavam da Ssevina ne kontaktujem na ZS. Ali ne mogu ponos da ubijedim nikako. Možda bi Ssevin lakše, mada i tu bi opet imao sukob sa istim.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
U`vatili se nas dvoje u kolce, pa nikako da prestane igra.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:23:26
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Moram da priznam da se težko suzdržavam da Ssevina ne kontaktujem na ZS. Ali ne mogu ponos da ubijedim nikako. Možda bi Ssevin lakše, mada i tu bi opet imao sukob sa istim. Nemoj ni u snu da mi šalješ ZS, to ne volim. Ja izlazim u subotu, pa ćeš moći da mi kažeš lično i pitaš sve što te zanima. Ja sam slobodna i nemam od nikog ni šta da krijem. A ti znaš šta radiš, mada ja znam da ipak ne znaš.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Moraću da upotrijebim onu staru Misekovu... Sereš sestro, sereš ko foka!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:26:15
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uuffff evo agresije koju je Baki tražio Ne daj se Misek, ne daj se! darling, do agresije jos nije doslo. Kad misek postane agresivno bice, leti perje uzduz i popreko. tada vise nisu u pitanju inspekcije i tuzbe vec dolazi do Pa tako prijatna mila i pametna žena. Mišek Mišek
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:31:44
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Moraću da upotrijebim onu staru Misekovu... Sereš sestro, sereš ko foka! Ja stvarno više ne znam o čemu ti to. Ma bolje i da ne znam.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:32:13
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Uuffff evo agresije koju je Baki tražio Ne daj se Misek, ne daj se! darling, do agresije jos nije doslo. Kad misek postane agresivno bice, leti perje uzduz i popreko. tada vise nisu u pitanju inspekcije i tuzbe vec dolazi do Pa tako prijatna mila i pametna žena. Mišek Mišek Ko je blizanac, blizanac je!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 14:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Misek je jedna veeeeelika zagonetka. A, Miseku!
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 22.10.2008 14:35:29 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 16:07:22
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Nemoj ni u snu da mi šalješ ZS, to ne volim. Ja izlazim u subotu, pa ćeš moći da mi kažeš lično i pitaš sve što te zanima. Ja sam slobodna i nemam od nikog ni šta da krijem. A ti znaš šta radiš, mada ja znam da ipak ne znaš. Ovo me ostavilo bez komentara. Jedino sto mogu da izcupam iza zuba je: aaauuuuu jebote....
< Sporočilo je popravil Misek -- 22.10.2008 16:09:36 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 16:08:12
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Pa tako prijatna mila i pametna žena. Mišek Mišek Ti ko da imas ugovor sa Belinkom... farbas i farbas... pa mojne mene
|
ŽeljebučiKaj si trenutno najbolj želiš?Zdravja, sreče, ljubezni. (
69%)
Denarja, finančne brezskrbnosti, konca recesije. (
14%)
Snega. (
6%)
Dopusta in brezskrbnosti. (
5%)
Tišine. (
3%)
Nore žurke. (
2%)
Število vseh glasov: 293Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!