|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
22.10.2008 22:11:45   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

teo pa zdaj bruha vse, kar pojeuser posted image . pa še tko e samo doji, ampak zvečer mu dam mlečno kašico in jo je po minuti izbruhal, potem se je pa spet ok počutil.  je možno, da je to od enormne količine fiziološke, ki jo zlivam v njegov nosek??

Možno je, da je to od sluzi iz nosu, ne od fiziološke. Je pa tudi možno, da ima tako virozo, ker to sedaj razsaja, pravi naša P. Drugi možni znaki so še: driska, neješčnost, izpuščaji, izcedek iz nosu, vročina in najbrž še kaj. Ni nujno, da ima vse znake. Moj je imel: vročino, izpuščaje, bolj lepljivo blato, izcedek iz nosu, neješčnost, povrhu pa še razdražena ušesa. Na srečo ni bilo tako hudo, da bi rabil še ene AB za ušesa. 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.10.2008 22:19:13   
Alina_alin
NINA, BOR, LAN -  vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vanili,
jaz ne bi šla v bazen. Na dopust pa ja, kljub ab.
igrače, pri nas zvečer pride muca copatarica (igračkarica), ki odnese vse igračke, ki niso pospravljene. Obiskuje nas, odkar je malčica stara 2,5 leti - in pali. Pred večernim kopanjem samo  omenimo to gospo in že hitimo pospravljat. No, seveda nimamo popredalčkano, ampak v zaboj in predale nametane. Igrače pa jaz malo menjujem: jih pospravim na nedoseg otrokom v 1 škatlo, vsake tolko pa zamenjam.
govor- vaši otročkiže ful govorijo. Naša mama, ata, potem pa fertik. Hm?
Vanili, alergija na ab- Tjaša je 3. dan dobila pikice po celem telesu. Najverjetneje alergija na ab, smo prekinili po navodilih P - lahko pa da je bila 6.bolezen. (pikice 3.dan).
Vanili- super za Teotka, da je bolje. To, da izkašljuje, je že dober znak. Nisem navdušenka ab, ampak pri vas bi ga po moje res morali že dobit, se strinjam z Lane31.
Zala, Teo, Jernej,  samo da ste bolje. Tudi pri nas je ab prijel in je sedaj čist ok.
Pandica, še enkrat o čiščenju noska: danes sem ji ravno v dnevni sobi s tistim, ki si ga ti misliš/si kupila - ni šlo ven. Kar vleklo se je - ampak ni posesal. Sem šla v kopalnico in z baby vac  in ssssk, nosek je bil v sekundi čisto čist.
Micla, o kakšnem vremenu in dežju ti govoriš. Tu je skozi sonce in toplo, tako lepo. Samo midve sva bolj omejene na sprehode okrog doma zaradi ab.
KM- zadnjič sem ji dala par požirkov mojega kakava. Potem sem ji mislila dat prav mleko za piti, pa nisem, ker smo dobili ab. Ko dajem ab, ne mislim dajat nove hrane, ker potem ne vem od česa je alergija (če bi bila). Sicer pa jogurte ne mara, zadnjič je celo pojedla 1 skutico, ko je videla malčico, kako jo je, drugače itak ne bi.
Živa, bi vi mene zaposlili v vaši službi- mi je všeč vaš potek dela.user posted image
2ursae- kje se dobi tisti poganjalec rdeči, ko sem ga videla na vaših fotkah? Zadnja slika ob torti je zmagovalna.user posted image

In sem prišla skozi vaše poste....končno...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.10.2008 22:24:21   
Alina_alin
Vanili- kaj piše pa na listku od ab- je možna alergija v obliki bruhanja? Ali pa je viroza z bruhanjem? Ne vem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image porihtajte se, čimhitreje.
Fiziološka- sem že pisala o tem- jaz sem našo P vprašala, kako naj dajem fiziloško  - po kapljicah ali konkretno, kot pišete ve. In mi je rekla parkrat na dan po kapljicah...Enako mi je rekla nadomestna P, ko sva bile pri dežurni. Ne vem    kako je s tem. Ker malčici sem samo po kapljicah dajala v primeru prehlada in ni bilo veliko vnetij ušesa in bolezni. Tjaši vlivam in imamo zdaj že 3 vnetja ušes v roku 2 mesecev.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.10.2008 22:29:34   
VANILI
alina_alin, ma če daješ fiziološko po kapljicah, potem se nič ne sčisti?!user posted image  sem si prebrala na monu (sem fenica, jauser posted image ), poglej še ti, če te zanima:
http://med.over.net/forum5/list.php?46

pod temami "lepljivo" o mnenju o kapljicah in fiziološki

ma ne primerjat otročkici, pri nas živa živ dan ni imela nič na ušesih, kaj je to fiziološka sem vedla samo iz teorije, teo pa je že mel vnet uheko. pa vedi zdaj.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 22.10.2008 22:30:38 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.10.2008 22:33:47   
sanwebdra
pospravljanje igrač: ugotovila sem, da so se tri plastični zaboji napolnili igrač, tako da razmišljam, da bi nekatere kar že pospravila, npr. razne ropotulje. A vaši jih še kar imajo???

Sem pospravila pred tremi dneviuser posted image ... itak jih niti pogledala ni več! Drugače pa ima trenutne (nekaj novih jo še čaka zapakiranih) v dveh škatlah, tako da dnevno rotiramo po 1 škatlo ... Sicer pa sta igralna hiša in poganjalček/mizica vedno na razpolago, pa se loti enega ali drugega!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.10.2008 22:33:58   
Alina_alin
Vanili, ja, se strinjam, da otrok ne morem primerjat. Samo ni mi jasno, zakaj dobim recept (ne bel) s fiziološko in mi v lekarni napiše 3x na dan po kapljico v vsako nosnico. In jo čudno gledam in vprašam, če je to navadna fiziološka . in mi potrdi. Recept predpisala dežurna P. Naslednjič osebno P vprašam natančno, kako zdaj čistit - in mi tudi ona pove -po kapljicah...
Zato sem to pisala. Si bom prebrala mon. Hvala. Vi pa pozdravite se, da boste nasl teden uživali.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.10.2008 22:39:33   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
2ursae- kje se dobi tisti poganjalec rdeči, ko sem ga videla na vaših fotkah? Zadnja slika ob torti je zmagovalna.user posted image

ta je pa cca dve leti star, še od Anžeta ... sem ga dobila v BC, je masiven, konkreten, takih nekako več ni, so le taki lahki plastik-fantastik user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.10.2008 23:00:41   
VANILI
evo sem mojga postrigla, večjo dala spat - je zaspala kar na tepihu v dnevni, tamalega n-tič nahranilain zdaj grem likat.

alina_alin - teo tudi še ne govori razumljivo - reče ata, mama, amam za jest, pa živo pokliče polglasnik-na, pa baba, dedija pa pokliče z notranjim d-d. Tu se pa konča. Celo krave, ki jih lahko gleda z vseh oken v hiši, se neoglašajo z muuuu ampak b-polglasnikuser posted image . ampak se tolažim, da einstein do petega leta skoraj ni govoriluser posted image user posted image user posted image . ja, pa živa dolg ni bla zgovorna, potem pa je pri letu in pol govorila ful, jo mam na posnetku, bom ga dala gor na you tube, sam da ga najdem. ali na fb, če bom lažje.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.10.2008 23:03:53   
VANILI
sanwebdra ain pospravljanje igrač - no jaz tega ne bom več počela pred otroki, ker ko em nazadnje hotela naredit čistko, je živa ugotovila, da so ji naenkrt spet zanimive igrae, ki jih par let niti povohala ni več. in tako smo imeli naenkra zunaj še več igrač

saj res, da ne pozabim - v hoferju imajo za 11 evrov take luštne okrogle škatle z lesenimi kockami, različni motivi, lahko samo kockice, lahko motiv letališča, avtomobilska steza ali gradbeni miotivi (to je za 3+) - živa je kupila teotku motiv letališča in komaj aka na rd, da se bo lahko igrala s temuser posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 22.10.2008 23:04:03 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.10.2008 23:04:05   
živa
Alina_alin, pri nas je bila medicinska sestra na izobraževanju pri ORL in ona tudi propagira vlivanje velikih količin fiziološke v nos - na način, opisan na MON-u (s pumpico za nosek a la Chicco ali vsaj z injekcijo, čeprav je slednja menda slabša, ker gre vanjo manj fiziološke!). In tudi pri nas na ORL težijo z intenzivnim spiranjem nosu.  In ko je dobil moj prvorojenec po enem mesecu zlatenico in sva morala vsak teden hodit na pediatrično kliniko na kontrole, mu je tam sestra tudi spirala nos z injekcijo fiziološke - 4 tedne staremu, zdravemu novorojencu.

Poganjalci: menda so dobri tile: http://www.toysrus.at/spielwaren/kleinkind-vorschule/bobby-car-classic-mit-whisperwheels-383368.html. Ga pa nimamo, ker (še) ni bil aktualen. Najbrž bo, če bo videl čvergija na njem user posted image .

Govor: ni še nič razumljivega user posted image . No, saj moj prvi je rekel mami šele pred kratkim, ko je bil čvergi že kar nekaj mesecev star user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.10.2008 23:05:45   
VANILI
poganjalci - jaz sem pa letos na morju vidla ful dobre poganjalce, na dveh kolesih!! so se že ful mali poganjali gor, po moje potem direkt prešaltaš na kolo, brez koleščkov, ker že tu dobiš ravnotežje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.10.2008 23:06:59   
VANILI
in še eno obvestilo od mene - skrbimo že daens za jutri naših otrok! v polnočnem klubu bo fajn (menda no) oddaja o tem, kaj lahko kot starš narediš, da bo otrok rekel "ne" drogam. nikoli ni prekmalu, si rečem jaz, pa mogoče bodo kaj zanimivega povedali.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.10.2008 23:10:20   
živa
Še to, alina_alin: glede na najin pogovor, kaj počneš, bi te pri nas v službi krvavo rabili user posted image .

In pri nas taki dnevi načeloma niso problem user posted image  ... če do roka narediš, kar moraš user posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
22.10.2008 23:11:53   
VANILI
tle je en primerek takega, čeprav jaz sem vidla lesenega
http://www.supercena.com/I-POGANJALEC_SPEEDY_10___KETTLER

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.10.2008 23:14:25   
VANILI
ali pa tale
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/kolesa-celade/vivi-Solsko-kolo/477428000259047742

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
22.10.2008 23:17:09   
Pandica
Evo še mene...

Joj, danes je spet trajalo, da mi je zaspala...se je premetavala po postelji in jokala in jokala...    sem zraven pogledala celo kriminalko na pop-u in še tista večerna poročila   zdaj pa hb spi  

Ju3 pa imava itak kontrolo pri P. Eh, piška moja mala.
Če se bom spomnila Alina_alin še bom jaz najino P vprašala kako ji naj dajem fiziološko, da vidim kaj bo meni rekla, ok?
Ja, jaz ji tut vlivam noter v nosek "ogromno" količino in ne samo po kapljicah
Zdaj pa tut ne vem...

2ursae   full lepe slikica, kak sta luštna Anže in Bor, prava cukerčka

VANILI   joj, bogi Teo, zdaj pa še je bruhat začel, eh revček mali. Pa kdaj bo že konec z temi boleznimi?

Alina_Alin   praviš, da ni vredi oni respirator za nosek iz BC?
Kaj pa, ko ji nosek spucaš z baby vacom ji nič več ne ostane not? Mislim, da ima nosek res popolnoma čist?

Pospravljanje igrač   Zali sem kupila v Ikeji za igračke ta koš

user posted image

pa še eno tako plastično košaro ima. Tak, da igračke samo tam noter zmečema in so že pospravljene
Itak čez 2 minuti spet obrne  in je že spet vse zunaj

Da še malo preberem kaj ste napisale... pa bom to kr poslala...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
22.10.2008 23:17:22   
VANILI
tale je men tahud.
http://www.akcija.si/izdelek/64738/POGANJALEC-HUDORA-LESEN-12

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
22.10.2008 23:17:35   
živa

poganjalci - jaz sem pa letos na morju vidla ful dobre poganjalce, na dveh kolesih!! so se že ful mali poganjali gor, po moje potem direkt prešaltaš na kolo, brez koleščkov, ker že tu dobiš ravnotežje.

Reče se jim like-a-bike: http://kokua-slovenija.blogspot.com/

Podobni so tudi v drugih izvedbah in cenejši, npr. http://www.toysrus.at/outdoor-sport/12-5--holzlaufrad-734853.html.

Ampak to pride po mojem v poštev tam nekje ok. 3. leta?

Lp,

živa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
22.10.2008 23:18:13   
Pandica
Hb sem imela kopirano  user posted image , ker mi je napisalo, da je bila povezava s strežnikom prekinjena in, če bi še mogla 1x enako pisat bi bla user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
22.10.2008 23:22:14   
VANILI
živa, ja tak. je pa ful drag, matr. sem pol našla cenejše. piše, da že od 2.leta dalje. ampak npr. jaz dam teota edet na rodyja (napihnjen kvazikonj), pa se že lepo lovi za ravnotežje, ko se guga. tako da po moje bi bilo zanimivo probat, kako bi se obnašal na takem bajku...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
22.10.2008 23:23:00   
VANILI
pandica. joj jaz tudi upam, da bo zali hitro boljše. kok je fajn, ko so naši žapci in žapke zdravi!!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
22.10.2008 23:26:17   
VANILI
zakaj pač ne grem likat, se sprašujem. pa čakam na 15 čez 1, da dam ab. pa mi je fajn čvekat z vamiuser posted image .

sem pomislila, da bi šel teo ipak v bazen, samo bi mu kupila čepke za ušesa. saj v žusterni je čisto majcen, plitek otroški bazenček. pa zadjnjič sem vidla fotko, ko ma neli rokavčke in sem se odločla,da jih teotudi dobi, ker freda smo se že znebili. mu ni sedu, se je počutil revež preveč utesnjenega v njem.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
22.10.2008 23:26:40   
Pandica
Aja, skoraj sem vam pozabla povedat user posted image  user posted image  user posted image

Mene pa je moja malčica zvečer, ko sma se dojili tak enih par krat ( ziher je blo 6x ) tak vgriznila v bradavico, da sem zvezde vidla user posted image   sem ji rekla, da ne sme tega delat, ampak ona pa me je še kar naprej grizla kak sem ji dala zizo nazaj, ker ji je blo zabavno. Mene pa še zdaj boli, ko se samo spomnim na to, avčč user posted image
user posted image   Kako bi lahko v bodoče ( če sploh lahko ) to preprečila?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
22.10.2008 23:26:54   
VANILI
pa kdaj bo že stran 99??!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
22.10.2008 23:28:53   
Pandica
VANILI   Zala ima tut Rodya user posted image   napihljivega konjička, rumene barve user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

vaše življenje
ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (37%)

da zadovoljen/a (23%)

še kar zadovoljen/a (30%)

nezadovoljen/a (7%)

zelo nezadovoljen/a (3%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!