|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
22.10.2008 0:35:52   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pandica, definiraj "piga" in "slepera"

Piga - jaz rečem, da me "piga", če sem že full zaspana, da že komaj gledam in si moram oči z zobotrebci podpret user posted image user posted image

Sleper -  timer. Ko nastaviš na tv, da se ti televizija čez določen čas sama ugasne.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.10.2008 0:37:00   
Pandica

ma kje ste vse... zdaj ko sem razkrila kok sem butasta, pa se bojite z mano čvekat, da se ne nalezete, a??user posted image

Saj pa smo tu, malo brskamo po netu user posted image user posted image namesto, da bi šle spat.
Jaz pa sem še zdaj glaž Nutelle spraznila do konca user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.10.2008 0:45:07   
VANILI
evo, sem malo pospravila.

user posted image mamčice, kako dajete ponoči oz. ko spijo ab vašim malčkom in bebicam?? jaz imam za dat ob 01.15, pa ne vem, ali bi mu dala po brizgi ali po žlički. .. pa še to - ena od vas je pisala o alsrgiji na ab. Pa ne vem, ako se je kazala?? Mojga žabota je nekaj črvičilo zvečer - a bi blo možno, da o ab??

house - meni je on tko fajn. Iz tega razloga, ker se skriva pod to masko cinizma in ironije topel, ljubeč, pozoren in dober človek. ma ja, sej vem, da je samo igra, pa kaj. mljac.

lane31 - si mi dala nsvet o prenehanju črpanja. nisem dost razumljivo napisala: črpam si za večerni gosti obrok, ko mu zmešam mleko s kosmiči. Flaške ni nikoli imel in valda ga ne mislim zdaj navajat nanjo. Samo me je zanimalo, a bi lahko kar direkt uvedla km ali naj dam npr. prvič pol km in pol mojga, pa potem postopno večam km in manjšam soje. Zdaj si sicer ne črpam, ker non-stop se doj, a ne vem, kako bom, ko bom šla spet v sslužbouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.10.2008 0:46:58   
VANILI
jojo se mi ne da sama s sabo pogovarjat, se mam že dost čez danuser posted image . grem še peril odat prat, pomivalca vklopit, pod tuš in počakat na ab potem pa spaaaaaat

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.10.2008 0:54:20   
Pandica
VANILI   jaz dam moji AB med spanjem kar po žlički. Sem probala tut z brizgalko, ampak je z žličko bolje. Ji samo glavico malo privzdignem, dam žličko, ona kar med spanjem dol poliže user posted image in spi ( ponavadi ) dalje.
Ja, pa tut o alergiji sem ti jaz pisala, pa mislim, da tut Alina.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.10.2008 1:21:47   
Pandica
Mamice lahko noč

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.10.2008 8:25:17   
VANILI
dobro jutro in dobrodošli v okrepčevalnico "Kod vanili", kjer zjutraj strežemo z za desetke zastonj toplim napitkom in francoskim rogljičkom, klasik, polnjen s čokolado ali marmelado.
ja sem dobre volje ker moj žabo po 11 dneh nima vročineuser posted image . se zavedam, da je to hahko vpliv ab, ampak upam, da mu gre res na bolje. Ponoči, ko sem ga zbudila za ab, je najprej bruhal, p moje fiziološko, ker sem mu jo zlila skupaj deci, no pol par minut po ab pa je še enxbruhnil, ampak mu nisem ponovno dala. ampak zdaj kašla, tako sočno. V petek gremo na kontrolo.

hvala za vse pikapoloice in lepe želje!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.10.2008 8:26:42   
VANILI
danes pa praznuje mala nina!! vse najboljše novopečeni malčici!! uživaj v naravi in s svojo družinico, radi se imejte in veliko se smejte!!!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.10.2008 8:40:18   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

finančna kriza - v katero kao vsi tonemo... a vas je kar strah? ker mene je že počasi.

Sem sprva jemala, bolj tako tako, samo zdaj se mi pa dozdeva, da je res resno. Sicer si s svojem neznanjem ekonomije ne morem nič pomagati....
...nimava veliko...ampak nekaj prihrankov pa je, ker bomo nekoč zidali hiško.....in kaj naj? Doma denarja niti slučajno ne bom imela...pa po mojem bo, če se bo kriza stopnjevala, denar popolnoma razvrednoten...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.10.2008 8:41:37   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

finančna kriza - v katero kao vsi tonemo... a vas je kar strah? ker mene je že počasi.

mi je dragi ravno danes razlagal, da bo analitiki predvideli, da bi naj junija 2009 Amerika doživela finančni zlom. Ja, čakajo nas hudi časi....user posted image

Ja to naj bi napovedale iste inštitucije, ki so za september/oktober napovedale omenjeno krizo.....tako da zna bit res....

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.10.2008 8:47:03   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

pandica, definiraj "piga" in "slepera"

Piga - jaz rečem, da me "piga", če sem že full zaspana, da že komaj gledam in si moram oči z zobotrebci podpret user posted image user posted image

Sleper -  timer. Ko nastaviš na tv, da se ti televizija čez določen čas sama ugasne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piga je meni ena ful dobra beseda in VANILI - treba bo prit na šatjersko na izobraževanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ko Pandico piga, potem si mora oke podšpolcat, da lahko gledauser posted image user posted image user posted image

VANILI - tudi mi smo preživeli noč s "samo 38,5" in Calpolom, brez voltarena in ob 6-ih zjutraj sem ga morala preobleč, ker je bil cel moker. Je pa zvečer še 2x kakal in to tako tekoče, kot da bi voda tekla z njegauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.10.2008 8:48:08   
mama06
*kinnie* dobro jutro. Kako se kaj držiš?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.10.2008 8:49:29   
*kinnie*

kinnie, kkšno šolo delaš? se bova skup učili? jaz strokovc, ti kaj drugega??

oh ja....ma sem šla delat še en fax,.... .za dušo......res. Pa mogoče predizbira za podiplomca......ker s Fth ne morem nikamoruser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.10.2008 8:50:05   
mama06
NINA, BOR in LAN iskrene  čestitke malčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.10.2008 8:53:50   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Ej, jaz pa čisto oživim, ko dam otroke spat user posted image .

Jaz sem tudi poštudirala, da ni lepšega, kot imeti večere zase....no jaz tudi naša 2, ali vsaj ta večjo napokam spat,...in potem se vse umiri...minutke zase...

Živa, no kdaj začnemo delat na user posted image .....user posted image user posted image ....no jaz sem še v čakalnici za zeleno luč....tam nekje po novem letu?user posted image
...uuu kaj to 3 pubertetniki, 3 ta mlade....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.10.2008 8:56:32   
*kinnie*

micla in 2ursae, bravo kok sta pridni. jaz e nisem.

S tem se pa res strinjam.....user posted image user posted image 2ursae, carica si res!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.10.2008 8:57:24   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

...uuu kaj to 3 pubertetniki, 3 ta mlade....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.10.2008 9:01:26   
*kinnie*

ma kje ste vse... zdaj ko sem razkrila kok sem butasta, pa se bojite z mano čvekat, da se ne nalezete, a??user posted image

user posted image sem se ti nasmejala, si me spomnila name....

Sem enkrat ko je bilo novo leto, sploh ne vem kje so bili vsi, vsa depresivna sedela doma....no in klicala in za povrhu še vztrajala na vezi, pa še mal klicala,....itak sem mislila, da bom izžrebanauser posted image user posted image .....jaz k zmeraj verjamem v pošten sistemuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.10.2008 9:03:57   
VANILI
user posted image user posted image  kako sem lahko spregledala...

lan!! današnji  novi malček!! seveda tudi tebi želim zelo lepo praznovanje, ljubeča starša še naprej, veselo otroštvo, polno ljubezni in vsega lepega!!!!!user posted image

bor!! zadnji, a prav tako pomemben novi malček, ki mu danes voščim: vse najboljše, pa da bi bratec šraufal s tabo in ti bil lep vzor, pa vse, vse najboljše in najlepše!!!!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.10.2008 9:04:33   
*kinnie*

*kinnie* dobro jutro. Kako se kaj držiš?

kar gre no......moram kar priznat, da sem boljše volje, odkar sem se začela učit za izpituser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.10.2008 9:05:10   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

VANILI   jaz dam moji AB med spanjem kar po žlički. Sem probala tut z brizgalko, ampak je z žličko bolje. Ji samo glavico malo privzdignem, dam žličko, ona kar med spanjem dol poliže user posted image in spi ( ponavadi ) dalje.
Ja, pa tut o alergiji sem ti jaz pisala, pa mislim, da tut Alina.

jaz tudi takouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
22.10.2008 9:06:01   
*kinnie*

dobro jutro in dobrodošli v okrepčevalnico "Kod vanili", kjer zjutraj strežemo z za desetke zastonj toplim napitkom in francoskim rogljičkom, klasik, polnjen s čokolado ali marmelado.

evo pridem, sam povej kje je touser posted image

Super za Teotkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
22.10.2008 9:08:00   
*kinnie*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piga je meni ena ful dobra beseda in VANILI - treba bo prit na šatjersko na izobraževanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ko Pandico piga, potem si mora oke podšpolcat, da lahko gledauser posted image user posted image user posted image

Pa daj, jaz tudi nisem imela pojmauser posted image user posted image user posted image
piga-na hitro bi rekla da je to pujsuser posted image user posted image

Bogi Jernejuser posted image user posted image user posted image , joj ko bi  le te pikapoke pomagaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
22.10.2008 9:15:29   
*kinnie*
Nina, Bor in Lan, vse najboljšeuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
22.10.2008 9:25:35   
micla
dobro jutro

Vanili....jst bi kar en brioš z marmelado in belo kavo prosim. Sem lih kar popila kapučin, ma rabim še eno dozo. Je tak zaspan dan tle pri nas in tako zaroseno jutro. Bo aspet cel dan cipalo po malem, da ne morem nikamor z vozičkom. Pol sm šla pa včeraj v qlandio in lepo zapravljala, kar ne bi smela, ker sm dobila odločbo od zavoda za nadomestilo in sm se kar user posted image . Ma ja sej vem, da je boljš kot nič, ma......  
Nič, bom nehala klepetat in grem pisat mojo diplomo, da pol lahko poiščem kej boljšega in bo tudi cin cina več (a ne kinnie)user posted image

vanili, mama, pandica.....lepo da so otročki bolje.   Jst pa še vedno s tem prehladom in sinusi strašim. Pa ne vem al kej vzet, al počakat da gre mimo. user posted image

finančna kriza.....imava oba en lep minus na banki, tko da tud če gre vse v maloro, ne bom mela nič proti. user posted image  user posted image  Samo kaj ko bojo nas minusarje prve za vrat zgrabli, če bo počlo, vaši prihranki pa se bojo misterjozno zgubili. user posted image
Trenutno bom izkoristla cenejši bencin in bom pol ko grem po user posted image  v vretc natankala.

Letim za knjige.

Aja še to:

končno sem na tekočem:   NINA, BOR, LAN vse naj naj.

user posted image

< Sporočilo je popravil micla -- 22.10.2008 9:26:23 >

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?