|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
22.10.2008 23:29:46   
VANILI
pandica, ko mene teo ugrizne zanalašč, itak tok zarjovim od bolečine in presenečenja, da prec ve, koliko je urauser posted image . ko je bil v obdobju preizkušanja, sem mu pa odločno rekla nekajkrat ne in je nehal. pa včasih se mu tok mudi zagrabit, da se zagrize vanjo, ampak to mu oprostim (in tudi zvezde zraven štejemuser posted image )

sem opazla, da ne mora bit res odločen, kratek in z resno faco. npr. lovi lučko nočno. NE! vsakič, pa rokico mu umaknem, čeprav to naredim po 100x, e pretiravam. isto za benjamina: gre do njega prime listek in me pogleda. Ali za, fuj in fej, krtačo za školjko!

teotov oz. živin rody j tud rumen z rdečimi lisami. danes ga je moj s kompresorjem dopihal, matr je okrogel, se bojim, da mu bo ventil iz riti odneslo ko bo teo gor in potem bom gledala, kako moj žabo mali frči po stanovanju na rodyjuuser posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 22.10.2008 23:31:18 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.10.2008 23:42:22   
Pandica
VANILI   joj, saj jaz sem ti tut full odločno in strogo rekla NE, pa ni pomagalo... user posted image
Pa ji nisem dala pol takoj nazaj zize, ampak sem malo počakala. Pol pa, ko sem ji jo dala pa spet na novo...veš kak me je bolelo user posted image   mala pa se je smejala user posted image   njej je bla to fajna igrica, ampak, če še mi to par krat naredi res ne vem kaj bom user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.10.2008 23:44:15   
živa
Pandica, ko te naslednjič ugrizne, ji zamaši nosek, npr. tako, da ji glavico pritisneš k sebi in s tem sploščiš njen nosek ob dojko. Ker bo težko dihala, te bo spustila. Mogoče bo potem nehala?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.10.2008 23:45:43   
Pandica
Aja in danes se je to prvič zgodilo, da me je ( zanalašč ) grizla v zizo. Saj me je že kdaj prej, samo tisto ni bilo nalašč. Je pač mogoče na hitro zagrabla kot sama pišeš, danes pa ni blo to.

Me pa je že zdaj zadnjih par dni tut čez dan hotela vgriznit v ramo al pa mojo roko user posted image user posted image me prime za roko in jo je nesla recimo k njenim ustom user posted image   v ramo pa me je hotla šavsnit, ko sem jo nosla. Ma, je hujša kot kak hud pes, samo grize zadnje dni user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.10.2008 23:55:38   
valči
Hvala za čestitke naši slavljenki in vse najkboljše Lanu in Boruuser posted image user posted image
Naša Nina je že v vrtcu praznovala,ji je za darilo vzgojiteljica sešila ljubko majhno punčko iz blagauser posted image sem bila presenečena in zelo vesela,da se je tako potrudila.

Od stare mame je dobiola bombažka,ki se gunca na žogi in je ful fajna igračka,pa denar.Svečko sem nataknila kar na kremšnito,ker sem jih ravno danes delala.Pa zapeli smo ji,jo slikali,je fajn izpadla kremšnitauser posted image V nedeljo pa torta in glavno pihanje in slikanje.
Ja,naša punči jutri ostane do konca v vrtcu,tj.do pol treh,danes je prvič spala tam.Je dobre volje,pokazala je svojo odločnost,kako zna razmetavat,se igra,je veselauser posted image In jaz še bolj.Le zjutraj je jok,pa bo minil.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
23.10.2008 0:01:15   
jasna
Vas berem po obrokih... a mi je pol stvari ušlo iz glaveuser posted image , za nazaj pa nimam časa brat...user posted image

Vanili, če mu teče gnoj iz ušesa ne it v bazen. Raje pojdita k P, naj pogleda uho in vama pove kako in kaj.

2ursae, krasne fotkeuser posted image  Sploh zadnja je res 1Auser posted image . Se je pa A prav odločil. ZOO zaprejo že ob 17ihuser posted image .

Poganjalec - o pa še delajo čvrsteuser posted image . Smo v BC kupili enega s kockami prijateljičini enoletnici, pa ga doma sprobata moja dva. Pa E ugotovi, da ta zadeva sploh ne šibauser posted image . Ga peljem nazaj, prijazno razložim, da je zadeva zanič in hočem drugegauser posted image . No, tale je pa super, so se večji otroci cel popoldan drajsali z njim po hribu navzdol in je preživel brez posledicuser posted image
user posted image

Like-a-bike - moje skromno mnenje - metanje denarja stranuser posted image . Mogoče pride v poštev za eno sezono, verjetno več pa ne. 3 letnik se že lepo pelje na navadnem kolesu in je bistveno hitrejši kot na poganjalcu. Za učenje ravnotežja je pa prav tako super skiro in uporaben ohoho letuser posted image .

grizenje, tudi pri nasuser posted image . Tudi mi kratko in odločno ne. Običajno pol spusti par solzic.

fiziološka, tudi Tanč čekiramuser posted image

pospravljanje igrač - so v dveh pletenih košarah, itak pa raje zavije v fantovsko sobo in razmeče vse, kar dosežeuser posted image . Dojenčkaste sem pravkar oprala in jih bo nesla nečakinja v šolo, kjer zbirajo za bolnico in materinski dom.user posted image

Aha, bo polnočni klub... hvala Vaniliuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
23.10.2008 0:05:54   
valči
VANILI,da je le Teotu bolje.Naši so vedno po prvih dveh žličkah AB ćčudežno ozdraveli.Upam,da ti več ne bo bruhal.Jaz fiziološke dajem po potrebi,preden grem z baby vacom pucat.
Na počitnice in v bazen pa jaz najverjetneje ne bi upala it.Glede na to,da je slabnše odporen,da še kaj ne stakne zraven.Saj boš videla,kako bo.Če ti bo vredu,zdrav...Pa pojditeuser posted image

Bolančki bogi,pošiljam vam pikepokeuser posted image user posted image user posted image ,ozdravite se čimprej,nisem na tekočem,kdo je vse zbolel.

2ursae,luštna otročka imaš,sploh čokoladni možuser posted image .Pa,da imaš lahko rože na tleh.Dobra si,jaz jih nimam že nekaj let,ker so padale,zemlja ven,listi dol.Imaš očitno pridna otroka,.user posted image

Grem iskat ideje,kako torto bom Nini naredila,okus bo Schwardvaldska,oblike še ne vem.

Lepo mi bodite,bolančki,ozdravite.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
23.10.2008 0:38:12   
VANILI
nič, seveda nisem zlikala, mogoče bom šla zdaj, sem gledala video posnetke od žive ko je bila tako mala kot je zdaj teo. joj kje je že to bilo! sem čisto pozabila...

no, lahko noč in lepe sanje vam želim

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.10.2008 0:53:09   
Pandica
  Grem še malo frende pogledat, so se glih začeli.

Nočko

user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.10.2008 7:09:11   
sanwebdra
Živa, vseeeeeeeeeee najboljše ... BTW, drobižek si med pogrešanimi!

user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.10.2008 7:11:21   
sanwebdra
Aja, pa dobro jutro in da vam še postrežem ... v postelji, seveda user posted image ...

user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.10.2008 8:04:10   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

zakaj pač ne grem likat, se sprašujem. pa čakam na 15 čez 1, da dam ab. pa mi je fajn čvekat z vamiuser posted image .

sem pomislila, da bi šel teo ipak v bazen, samo bi mu kupila čepke za ušesa. saj v žusterni je čisto majcen, plitek otroški bazenček. pa zadjnjič sem vidla fotko, ko ma neli rokavčke in sem se odločla,da jih teotudi dobi, ker freda smo se že znebili. mu ni sedu, se je počutil revež preveč utesnjenega v njem.

Ja saj tam je majhen plitek bazencek, samo meni se zdi da bi bila voda lahko bolj topla user posted image
No pa se en crevesni virus smo taknili tam 14 dni nazajuser posted image . So mi v Kopru rekli, da imajo vsak dan ene 30 otrok, ki imajo iste tezavem ene pol jih posljejo pa v Izolo na infuzije.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.10.2008 8:28:44   
VANILI
ulla, ma dajuser posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.10.2008 8:31:04   
VANILI
živa!!!!! vse najboljše ti želim, punči, rasti v izobilju in sreči!!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
23.10.2008 8:34:14   
VANILI
pandica, naš rody:
user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
23.10.2008 8:50:46   
*kinnie*
ojla

No mi smo dobili poganjalec za darilo. Navzven full luštkan, vse ok....Smoby....no čez čas se je izkazalo, da pa ni vredu, saj se kakor se mali malo nagne, vse skupaj prevrne na bok....Je pa to oni poganjalec z varovalom za male otročke.....no v glavnem pade 2x, kljub temu, da je bil pravilno nameščen....no in potem sem jaz to dala ad acta ker je zelo nevarno.....včeraj pa ravno tu prebiram spet od poganjalcev...in probam....čez nekaj minut bum! In je spet skupaj s poganjalcem čofnil na bokuser posted image in seveda z glavo ob tla.....bom probala mal kasneje še slikco tega poganjalca poiskat, da ga katera ne kupi.....

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
23.10.2008 8:54:42   
*kinnie*
evo to je tauser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
23.10.2008 8:56:55   
*kinnie*
user posted image No, saj ne da sem zatežena, samo mene zanima, a obstaja možnost kake reklamacije, ker gre za več kot očitno napako v izdelavi....zares nevarna igračauser posted image ....tako kot pravi, 2ursae, samo cel kup ene plastikeuser posted image ...in itak računa nimam, star je pol leta ,....uh sem jezna!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
23.10.2008 8:59:35   
*kinnie*
Pandica: joj ja to pa boliuser posted image ...mene je ta večja samo enkrat, sem jo takrat malo focnila po ličku in ji rekla Neeee lumpa....in potem ji nisem hotla dat zize....isto se je ponovilo pri malem.....no in oba sta nehala griztuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
23.10.2008 9:10:21   
*kinnie*
Živa, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 23.10.2008 9:12:22 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
23.10.2008 9:46:33   
Kasija
user posted image

Živa vse najboljše za rojstni dan!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
23.10.2008 10:12:40   
skuštrana
Hojla, babe..

Madona ste spet hitre, jaz vas nič več ne dohitevamuser posted image

Mi smo preživeli nekakšno črevno virozo, vsi smo zboleli razen Arsena (moram potrkat ob ugotovotvi, da je ta naš malček res en zdrav otrok - še ni nič kaj resnega zbolel, en prehlad do sedajuser posted image user posted image ). Sploh ko vas berem, ubogi bolančki.

Fiziološka, jaz imam pa tako veliko injekcijo (20ml) in z njo špricam fiziološko v nos. Super je.

Pandica, mene je Arsen grizel, ko so mu rastle enke zgoraj..Boolliiii..

Naš mali je pa danes padel iz postelje (no, hb imamao samo jogi na tleh). Imamo posteljo 2 krat 2, zagarjena z vseh strani razen s strani nog in se je spet toliko valjal in valjal da se je prevrnil na nos - sredi noči, krvi povsod, po postelji, glava cela krvava, jaz cela krvava, postelja..Ma, grozno. Ampak se jwe hb kri zelo hitro zaustavila in sva lahko šla nazaj spat. Sva pa izgledala kot da sva bila v vojnem viharjuuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
23.10.2008 10:13:48   
skuštrana
Živa, vse najboljšeuser posted image user posted image

Micla,
jaz pa vem o kakašnem dežju govoriš, ga je bilo dovolj za sedajuser posted image Danes je že sončekuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
23.10.2008 10:24:51   
Kasija
Pozdravljene!

Pri nas se borimo z polnim noskom, tako da je čas za nakup aspiratorja. Kar potujeva od enega polnega nosa do drugega, jaz pa tudi že 3 teden kašljam.
Pa malo se navajam na službo. Sicer je zelo lahkotno še zaenkrat, ampak se bo tempo spremenil prej ali slej. Je pa drugo delovno mesto veliko bolj prijazno nosečnicam user posted image . Pa elianu rastejo vsi zobki naenkrat, res neverjetno. Tri štirke so napol ven, pa ena trojka tudi rahlo kuka. Ostali štirje zobi so pa tudi že vsi zabuhli.
Mi pa nimamo poganjalčka, razen pri babici, ker ni prostora za poganjanje. No, in je najin otrok izumil, da okrog vozi kahlico-račko (se mi zdi, da je pandica dala sliko podobne gor nekaj dni nazaj). Tako da za novo leto, ko bomo upam preseljeni, dobi poganjalca. Prav žalostno je videt, ko sedi na tisti rački. Aja, pa glede majhnega stanovanja - naredi 7 korakov, kar je največ možno pri nas iz ene strani na drugo user posted image . Ostalo bo zvadil v novem domu.

2ursae Dobre fotke. Ta zadnja je za nasmejat, res.

Vsi bolančki pozdravite se čim prej!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
23.10.2008 10:49:31   
Kasija
Elian je končno dobil darilo še od mamice in očija. Sva mu kupila bundico in čeveljčke. Kapica je pa darilo od nove10ke in tjaše, samo mora biti zraven na sliki, ker je del kompleta user posted image . Čeveljčki so pa od geoxa in sem jih slučajno dobila v outletu pol ceneje user posted image . Pa sem bila ene 3krat tam in sem šla kao še zadnjič pogledat, in so jih tokrat res imeli. Pa samo eni taki oranžni št. 20 so bili user posted image . Jaz pa navdušena, itak so čakali tam na eliana user posted image .

user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?