|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
23.10.2008 10:56:24   
Kasija
Tole je pa Elian med igračami, ki jih je dobil samo pri mojih doma - od starih staršev, tete s fantom in prababice. Tako da, če prištejete še kup igrač od otrok prijateljev, lahko razumete, da sva starša raje kupila zimsko opravo user posted image .

user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
23.10.2008 10:56:39   
VANILI
kasija, čim prej porihtajte nosek! pa da vam uspe se lepo vselit, da  bo lahko elian šibkal naokoli! to ga boš mogla lovit, hehe

nezanimive, prerasle igrače: jaz sem ugotovila, da ima v svojih zabojih teo ful enih ne-igrač oz. kvazi igrač, npr. polno enih škatlic, kinder jajčkov, ma kar neki pokrovčki... kar gre meni tok na živce, ampak pustim, ker se ravno s tem tok rad igra. ampak zgleda pa tko, kot da ... mah pač še bolj razmetano. a vaši imajo samo taprave igrače?

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
23.10.2008 10:58:31   
sanosan
Pozdravljene po dolgem času!

Vas ne uspem več prebrat, samo malo vas preletim, namreč od ponedeljka sem v službi user posted image . Na žalost pa ne zgleda tako super kot pri Živi, sem kaj hitro morala začeti delati. Sicer še ne na polno, pa vendar.

Moja pikapoka pa je v petek zbolela, so me iz vrtca klicali, da ima vročino in naj pridem po njo. Potem pa mojega kličem v službo in mu povem za Brino, da si naj planira, da bo imel bolniško ta teden. Od tega seveda nič, saj Brina ni tako fejst bolana, ima virozo, pa še vedno občasno povišano temp. tako da jo čuva babica. Sem bila včeraj pri zdravniku in je vse vredu, nima nič vneto in tudi plučka so čista. Mene pa že cel teden daje slaba vest, ker si nisem vzela bolniške user posted image . Mater pa tota služba!

Do naslednjič lep pozdrav!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
23.10.2008 10:59:53   
VANILI
kasija, ful fajn bundica, oranžna, in igračke, leseneuser posted image user posted image . pa kak srček je tale elian, njami!!
mimogrede, na katerem delovnem mestu pa si po tanovem,če ni preveč osebno vprašanje

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
23.10.2008 11:02:37   
Kasija
Vanili glede igrač - jaz sem dala stran ropotuljice in igračke za dojenčke. Predvsem recimo tisto otroško "telovadnico#, ker jo je prav uničeval. Tako sem se odločila predvsem zaradi stiske s prostorom in obilo novih igrač, ki jih je dobil, pa so starostno bolj primerne. Ima pa še katero ropotuljico, samo ne vseh. Pa ogromno ne-igrač. Predvsem plastenko, ki jo vsake toliko zamenjam. Pa eno kovinsko škatlo, v katero dajeva razne predmete in jo kotaliva, da ropota. Pa še kaj bi se našlo takega. Pa igrače so raztresene povsod - pod mizo, kavčem, v kuhinji... Pa v kuhinji ima svojo omaro za brskat, kjer so plastične posode. Potem pa še te ležijo povsod. V glavnem, midva s soprogom sva podnajemnika v elianovem kraljestvu igrač user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
23.10.2008 11:07:29   
Kasija
vanili ni skrivnost služba, itak da ne. Prej sem bila vzgojiteljica v skupini, kar pomeni, da prideš in preživiš del dneva s fanti v njihovi hiši ali pač kamor greste. Moraš jih zanimirat, da kaj počnejo, in vedeti ves čas, kje so...si lahko predstavljaš, da je konfliktno. Zdaj pa delam izven skupine, deloma nudim učno pomoč, deloma pa nadomeščam v skupinah ali izvajam dodatne aktivnosti s skupino ali posamezniki. Je boljši delovni čas, ker delam isti turnus kot je elian v vrtcu in nikoli v večernem času. Pa več imam stika s fanti individualno, manj pa s skupino in zato manj s postavljanjem mej in potencialnimi konflikti. Pa v tej vlogi se laže vsedem in odpočijem, če potrebujem trenutek zase.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
23.10.2008 11:45:56   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

tle je en primerek takega, čeprav jaz sem vidla lesenega
http://www.supercena.com/I-POGANJALEC_SPEEDY_10___KETTLER

Poganjalci:
naše izkušnje: avtoček pride veliko prej prav kot kolo poganjalček. Zato sem jaz spraševala za avtoček poganjalčekuser posted image .
Glede koles poganjalčkov: mi smo kupili prvorojenki pri 2. letu, in ni šlo. Enkrat se je vsedla gor in ker je bila premajhna ni bilo v uporabi. Od 3.leta pa je skozi v uporabi. Imamo podobno temu. Bom ob priliki slikico pripopala. In pelje  se po celem dvorišču - kar precej daleč - po hribu navzdol, ne da bi dala eno nogo dol. Je čist osvojila ravnotežje. Ampak osnovni pogoj je,da seže z nogami čisto dol - s celim podplatom, ne samo s prstki.
Mi imamo še tudi poganjalca motor. Tudi ta je bil zakon.
Bom slikice dala gor, ko jih najdem.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
23.10.2008 11:49:03   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Alina_Alin   praviš, da ni vredi oni respirator za nosek iz BC?
Kaj pa, ko ji nosek spucaš z baby vacom ji nič več ne ostane not? Mislim, da ima nosek res popolnoma čist?

definitvno boljši. Saj pravim, včeraj sva bile v dnevni sobi in sem imela pri roki tega iz BC,sem ji s tem- in se je nekaj vleklo in ker je bila "zadeva" tako vlečljiva, ji sploh ni potegnil. In sva šle v kopalnico in v sekundi je bil nosek popolnoma čist. Samo sesalec je že v kopalnici inštaliran od septembra. Pa ga je včeraj malčica že pospravila, ker, ga bo muca copatarica odnesla. In sem ji 5 min razlagala,da sem se jaz zmenila z muco copatarico, da ga ne bo, za čas, ko je TJaška bolanček in ji moram nos čistit.user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
23.10.2008 11:51:21   
Alina_alin

Pospravljanje igrač   Zali sem kupila v Ikeji za igračke ta koš

user posted image

mi imamo 3 podobne- viseče, iz Ikee, neuporabne, ker  pade na tla, ko v njo naložimo stvari. Je prešvoh za igrače.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
23.10.2008 11:55:41   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

sem opazla, da ne mora bit res odločen,

Ali za, fuj in fej, krtačo za školjko!

REs je : odločen NE, tisti navaden ne, ne velja...

Krtačka- kaj je tako vabljivega na njej, tudi naša se "lepi" nanjo.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
23.10.2008 12:01:58   
Alina_alin
Koliko ste včeraj napisale zvečer...še se nisem prebila skozi.
Se bom prej izkašljala tu gor: sem šla včeraj malo po 22h spat, z namenom, da se naspim. In pridem v spalnico, se Tjaša zbudi, jo pristavim, ok, zaspi, za 10 min, zgodba se je ponavljala 2 uri. Nato pa jok, totalni. Spet, ko sem jo imela na rokah, ok, ko sem jo položila dol, zvijanje, kričanje. Pa parkrat tudi na rokah kar naenkrat jok. Po 2 urah nošenja in 1 žl Calpola se je odločila, da pa lahko greva spat. Zjutraj ob 8h auf, ab, in je bila valjda cela tečkasta, nenaspana. In sedaj spi že več kot 2 uri. Zato sem jaz izjemoma tu gor ob takem času. Pol imava itak P, pa bom vprašala. Punce, držite pestke močno, da ne bo kaj slabše spet z ušeski, ker se nam drugače res piše še pregled pri orl in operacija spet bližje.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
23.10.2008 12:03:38   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Pandica, ko te naslednjič ugrizne, ji zamaši nosek, npr. tako, da ji glavico pritisneš k sebi in s tem sploščiš njen nosek ob dojko. Ker bo težko dihala, te bo spustila. Mogoče bo potem nehala?

na brzino, ko stiska, jo lahko odstaviš, da ob kotičku ustnic daš mezinček not in si tako pomagaš. Ne vem, ali sme dovolj natančno opisala. Ampak je čist izi.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
23.10.2008 12:11:54   
Alina_alin

evo, danes mi je pa všeč 100tka user posted image user posted image
Sem se prebila skozi in vidim, da so samo še moji posti gor.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2488
23.10.2008 12:13:58   
*kinnie*
user posted image mene pa zanima koliko stane baby vac?

Neposredna povezava do sporočila: 2489
23.10.2008 12:16:25   
Alina_alin

tega imamo in je aktualen od 3 leta:

user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.10.2008 12:17:29   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pospravljanje igrač   Zali sem kupila v Ikeji za igračke ta koš

user posted image

mi imamo 3 podobne- viseče, iz Ikee, neuporabne, ker  pade na tla, ko v njo naložimo stvari. Je prešvoh za igrače.

a mislis, rdeco, modro in zeleno? Jaz jih imam na tleh in se super obnesejo. Pa se Nik lahko sam jemlje iz njih ker niso previsoke.

Neposredna povezava do sporočila: 2491
23.10.2008 12:20:38   
Alina_alin
Ja, Ulaa... So take za na strop, ker imajo ono za obesit. Hm, da jih dam na tla  - pol "skup" padejo.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
23.10.2008 12:29:27   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Cena je 11 eur, vključena poštnina- oktobra lani pri riji.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.10.2008 12:41:25   
Ulaa

Ja, Ulaa... So take za na strop, ker imajo ono za obesit. Hm, da jih dam na tla  - pol "skup" padejo.

pol pa nimamo istih, nase cist lepo pokonc stojijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.10.2008 12:43:25   
Ulaa
user posted image

takele so nase

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.10.2008 12:44:24   
lane31
Vanili........jaz imam tudi to napihljivo zadevo doma v roza barvi ,a sem ga pospravila kakor hitro sem ga napihnila , se mi zdi tak nevaren ,da je kar lepo v škatli ....Teo pa prav lep gor sedi -kako pa pride dol - moraš najbrž kar zraven stati .......res pa je da sem ga sprobala pred cc 1m ko je mala vstajala tako da se je za oporo gor vlekla in bi seveda komot padla ob njem.........morda je spet čas da ga napihnem ....ma ne vem

Igrače -podobno kot pri Kasiji ,vse je igrača user posted image njene pa so z redkimi izjemami vse pospravljene user posted image ,najraje gleda en zvezek polepljen z živalicami ,in to pol liste razmeče po sobi in ji moram povedat kaj je kje ,ko z prstom pokaže

Govor -ata,mama,hvala,mu,hov,mijav,gaga,meee - skratka oponašanje živali ....aja pa pridi reče in seveda njen večni AM user posted image

2ursae +Kasija- zelo lepe slikice user posted image

A veste kaj delam zdaj - pečem burek iz bučk user posted image mnjami

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.10.2008 12:59:36   
Alina_alin
Ulaa, ne nimamo enakega.
Lane31, njam, dober tek!
Tjaša še spi-3,5 ure user posted image Zdaj jo bom pa res šla budit,saj se moreva it porihtat za k P. Mislim, buditi jo moram -drugače pa spi 20 minuser posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
23.10.2008 13:09:51   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Cena je 11 eur, vključena poštnina- oktobra lani pri riji.

o hvalauser posted image
jo grem poiskat po RR, ker sem obupala nad noskomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2498
23.10.2008 13:16:33   
*kinnie*
Pri nas je pa prav grozno vreme, tista megla, vmes pa malo dežjauser posted image ....prav novembrsko....jah nič, zdaj čakam, da pridejo vsi domov, kosilce je danes bolj u easy....tako da spet mal bluzimuser posted image user posted image

Ja igrače....user posted image user posted image včeraj so me spet čustva izdala, pa sem spet kupila za otročke mal igračuser posted image , je moj samo takole user posted image naredil he he.

Pa kličem P, pa itak tistih sester ne morem priklicat,...mali še kar ni bil cepljenuser posted image ....no danes je pa spet celo noč kašljal....tako da res ne vem kaj naj.

pa pa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
23.10.2008 14:14:01   
jasna
Kasija, juhuhu za drugo delovno mestouser posted image . Pa delovni časuser posted image . Elian je pa tako cortkan na slikiciuser posted image , ti pa čist prava user posted image  v kratkih rokavihuser posted image

Alina, a z navadnim kolesom se vaša malčica ne vozi? Kako pa bremza po hribu dol? No meni je navadno kolo še vedno bolj všeč, ker se lahko gremo vozit vsi hkrati. Večji je speljal brez pomožnih koles pri 4ih, manjši pa letos, pri 3 letih.
Viseče mreže - nam so tudi padale dol, pol smo pa kar z navadno špago zavezali na vrhu in držiuser posted image

Vanili, jaz sem pa čist alergična na male igrače (kinder jajčki, pokrovčki...) zaradi nevarnosti zadušitve. Tudi male kocke skrivamo pred njo. Drugače pa Neli rada brska po omarah in si navesi npr. vse moje kopalke na sebe in hodi po stanovanjuuser posted image . Al pa mi spelje torbico in se sprehaja z njouser posted image . Prava damicauser posted image

Lane, jaz bi pa h tebi na kosilo prišlauser posted image

Sem mislila, da gre pri Neli z zdravjem na bolje, pa je današnjo noč celo prejokalauser posted image . Imamo tudi vneto uhouser posted image . Sem pa v lekarni nabavla probiotične kapljice za Nelči. So drage, ampak se jih splača dajat z AB.

< Sporočilo je popravil jasna -- 23.10.2008 14:16:04 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ko vstanem iz postelje sem večkrat:
Naša črtica koraka

kot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (9%)

taka, da mi raje daj mir! (23%)

kot iz reklame za probiotične jogurte (2%)

meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (22%)

ok, brez posebnosti (44%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!