Alina_alin
|
NINA, BOR, LAN - vse najboljše! Vanili, jaz ne bi šla v bazen. Na dopust pa ja, kljub ab. igrače, pri nas zvečer pride muca copatarica (igračkarica), ki odnese vse igračke, ki niso pospravljene. Obiskuje nas, odkar je malčica stara 2,5 leti - in pali. Pred večernim kopanjem samo omenimo to gospo in že hitimo pospravljat. No, seveda nimamo popredalčkano, ampak v zaboj in predale nametane. Igrače pa jaz malo menjujem: jih pospravim na nedoseg otrokom v 1 škatlo, vsake tolko pa zamenjam. govor- vaši otročkiže ful govorijo. Naša mama, ata, potem pa fertik. Hm? Vanili, alergija na ab- Tjaša je 3. dan dobila pikice po celem telesu. Najverjetneje alergija na ab, smo prekinili po navodilih P - lahko pa da je bila 6.bolezen. (pikice 3.dan). Vanili- super za Teotka, da je bolje. To, da izkašljuje, je že dober znak. Nisem navdušenka ab, ampak pri vas bi ga po moje res morali že dobit, se strinjam z Lane31. Zala, Teo, Jernej, samo da ste bolje. Tudi pri nas je ab prijel in je sedaj čist ok. Pandica, še enkrat o čiščenju noska: danes sem ji ravno v dnevni sobi s tistim, ki si ga ti misliš/si kupila - ni šlo ven. Kar vleklo se je - ampak ni posesal. Sem šla v kopalnico in z baby vac in ssssk, nosek je bil v sekundi čisto čist. Micla, o kakšnem vremenu in dežju ti govoriš. Tu je skozi sonce in toplo, tako lepo. Samo midve sva bolj omejene na sprehode okrog doma zaradi ab. KM- zadnjič sem ji dala par požirkov mojega kakava. Potem sem ji mislila dat prav mleko za piti, pa nisem, ker smo dobili ab. Ko dajem ab, ne mislim dajat nove hrane, ker potem ne vem od česa je alergija (če bi bila). Sicer pa jogurte ne mara, zadnjič je celo pojedla 1 skutico, ko je videla malčico, kako jo je, drugače itak ne bi. Živa, bi vi mene zaposlili v vaši službi- mi je všeč vaš potek dela. 2ursae- kje se dobi tisti poganjalec rdeči, ko sem ga videla na vaših fotkah? Zadnja slika ob torti je zmagovalna. In sem prišla skozi vaše poste....končno...