|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 17:46:34   
majči22
No tole lepo vreme smo pa danes na polno izkoristili. Super je blo. Dvakrat smo bili uzunaj.

vilika si pa res boga vidit. No sej sam da je boljš. Mene tud nekaj na desni strani boli že dva dni. Sm jedla pa Katjes bonbone in seveda mal preveč pojedla (sm se kar basala) no in so posledice ble prec vidne. Ma sej moram it k zobarju, sam kr odlašam (k me je pa tok strahuser posted image ).

matejchi jest sebe pogrešam oz. našo Lino.
No naši podatki še enkrat:
LINA  (10.08.2008)
ob rojstvu 2,730 in 50cm (odpustna 2,570 in 50 cm)
1.mesec 3,810 in 53,50cm
2.mesec 4,635 in 54 cm

No jest sm strije tud dobila in sicer samo po zgornjem delu stegen. Pa jih ni tako veliko, tako da ni panike.Se vidi da se po stegnih nisem med nosečnostjo nč mazala. Se mi ni dalouser posted image , zdej pa mam posledice.

No včeraj sva naši pikici kupila igralno blazino s trapezom, pa tko gleda tiste igrače in se smeji, pa verjetno še čist refleksne gibe dela, ko jih tolče. Ma drugač je pa super zadeva, vsaj zaenkrat je kar rada tam spodaj, po enodnevni uporabiuser posted image

A ima še katera težave, da otrok nazaj zaspi ponoči. Ma pr nas eno uro traja da zjutraj nazaj zaspi. Pa tud zvečer je problem, da zaspi. Ko jo dam v posteljo prvič zaspi za kakšne pol ure in se prebudi, pa bi spet mal jedla. No komi v naslednjem poskusu zaspi trdno in spi kakšnih 6-7 ur skup. Pol je pa spet problem nazaj zaspat, gleda ko čuk. Pa čez dan res ne spi, tam za kakšne 20 minut skup v kosu.

A imate kakšen dober predlog kam bi jutr šli lahko na izlet, da se je lepo za sprehajat. Sva mislna it na Bled, pa nevem kakšno bo kej vreme gor pa kok je kej hladno? Lepo prosim za kakšne predloge.

Ma dons sm se pa čist neki razpisala, se vidi da spi in mam čas.

Nč lepo se imejte ter lep preostanek dneva.

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 18:55:42   
betty
Bella - hvala za "nacrt" kje je tgovina oz, kje lahko kupim sveco za krst na RAkovniku. BI pa tudi jst kupila kaksno knjigo s pravljicami za lahko noc. dobra ideja.

V vednost:
CEKIN:
- SREBRNIKI
- ZLATNIKI

Dobijo se v zlatarni Celje. Ful jih imajo, Tko da bova sla z mojim tja in izbrala en cekin za krst, ki mu ga bo podaril boter.

Krysia - hvala za izcrpne podatke. grem ta teden v akcijo! Se nekaj: ne vem ali sem spregledala ali ne: a vi boste krstili ROKA? kr tko me zanima. MI mamo krst na Rudniku, sobota 8.11. potem pa kosilo pr Strah na Skofljici. Okoli 40 povabljenih. Vec kot na najini poroki :)

Čestitke za vsem za vase gramcke in centimetre! V torek sporocim se nase meritve, ko bomo imeli 2 meseca.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 19:20:33   
tatly
kaj boste vse imele na krstu samo kosilo in torto?

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 20:15:01   
aradej
čer

Hvala vam za vse user posted image  ,operacija je uspela čaka pa nas še dolgotrajno okrevanje.Tako sem dobila še tretjega otroka,ki bo potreben še več skrbi in nege.Ima poškodovana oba gležnja.

Naša pupika pa vse občuti.Je včeraj bila skoz nekaj sitna kot da bi vedela da se bo nekaj zgodilo. Danes pa jo skoz nekaj šraufa pa na rokah bi bila. Sedaj mi spi na rokah pa še kupčka moramo podreti.
Grem pod tuš potem pa spat ker ne vem kaj me še čaka.

nočko

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 20:36:50   
miškolinček
Aradej,a si še tle?

Oprosti ker ti nisem na sms odgovorila,sem ravno vozila takrat,potem pa nisem imela časa in sem pozabilauser posted image . Še sem živa,vse je vredu,samo časa nimam,ker me moji trije dedci popolnoma okupirajo,zvečer pa komaj gledam in včasih malo preberem samo nikoli ne pridem do konca kaj šele da bi komentirala.

kAj pa je delal tvoj če ni skrivnost,ko si mi sms pisala nisi nič omenila da bi bilo kaj narobe. Čimprej naj okreva,pa mal kakšne druge ponucaj da ti bodo pomagali,da ne boš res sama za vse.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 20:41:26   
aradej
sem še tukaj, moj je padel z odra ene dva metra globoko. se je pa včeraj naredilo popldne, sem bila glih gotova pri frizerju. bom imela sedaj dva vozička.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 20:46:11   
aradej
so bratje kar pridni so danes pripravili za plato pa še nekaj malega jutri v sredo zjutraj pa pripeljejo beten za plato potem pa še zidanje in streha. so se kar javili za varstvo pa za delo jih bo tudi nekaj sam me skri kako bo ko pride domov. imamo stopnice do hiše, pa navajen je skoz neki delat  sedaj bo pa moral počivat vsaj še en mesec potem pa počasi razgibavanje nekje čez štiri mesece če bo vse ok bo lahko obremenil ob gležnja.
ko boš v sevnici me kar pokliči za kavo če boš imela čas.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 20:50:44   
miškolinček
Zdaj pa še za vse ostale,....

kako ste punce? 

Malo sem prebrala samo ravno na tekočem nisem,se opravičujem samo jaz res nimam časa. Včasih malo preberem pa še to ne do konca,pol bi pa rada kaj napisala,mi pa že eden sitka od zadi,če niso otroci je pa moj.
Ne vem kako uspe Naty,pa Tejkaz pa ostalim ki imajo več otrok,meni ne uspe,tako da zame ne velja da ko jih imaš več si že upeljan v to.
Al pa če imam prezahtevne otroke,kaj pa vem. Spijo res ne veliko tako da o prespanih nočeh se še ne moremo hvaliti.
Sayuri, vem  da imaš kar 3 norčke pri hiši,pošiljam ti en veliiik objemček da bo čimhitreje mimo. Misli na to da si potem rešena za vedno,nas pa to še čaka,ker pri naši hiši sem samo jaz prebolela norice,mislim da jih tudi moj ni tako da bo še zanimivo ko nas doleti.

Pa opazila sem da vas bo kar nekaj imelo bež jopico iz H&m za krst,Gajka,pa Tejkaz. Zanimivo je pa to da smo jo mi tudi imeli ko smo ga 1 mesec nazaj krstili,....se vidi da smo avgustovke in imamo isti okususer posted image .

Matejchi,tebi po novem spet dogaja,al kaj. Ene dva dni nazaj sem zasledila en komentar o tem kdaj imaš rada matematiko,sem se do solz nasmejala.

Zoja Miša ,super da je Kaja Lina v redu in da okvara ni hujša ter se jo da popravit. Sem zelo vesela za obe.

Naty
,a si me kaj pogrešalauser posted image ??'Lepo se imejte jutri na krstu,pa naj vas ne zebe preveč.



(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 21:02:04   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

sem še tukaj, moj je padel z odra ene dva metra globoko. se je pa včeraj naredilo popldne, sem bila glih gotova pri frizerju. bom imela sedaj dva vozička.


Ojej, to pa ni kar tako,jo je še poceni odnesel glede na to kako globoko je padel bi lahko bilo hujše. Ja,ko bo prišel domov bo pa sigurno malo siten če je navajen skoz nekaj delat potem pa kar naenkrat čisto nič,še hodit ne .
Si kar predstavljam kako bi bilo ko bi moj kaj tacga doživel,po moje bi se potem meni zmešalo,ko bi bil sam sebi odveč. Namreč moj tudi ne more biti nič pri miru.

Te pokličem ko pridem za več dni oz. cel teden,ker drugače če smo vsi(beri tudi mojuser posted image )potem gremo vedno isti dan nazaj,redko ostanemo čez noč. Takrat nimam časa,če pa sem za cel teden potem je pa to lažje,čeprav me vsi okupirajo ko pridem in mislijo da bom skoz kr po obiskih letala meni se pa ne da,ker jaz pridem dol na dopust in na kakšen kafe,ne pa da bom okrog po hišah skakala. Pa še tamalga pol znerviram,ker je drug kraj,drugi ljudje,ki jih vidi redko in jih do naslednjič že pozabi,pol pa da bi še okrog letala,pa ja de....S tem mislim tiste ljudi s katerim že tako nimam ne vem kako stikov oz.jih sploh nimam,al pa kakšna žlahta je ponavadi najbolj obupna. Kot da imam časa na pretek,vprašajo se pa ne če je že kdo k meni kdaj sem tako daleč prišel,......eh dosti o tem.

Te pokličem sigurno,pa če ne bova mogle ravno na kafe bova pa vozičkale. Ponavadi smo veliko na igralih pri župnišču ker ta velik tam grozn uživa,pa z babi se tam igrata,jaz pa vozek okrog prevažam.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 18.10.2008 21:03:07 >

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 21:06:57   
miškolinček
Ko po dolgem času pogledam sem imam pa samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nič,očitno že sladko sanjate,lepe sanje,pa dolgo in mirno  noč  želim.

Aradej drži se,sej bo.

Jaz grem zdaj spat,ker nič ne vem kakšna noč bo in kolikokrat bo treba vstajat.

Nočko,user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 18.10.2008 21:07:21 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 21:07:19   
tejkaz
Naty, sem bila pri njej. Mi je postrigla konice in oblikovala pričesko. Je rekla da bo zdržala do nedelje. Ja, malo morgen, danes zjutraj sem bila grozno razkuštrana, tako da sem šla danes v trgovino po okroglo krtačo in lak, da si jo bom poskušala jutri zjutraj popravit. Je pa prišla tvoja babi že ob pol petih in čakala do petih, ko sem bila jaz gotovo. Če bi vedela da je tvoja babi, bi se pa kaj pogovarjali, tako smo bile pa kar tiho.

Mi imamo vse spakirano in pripravljeno za jutri. Zgodaj zjutraj štartamo v Velenje. Držite pesti da krst uspe. Da ne bo Jaša jokal in da bo Eva pri miru in tiho user posted image

Aradej, ne vem kaj naj napišem, upam da boste čimbolje prenesli poškodbo user posted image

Miškolinček, pridne otroke imamo z Naty user posted image

Ostalo pa jutri ali pojutrijšnjem

Lahko noč


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 21:13:37   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Miškolinček, pridne otroke imamo z Naty user posted image



Sem opazila ja, zgleda da bom mogla kakšnega v inštrukcije poslat k vama. Imam dva na izbiro,enga grozno trmastega,ki hoče vso špozornosz zase in po novem ne zna nič sam,mora se obvezno nosit,....,potem pa enega katerega je treba naučit kako spati ponoči,pa da se ponoči je manj kot podnevi,podnevi pa da je treba kdaj tudi malo spat in to v postelji ne samo v vozičku.user posted image

A se javiš???? zdaj lahko še izbiraš katerega želiš?user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa skor bi pozabla,še enga mam malo starejšega,ki ne razume da pri 2 otrocih ki te popolnoma okupirata ne more biti vedno vse tipi topuser posted image

Mal se hecam

zdaj grem pa res spat

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 21:15:34   
aradej
sem skočila pod tuš pa tašča me je nekaj okupirala pa moj me je klical in mi voščil lahko noč
moj dela pri bratu. Diani je tudi všeč tam pri župnišču ti kar pokliči.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 21:21:13   
aradej
miškolinček si podobno kot jaz. Diana nebi sama jedla pa še kakšna stvar bi se našla ki je sedaj noče ali pa zelo težko naredi sama, Lucija pa tudi je na dve ure ali manj ponoči pa prvo spanje v kosu je dolgo 3-4 ure potem pa lepo na dve. Čez dan bi bila pa tudi budna med obroki ampak je preveč utrujena pa zadrema tudi za 20 min potem pa jok in lakota. Sem pa mojga zadnjič preveč hvalila pa mi je kmalu reku da bi lahko pospravila po stanovanju, je pa sam prijel za metlo in pometel, češ to lahko narediš v parih minutah.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 21:40:53   
aradej
user posted image

nočko vsem grem pred tv in upam da kmalu tudi zaspim

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 21:51:07   
K_a_t_j_a
Se javljam po dolgem času. Redno vas berem, ampak za kometiranje pa ali mi zmanjka časa ali se mi ne da, ali ima Jan slab dan...
Najprej naj pohvalim vse slikice naših avgustovčkov. So taki cukri, da je človek res kar brez besed. user posted image
Sayuri držim pesti za tvoje, da se čimprej pozdravijo. user posted image user posted image user posted image So res bogi user posted image . Tebe še pa vedno občudujem, ker si res SUPER MAMICA!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki imate ta vikend krst vam želim, da se imate lepo!
tejkaz user posted image user posted image za novo frizurco!!
user posted image user posted image user posted image
za vse nove pridobljene cm in kg naših avgustovčkov!!
aradej želim ti da se tvoj čimprej pozdravi in da bo kar se da hitro spet doma. user posted image user posted image user posted image
matejci super seznam!user posted image
Vilika user posted image user posted image user posted image in da te zob čimprej neha bolet. Vem kaj so zobje. Sem imela letos problem z zgornjo enkico, ko mi je začel živec odmirat in so mi ga ven vlekli, to me je še bolj bolelo kot porod.user posted image user posted image
Jan je pa danes prvič tako dolgo je spal in to kar od 21.00 do 06.00. pa še od 06.45 pa do 09.00 user posted image user posted image user posted image Moje zize so pa dobesedno eksplodirale. Sem imela kar dva zgornja dela pižame mokra od mleka, sploh nisem pričakovala tak naval mleka ponoči, pa še Jan je tak dolgo spal. Ponavadi se mi res nabere dost mleka čez noč, samo tole kar je bilo danes, še pa res ni bilo nikoli. Zvečer sem bila pa skoraj čisto brez mleka, tako da je mogel še dodatek dobit. Potem pa kar naenkrat BUM!
Danes je tako pridn. Je spet kakal. Imamo namreč probleme s kakanjem. Nama kaka v enem tednu samo enkrat ali dvakrat, samo takrat se ga ornk nadeva. Ta teden je pa že 3krat kakal.
Za krst še zaenkrat nimamo datuma, imama ga pa namen imet tam sredi novembra enkrat, seveda, če bo to možno pri našem župniku. Šli bomo pa jest v hotel, tam kjer moj dela, v Zreče.

Še podatki za seznamček:
rojstvo: porodna teža 2550g višina: 48cm
           odpustna teža 2500 g,
1. mesec
teža:3220g  višina:54 cm
2.mesec
teža: 4460g  višina 55 cm

Sem, ga pa danes merila s šiviljskim trakom pa ima tam okoli 58 cm.
Imam problem glede žabic, ker 56 so mu že malo premale, 62/68 pa prevelike. A mogoče katera be kje se dajo dobiti žabice (štrampli) samo številka 62?
Temence imamo še vedno in sem šla danes kar kupi šampon od Mustele in res upam, da bo pomagalo.
Drugače pa je pri Janu skoraj vsak dan nekaj novega. Zdaj si tako rad liže prstke na rokici in občasno ga vidim kako si že gleda rokice. Pa najraje je nag, ko se pa oblačimo pa sirena.user posted image

Lep preostanek vikenda želim vsem!









< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 18.10.2008 21:54:19 >


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 22:36:06   
košuta
Krysia in Tinka14 - Jaz ima popolnoma iste probleme s taščo(oz. s kakdidatko za to mesto kakor pravi Anita)... S tem, da smo zaenkrat še vsi v istem štuku. user posted image Komaj čakam, da se naslednje leto spravimo navrh. Na žalost bomo še vedno v isti hiši...brez zaklepanja vrat in z vikanjem, ki bo postalo res smešno, ko ji bo naš mali rekel "ti", jaz pa "vi".user posted image

Sayuri - Kako je skrbeti za štiri otroke?user posted image  Upam, da ni prehudo...Ta največji je verjetno najhujši. user posted image

Erin - Stije. Kaj je že to? Če ne pogledam dol, jih sploh ni. user posted image  Dobila sem jih po spodnji strani trebuha zadnji teden nosečnosti in po spodnji strani prsi en teden po porodu. In so packe še kar rdeče, samo malo manj žive barve. user posted image  Če bi jaz na dragega čakala, da me maže, bi jih imela vsepovsod in veliko več. Me ni niti enkrat namazal...user posted image

Betty - Nas je dobil vrtiljak od botra. Midva mu nisva kupila ničesar - tudi kosilo stane...

Aradej user posted image  Pozdravi dragega!

Podatke za seznamček dodam pa drugič (ga moram še izmerit user posted image ).

Nočko!


_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 22:49:11   
Tamy30
Dober vecer, hehem, opazam da sem vedno ko hocem napisati kaj, vedno med zadnjimi, vecernimi:) Drugace tako ni casauser posted image
Pa gremo lepo po vrsti ce se se kaj spomnim, kaj sem precitalauser posted image
Matejchi tale seznam je res lep. Bom kmalu kaj dodala na seznam. Trenutno mi mali spi, pa ne bi spet rada vstopala v sobo da si prepisem podatke (ker na pamet jih res ne znam).
 
K_a_t_j_a hm, stevilko 62 imajo v H&M.
 
anaya to pa je res mucenje prsi. Se vedno obstaja dobro dodatno mleko, tako da nic se ne sekiraj. Tudi v adaptiranem mleku je polno vitaminov in mineralov ki jih otrok potrebuja za razvoj.

Cestitke vsem ki boste imele krst. Jaz se se o tem nisem nic pogovarjala z dragim, je pa moja zelja da mojega tudi krstim, ker imam sama tudi vse opravljene zakramente. (razen poroke)user posted image

Da se malce pohvalim, koncno smo dobili nov avto. Zdaj spravimo cel vozicek v prtljaznik. Smo kupili karavana Volvota rabljenega in zelo ohranjenega. Zdaj je se samo moja poteza da se spravim za volan in malo prakticiram voznjo in parkiranje, ker je res doooolguser posted image

Pa je danes moj dragi se odlocil in povabil moje in njegove starse na kosilo. Smo bilo pri Anderlicu, tiste ki ste iz Mb boste ze vedele. Lep pogled na tri ribnike.Tako lep dan je bil, soncen, topel (samo na soncu). Sem vzela vse potrebno zraven za tamalega, ves cas pa je tako spal v vozicku. Sem se najprej hitela z hranjenjem, pol pa sem lahko v miru pojedla svoje kosilo.

Komaj sem se navadila da moram pocasi jesti, pregisti vsak grizljaj, ker je to ful zdravo, bla, bla, pol pa zdaj ko sem mamica spet hitro zmecem vase. Ja ko pa se moj tamali zbuja ravno ko je cas kosila zameuser posted image Kak je pa pri vas??

aradej zelim cimprejsnje okrevanje tvojemu, ti pa bos ze zmogla.

Aja, skoraj pozabila, sem preklopila na drugo hrano. Sem do tega tedna dajala Bebo od nestle, zdaj pa ze od ponedeljka dajam Hipp, pa moram reci da je ze to boljse, da mi je zacel kakt vsak dan, prej pa sva se mucila na 3-4 dni. Bomo videli ce bo se naprej tako. Pa tudi sraufalo ga ni tak ta teden. Drzmo pesti da je res bila kriva druga hrana.



(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 22:56:26   
Tamy30
Slikana ta teden doma v vozicku
user posted image

In se ena slikica ko pasem kravice(ki pa jih ful ne maram)
user posted image

In zadnja, katera potrjuje da vladam v mamini posteljiuser posted image
user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 22:57:50   
Tamy30
ups se opravicujem za velike slike, pa sem dala v manjso velikost, grrrr, hm, a zna katero to odtsranit z foruma???

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
18.10.2008 23:38:20   
matejchi
Tamy najhitreje sama popraviš, da stisneš uredi, samo to velja kratek čas, potem se več ne da... pa sej nisi prva pa zadnja tudi ne...

Seznam bo v do ponedeljka, upam da me ne boste 
user posted image
user posted image
ker smo bili danes na poroki, jutri pa gremo na birmo, zdaj pa rabim malo  user posted image   .
user posted image   nedeljo vam želim!

Za seznam bi pa mogoče lahko dodali še ime bratca ali sestrice pa zraven samo datum rojstva??user posted image user posted image

_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
19.10.2008 1:14:56   
nyna84
Ojla pupe!

Se spet na hitro javim po dolgem času... Naša Lana ima očitno alergijo na računalnik, ker se začne vedno dret, če se vsedem zraven PC-ja. user posted image user posted image
Nisem vas utegnila še nič brat in mi verjetno niti ne bo uspelo prebrat vsega za nazaj, ker ste toliko napisale user posted image . Se bom probala potrudit. user posted image
Mi smo ok, ful rasemo (nič čudnega, sej ne delamo druzga kot jemo user posted image ).Je Lana zdej 2 tedna ves čas nekaj jokala in stokala, tako da smo bili do večera vedno vsi že čisto na koncu z živci, potem sem popuser posted image in ji nehala dajet tiste AD3 kapljice, zdej je pa mir. Jo raj peljem za eno uro več ven na sonček, ker smo potem vsi na boljšem. user posted image


Za na seznamček:
10.8.2008 - nyna84 (PDP 4.8.2008)
 
LANA
rojstvo ob 23:56 - 3240g in 50cm
1 mesec: 4530g in 56cm
2 meseca: 5690g in 59cm
 

Vsem mamicam, ki danes krstite, želim lep krst! user posted image  user posted image  user posted image

Nočko!

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
19.10.2008 9:02:48   
Zoja Miša
Vsem ki danes krstite svoje sončke - imejte lep dan!
In seveda vse ostale prav tako!

Naša princeska je pa prava zaspanka, je včeraj zaspala samo ob zvezdici zaspanki in spala danes do 4.30h (7 uruser posted image ) in potem se je zbudila zopet ob 7.30h, se najedla, podrla kupček in mi na rokah zopet zaspala. Sem jo položila v poslico in spi. user posted image  

Vilika, upam, da je tvoj zobobolj boljše! Revica, te je morala boleti!

Majči verjetno sem že pozna z predlogom, ampak ker niti ne vem točno iz katerega konca si, predlagam Rakitno, tam se je lepo za sprehajati. Pa v naravi si. Čeprav zna biti sedaj mraz!user posted image

Aradej, lepo skrbi za svoje srčke!

Miškolinček, javi se nam kaj večkrat!

Tamy, čestitke za nov avto in srečno vožno! Pa slikic ne vidimuser posted image .

Matejchi, pridna si s seznamom! Tako da si kar vzemi čas, ko bo pa bo!user posted image

Sayuri, upam, da ste o.k. in da se ne praskate prevečuser posted image

Sandra, kje si?

Nyna kako si prilepila slikico svoje princeske v avatar? Jaz svoje ne morem.user posted image Mi lahko katera pomaga???
 
No, vidim, da še kavica ni postrežena. Vse pridne kuharce so danes zaposlene s krstom! No, pa naj uživajo, jaz pa kavico kuham. Postrezite si kakršno vam paše!user posted image
 
Želim vam lepo in user posted image nedeljo!
 
 

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
19.10.2008 9:44:04   
sayuri
Saj ne vem, če mi boste verjele....user posted image  Izgleda, da sem norice dobila tud jaz user posted image user posted image user posted image . Včeraj zvečer sem že opazila dve pikici pod vratom. Danes sem našla še 4 nove user posted image . Pa vsake tolk časa me malce zasrbi.... Ah...... Ne vem, al je to psiha al se bo res kaj izvilo iz tega. user posted image

Mož norice najslabše prenaša. Ful je ubogi user posted image . Pika poleg pike user posted image user posted image user posted image  PA še vročino ima in glava ga je ful bolela. Včeraj zvečer je vsaj to nehalo.user posted image
Dvojčka sta ok. V bistvu drugih sprememb pri njiju ni- le pikice imata. Sta ravno tko živahna, kot sta bila. Zara je še vedno prehlajena....to se zdaj vleče že skor en mesec user posted image . Bom poslikala naši dve pikici in vam ju pokazala user posted image

Vsem, ki imate danes krst, želim lep dan. Imejte se lepo. Sonček bo k temu sigurno pripomogel user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
19.10.2008 11:02:34   
miškolinček
Zoja MIša,avatar naložiš tako da odpreš svoj profil,potem pa tam izbereš naloži moj avatar (al nekaj podobnega),odpre se ti okno v katerem pobrskaš oz.poiščeš slikico na računalniku,jo izbereš in potrdiš. Potem pa na koncu ne smeš kar zapreti mojega profila,ampak klikneš najprej shrani spremembe. Poskusi,upam da razumeš kaj hočem povedat in ti uspe.
Moraš pa imeti zelo majhno slikico drugače ti je ne naloži.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 19.10.2008 11:03:16 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)


Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!