Zoja Miša
|
Jaz sem pa lena, ko . Se mi še na popoldanski sprehod ni dalo, tako da sem prinsesko kar v košaro in na balkon postavila. Upam, da mi ne zameri. Pa saj je skoraj isto, kot bi bila na sprehodu, razen, da se ji rita ne trese, tega pa tako ne pogreša, če spi . Pa še kosilo sem si tako lahko privoščila. Špinačni tortelini, z naribanim svežim parmezanom in baziliko. Solato si pa mislim. Če se mi je pa ne da prat . Madonca ste načvekale od zjutraj. Neža sem s teboj, utrujena, da me bo kar pobralo. A še vedno raje na RR svetim, kot pa da bi šla sedaj spat. Gajka, enkrat, ko bova imela večje stanovanje, upam, da bo enkrat , bo imela princeska svojo sobo. Do takrat, smo se primorani prenašati . Krysia, poznam to, naša je lahko cel dan sitna, a ko pride domov, pa nasmeški in dobra volja, ali pa veselo zaspi, čeprav prej cel dan sitnari . Erin in Tejkaz, sta me potalažili sedaj, meni se že 3 noht na nogi gnoji . Sem že mislila, da si jih ne znam več postričt?! Upam, da bo kmalu bolje. Tejkaz, blazinice jaz še nosim, čeprav v bistvu ne vem zakaj? Nič mi ne spušča, razen zvečer če so že fejst polne in grem pod tuš pred pumpanjem. In belo mejčko sem tudi nosila Eh, kaj me briga, pa naj si folk misli kar si če. In lep Jašev nasmešek. Tale NDK? Kje je to??? Glede na njihovo web stran se mi zdi kar kul, bi ene 2 jakni kar imela in halooo, samo po 20 eur so Mi tudi fino kakamo, vsaj 3 x na dan! Vilika, čestitke za 2 meseca!!! Maja T tudi meni so začeli izpadati lasje. Meni je frizerka rekla, naj si od Vichyja šampon proti izpadanju las kupim, da pomaga. Nisem pa še poskusila, tako da ti ne morem povedati, če drži. Kot je Gajka rekla, ampak če ne bodo tako gosti, super, meni jih itak more vedno na polno redčiti! In Neža, mislim, da ni povezano z dojenjem, ampak z porodom. Tudi v Ljubljani je polno folka med tednom dopoldne. Če greš v BTC skoraj nimaš kje parkirati. Res ne vem kaj folk dela!? Daja, javi se še kaj in dobro zrihtajta 6.11., čeprav se boš do takrat še kaj oglasila, ampak da ne pozabim! Bella, za zdelano Tejo. In Jaffa kekse Vilika, tole zimo zdrži, potem bo bolje. Pa kar potoži se nam, pomaga, vem! Cebrca, tudi jaz sem na kavo pozabila, smotka! A je bilo vseeno super. Pa še kdaj Čestitke Ivanu za 3 mesece! In javi akko je prestal pikice. Bambi, tudi jaz imam Angelcare in sem prav tako vesela da ga imam. Res pa tudi jaz ne vem kaj bi naredila, če bi pikica prenehala dihati. Oh, sploh ne smem pomisliti! Sem pa sedaj na balkon letela, je neke čudne zvoke spuščala , vse v spanju. Glede kopanja, mi je sedaj bolj jasno. Važno, da uživate! Mislim, da bom počasi tudi jaz bano zamenjala, imam tisto, ki je notri že narejena za ležat, pa sem morala novo kupiti, ker je bila še premejhna. Sedaj pa bo. Sayuri, za dobre nakupe! Malo nam naredi lušte in povej kaj si kaj kupila No, nekaj si že opisala. Ali imajo čedne bundice, jaz jo tudi rabim! No, HB sirene, da bom nehala pisati km poste!