NiLe
|
Čeeer! Eeej, celjske čvekice, taky it easy !!!! Ste si pa ornk zastavile debato Da ne pozabim: čestitke našima dvojčkoma za 8. mesecev ... mamica vaju je pa še prav lepo pocartala z mega uspešnim nakupom. Katka, bomo držali pesti v četrtek!!! Porka, ste tolk naklofale, da sploh ne vem, kaj komentirat . Aja, tudi jaz bom spremenila mobilnega operaterja, ker imam račun za sept. 56 eurov (sem pri M), tak da ne vem al sem jaz taaakaaa čveka al imate same take super truper pakete . No, za nameček pa še v noben tale orto v nulo ipd. ne spadam, ker sem pri starejših Oporoka; mi2 je nimava (tud kaj dosti ne bi imela za zapustit ... bolj razmišljam, kdo bi skrbel za najine 3 otročke, če bi se nama kaj zgodilo ... ah, raje prešaltam na drugo temo! Posadka; danes smo imeli identično kosilo ... me je dragi razbremenil in skuhal okusno rižotko, pa kaj, ko starejša2 škrata nista bila najbolj zainteresirana. Aja, pa tisti tvoj stavek, kako si jih opazovala za mizo ... se mi je kar zasmejalo ... podobno zgleda pri nas ... je prav fletno, ko nas je toliko za mizo . BTW, sicer imaš pa res luštno posadko!!! Jabolko; za jutri še nimam nobenih planov, mogoče uletim, ampak nič ne obljubim . Bela vrtnica; upam, da dobro opravita jutri pri dermatologu in je "samo" štorkljin ugriz. Moji 3je ga imajo na zatilju in z leti obledi. Srečka; držim pesti, da bo jutri bolečina 100x manjša Tole pošljem ... pa mogoče še kaj pokomentiram, ko se vrnem izpod tuša ...