tasyo
|
Dober večer! Ne, nisem vas pozabila, samo dan se prehitro obne, da bi imela čas še počvekat. Najprej hvala vsem za čestitke in tortico, čeprav je mala madam ne bo mogla jesti še prav kmalu. Je bila pa danes pridna, nasmejana in čist taprava razposajena polletnica. Po novem mi čez dan spimo 3x po 1 uro. Res, niste narobe prebrale. In če ne odspi, je grozno tečna. Se pa nič ne upira. Jo odložiš, se malo poigra in zašlafa. Zdej je pa tudi že omagala. Ponoči se sicer še vedno zbujamo, ampak tudi nekoliko manj, tko da se da živet. le hrana je manjši problem. Ker noče jest, dokler ni res lačna, takrat pa gre z žličko čist prepočasi... Dopoldan še gre, potem je pa že cel hudič. Danes sva sprobali sojino mleko - je bolj kot ne brez okusa, pa tudi reakcije nima po njem, čeprav so naju opozorili, da lahko, da tudi tega ne bo prenašala. Ampak te kašice, ki ne vsebujejo mleka, so pa orto zanič. Ji vmešam neko sadje, da jih malce izboljšam, pa ne pomaga prav dosti. Vem, da se nekatere jezite, ker je v raznih kašicah sladkor - ampak, sej tut mi jemo začinjeno hrano, da je okusna. In brez zamere, zmleto žito brez dodatkov je zanič. Tko da ji bom jutri vseeno privoščila malenkost sladkorčka, da bova vsaj lahko jedli. Drugače pa ne vem, kaj ji naj ponudim, da ne bo preveč enolično. Sej skos pa tut ne more ene in iste zelenjave jest, kajne? A mislite, da bi ji lahko dala npr. omakico od govejih zrezkov - ker po golažu ji nič ne manjka... Pa tista žlička moke, ki je noter, ji tut ne more tko škodit, kajne? Ne vem. Jabolko, tvoj sine je imel alergijo na krvaje mleko, če se prav spomnim... Kaj si mu pa dala jest??? No, pa še mal druge teme - upam da ste jutranje čvekice uživale in se malo načvekale. Res škoda, da smo zamudile tale sončen teden za ZOO... No, sej midve bi ga verjetno prešpricale, pa vseeno. Bela vrtnica, upam da bo vse v najlepšem redu!!!!! A dermatologinja pa ni hotela nič rečt? Katka, jutri bova obe stiskali pesti, ni vrag, da bo pomagalo! Srečka, a si že kej boljš????? Verjetno sem še kup stvari pozabila, pa se mi glih ne da nazaj brskat. Grem k MM, je že v horizontali. Lep večer vsem!!!!
|