|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
22.10.2008 15:41:31   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Počitnice... drug teden bomo z otroki doma... pa drevesa bodo šele po 1. nov... pa pohištva iz Ikee tudi še ne bo, tako da če bomo zdravi, bomo tudi potepuški. Kakšen dan morda mahnemo sami brez atija na izlet... če bo še katera z otroki doma, lahko združimo ideje :-)))

Mi bomo v prvi polovici tedna tudi doma, in smo tudi za stvar...

pa prej sem čisto pozabila - čestitke vsem malim slavljencem!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
22.10.2008 15:44:21   
trnuljčica
Sem mislila komentirati, pa sem si premislila. Rajši v živo...če bo na to nanesla tema... Kar dvomim...user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
22.10.2008 15:52:29   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

pa prej sem čisto pozabila - čestitke vsem malim slavljencem!

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
22.10.2008 16:05:00   
simvir
Hej!

Oba škratka spita, tako da lahko čas izkoristim za rruser posted image .

Dopoldne smo imeli P, je bila taka gužva da smo bili tam skoraj dve ure. Ponavadi smo tik tak fertik.
Naše nove mere za seznam 8600g, 69 cm (meni na žalost ne znese, da bi jih rihtala)
Kljub prehladu smo dobili pikico, drugače je super pohvaljen, samo še lulčka moramo zrihtati. 

Je pa dr rekla da v naslednjih dneh lahko pričakujemo zg dva zobka, je dlesen res čisto napeta.

Mi pa sestra tam začne razlagati, da zdaj pa počasi lahko začneva z GH, pa 5-6 dniuser posted image uvajava novo živilo (jabolko, korenček, nato najprej svetla zelenjava...). Jaz sem samo kimala in nisem povedala da sva zamenjala že skoraj tri obrokeuser posted image . No kakor kdaj, odvisno če mu pripravljeni obrok tekne. Hb je tudi mleka še dovolj. Pa kakšno skorjo kruha tudi že lahko pogloda, drugače pa gluten po 8. mesecu.

Kot je že Posadka zadnjič napisala, sem tudi jaz ugotovila, da mali več zelenjave poje, če je v kašici krompir. Tako ga sedaj dam skoraj med vso zelenjavo. Sadje ima pa itak rad.

Tudi mi smo ponoči bolje spali (po večernem tečkanju v posteljici), vsaj glede na prejšnje dni. Je pa še vedno 2x jedel, sicer drugič že proti jutru. Ampak vsaj ni bilo bujenja že ob polnočiuser posted image .

Lana čestitke za polovičkouser posted image .

Ko se oba zbudita šibamo k svakinji na obisk, sedaj ko smo popoldne sami doma, jo kar vsak dan kam mahnemo. Se vsaj kaj dogajauser posted image .

Začuda je še vedno tišina, prej pa ne in ne zaspatuser posted image .

< Sporočilo je popravil simvir -- 22.10.2008 16:06:43 >

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
22.10.2008 18:31:06   
trnuljčica
Vsem ki jih zanima nakup copatkov za user posted image .  Danes sem jih kupila v Leclercu. Imajo Disneyeve z tigerčkom oranžno plave za 4,49 ojra ( v akciji) pa tudi olivno zelene z Disnyevim tigerčkom  ti so 7,60 ojra. Navedla sem za user posted image . Imajo tudi za user posted image samo ne vem motiva, so pa roza in stanejo tudi 4,49. 
Pa bodije sem nabavila saj jih imamo grozno premalo, ker je vse prerastel tam so pa lušni...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
22.10.2008 19:20:24   
bela vrtnica
Pozdravljene!

Danes je pa dan minil, kot ....Zjutraj smo se dobile na kavici. Je bilo prav luštno. Čeprav smo bile samo štiri mamice in pet malčkov so nas vseeno vsi opazili.
Potem pa sem Zaro peljala dermatologu. Iskreno povedano ne vem nič konkretnega (iz izvida sploh ne znam razbrati diagnozo, ker je zdravnico to napisala čisto po doktorsko, ko pa sem vprašala v lekarni, če mi lahko pove diagnozo, pa je rekla, da tudi ne zna razbrati). Dobili smo tri kremice in bodo videli kako bodo delovale. Imamo kontrolo 3.11. Upam, da bo kmalu bolje.
Potem pa sem popoldne imela na obisku tasta in taščo. Dodaten komentar tako ni potreben.

Aja, v Celjanu je objavljena slikica iz srečanja v Celju. Besedila pa ni ravno veliko. No, ampak vseeno lahko rečemo, da smo bile v časopisu.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
22.10.2008 19:25:57   
bela vrtnica
Trnuljčica imaš ZS.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
22.10.2008 19:51:50   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Trnuljčica imaš ZS.

Imaš odg.

Neposredna povezava do sporočila: 3033
22.10.2008 20:00:32   
clericv6
Bela vrtnica: najbrž ni nič hujšega, če ne bi ti dala kaj več od kremic, mogoče tudi kakšno testiranje ipd. Pa še kontrola bo, tako da bo sigurno vse ok.

VSE NAJ NAJ vsem slavljencem (Lana, pa za včeraj še Neža)! user posted image

Srečka: ti pa imaš res smolo, no! Čim prej se pozdravi, pošiljam ti eno user posted image !

Danes je pa Kiara taaakooooo zaspana, da smo jo nafutrali pol ure prej, zdaj pa tečka v svoji posteljici. Upam, da bo zaspala, je taka koma...

Neposredna povezava do sporočila: 3034
22.10.2008 20:14:41   
clericv6
user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
22.10.2008 20:15:35   
clericv6
Paaaaaaardon.... user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
22.10.2008 20:19:10   
tasyo
Dober večer!
Ne, nisem vas pozabila, samo dan se prehitro obne, da bi imela čas še počvekat. Najprej hvala vsem za čestitke in tortico, čeprav je mala madam ne bo mogla jesti še prav kmalu. Je bila pa danes pridna, nasmejana in čist taprava razposajena polletnica. Po novem mi čez dan spimo 3x po 1 uro. Res, niste narobe prebrale. In če ne odspi, je grozno tečna. Se pa nič ne upira. Jo odložiš, se malo poigra in zašlafa. Zdej je pa tudi že omagala. Ponoči se sicer še vedno zbujamo, ampak tudi nekoliko manj, tko da se da živet. le hrana je manjši problem. Ker noče jest, dokler ni res lačna, takrat pa gre z žličko čist prepočasi... Dopoldan še gre, potem je pa že cel hudič. Danes sva sprobali sojino mleko - je bolj kot ne brez okusa, pa tudi reakcije nima po njem, čeprav so naju opozorili, da lahko, da tudi tega ne bo prenašala. Ampak te kašice, ki ne vsebujejo mleka, so pa orto zanič. Ji vmešam neko sadje, da jih malce izboljšam, pa ne pomaga prav dosti. Vem, da se nekatere jezite, ker je v raznih kašicah sladkor - ampak, sej tut mi jemo začinjeno hrano, da je okusna. In brez zamere, zmleto žito brez dodatkov je zanič. Tko da ji bom jutri vseeno privoščila malenkost sladkorčka, da bova vsaj lahko jedli. Drugače pa ne vem, kaj ji naj ponudim, da ne bo preveč enolično. Sej skos pa tut ne more ene in iste zelenjave jest, kajne? A mislite, da bi ji lahko dala npr. omakico od govejih zrezkov - ker po golažu ji nič ne manjka... Pa tista žlička moke, ki je noter, ji tut ne more tko škodit, kajne? Ne vem. Jabolko, tvoj sine je imel alergijo na krvaje mleko, če se prav spomnim... Kaj si mu pa dala jest???

No, pa še mal druge teme - upam da ste jutranje čvekice uživale in se malo načvekale. Res škoda, da smo zamudile tale sončen teden za ZOO... No, sej midve bi ga verjetno prešpricale, pa vseeno.

Bela vrtnica, upam da bo vse v najlepšem redu!!!!! A dermatologinja pa ni hotela nič rečt?

Katka, jutri bova obe stiskali pesti, ni vrag, da bo pomagalo!

Srečka, a si že kej boljš?????

Verjetno sem še kup stvari pozabila, pa se mi glih ne da nazaj brskat. Grem k MM, je že v horizontali. Lep večer vsem!!!!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
22.10.2008 20:36:38   
novopecena
aloha

mislim preden se pa ta kišta spomni odpret program pa živčnega fašeš

no mi smo v mižalah. dan je prehitro minil. malo smo pospravljali pa kopalnico spucali jupi. čvekanje je bilo maloštevilčno a prijetno. kdaj pol pravte za naslednje srečanje in kje??

lublanske čveke v decembru se vam po vsej verjetnosti približam. nekaj smo najdli v šentvidu ampak je vse še v luftu.

danes me je obiskala kolegica in nama podarila bicikel ki lahko ročaj da pod kolesa in je konjiček user posted image

user posted image

seveda je mali navdušeno sedel v njem in imam po novem novo mesto kamor ga lohka dam da se zamoti za nekaj časa.

danes sem mu naredila papico iz paparice (trojček cvetače, rdeče paprike in koruze), včeraj je imel cvetačni sir in dan prej hruška z rižem. nad vsem je bil tako navdušen da sem dobila ful elana za kuhat iz te knjige user posted image user posted image   pa nisem nek kuharski tip drugače, sam ko vidiš kako odpira usta in je je trud poplačan

Katka jutri mislimo nate in sporoči kako je šlo

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
22.10.2008 20:47:14   
Jo@n
Čer!

Jest sem čist hin, mali princ je do peth popoldne spal celih 20 minut. Ok,s aj sta bili potem še dve kitici, a njegovo razpoloženje user posted image user posted image  , je imel že ob sedmih kopanje in dojenje, pol pa spet ne spat... Ga je MM pridno nosil naokrog. Upam, da bo vsaj noč mirna.

Kostanj je v pečici, pa grem mal fotelj zasest.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
22.10.2008 20:52:16   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Čer!

Jest sem čist hin, mali princ je do peth popoldne spal celih 20 minut. Ok,s aj sta bili potem še dve kitici, a njegovo razpoloženje user posted image user posted image  , je imel že ob sedmih kopanje in dojenje, pol pa spet ne spat... Ga je MM pridno nosil naokrog. Upam, da bo vsaj noč mirna.

Kostanj je v pečici, pa grem mal fotelj zasest.

No, tudi Kiara je imela pestro popoldne- ni nič spala. Pa še sama sem bila doma. Zato je pa bila koma in smo jo dali prej spat. Samo upam, da se jutri ne bo zbudila že ob 6h user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
22.10.2008 20:56:42   
novopecena
jah nad celjanom sem pa čisto razočarana user posted image sem pričakovala malo več oz. kakšna slika več jih ne bi veliko stala. no ja v cajtngu smo pa vseen.
Eva probaj še 1x dat sliko gor pa da bo cel "članek". jest sem preveč leva za te stvari user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
22.10.2008 20:58:20   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

danes sem mu naredila papico iz paparice (trojček cvetače, rdeče paprike in koruze), včeraj je imel cvetačni sir

A si tko prijazna in napišeš recept? Imam vse sestavine doma, pa bom jutri naši to skuhala. Hvalaaa!

Še čestitke: LANA vse naj, naj ob polovički user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes grem prej v posteljo saj je moje počutje bolj user posted image in grem filat baterije user posted image .. pa tud Tia je bila bolj tečkana kot ponavadi.

Nočko

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 3042
22.10.2008 20:59:29   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

jah nad celjanom sem pa čisto razočarana user posted image sem pričakovala malo več oz. kakšna slika več jih ne bi veliko stala. no ja v cajtngu smo pa vseen.
Eva probaj še 1x dat sliko gor pa da bo cel "članek". jest sem preveč leva za te stvari user posted image

Saj je cel članek gor, samo sem povečala, da se da prebrati, pa je raztegnilo stran. Pojdi bolj na desno, pa boš videla, da je cel članek. Še dobro, da bo kmalu nova stran in ne bo podaljšana, hihi.

Kje ste, čveke?

Neposredna povezava do sporočila: 3043
22.10.2008 21:03:45   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Srečka, a si že kej boljš?????

nafilana z sedativi ja...drugače pa ne...najdražji masira...Iza je pridna...je čez dan kar nekaj spala...pa že ob 6.30 pobegnla v nočni spanec...fizoterapijo pa še iščemo...oz. pravi termin...v petek a izgleda s5 ne bova plavali...uboga Iza

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
22.10.2008 21:04:12   
Jo@n
Eva, hvala za članek user posted image . Samo ne vem, kam so intervjuje skrili, pa tako lepo ste ene nastopaleuser posted image .

Srečka, naj bo vsak noč mirna in brez bolečin. user posted image  Nate se pa res vsak user posted image  skopljeuser posted image .

O glutenu smo že govorile, pa ga kot kaže še ne uvajamo konkretno, pa me zanima kaj pa mlečni izdelki? Ste že začele z jogurti, skutkami?

Nile, recept:
TROJČEK CVETAČE, RDEČE PAPRIKE IN SLADKE KORUZE
(10 porcij)
Če bi rade zamrznile jed, ki vsebuje sladko koruzo, morate pri pripravi uporabiti bodisi mlado bodisti konzervirano koruzo – že zamrznjene koruze ne smete še enkrat zamrzniti. Sladko koruzo vselej obdelajte v mlinčku, da odstranite žilavo povrhnjico.
  • 100 g cvetače
  • 120 ml mleka
  • 25 g sesekljane rdeče paprike
  • 75 g sladke koruze

Cvetačo denite v kozico skupaj z mlekom in kuhajte na počasnem ognju nekako 12 min. Medtem skuhajte v drugi kozici v vodi papriko in koruzo (ca. 6 min.). Odcedite koruzo in papriko. Skupaj s cvetačo in mlekom ukašite.

Ostali recepti pa tukaj:
http://www.brixie.com/page3a.html

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 22.10.2008 21:05:29 >

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
22.10.2008 21:04:41   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Jabolko, tvoj sine je imel alergijo na krvaje mleko, če se prav spomnim... Kaj si mu pa dala jest???

Res je imel alergijo na kravje mleko, pa tudi na jajca, pšenico, koruzo... je pa bilo to že od treh mesecev naprej, ko sem ga še polno dojila in sem bila na dijeti jaz, kar je nekaj čisto drugega kot tako majhen otrok, ki mora imeti še mlečne obroke, do 6. meseca, ko smo začeli uvajat GH, pa je alergija s pomočjo bioresonance že izzvenela. Jaz sem si pomagala z riževim mlekom, sem pa dobila za malega - za primer, če bi meni zmanjkalo - neko potrdilo, da smo upravičeni za eno adaptirano mleko, ki ni na osnovi kravjega mleka ampak sojinega, mislim, da se mu reče Pregumin ali nekaj podobnega, sem že malo pozabila, in potem oddaš to na zdravstveno z. in dobiš domov odobreno in potem dvigneš v lekarni. Je pa sicer zelo drago. Tako je bilo pred 5 leti, sedaj pa ne vem. Smo pa mi tisto potrdilo dobili na pediatrični kliniki v Lj. Tako da vprašaj P glede tega ali pa v lekarni - je vsekakor veliko boljša stvar kot navadno sojino mleko. Pa morda probaj s kozjim mlekom - morda je pa alergična le na kravje, na kozje pa ne, čeprav to ni zelo verjetno. Imam pa eno sodelavko, ki ima punčko z alergijo na mleko, pa ji lahko rečem, da te pokliče če želiš.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
22.10.2008 21:04:44   
sky77
luštne ste user posted image user posted image

ko ste ravno govorile o oporokah. Tole mi je danes prišlo pod roke: http://www.informiran.si/portal.aspx?content=kako%20sestaviti%20oporoko&showMenu=1&showRightFrame=1&utm_source=info@informiran.si_vse&utm_medium=email&utm_content=podpis

pa še to, vedno pozabim napisat. Za srečanje v lj koloseju - tam v igralnici imajo 1mx1m velike puzle. Sicer so malo umazani, ampak če se sestavijo pa se da kakšna odeja čez, se tamalčki čisto komot plazijo. So pa tam v igralnici še tobogana, pa hišica, pa poganjalčki, ...

Neposredna povezava do sporočila: 3047
22.10.2008 21:12:35   
zolika
user posted image bravo za nas v Celjanu! Kako smo fino luštni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram ga nabavit.

Naj vam povem kako je bilo v posvetovalnici. Torej: 9440g in 69cm  imamo (8.mesecev) - pa tretji pikec smo dobili - in začuda NISMO nič jokali! user posted image

Sedaj pa grem počet to kar počnem najraje (beri: sovražim) LIKAT!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
22.10.2008 21:15:00   
novopecena
HRUŠKA Z RIŽEM
(10 porcij)
50 g rjavega riža
jabolčni sok
2 zreli hruški, narezani
navadni jogurt
Riž prekrijte z jabolčnim sokom in kuhajte do omehčanega. Ukašite hruške, vmešajte riž in za 15-20 min. denite v namazani posodi v pečico pri 180°C. Ukašite in postrezite z malce vmešanega jogurta (po želji).

CVETAČNI SIR
(15 porcij)
175 g cvetače
Sirova omaka: 15 g margarine
1 jedilna žlica koruzne moke
175 ml mleka
50 g nastrganega edamca ali kakega drugega sira
Operite cvetačo in jo osoparite do mehkega. Medtem na šibkem ognju v kozici stopite margarino, vmešajte koruzno moko, da dobite gladko pasto. Dodajte mleko in mešajte, dokler se ne zgosti. Ostavite kozico in vmešajte še sir. Mešajte, dokler se sir ne stopi in postane omaka gladka. Dodajte cvetačo in, če je otrok še primajhen, ukašite. Starejšim otrokom pretlačite z vilicami ali pa na drobno sesekljajte.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
22.10.2008 21:27:32   
NaTaŠa*
Pozdravljene.

Naša je že v mižulah. Pestro kot ponavadi. Včeraj smo jedji pasulj (ga je dobila koj za vzorc- škodval ji ni nič tako da bomo počas začel še s tem), danes je pa dobila za južno stročji fižol in je komaj čakala da dobi žlico v usta.

user posted image user posted image user posted image za slikico in članek. Punce super ste.

Me je prav strah k me zj nau 10 dni. Bom rabila še 10 dni da vs preberemuser posted image .

Grem v mižule ker komaj gledam.

papa

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?