|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
21.10.2008 21:22:23   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Najprej Posadka: jaz sem na Simobilu, sem prestopila pred 2,5 leti. Pa nisem preveč zadovoljna s signalom, pa tudi s telefoni (njihovimi) imamo ogromno smolo. Drugače pa (predvidevam, da si starejša od 26, vsaj kako leto user posted image ) imam jaz Smart 1 paket. Če veliko kličeš na stacionarno omrežje, si vklopi opcijo stacionarni, pa obvezno Partner bonus (če sta oba z možem), ker se ti zniža naročnina. Imaš pa tudi možnost opcijo mobilni, če veliko kličeš v Mobitelovo omrežje. Jaz imam vse vklopljeno in je račun veliko manjši; je pa res, da ne govorim 6 ur na dan.

Paketi za mlade so do 31 leta starosti..

Kar se pa telefonov tice in pokvarljivosti pa ni kriv ponudnik ( Si.mobil, Mobitel, Tusmobil)..vsi namrec kupujejo mobilnike od istega uvoznika Teleray (NOKIA), Svema( SE ).....so pa telefoni vedno slabsi ze na splosno, nikjer ni vec kvalitete kot je vcasih bila. Sama vedno pogledam kje je bil telefon narejen. Kupujem pa tiste, ki so bili made in Germany.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
21.10.2008 21:23:22   
katka28

Saj, Katka- ti, ko si 21, imaš lahko Orto v nulo. Me uboge starine pa moramo biti zadovoljne s Smart 1! user posted image

mislim,da si mlajsa od mene tako, da tudi ti lahko imas orto v nulo.....user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
21.10.2008 21:24:12   
clericv6

Paketi za mlade so do 31 leta starosti..

Kar se pa telefonov tice in pokvarljivosti pa ni kriv ponudnik ( Si.mobil, Mobitel, Tusmobil)..vsi namrec kopujejo mobilnike od istega uvoznika Teleray (NOKIA), Svema( SE ).....so pa telefoni vedno slabsi ze na splosno, nikjer ni vec kvalitete kot je vcasih bila. Sama vedno pogledam kje je bil telefon narejen. Kopujem pa tiste, ki so bili made in Germany.

A tako. No, saj sem vedela- Simobil stalno zvišuje starost za pakete za mlade, ampak vedno, ko jaz presežem starost (sem namreč ravno 31). MM pa to zelo prav pride, mene pa jezi. user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
21.10.2008 21:24:34   
trnuljčica
Mi je pri telefonih zmankal del stavka : smart 1+ mobilni+ partner bonus.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
21.10.2008 21:25:32   
clericv6

Saj, Katka- ti, ko si 21, imaš lahko Orto v nulo. Me uboge starine pa moramo biti zadovoljne s Smart 1! user posted image

mislim,da si mlajsa od mene tako, da tudi ti lahko imas orto v nulo.....user posted image

Draga Katka, zdaj si si pa res zaslužila kavico! user posted image  Sem namreč 77 letnik, hehe.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
21.10.2008 21:26:07   
katka28

A tako. No, saj sem vedela- Simobil stalno zvišuje starost za pakete za mlade, ampak vedno, ko jaz presežem starost (sem namreč ravno 31). MM pa to zelo prav pride, mene pa jezi. user posted image

paketi se zvisujejo glede na mojo starost user posted image . Sploh pa je 31 leto vkljuceno zraven

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
21.10.2008 21:26:31   
Krista28
Čeer,

mi končno doma, otroci v posteljah, jaz v pižami, ati pa pri Kristjanu....koristim priliko....za rr seveda...

Tasyo, ne jezi se preveč, pri nas tud pogosto kar zmanjka za par sekund elektrike, in takrat mi tud kaka mašina pobluzi, tako mi je kruhomat recimo že skoraj pečen kruh še enkrat začel mesit. Itak da mi je lukno spodaj zvrtal.

Dobili smo pikico, dali kri in stestirali......Nadja....teža 8000g in 67,5cm (ha 0,5 cm ful štejeuser posted image ). Violica, hvala..Mala je bila svetovna....sploh ni nikjer trznila...v laboratoriju in zdravnici je na vsak način hotla dobit kulije iz žepov haljuser posted image user posted image , pa tud srček bi si najraje kar sama poslušala - je skoz nekaj vlekla..... Imeli smo s sabo tud Kristjana, ker pa on vedno joka, ne, ruli pri zdravniku.....je dons sam gledal user posted image user posted image , ker Nadja je vse prenesla z nasmeškom na ustih in obračanjem na pojstli...Zdaj je vidu na ni to noben bau-bau....

Nadja daje nogice v usta od svojga 4. meseseca, če ne še kaj prej. tu je bla ful hitra....zato se mi je pa pri 3. že iz pojstle obrnila...,po kolenih pa mi še ne kobacamo...

Jabček, a ti nas pa že poznaš, auser posted image user posted image Kremšnite - kje kdaj?user posted image user posted image (glede fitnesa v Arboretumu) .....Jabček, jaz bi verjetno lahko prišla....a se zmenimo? Kako bo pa vreme?

Katka, držim pesti...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
21.10.2008 21:27:15   
katka28

Draga Katka, zdaj si si pa res zaslužila kavico! user posted image  Sem namreč 77 letnik, hehe.

se lahko zmeniva za kakav. Jutri mam fizioterapijo in nato se malo casa tako, da ce mas cas ti kar prispanciraj do centra user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
21.10.2008 21:29:27   
clericv6
Katka, komot. Kdaj pa in kam točno. samo ne reci ob 7h zjutraj... user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
21.10.2008 21:32:31   
katka28

Katka, komot. Kdaj pa in kam točno. samo ne reci ob 7h zjutraj... user posted image

ne ob 8:15 mamo zacetek nekje do 9 smo fraj potem mam pa cas od 10:30 ker pol pa ze sibam h ginekologinji na ta nesrecni ponovni odvzem brisa user posted image to bo pestro, ker sem si se mehur prehladila...ampak je G rekla naj kljub temu pridem.... Kje bi se dobile kaj pa vem nekje kakor lahko gre moj vozicek (oz od mojih otrok) Zvezda gremo na cokoledne rolce....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
21.10.2008 21:34:59   
clericv6
Zmenjeno! Torej ob 10.30 pri Zvezdi. V redu???

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
21.10.2008 21:35:54   
katka28

Zmenjeno! Torej ob 10.30 pri Zvezdi. V redu???

neee do takrat mam cas :)...ob 9:10 pri Zvezdi

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
21.10.2008 21:36:29   
trnuljčica
Katka kaj je ta orto v nulo. Pa nobenega otroka nimam, da bi ga nanj dala... Princ je še premaliuser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
21.10.2008 21:37:24   
clericv6
Aja, ups user posted image ! No, to je pa še bolje. Se potem vidimo s tvojima 8 mesečnikoma in mojo zaspanko...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
21.10.2008 21:37:54   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Katka kaj je ta orto v nulo. Pa nobenega otroka nimam, da bi ga nanj dala... Princ je še premaliuser posted image

ORTO U NULO dolgi pogovori in SMS-i za 0 EUR
  • Z veseljem vam sporočamo, da smo oblikovali nov naročniški paket za mlade, ga poimenovali ORTO U NULO in ga tako še bolj prilagodili mladostniškim željam in potrebi po komunikaciji. Z njim vam za le 10 EUR mesečno omogočamo klice znotraj omrežja za 0 EUR/min in hkrati tudi sporočila SMS za 0 EUR. Cena klicev v ostala omrežja pa je enotna in znaša le 0,10 EUR/min. Hkrati smo za vse naročnike paketa ORTO U NULO pripravili tudi izjemno ponudbo, vrhunskih telefonskih aparatov . Izberite svoj ORTO U NULO telefon * : Nokia 5000 za 1 EUR Samsung SGH - L810 za 70 EUR Nokia 6124 za 70 EUR Sony Ericsson G502i za 1 EUR V mesečno naročnino10 EUR je vključenih 1.001 min. klicev, video klicev in klicev na telefonski odzivnik v omrežju Si.mobil in 1.001 sporočil SMS v Sloveniji. Neporabljene minute oz. sporočila SMS se ne prenašajo v naslednji mesec. Po prekoračitvi 1.001 min/SMS, se prekoračitev zaračuna: 0,05 EUR/min za klice v omrežju Si.mobil in 0,10 EUR za sporočila SMS v Sloveniji. Vse ostale storitve, podatkovni klici in klici ter storitve v tujini, se zaračunavajo v skladu z veljavnim cenikom.
    * Cena telefonov velja za naročnike paketa ORTO U NULO , če bo naročniško razmerje med Si.mobilom in naročnikom (kupcem) trajalo najmanj 24 mesecev od dneva sklenitve Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti. Ponudba predstavljenih telefonov velja do razprodaje zalog. Si.mobil si pridržuje pravico do spremembe cen.

• Neposredna povezava do sporočila: 2965
    21.10.2008 21:38:52   
    katka28

Aja, ups user posted image ! No, to je pa še bolje. Se potem vidimo s tvojima 8 mesečnikoma in mojo zaspanko...

ok, ce pa se se katera Celjanka zbudi se nama pa lahko pridruzi...Pa jutri morema celjana kupit, da vidim ali smo na sliki....

(odgovor članu clericv6)
    Neposredna povezava do sporočila: 2966
    21.10.2008 21:40:03   
    trnuljčica
    A je starostna omejitev al sem user posted image ? Sem 77 letnik.

(odgovor članu katka28)
    Neposredna povezava do sporočila: 2967
    21.10.2008 21:40:40   
    clericv6

ok, ce pa se se katera Celjanka zbudi se nama pa lahko pridruzi...Pa jutri morema celjana kupit, da vidim ali smo na sliki....

UUUUUU, dobro, da si nas spomnila na Celjana!!! Novopečena, prideš??? Pa Belo vrtnico pogrešam, še prej je bila gor... Zdaj je pa najbrž prepozno za sms...

(odgovor članu katka28)
    Neposredna povezava do sporočila: 2968
    21.10.2008 21:41:17   
    katka28

Jop zamudila...sem tudi jaz opazila, da je to sedaj do 30 leta tako, da se lahko malo izloristim potem bom pa tudi jaz prestara.

Neposredna povezava do sporočila: 2969
    21.10.2008 21:41:48   
    katka28

UUUUUU, dobro, da si nas spomnila na Celjana!!! Novopečena, prideš??? Pa Belo vrtnico pogrešam, še prej je bila gor... Zdaj je pa najbrž prepozno za sms...

Ce posljes SMS po moje ni prepozno

(odgovor članu clericv6)
    Neposredna povezava do sporočila: 2970
    21.10.2008 21:42:40   
    trnuljčica

Jop zamudila...sem tudi jaz opazila, da je to sedaj do 30 leta tako, da se lahko malo izloristim potem bom pa tudi jaz prestara.

A nisi rekla, da podaljšujejo glede na tvojo starost.user posted image user posted image user posted image Lahko bi bila solidarna in dala še + 2 leti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
    Neposredna povezava do sporočila: 2971
    21.10.2008 21:43:21   
    katka28

A nisi rekla, da podaljšujejo glede na tvojo starost.user posted image user posted image user posted image Lahko bi bila solidarna in dala še + 2 leti.user posted image user posted image user posted image

ja pocakaj, da pridem jaz do 30 bo sigurno kaksen nov paket user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
    21.10.2008 21:43:44   
    clericv6

[

Pa..... ne vem, lahko je šla spat ali kaj podobnega. Bom raje jutri zjutraj, Kiara in Zara imata enak urnik user posted image . Po moje bo za. Saj dežja pa ne bo????

(odgovor članu katka28)
    Neposredna povezava do sporočila: 2973
    21.10.2008 21:44:43   
    trnuljčica

ja pocakaj, da pridem jaz do 30 bo sigurno kaksen nov paket user posted image user posted image

Ja, ampak takrat bom zopet ven padla... Očitno so solidarni le do tebe...user posted image Ja, ugodnosti bivše zaposlenih...user posted image

(odgovor članu katka28)
    Neposredna povezava do sporočila: 2974
    21.10.2008 21:45:29   
    katka28

[

Pa..... ne vem, lahko je šla spat ali kaj podobnega. Bom raje jutri zjutraj, Kiara in Zara imata enak urnik user posted image . Po moje bo za. Saj dežja pa ne bo????

jaz upam, da ne, ker potem pa res ne vem kako bi naj sla sama na fizio. po dezju. Prejsnji teden smo zaradi tega ostali doma..grem vremenski precekirat...

(odgovor članu clericv6)
    Neposredna povezava do sporočila: 2975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
    Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
    Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
    Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?