clericv6
|
Najprej Posadka: jaz sem na Simobilu, sem prestopila pred 2,5 leti. Pa nisem preveč zadovoljna s signalom, pa tudi s telefoni (njihovimi) imamo ogromno smolo. Drugače pa (predvidevam, da si starejša od 26, vsaj kako leto ) imam jaz Smart 1 paket. Če veliko kličeš na stacionarno omrežje, si vklopi opcijo stacionarni, pa obvezno Partner bonus (če sta oba z možem), ker se ti zniža naročnina. Imaš pa tudi možnost opcijo mobilni, če veliko kličeš v Mobitelovo omrežje. Jaz imam vse vklopljeno in je račun veliko manjši; je pa res, da ne govorim 6 ur na dan. Joan: ja, pa izgleda, da so res zobki, vsaj po tvojem opisu sodeč. Ti bom čestitala, ko bodo zunaj. Drugače pa si priskrbi kljukico za na nos, ko ga boš previjala po meloni . Hujšanje- jaz sem bila čisto obupana, ker sem imela še 6 mesecev po porodu tak trebuh, kot bi bila nekje v 5. mesecu (no, jaz sem imela ogromen trebuh že pri 3), pa sem jedla en teden samo sadje in kuhano zelenjavo. In se mi je trebuh res občutno zmanjšal! Sicer imam še malo maščobice gor, ampak saj bo tudi to šlo. Je pa res, da jaz ne dojim, tako da to sama presodi. Je pa fino, ker sem jedla, kolikor sem hotela, tako da lačna res nisem bila. Malecka: mislim, da je to kar normalna zadeva, nekateri aprilčki že kar nekaj časa dajejo celo nogice v usta. Tako da . Tasyo: me veseli, da si tako dobre volje.
|