Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:22:23
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Najprej Posadka: jaz sem na Simobilu, sem prestopila pred 2,5 leti. Pa nisem preveč zadovoljna s signalom, pa tudi s telefoni (njihovimi) imamo ogromno smolo. Drugače pa (predvidevam, da si starejša od 26, vsaj kako leto ) imam jaz Smart 1 paket. Če veliko kličeš na stacionarno omrežje, si vklopi opcijo stacionarni, pa obvezno Partner bonus (če sta oba z možem), ker se ti zniža naročnina. Imaš pa tudi možnost opcijo mobilni, če veliko kličeš v Mobitelovo omrežje. Jaz imam vse vklopljeno in je račun veliko manjši; je pa res, da ne govorim 6 ur na dan. Paketi za mlade so do 31 leta starosti.. Kar se pa telefonov tice in pokvarljivosti pa ni kriv ponudnik ( Si.mobil, Mobitel, Tusmobil)..vsi namrec kupujejo mobilnike od istega uvoznika Teleray (NOKIA), Svema( SE ).....so pa telefoni vedno slabsi ze na splosno, nikjer ni vec kvalitete kot je vcasih bila. Sama vedno pogledam kje je bil telefon narejen. Kupujem pa tiste, ki so bili made in Germany.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:23:22
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Saj, Katka- ti, ko si 21, imaš lahko Orto v nulo. Me uboge starine pa moramo biti zadovoljne s Smart 1! mislim,da si mlajsa od mene tako, da tudi ti lahko imas orto v nulo.....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:24:12
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Paketi za mlade so do 31 leta starosti.. Kar se pa telefonov tice in pokvarljivosti pa ni kriv ponudnik ( Si.mobil, Mobitel, Tusmobil)..vsi namrec kopujejo mobilnike od istega uvoznika Teleray (NOKIA), Svema( SE ).....so pa telefoni vedno slabsi ze na splosno, nikjer ni vec kvalitete kot je vcasih bila. Sama vedno pogledam kje je bil telefon narejen. Kopujem pa tiste, ki so bili made in Germany. A tako. No, saj sem vedela- Simobil stalno zvišuje starost za pakete za mlade, ampak vedno, ko jaz presežem starost (sem namreč ravno 31). MM pa to zelo prav pride, mene pa jezi.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:24:34
|
|
|
|
trnuljčica
|
Mi je pri telefonih zmankal del stavka : smart 1+ mobilni+ partner bonus.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:25:32
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Saj, Katka- ti, ko si 21, imaš lahko Orto v nulo. Me uboge starine pa moramo biti zadovoljne s Smart 1! mislim,da si mlajsa od mene tako, da tudi ti lahko imas orto v nulo..... Draga Katka, zdaj si si pa res zaslužila kavico! Sem namreč 77 letnik, hehe.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:26:07
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 A tako. No, saj sem vedela- Simobil stalno zvišuje starost za pakete za mlade, ampak vedno, ko jaz presežem starost (sem namreč ravno 31). MM pa to zelo prav pride, mene pa jezi. paketi se zvisujejo glede na mojo starost . Sploh pa je 31 leto vkljuceno zraven
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:26:31
|
|
|
|
Krista28
|
Čeer, mi končno doma, otroci v posteljah, jaz v pižami, ati pa pri Kristjanu....koristim priliko....za rr seveda... Tasyo, ne jezi se preveč, pri nas tud pogosto kar zmanjka za par sekund elektrike, in takrat mi tud kaka mašina pobluzi, tako mi je kruhomat recimo že skoraj pečen kruh še enkrat začel mesit. Itak da mi je lukno spodaj zvrtal. Dobili smo pikico, dali kri in stestirali......Nadja....teža 8000g in 67,5cm (ha 0,5 cm ful šteje ). Violica, hvala..Mala je bila svetovna....sploh ni nikjer trznila...v laboratoriju in zdravnici je na vsak način hotla dobit kulije iz žepov halj , pa tud srček bi si najraje kar sama poslušala - je skoz nekaj vlekla..... Imeli smo s sabo tud Kristjana, ker pa on vedno joka, ne, ruli pri zdravniku.....je dons sam gledal , ker Nadja je vse prenesla z nasmeškom na ustih in obračanjem na pojstli...Zdaj je vidu na ni to noben bau-bau.... Nadja daje nogice v usta od svojga 4. meseseca, če ne še kaj prej. tu je bla ful hitra....zato se mi je pa pri 3. že iz pojstle obrnila...,po kolenih pa mi še ne kobacamo... Jabček, a ti nas pa že poznaš, a Kremšnite - kje kdaj? (glede fitnesa v Arboretumu) .....Jabček, jaz bi verjetno lahko prišla....a se zmenimo? Kako bo pa vreme? Katka, držim pesti...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:27:15
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Saj, Katka- ti, ko si 21, imaš lahko Orto v nulo. Me uboge starine pa moramo biti zadovoljne s Smart 1! mislim,da si mlajsa od mene tako, da tudi ti lahko imas orto v nulo..... Draga Katka, zdaj si si pa res zaslužila kavico! Sem namreč 77 letnik, hehe. se lahko zmeniva za kakav. Jutri mam fizioterapijo in nato se malo casa tako, da ce mas cas ti kar prispanciraj do centra
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:29:27
|
|
|
|
clericv6
|
Katka, komot. Kdaj pa in kam točno. samo ne reci ob 7h zjutraj...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:32:31
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Katka, komot. Kdaj pa in kam točno. samo ne reci ob 7h zjutraj... ne ob 8:15 mamo zacetek nekje do 9 smo fraj potem mam pa cas od 10:30 ker pol pa ze sibam h ginekologinji na ta nesrecni ponovni odvzem brisa to bo pestro, ker sem si se mehur prehladila...ampak je G rekla naj kljub temu pridem.... Kje bi se dobile kaj pa vem nekje kakor lahko gre moj vozicek (oz od mojih otrok) Zvezda gremo na cokoledne rolce....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:34:59
|
|
|
|
clericv6
|
Zmenjeno! Torej ob 10.30 pri Zvezdi. V redu???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:35:54
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Zmenjeno! Torej ob 10.30 pri Zvezdi. V redu??? neee do takrat mam cas :)...ob 9:10 pri Zvezdi
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:36:29
|
|
|
|
trnuljčica
|
Katka kaj je ta orto v nulo. Pa nobenega otroka nimam, da bi ga nanj dala... Princ je še premali
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:37:24
|
|
|
|
clericv6
|
Aja, ups ! No, to je pa še bolje. Se potem vidimo s tvojima 8 mesečnikoma in mojo zaspanko...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:37:54
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Katka kaj je ta orto v nulo. Pa nobenega otroka nimam, da bi ga nanj dala... Princ je še premali ORTO U NULO dolgi pogovori in SMS-i za 0 EUR Z veseljem vam sporočamo, da smo oblikovali nov naročniški paket za mlade, ga poimenovali ORTO U NULO in ga tako še bolj prilagodili mladostniškim željam in potrebi po komunikaciji. Z njim vam za le 10 EUR mesečno omogočamo klice znotraj omrežja za 0 EUR/min in hkrati tudi sporočila SMS za 0 EUR. Cena klicev v ostala omrežja pa je enotna in znaša le 0,10 EUR/min. Hkrati smo za vse naročnike paketa ORTO U NULO pripravili tudi izjemno ponudbo, vrhunskih telefonskih aparatov . Izberite svoj ORTO U NULO telefon * : Nokia 5000 za 1 EUR Samsung SGH - L810 za 70 EUR Nokia 6124 za 70 EUR Sony Ericsson G502i za 1 EUR V mesečno naročnino10 EUR je vključenih 1.001 min. klicev, video klicev in klicev na telefonski odzivnik v omrežju Si.mobil in 1.001 sporočil SMS v Sloveniji. Neporabljene minute oz. sporočila SMS se ne prenašajo v naslednji mesec. Po prekoračitvi 1.001 min/SMS, se prekoračitev zaračuna: 0,05 EUR/min za klice v omrežju Si.mobil in 0,10 EUR za sporočila SMS v Sloveniji. Vse ostale storitve, podatkovni klici in klici ter storitve v tujini, se zaračunavajo v skladu z veljavnim cenikom. * Cena telefonov velja za naročnike paketa ORTO U NULO , če bo naročniško razmerje med Si.mobilom in naročnikom (kupcem) trajalo najmanj 24 mesecev od dneva sklenitve Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti. Ponudba predstavljenih telefonov velja do razprodaje zalog. Si.mobil si pridržuje pravico do spremembe cen.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:38:52
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Aja, ups ! No, to je pa še bolje. Se potem vidimo s tvojima 8 mesečnikoma in mojo zaspanko... ok, ce pa se se katera Celjanka zbudi se nama pa lahko pridruzi...Pa jutri morema celjana kupit, da vidim ali smo na sliki....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:40:03
|
|
|
|
trnuljčica
|
A je starostna omejitev al sem ? Sem 77 letnik.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:40:40
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Aja, ups ! No, to je pa še bolje. Se potem vidimo s tvojima 8 mesečnikoma in mojo zaspanko... ok, ce pa se se katera Celjanka zbudi se nama pa lahko pridruzi...Pa jutri morema celjana kupit, da vidim ali smo na sliki.... UUUUUU, dobro, da si nas spomnila na Celjana!!! Novopečena, prideš??? Pa Belo vrtnico pogrešam, še prej je bila gor... Zdaj je pa najbrž prepozno za sms...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:41:17
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica A je starostna omejitev al sem ? Sem 77 letnik. Jop zamudila...sem tudi jaz opazila, da je to sedaj do 30 leta tako, da se lahko malo izloristim potem bom pa tudi jaz prestara.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:41:48
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Aja, ups ! No, to je pa še bolje. Se potem vidimo s tvojima 8 mesečnikoma in mojo zaspanko... ok, ce pa se se katera Celjanka zbudi se nama pa lahko pridruzi...Pa jutri morema celjana kupit, da vidim ali smo na sliki.... UUUUUU, dobro, da si nas spomnila na Celjana!!! Novopečena, prideš??? Pa Belo vrtnico pogrešam, še prej je bila gor... Zdaj je pa najbrž prepozno za sms... Ce posljes SMS po moje ni prepozno
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:42:40
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica A je starostna omejitev al sem ? Sem 77 letnik. Jop zamudila...sem tudi jaz opazila, da je to sedaj do 30 leta tako, da se lahko malo izloristim potem bom pa tudi jaz prestara. A nisi rekla, da podaljšujejo glede na tvojo starost. Lahko bi bila solidarna in dala še + 2 leti.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:43:21
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica A je starostna omejitev al sem ? Sem 77 letnik. Jop zamudila...sem tudi jaz opazila, da je to sedaj do 30 leta tako, da se lahko malo izloristim potem bom pa tudi jaz prestara. A nisi rekla, da podaljšujejo glede na tvojo starost. Lahko bi bila solidarna in dala še + 2 leti. ja pocakaj, da pridem jaz do 30 bo sigurno kaksen nov paket
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:43:44
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 [ Ce posljes SMS po moje ni prepozno Pa..... ne vem, lahko je šla spat ali kaj podobnega. Bom raje jutri zjutraj, Kiara in Zara imata enak urnik . Po moje bo za. Saj dežja pa ne bo????
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:44:43
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica A je starostna omejitev al sem ? Sem 77 letnik. Jop zamudila...sem tudi jaz opazila, da je to sedaj do 30 leta tako, da se lahko malo izloristim potem bom pa tudi jaz prestara. A nisi rekla, da podaljšujejo glede na tvojo starost. Lahko bi bila solidarna in dala še + 2 leti. ja pocakaj, da pridem jaz do 30 bo sigurno kaksen nov paket Ja, ampak takrat bom zopet ven padla... Očitno so solidarni le do tebe... Ja, ugodnosti bivše zaposlenih...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 21.10.2008 21:45:29
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 IZVIRNO SPOROČILO: katka28 [ Ce posljes SMS po moje ni prepozno Pa..... ne vem, lahko je šla spat ali kaj podobnega. Bom raje jutri zjutraj, Kiara in Zara imata enak urnik . Po moje bo za. Saj dežja pa ne bo???? jaz upam, da ne, ker potem pa res ne vem kako bi naj sla sama na fizio. po dezju. Prejsnji teden smo zaradi tega ostali doma..grem vremenski precekirat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?