|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
21.10.2008 21:45:44   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

ja pocakaj, da pridem jaz do 30 bo sigurno kaksen nov paket user posted image user posted image

Trnuljčica, to pa sigurno, imam izkušnje! Od 25., 26., 27., 30. leta mi veeeeednoooooooo podaljšujejo točno takrat, ko jaz dopolnim starost čez; ti si pa isti letnik, tako da žal... user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
21.10.2008 21:46:04   
katka28
Hitra napoved vremena
 sreda četrtek petek sobota  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image   8 / 18 8 / 15 8 / 14 9 / 15

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
21.10.2008 21:46:45   
bela vrtnica
Dober večer!

Zara že spančka, jaz pa imam zdaj čas za RR. Sem se prej na jogi tako fajn razmigala, da bi komot lahk šla žurat.

Jutri ima Zara dermatologa (zaradi rdečega znamenja). Upam, da bo vse ok in da se bo kmalu zacelila ranica. Me je kar malo strah, da ni kaj hudega. Bogo revico vse bolj boli za vsako, ko umivama ritko. Katera izmed aprilčic je zdravnica (sem žal pozabila). Kaj mislite, da bi lahko bilo to znamenje ?

Glede komentarjev:

Mi smo na mobitelu in sem kar zadovoljna. Imam Itak paket, ki velja do 30 leta (tako da sem še zraven), baje pa pol tudi nič ne komplicirajo. Čeprav jaz nisem ravno čveka  in mobitel uporabljam le za osnovne stvari, tu pa tam pa se res začvekam s kakšno prijateljico tudi za daljši čas.

Novopečena: Kako je Rene, upam da ni kakšnih posledic zaradi padca.

Oporoke tudi nimava in upam na najboljše. Čeprav pa bo tudi o tem potrebno razmisliti.

Katka uspešno opravi izpit in čestitke tvojima aprilskima srčkoma (rojenima v feb. ).user posted image

No, zdaj pa dajmo en org čvek.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
21.10.2008 21:47:04   
Krista28
Kolk imate nizke računa za telefone....Jaz sem pri mobitelu, pa imam vedno čez 20, tudi čez 30€, pa ne čvekam na dolgo in široko, včasih se šlepam pri MM, če se da...tako da....zgleda bom šla tud jaz k drugemu operaterju....

Imejte lepo nočko...se beremo jutri....

Jabolko, se ti z SMSom javim jutri, če pridem...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
21.10.2008 21:47:23   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Trnuljčica, to pa sigurno, imam izkušnje! Od 25., 26., 27., 30. leta mi veeeeednoooooooo podaljšujejo točno takrat, ko jaz dopolnim starost čez; ti si pa isti letnik, tako da žal... user posted image

Ma, ne mi reč... Vem, vem, doživela. Pri 25, 26, 27 in 30 ih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
21.10.2008 21:48:23   
clericv6
Tudi jaz sem prečekirala, dež oz. rosenje je napovedan za Z Slovenijo. user posted image  Če pa bo dež, pa seveda odpade. ampak saj ne bo, boš vdela. Nooovooopeeečeeenaaaaaaaaaaaaaaa!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
21.10.2008 21:48:28   
katka28
Jutri vreme bo. Bo pa mrzlo...

Danes sem naredila megasticen nakup. Pri nas v Laskem zapirajo eno otrosko trgovino in imajo skoraj vse -70%. Sem kupila zimski pajacek, dve bundice, dvoje trenirka hlac, dva spalna pajacka, dve dozirne posodice za hrano in dve igracke za zvecit pa sem dala 70€ sem mi je tako smejalo...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
21.10.2008 21:50:58   
trnuljčica
Zolika a danes si kupila te bodije? Jaz sem namreč prejšnji teden ko so jih dobili pozabila iti v Hoferja... V katerem jih pa še imajo? Saj si govorila za MB?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
21.10.2008 21:51:00   
katka28
Nic grem jaz pod tus in pocasi proti postelji....jutri nas caka spet naporen dan...Eva se vidiva

Lahko noc vsem

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
21.10.2008 21:51:42   
clericv6
O, Bela vrtnica! Jutri imamo mini srečanje v Zvezdi ob 9.10., a prideš??? Kdaj imate dermatologa????

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
21.10.2008 21:52:08   
bela vrtnica
Čveke,čvekaste.

Tačas, ko sem tipkala sem videla, da omenjate jutranjo kavico oz. kakav v Celju. Če ne bo dež mogoče priletiva z Zaro ampak samo na hitrco, ker ima Zara ob 10 dermatologa. A ste fiksno zmenjene za uro in plac?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
21.10.2008 21:53:06   
clericv6
Katka, lepo spi in lepe sanje. Pa še prej povej, kje je ta trgovina v Laškem??? Lahko noč! user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
21.10.2008 21:54:37   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Čveke,čvekaste.

Tačas, ko sem tipkala sem videla, da omenjate jutranjo kavico oz. kakav v Celju. Če ne bo dež mogoče priletiva z Zaro ampak samo na hitrco, ker ima Zara ob 10 dermatologa. A ste fiksno zmenjene za uro in plac?

Ja, ob 9.10 pri Zvezdi. Gremo skupaj do tja?

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
21.10.2008 21:56:37   
bela vrtnica
Eva: Lahko. Se dobimo ob 8.40 na križišču (tko kot zadnjič), če seveda ne bo deževalo. Ok?

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
21.10.2008 21:58:03   
clericv6

Eva: Lahko. Se dobimo ob 8.40 na križišču (tko kot zadnjič), če seveda ne bo deževalo. Ok?

Zmenjeno! Katka te je hotela zbuditi... user posted image   Hecam se, očitno me luna daje.

Neposredna povezava do sporočila: 2990
21.10.2008 21:58:53   
trnuljčica

Kaj mislite, da bi lahko bilo to znamenje ?

Težko rečem brez vidnega dražljaja... Ponavadi imajo znamenja že ob rojstvu- taka neenakomerno obarvana violično rdečkasta. Imenujejo jih štorkljina znamenja in izginejo čez čas. Naš je imel to na levi veki. Oz še ima vendar je sedaj veliko manj izrazito obarvano. Le včasih je še opaziti. Menda, ko se joka.  Jaz sem imela baje na vratu.
Ampak mislim, da le ta ne bi delala takih težav ( menda se ji koža ne zaceli??? ), pa čeprav je posredi plenička... Najboljše da greš po mnenje k dermatologu. Pa on lahko še boljše pogleda z dermatoskopom...

Neposredna povezava do sporočila: 2991
21.10.2008 22:02:28   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

. Naš je imel to na levi veki. Oz še ima vendar je sedaj veliko manj izrazito obarvano. Le včasih je še opaziti. Menda, ko se joka.  Jaz sem imela baje na vratu.

Trnuljčica, ne boš verjela- tudi Kiara je imela oz. še malo ima na levi veki! In da je še bolje, ima tudi na vratu (zadaj), ampak baje tam ne bo čisto izginilo. A zato sta se zadnjič Sven in Kiara držala za roke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2992
21.10.2008 22:03:58   
bela vrtnica
Eva : se vidimo zjutraj.

Trnuljčica: sem slišala za ta štorkljina znamenja. Vendar pa zdravnici nista nič omenjali, da bi to lahko bilo to. Jutri tako imamo dermatologa in vam poročam kako in kaj. Upam, na najboljše. Je pa neprijetno, ker je na tako občutljivem mestu in se zaradi urina in blata ne more lepo celiti.

Neposredna povezava do sporočila: 2993
21.10.2008 22:13:19   
NiLe
Čeeer!
Eeej, celjske čvekice, taky it easyuser posted image !!!! Ste si pa ornk zastavile debato user posted image user posted image user posted image

Da ne pozabim: čestitke našima dvojčkoma za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mamica vaju je pa še prav lepo pocartala z mega uspešnim nakupom. Katka, bomo držali pesti v četrtek!!!

Porka, ste tolk naklofale, da sploh ne vem, kaj komentirat user posted image user posted image .

Aja, tudi jaz bom spremenila mobilnega operaterja, ker imam račun za sept. 56 eurovuser posted image user posted image (sem pri M), tak da ne vem al sem jaz taaakaaa čveka al imate same take super truper paketeuser posted image . No, za nameček pa še v noben tale orto v nulo ipd. ne spadam, ker sem pri starejših user posted image

Oporoka; mi2 je nimava (tud kaj dosti ne bi imela za zapustit ... bolj razmišljam, kdo bi skrbel za najine 3 otročke, če bi se nama kaj zgodilo ... ah, raje prešaltam na drugo temo!

Posadka; danes smo imeli identično kosilo ... me je dragi razbremenil in skuhal okusno rižotko, pa kaj, ko starejša2 škrata nista bila najbolj zainteresirana. Aja, pa tisti tvoj stavek, kako si jih opazovala za mizo ... se mi je kar zasmejalo ... podobno zgleda pri nas ... je prav fletno, ko nas je toliko za mizouser posted image . BTW, sicer imaš pa res luštno posadko!!!

Jabolko; za jutri še nimam nobenih planov, mogoče uletim, ampak nič ne obljubimuser posted image .

Bela vrtnica; upam, da dobro opravita jutri pri dermatologu in je "samo" štorkljin ugriz. Moji 3je ga imajo na zatilju in z leti obledi.

Srečka; držim pesti, da bo jutri bolečina 100x manjša user posted image

Tole pošljem ... pa mogoče še kaj pokomentiram, ko se vrnem izpod tuša ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2994
21.10.2008 22:17:08   
novopecena
čer
no tale ura za jutranje mini srečanje je za naju malo prezgodnja ampak vseeno se lahko zgodi da se nariševa. a pri zvezdi na tleh al slaščičarni?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

Neposredna povezava do sporočila: 2995
21.10.2008 22:17:09   
clericv6
Nile, helou! Ja, smo morale me malo načvekati, če pa nobena druga ni hotela user posted image . Je bila prava tišina danes tule, to pa res ne gre, hehe. A pri starejših si, kaj to pomeni, da si že 25? user posted image

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 21.10.2008 22:19:24 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
21.10.2008 22:18:49   
clericv6
Novopečena: seveda slaščičarni!!!! user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
21.10.2008 22:20:56   
Jo@n
Pišuka, štajerke so zavzele RR, da ljubljančanke in okoličanke sploh zraven ne pridemo user posted image  user posted image  user posted image

Jakob in Anže, vse najboljše, pa eno fajno kašico namest tortice. Pa nič nagajat mamici do četrtka!

Jabolko, fitnes ni tako zame, za kremšnito se bi pa dalo zmenit... Bom že prilagodila dieto, nič bat user posted image .

Bela vrtnica, dobro opravita pri dr.user posted image Morda bo še Tasyo kaj dodala?

Grem tole poslat, pa pod tuš, p da vidim če so se Lj že zbudile user posted image .

Aja, grejp sem pa že zmazala, pa bi še kaj user posted image .

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
21.10.2008 22:27:03   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Pišuka, štajerke so zavzele RR, da ljubljančanke in okoličanke sploh zraven ne pridemo user posted image  user posted image  user posted image

Joan, veš, jaz sem tudi Ljubljančanka, ampak že 2 leti živim v Celju. Tako da sem žabarka s štajersko vizo user posted image .

Glede grejpa te pa razumem... jaz sem pa tako zasvojena s čokolado, da sem prišla že na 200 g na dan user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
21.10.2008 22:31:04   
trnuljčica
Če ne bodo ugotovili kaj je oz se kjub terapiji ne bo zacelilo poišči dr Sandija Lufta, dela v bolnici v CE. Je definitivno najboljši dermatolog na štajerskem. Včasih je delal v MB. Pacienti včasih hodijo v CE zaradi njega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?