Krysia
|
Evo, jaz vas dopoldan zapustim, ker mam telefon, pa šele zdaj pridem nazaj Skratka, po telefonu sva šla ven, potem sva imela obiske (sodelavka s svojim in sodelavec) - smo se fajn načvekali, zdaj pa končno spančkamo in mami je spet za računalnikom ... Matejchi, ful lep seznam, res ... Evo, še naši podatki: Ura rojstva je 1.02 in ne 1.04 (sem takrat v porodni narobe na uro pogledala oziroma sem očitno rabila 2 minuti, da sem prišla k sebi in pogledala na uro ..., pol sem pa vedno pozabla Erin povedat, da imamo na seznamu narobe ) odpustna teža: 3270g 1 mesec: 4190g (+920g), 55 cm 2 meseca: 5420g (+1230g), 60 cm Torej, mi smo bli včeraj pri P - čakali v čakalnici 1 uro, drugač pa vse OK: smo ful zrasli (so Roka 2x merili ) in se zredili (glej zgoraj), dobili eno mešanico olj proti temencem (so jo v lekarni 2 uri mešali ...), se pozanimali za rotavirus. Baje je zdaj novo cepivo - 3 doze, cenovno pride na koncu približno toliko kot prej ... cepiva še nimajo, ker so jim ga ta vikend šele predstavili na neki konferenci al kaj ... moramo poklicat čez 14 dni ... baje je še bolj varno kot prej, bomo pa mi prvi pri naši P, ki se bomo cepili ... pa smo se vseeno odločili za to ... Smo pa pozabili rečt za napotnico za kontrolo sluha, ampak bomo to zrihtali, ko bomo šli po cepivo proti rotavirusu ... Hm, zdej pa ne vem, kaj moram še pokomentirat, sem že pozabila, ker ste tolk načvekale vmes ... No, kolikor se spomnim tako na hitro: Erin, mi imamo enako lupinico ... pa tvoj Tilen je res tebi podoben, vsaj tako se mi zdi .. ne vem, ker si očija izrezala Za to, na kateri strani smo nazadnje jedl, se pa jaz tud vedno lovim ... potem si pa probam zamislit, kje sva bila, pa kako je bil obrnjen, pa se mi zdi, da mi kar rata ... no, vsaj upam ... Slikce so ful lepe - od vseh ... za avgustovčke. Jaz sem jih glih včeraj pobirala dol s fotoaparata, jih moram še mal sortirat, pol vam pa tud jaz Roka pokažem ... No, pa spet grem - zdej pa kosilo, ampak tokrat moje, ne Rokovo
|