Zoja Miša
|
No, sem mislila, da bom šla danes na telovadbo za mamice z dojenčki, pa me je včeraj zvečer in ponoči tako joška bolela, da me je minilo. Sedaj je bolje. Ni še dobro, ampak bo! Pa Cebrca pride potem ob 12h na obisk! Jupi, bova lahko skupaj vozičkali malo po Trzinu, pa upam, da bosta otroka pridna, da si bova lahko kašnen kofe privoščile . In upam, da bo sonček! Naty, Jošt je bil pa res pravi frajerček! In tortica, mmmmmmmmmm... Madona imaš pridnega otroka. Kako ti uspe, da zaspi okoli 19h in potem imaš do 4h mir? Mislim, tooo much! Če pri nas zaspi okoli 19h, je okoli 23h ali najkasneje ob 2h budnica in potem zopet ob 5h. Če gre spat pred 23h, se moram zbuditi 2 x na noč! Imaš kakšen recept zame??? Erin, ja saj bom res, s šampončkom umila! Samo to mi še povej, ali ga našamponiraš v bani ali že prej?! U mi je že Tejkaz odgovorila! Hvala. Bom res tako naredila. Itak mi je bilo tako kot je naredila patronažna malo butasto, no, ampak, ko je bila še čisti drobiž, je bilo mogoče še logično tako, sedaj pa je že prava punca . Sayuri, bom pa res Johnson uporabila, ker ga prodaja in imam itak vse od Johnson&Johnson-a . In hvala za kompliment na avatar in slikice Tejkaz, a mojih slikica pa ne vidiš ali kako?! Potem pa res ne moreš hvaliti . Si že povedala, kako je bilo na avtocesti??? Tinka, pri nas tole ob 8h ne uspe! Še enega bi mi tudi imeli, ampak me malo skrbi, ker je bila moja nosečnost vse prej kot normalna! Ne vem no, ne bi še enkrat 2 meseca v bolnici preživela . Nyna, tudi tebi hvala za odgovor in vidim, ja tvoja princeska ima tudi veliko las. Gajka, hvala za idejo o zajtrku, ravno sem se spraševala, kaj bi . No, sem videla, da sva že 2 taki! Tejkaz, a potem moram pikico od 17h zbuditi in ji ne pustiti spati???? Ker mi nimamo točno tekega urnika, vsak dan je namreč malo drugače . Glede mozolčkov pa kaj vem, Kaja Lina jih je imela čisto malo, pa z fiziološko malo obrišem in kar izginejo. Važno, da si sedaj videla slikice . Alarm, ostalo kasneje