nyna84
|
Ojla! Zdej verjetno pa že vse spite. Jaz sem tudi dala moje 3 spat. Kaj delate danes skomine s temi tortami?!? Se mi cedijo sline, ko jih samo gledam... njami! Še dobro da ima Gaja čez 2 tedna RD, jo bomo tudi mi jedli. Mi bomo imeli pa Winx na torti, ker samo še to risanko gledamo. Niti ne bom komentirala, da znam že vse epizode na pamet. Čestitam vsem vašim krščencem, ste bili vsi ful lepi. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Imam vprašanje - kako mi svetujete, da umivam naši punci lase, ker ima tako dolge? Ali lahko že šamponček uporabljam? Sedaj sem ji še tako, kot je patronažna pokazala, s trdim milom sem jo namilila celo na suhem in potem v vodo. Ampak meni se zdi, da jo ful znerviram, ko jo tako milim! Kako pa vi to počnete? In imate kakšen nasvet zame? Hvala za odgovore. Lana ima tudi ful las, pa mi je patronažna rekla, da ji lahko dam malček šampona. Jaz sem Lano na začetku tudi namilila na suhem in jo potem dala v vodo, ampak sem ugotovila, da to ni preveč praktično - kot prvo sem se vedno bala, da mi zdrsne z rok med prelaganjem v kad in kot drugo se mi je zdelo, da ji rata mraz preden jo celo namilim. Tako da zdej jo slečem, dam v banjico, potem ji najprej umijem laske z malček otroškega šampona Johnson's, potem pa ji s krpico umijem še telo. Tako se mi zdi najbolj praktično. IZVIRNO SPOROČILO: tatly ej punce scim spravljate iz plenic drekca?moja puzika ima tako rdeco luliko kaj ji naj naredim,,,ze vidim kak me bo jutri doktor skregal Jaz imam Nivea čistilne robčke, so mi najbolj všeč. Sicer pa probam Lano čim manj mazat s kremami, ker se koža razvadi, pa itak jo previjem takoj ko se pokaka, ker se če ne dere ko sraka. Samo zvečer jo namažem z zaščitno kremo za ritko, ker je ponoči ne previjam, če ima kaj rdeče, namažem pa z Bepanthen mazilom (tisto k je tud za bradavice mazat), pa takoj pomaga. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Eva je zaspala ob osmih in bo ob 6.00 že pokonci, Jaša je pa zaspal malo čez osem. Okrog 4ih bo jedel in potem spal še do 8ih. Tako je zdaj že nekaj časa. Waw! Ko bi še naše hodile tko zgodi spat! Gaja gre najbolj zgodaj ob 21h, Lana pa enkrat po 22h, dostikrat pa še kasneje. Mi zvečer Lana sploh noče zaspat, pa je tko zaspana da komaj gleda, pa kar joka, spat pa noče. Smo vsak večer vsi nervozni, ker je tko sitna, pa noče spat. A ima katera kak recept, kaj naj naredim? Sej me ne moti, da hodi pozno spat, ker sem itak bolj večerni tip (sej se vidi ane? ), ampak ko bi vsaj sitna ne bla... HB mi potem vsaj ponoči spi... Ponavadi se zbudi okrog 3h al 4h, potem pa spi še do 8h. Sandra in sayuri, jaz vama tudi želim, da bi se lahko čim večkrat v redu naspali. Nič, grem spat, ker bo že tako jutro preden se bom dvakrat obrnila. Nočko!
< Sporočilo je popravil nyna84 -- 21.10.2008 0:22:23 >